بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

هییییییییی.....[از ته دل بودا...:d]

دلم لک زده واسه یه رزیدنت فوق کلاسیک....یه شهر و ساختمون متروک.....خودت هستیو صدای قدمهای خودت.....یه زامبی تک و تنها تو کوچه ی تنگ و تاریک.....یه اسلحه با مهمات محدود....معماو یه دنیا سوال بی جواب....فلسفی شد:d

نه 50 60 تا رنجر با توپ و تانک بریزن تو شهر...یکی غیب بشه یکی سوپر من.)x:-&

آقا من برم از رزیدنت 1 رو دوباره شروع کنم...اشکم در اومد فشار زده بالا

درود

بازی رو به زور دگنک تموم کردم. واقعاً برای کپکام متأسفم. جزو 10 بازی فوق مزخرف عمرم بود این operation bull*shi*t

دلم برای 1500 تومنی که بالای این بازی دادم واقعاً میسوزه، واقعاً چرا همچین خبطی کردم؟!

نکته مثبتی در بازی ندیدیم ولی نکات منفی بازی در بخش single:
1- کل بازی یک نکته منفیه بزرگه.
2- گرافیک فوق العاده مزخرف، سرشار از باگهای احمقانه، افت فریم، پارگی تصویر و ... . استفاده از یک انجین ضعیف. (افکت‌های گرافیکی DOOM 3 در برابر این بازی شاهکار محسوب میشه. فکرش رو هم نمیکردم که گرافیک بازی از نسخه پنجم ضعیف تر باشه، حقا بازی از نظر گرافیکی از RE 4 HD هم ضعیف تره)
3- گیم پلی به شدت خسته کننده و احمقانه. باگ‌های فوق العاده مضحک در در طول بازی.( نمونه‌ای که خودم دیدم: زامبی‌ای که از دیوار درمیاد!!)
4- کی میگه بازی بویی از وحشت نبرده؟ سیستم کاور گیری وحشت ناک ترین مورد در بازیه.
5- هوش مصنوعیه فوق العاده مزخرف (پارتنرها به سمت آتیش میدوند، اینقدر در آتیش میمونند تا بمیرند!)
6- شروع فوق العاده مزخرف خط داستانی
7- تحریف در داستان بازی و خط داستانی به شدت مزخرف
8- استفاده نادرست و احمقانه از المان‌ها و ریشه‌های سری. به سخره گرفتن کرکترها و دشمنانی از قبیل ویلیام بیرکین و نمسیس و لیکر و ... .
9- شباهت بیش از حد بازی به سری COD
10- بدعت‌های احمقانه در بازی

نکته مثبت:
تنها نکته مثبت بازی قابلیت هدشات کردن لیانه:d

این بازی یک فاجعه و بدترین نسخه ساخته شده از سری رزیدنت اویله. امیدوارم کپکام در RE6 جبران کنه، هرچند بعید میدونم.

نکته مثبتی در بازی ندیدیم ولی نکات منفی بازی در بخش single:
1- کل بازی یک نکته منفیه بزرگه.
همین 1 نکته گویای مطلبه!!!:d
من الان دو دلم!!! بگیرمش،نگیرمش!!!
این عکس خیلی باحاله!!!! :
m304eez9ij59p9x5wp1c.jpg
راستی این وکتور اخرش مهم بود یا نه؟ چیزی که میتونین بگین و حواستون باشه پاتون رو از خط بیرون نذارین چون حمید جون میاد اینجا و همتون رو سر به نیست میکنه!!!

همین 1 نکته گویای مطلبه!!!:d
من الان دو دلم!!! بگیرمش،نگیرمش!!!
این عکس خیلی باحاله!!!! :
m304eez9ij59p9x5wp1c.jpg
راستی این وکتور اخرش مهم بود یا نه؟ چیزی که میتونین بگین و حواستون باشه پاتون رو از خط بیرون نذارین چون حمید جون میاد اینجا و همتون رو سر به نیست میکنه!!!
اصلا هیچ کدومشون مهم نبودن ! Hunk هم مهم نبود .

خوب هر چی علی جان گفته , تایید میشه :d هوش مصنوعیش واقعا مزخرف بود ! جلو Lupo بمب بود و یه راست رفت طرفشون و خلاصه پکید :d

تنها نکته مثبتش , اونجا بود که وارد ساختمون RPD میشیم ! یاد RE2 افتادم و دلم قیژ قیژ کرد :(:d

هوش مصنوعی و گیم پلی بازی اصلا جالب نیست.سیستم کاور گیری افتضاح افتضاح! گیم پلی واقعا خسته کننده ... بازی اصلا بویی از ترس و اویل نبرده.خدا میدونه هدف کپکام از این بازی چی بوده!!!!!

