بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها خبررررررررررر
ایدا وانگ و شری بریکین و استیو برنساید رسما تایید شدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada wong and Sherry Birkin and also Steve Burnside officially confirmed for Resident Evil 6 by voice actors in IMDB.

Laura Bailey as Young Sherry Birkin
Sam Riegel as Steve Burnside
Sally Cahill as Ada Wong

افشین به اول آوریل چقدر موندیم؟ :دی
:دی
4 روز چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افشین خیلی تابلو گفتی چاخان اول آپریلُ یا دروغ 13 رُ خیلی تابلو گفتی:d

:o
باو بیخیال
منبع
Baiohaz�do 6 (Video Game 2012) - IMDb

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

چیزی که جالبه اینه که به احتمال زیاد فلش بک داریم به گذشته
چون گوینده شری به عنوان
[FONT=Verdana, Arial, sans-serif]Young Sherry Birkin[/FONT] معرفی شده که گوینده اش همون گوینده شری تو دارکساید کرانیکلز و گوینده آنجلا تو دیجنریشن !!!!!

:دی
4 روز چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:o
باو بیخیال
منبع
Baiohaz�do 6 (Video Game 2012) - IMDb

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

چیزی که جالبه اینه که به احتمال زیاد فلش بک داریم به گذشته
چون گوینده شری به عنوان
Young Sherry Birkin معرفی شده که گوینده اش همون گوینده شری تو دارکساید کرانیکلز و گوینده آنجلا تو دیجنریشن !!!!!

:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
مادر جان!!!

ینی جدا درکتون نمی کنم :دی
اول تبریک به احد که حدسیاتش درست در اومد
دوما اینکه یهویی از تاپیک می کشید بیرون براتون ضرر داره :دی
سوما اگر مث من از orc مریض شدید الان بهترین فرصت همه شماره ها رو بدون توجه به زمان نم نم بازی کنید
از الان شروع کنید قشنگ می تونید تا خود عرضه بازی دو بار نم نم بازی ها رو از اول تا آخرش برید حالشو ببرید این orc هم فراموشتون میشه

بچه ها خبررررررررررر
ایدا وانگ و شری بریکین و استیو برنساید رسما تایید شدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ada wong and Sherry Birkin and also Steve Burnside officially confirmed for Resident Evil 6 by voice actors in IMDB.

Sally Cahill as Ada Wong

مرسی افشین. پیش بینی احد درست از آب در اومد :d البته IMDB بعضی وقتا سوتی هم داده (اشتباه کرده) ولی اینو میشه به عنوان شایعه در نظر گرفت.

افشین به اول آوریل چقدر موندیم؟ :biggrin1:

چه خبره مگه اول آوریل؟

آخرین ویرایش:
بچه ها خبررررررررررر

Sally Cahill as Ada Wong

استیو!!!:thinking:استیو میتونه خیلی حرفا برای گفتن داشته باشه.
ایدا هم که هست!فکرکنم چنگ آخرالزمان رزیدنت اویل داره شروع میشه!
من نمیدونم این کپکام چرا از بری هیچی نمیگه!!!

دقیقا مثل حدسیات احد , اون شخصی که لیان بهش میگفت سر جات بمون ممکنه ادا باشه چون با یه لحن و حس خاصی میگفت . احد جان دمت گرم , حدسیاتت درست بودن:d
بهترین شماره هایی که این درد رو دوا میکنه , ریمیک و 2 کد ورونیکا هستند که فعلا میخوام ریمیک رو تموم کنم .

دقیقا مثل حدسیات احد , اون شخصی که لیان بهش میگفت سر جات بمون ممکنه ادا باشه چون با یه لحن و حس خاصی میگفت . احد جان دمت گرم , حدسیاتت درست بودن:d
بهترین شماره هایی که این درد رو دوا میکنه , ریمیک و 2 کد ورونیکا هستند که فعلا میخوام ریمیک رو تموم کنم .

