Capcom: ما با عرضه RE: ORC به آن چیزی که می‌خواستیم رسیدیم

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
آخرین شما از سری Resident Evil که با عنوان Operation Raccoon City شناخته می‌شود، با سیل نمرات پایین از سوی سایت‌های معتبر روبه‌رو شد و ضعیف ترین نسخه این سری تا به حال محسوب می‌شود و این در حالی است که رییس استودیو Slant Six آقای Mike Kerr می‌گوید که ما به آن چیزی که کپکام از بازی می‌خواست رسیده‌ایم.

آقای Kerr در گفتگویی که با سایت EuroGamer داشته گفته است که: "واقعا ناراحت کننده است که بازی ای که تعداد افراد زیادی برای ساخت آن زحمت کشیده‌اند و تمام انرژی خود را برای ساخت آن مصرف کرده‌اند، چنین نمره‌های عجیبی را دریافت کند و قطعا ما انتظار داشتیم که نمرات بهتری را بگیریم. در آخر، من فکر ‌می‌کنم بعد از خواندن تمام نقدها و استفاده کردن از بازخوردهای سازنده بتوانیم که علایق مردم را بهتر درک کنیم. در حال حاضر که من به اهدافی که شرکت کپکام از عرضه بازی داشت فکر می‌کنم، متوجه می‌شوم که چیزی که شرکت از ما می‌خواست را توانستیم به دست بیاوریم. ما توانستیم سری Resident Evil را به سمت و سوی جدیدی ببریم. "

ایشان در ادامه صحبت‌های خود به این موضوع اشاره کرد که: "به اندازه کسانی که نظرات منفی نسبت به این عنوان داشتند، طرفدارانی بودند که از این بازی استقبال کردند. ما از اینکه با شرکت کپکام کار کرده‌ایم بسیار لذت بردیم. آن‌ها بسیار عالی بودند و به ما اجازه دادند که خلاقیت خود را نشان دهیم. "

عنوان RE: ORC هفته گذشته برای Ps3 , X360 عرضه شد.

reorcityconceptart.jpg
در طول ترجمه این خبر، بعد از هر جمله اینطوری بودم.:|

یعنی طرف ته خوش بینی و امیدواری بوده اینجوری مصاحبه کرده :دی
یه مشکل بزرگ الان این وسط افتاده ! اونم اینه که سازنده ها نمی دونن دقیقاً چی می خوان بسازن !

نه خدایی خودشون از خودشون تعریف نکن ! کی میاد از اینا تعریف کنه ! بله اهدافتون خیلی جالب بود حال همه مون رو بهم زدین:-&
................................
خدا کنه بلا ملا سر 6 نیارن البته منظورم کپکامه

اون چیزی که بیشتر از نابود شدن این بازی منو عصبی میکنه،وقاحت و پررویی سازندگانش هست.با کمال پررویی میاید هرچی دروغ دلش میخواد تحویل مردم میده.آخه این یعنی چی؟؟
به اندازه کسانی که نظرات منفی نسبت به این عنوان داشتند، طرفدارانی بودند که از این بازی استقبال کردند
خب این طرفداران جدید کیا هستن؟؟فعلا که داد عالم و آدم رو در آوردید.یا مثلا میگه:
و به ما اجازه دادند که خلاقیت خود را نشان دهیم
جونِ من راست میگی؟؟عجب.خلاقیت؟؟؟!!!
چیزی که شرکت از ما می‌خواست را توانستیم به دست بیاوریم. ما توانستیم سری Resident Evil را به سمت و سوی جدیدی ببریم
دقیقا شماها همینو میخواستید.میخواستید با شوتر کردن و نوب پسند کردن این بازی،فروشش رو بالا ببرید تا بیشتر سود کنید.امیدوارم کپکام،کونامی،تیم نینجا،از روی کره زمین محو بشن.یه مشت عوضی دروغگو هستن همشون.

واقعا ناراحت کننده است که بازی ای که تعداد افراد زیادی برای ساخت آن زحمت کشیده‌اند و تمام انرژی خود را برای ساخت آن مصرف کرده‌اند، چنین نمره‌های عجیبی را دریافت کند و قطعا ما انتظار داشتیم که نمرات بهتری را بگیریم.
i259073_troll-face-1-.png

من فکر ‌می‌کنم بعد از خواندن تمام نقدها و استفاده کردن از بازخوردهای سازنده بتوانیم که علایق مردم را بهتر درک کنیم
خوبه آشغال بعدی هم در راهه :دی بعدش این بازیو دست هر کسی می دادن در بدترین حالت، به همین فضاحت به یه سمت و سوی جدید می برد، دیگه اینقدر خوشحالی نداره :دی

Capcam خیلی غلط کرده به چیری که می خواد رسیده!
مهم طرفداران که به چیری که می خوان برسن
واقعا با این سیاستی که پیش گرفته امتیازاتی که ایم بازی گرفته حقشه
منتظرم شکست Re 6 هم می مونم تا کپکام به چیزی که می خواد برسه!

این دوستان خلاق یک کار بزرگ کردن حالا دارن ماس مالیش می کنن.:d

به اندازه کسانی که نظرات منفی نسبت به این عنوان داشتند، طرفدارانی بودند که از این بازی استقبال کردند
اگه تعداد این دوستان موافق و مخالف با هم برابر بود چشم!:d

اصلا اعصاب خوردی نداره خلایق هر چه لایق با این کارها به اول کسی که اسیب میرسونن خودشون هسن واینطوری به خودشون وکپکام کمک میکنن تا بهتر سر بخورن برن تا چاه خلا.همین .:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or