اعتراف:d
منم جزو کسانی بودم که تا حدودی به بازی امیدوار بودم البته میدونستم اکشنه و حداقل امیدوار بودم اکشن خوبی باشه که متاسفانه اصلا اینطور نیست.فقط دلم بخش آنلاین بازی رو گرفته و بس!

یکی از اساتید یه لطفی بکنه درباره لگو RE 6 یکم روشنگری کنه:idea:
اخه بعضی از حسودان و تنگ نظران ادعاهایی بس خاک برسرانه در باره این لگو میکنن!!!![-xx_xx_x:silenced:

بچه ها برام جالبه که هیچی در این مورد نگفتین ولی در هر صورت تولد رزیدنت ایول مبارک
16 سال پیش میکامی چیزی رو خلق کرد که رو زندگی همه ما تاثیر گذاشت

بچه ها برام جالبه که هیچی در این مورد نگفتین ولی در هر صورت تولد رزیدنت ایول مبارک
دقیقا داش افشین...
من یکی نمیگم همه ی زندگیم ولی بخش نسبتا زیادیش با رزیدنت اویل ترکیب شده
من فکر کنم گفتم ولی باز بگم بد نیست...
من اویل رو از شماره2 شروع کردم...بعد3 و بعد 1 وبعدش بقیه
واقعا این بازی خیلی به من لذت داد...
دمه میکامی گرم...!!!

ه بت قول میدم اینجوری نمیشه
شماره 6 تماما (البته به جز اون قسمت فایتینگ که بازی رو به ف*ک میده ) شبیه رولیشنز میشه

نه سنایرو کرس کپی REORC هست اینو همه دیگه تو آنالیزشون از تریلر گفتن افشین. سناریو لیان فرق میکنه جریانش کلا.

من میدونستم ولی چرا جشنی چیزی نگرفتن باز شانزدهمین سالگرد!!!

نه سنایرو کرس کپی REORC هست اینو همه دیگه تو آنالیزشون از تریلر گفتن افشین. سناریو لیان فرق میکنه جریانش کلا.

من میدونستم ولی چرا جشنی چیزی نگرفتن باز شانزدهمین سالگرد!!!
والا چیزی که من بازی کردم بخش های اکشن رولیشنز دقیقا شبیه همین تریلر کریس بود و orc هم که بازی کردم بازم هیچ شباهتی به این تریلر نداشت در ضمن نفس ساخت orc بد نیست مشکل سازنده های در پیت بودن ینی بلد نبودن یه بازی خوب بسازن بلد نبودن یه داستان خوب بنویسن بلد نبودن از المان های بازی درست استفاده کنن ولی شماره 6 مطمئنا فارق از همه این هاست
شماره 6 فرق داره مستقیم داره از زیر دست کپکام و سازنده های ژاپنی میاد بیرون
نکنه می خواستی با این گندی که زدن جشن بگیرن متای بازی رو 50 ینی رسما ر*دن :دی

والا چیزی که من بازی کردم بخش های اکشن رولیشنز دقیقا شبیه همین تریلر کریس بود و orc هم که بازی کردم بازم هیچ شباهتی به این تریلر نداشت در ضمن نفس ساخت orc بد نیست مشکل سازنده های در پیت بودن ینی بلد نبودن یه بازی خوب بسازن بلد نبودن یه داستان خوب بنویسن بلد نبودن از المان های بازی درست استفاده کنن ولی شماره 6 مطمئنا فارق از همه این هاست
شماره 6 فرق داره مستقیم داره از زیر دست کپکام و سازنده های ژاپنی میاد بیرون
نکنه می خواستی با این گندی که زدن جشن بگیرن متای بازی رو 50 ینی رسما ر*دن :دی

نه منظورم از اون جشن های قشنگ بود :d شاید یه تریلر جدید از RE6 یا دمنیشن نشون بدن. منظورم اون بود نه جشن واسه ORC . دست سازنده و غیر سازنده اکشن اکشن هست کار به داستان ندارم . کپکام مشخصه رو داستان خیلی کار کرده .

نه منظورم از اون جشن های قشنگ بود :d شاید یه تریلر جدید از RE6 یا دمنیشن نشون بدن. منظورم اون بود نه جشن واسه ORC . دست سازنده و غیر سازنده اکشن اکشن هست کار به داستان ندارم . کپکام مشخصه رو داستان خیلی کار کرده .
آها منظورت اینکه پارتی کنه مطمئن باش اگه اینکارم بکنه باز ملتی که orc رو خریدن میان فحشو می کشن به عمه رییس کپکام
خوب این حرف غلط نصف شبی با من بحث نکن :دی
این همه بازی اکشن با کیفیت ساخته میشه متا هاشون هم بالاتر از حتی بهترین رزیدنت ایول ساخته شده قرار می گیره
این بازی درست ساخته نشده حالا چه با داستان چه بی داستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or