اون که لیان به رئیس جمهور گفت سر جات بمون نه یه یه شخص خاص. اینو دیگه من 100% مطمعنم. ببین لیان و پرتنرش هلنا باهم هر دو تو اون اتاق که رئیس جمهور بود بودند خب ولی رئیس جمهور بعد از این که به زامبی تبدیل شد بطرف هلنا حمله کرد بعدش دیگه معلوم نشد لیان به طرف رئیس جمهور تیراندازی کرد یا هلنا احتمال زیاد لیان بوده . ولی در این که تو اون لحظه هیچ کس دیگه به غیر از اونا تو اتاق نبوده مثلا ایدا نیم درصد هم شک نکن. اون لحن خاص هم به خاطر این بوده پرزیدنت دوستش هم بوده و نمیخواسته بکشتش !

522355_326815900712639_285670078160555_932537_1412548319_n.jpg
558265_326815857379310_285670078160555_932535_2031282520_n.jpg

آخرین ویرایش:

اون که لیان به رئیس جمهور گفت سر جات بمون نه یه یه شخص خاص. اینو دیگه من 100% مطمعنم. ببین لیان و پرتنرش هلنا باهم هر دو تو اون اتاق که رئیس جمهور بود بودند خب ولی رئیس جمهور بعد از این که به زامبی تبدیل شد بطرف هلنا حمله کرد بعدش دیگه معلوم نشد لیان به طرف رئیس جمهور تیراندازی کرد یا هلنا احتمال زیاد لیان بوده . ولی در این که تو اون لحظه هیچ کس دیگه به غیر از اونا تو اتاق نبوده مثلا ایدا نیم درصد هم شک نکن. اون لحن خاص هم به خاطر این بوده پرزیدنت دوستش هم بوده و نمیخواسته بکشتش !

522355_326815900712639_285670078160555_932537_1412548319_n.jpg
558265_326815857379310_285670078160555_932535_2031282520_n.jpg

در مورد هیچ کدوم نمیشه نظر قطعی داد :دی
هر دوش ممکنه :دی

---------- نوشته در 05:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

!
من نمیدونم این کپکام چرا از بری هیچی نمیگه!!!
چون فک می کنه اگه یه پیرمرد بیاد تو بازی از فروش بازی کم میشه :|

---------- نوشته در 05:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:34 PM ارسال شده بود ----------

مرسی افشین. پیش بینی احد درست از آب در اومد :d البته IMDB بعضی وقتا سوتی هم داده (اشتباه کرده) ولی اینو میشه به عنوان شایعه در نظر گرفت.

چه خبره مگه اول آوریل؟
خب همین که اون شخصیت بلوند شری نه اون شاسکول :دی رو imdb تایید کرد :دی
هیچی بچه ها فک کرده بودن من برای april fools گفته بودم :دی

درود بر همه
سرعت پیشروی این تاپیک خیلی کمه، اصلاً جالب نیست:|:d

عجب خبر طوفانی‌ای گذاشتی افشین جان، خبر خیلی مهمی بود، فکر کنم حداقل نسخه ششم از لحاظ داستانی معرکه باشه.
بچه‌ها نمیدونم در مورد نسخه ششم چه جوری فکر کنم، آخه این کپکام که آدم نیست، اگر خدایی نکرده یه وقت به جای رزیدنت اویل 6، ORC 2 ببینیم من از دنیای گیم خداحافظی میکنم :((

درود بر همه

عجب خبر طوفانی‌ای گذاشتی افشین جان، خبر خیلی مهمی بود، فکر کنم حداقل نسخه ششم از لحاظ داستانی معرکه باشه.
بچه‌ها نمیدونم در مورد نسخه ششم چه جوری فکر کنم، آخه این کپکام که آدم نیست، اگر خدایی نکرده یه وقت به جای رزیدنت اویل 6، ORC 2 ببینیم من از دنیای گیم خداحافظی میکنم :((

اون orc یه اتفاق بود فقط...مطمئن باش Re6 خیلی بهتر از اون چیزی که فکر می کنید در میاد.

درود بر همه

سلام
وقتی ول می کنید همگی میرین مسافرت همین میشه دیگه من تک و تنها باید این تاپیکو آپ کنم
نکته مهم
کپکام داره یه بازی جدید میسازه
رزیدنت ایول 6 یه سبک کاملا جدید از رزیدنت ایول مطمئن باشید حالا اینکه خوب در بیاد یا بد معلوم نیست ولی از لحاظ کیفی بازی خوبی میشه و امکان نداره مث orc بشه اون بازی از لحاظ تکنیکی مشکل داشت ولی مطمئنا بازی که خود کپکام بسازه هیچ وقت همچین اشکالاتی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or