بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آیا می دونستید ؟؟؟؟
تبلیغ سینمایی به شیوه دمو های سینمایی رزیدنت ایول 1 برای شماره 2 ساخته شده بود که فقط در ژاپن پخش شد
در واقع این تیزر رو جورج رومرو که بخاطر فیلم of the dead معروف بود ساخته بود
او حتی داستان فیلم های سینمایی بازی رو نوشته بود که خیلی به بازی نزدیک بود اما سونی پیکچرز به این دلیل که سناریو به اندازه کافی خوب نیست ساخت اون رو قبول نکردن و پروژه رو به پل اندرسون سپردن که این سری که امروز می شناسیم و ارتباطی هم بازی نداره رو ساخت
این هم اون تیزری که رومرو ساخته بود اگر سینا یا حمید لطف کنن جایی که می دونن ***** نیست آپلود کنن ممنون میشم

آیا می دونستید ؟؟؟؟
تبلیغ سینمایی به شیوه دمو های سینمایی رزیدنت ایول 1 برای شماره 2 ساخته شده بود که فقط در ژاپن پخش شد
من فقط میدونم که دموهای رزیدنت اویل 1 همونایی که اولش نشون داده میشه برای ورژن ژاپن و اروپاش با هم فرق میکرد.l-)

بچه‌ها این تریلری که حمید جون زحمت کشید گذاشت رو دیدید؟

والا هر روز که به تاریخ اتشار بازی نزدیک میشیم، بیشتر از این بازی متنفر میشم، فقط به یک صحنه اشاره میکنم:

تو این صحنه، نمسیس عین باقالی پخته وایساده تا زامبی‌ها به کاراکتر حمله کنند! بعد لابد عین مرده خورها میخواد بره بالا سره کاراکتر! یعنی واقعاً گند کشیدن به ابهت این بدبخت.
:-&

افشین این بازی ارزونیه خودت امیدوارم هر چه زودتر بهش برسی:d

منم احتمالاً بعد از یکم خندیدن به نسخه 360 بازی، منتظر میمونم برای PC عرضه بشه تا بیشتر بخندم.

ینی چی ارزونی خودت؟؟؟؟
مگه من منتظر این بازیم؟؟؟
به هر حال انتظاری از بازیش ندارم از اول معلوم بود فقط یه بازی سرگرم کنندست برای همینم می گم آخر تریلر ته خندست اونجا که لیکر رو با لگد میزنه :دی

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:42 PM ارسال شده بود ----------

من فقط میدونم که دموهای رزیدنت اویل 1 همونایی که اولش نشون داده میشه برای ورژن ژاپن و اروپاش با هم فرق میکرد.l-)
آره فرق می کرد
من عاشق روشن کردن سیگار کریس با زیپو ام

آخرین ویرایش:
میسی میسی بچه ها. اینجا هم همه اهل تبریک گفتن هستند.واقعا خوشحالم عضو این سایت شدم.>:d<
بچه ها به نظرتون کریس توی رزیدن اویل 6یه ذره لاغرتر نشده.من از هیکل شماره 5ش خیلی خوشم میومد.خوشتراشتر بود.:x

---------- نوشته در 07:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:57 PM ارسال شده بود ----------

:)) :)) :))
هر چی باشه جیل جی اف کریسه و نابود کردن نمسیس به دست این دو نفر هم عجیب نیست. توی این رزیدنت اویل جدیده هم که به نظرم اصلا نمیشه اسمشو رزیدنت اویل گذاشت قراره کیا برن دنبال لیون:-/
من تو یه دمو دیدم که یکی به لیون شلیک میکنه.کاشکی میمردو از دست این بچه ننه راحت میشدیم.>:)

اوه اوه!ببین عضو جدید چه جواهریه!:x
فعلا آتش بسه اینجا!هممون سلاحامونو گذاشتیم تو صندوق!
هیکل کرسو باهات هستم!مشکل بچه ها اینه که رنجر ندیدن فکر میکنن کرس خیلی گنده بوده!هر چی هم میگم یه رنجر باید صخره باشه باورشون نمیشه!:d

---------- نوشته در 08:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها به نظرتون کریس توی رزیدن اویل 6یه ذره لاغرتر نشده.من از هیکل شماره 5ش خیلی خوشم میومد.خوشتراشتر بود.
کجا هیکلش خوب بود ؟! اصلا تموم صفحه رو گرفته بود نمی تونستی جلوت رو نگاه کنی !!!! اونم مال قرصهای آمینو اسیدشه! فکر کن دکتر دیگه قطعش کرده برای همین هیکل آدم وار تر شده :))
هر چی باشه جیل جی اف کریسه و نابود کردن نمسیس به دست این دو نفر هم عجیب نیست. توی این رزیدنت اویل جدیده هم که به نظرم اصلا نمیشه اسمشو رزیدنت اویل گذاشت قراره کیا برن دنبال لیون:-/
جیل جی اف کریس؟!!!!!!!!!! WTF :| این دوتا پارتنر هستن !
کدوم رزیدنت اویل رو می گی ORC؟ !! درسته من هم موافقم اصلا رزیدنت اویل نیست ، بیشتر شبیه جوکه :d قرار نیست برن دنبال لئون ، اینا یه گروهی هستن از طرف آمبرلا که وظیفه دارن شهر رو پاک سازی کنن از همه ی باز مانده ها ، خب از اونجایی هم که لئون جز باز مانده هاس اون رو هم می خوان بکش

من تو یه دمو دیدم که یکی به لیون شلیک میکنه.کاشکی میمردو از دست این بچه ننه راحت میشدیم.>:)
Better Watch Your Word New User :d
We have A huge Fan Of Leon Here
And Ofcours I'm one of them

جیل با کرس رابطه ی عاطفی دارن!کارشون از پارتنر گذشته!تو بی خبر موندی!:dدیر رسیدی ته دیگشم خوردن!:p

---------- نوشته در 08:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:29 PM ارسال شده بود ----------

آیا می دونستید ؟؟؟؟
در واقع این تیزر رو جورج رومرو که بخاطر فیلم of the dead معروف بود ساخته بود
او حتی داستان فیلم های سینمایی بازی رو نوشته بود که خیلی به بازی نزدیک بود اما سونی پیکچرز به این دلیل که سناریو به اندازه کافی خوب نیست ساخت اون رو قبول نکردن و پروژه رو به پل اندرسون سپردن که این سری که امروز می شناسیم و ارتباطی هم بازی نداره رو ساخت
این هم اون تیزری که رومرو ساخته بود اگر سینا یا حمید لطف کنن جایی که می دونن ***** نیست آپلود کنن ممنون میشم

آرزوم این بود که کاش داستان بازی فیلم میشد:(
اون دموی اویل1 رو خیلی دوست دارم و همچنان برام سواله که چرا کپ کام از اون بازیگرا برای نسخه های بعدی استفاده نکرد.چرا فیلم هارو با اونا نساختن!

علی فکر کنم تو هم باید بری تو جبهه ی تحریم گران CapCom
به ... من که خیلی وقته تو جبهه مخالف‌ها فعالیت میکنم، کجای کاری؟:d

آیا می دونستید ؟؟؟؟

بله میدانستیم:d
از من نخواسته بودی، ببخشید فضولی کردم;):

لینک مستقیم دانلود

البته این تیزر 31 ثانیه بیشتر نیست، از لینک تو هم استفاده نکردم، ببین همونی که گذاشتیه افشین؟

ینی چی ارزونی خودت؟؟؟؟
مگه من منتظر این بازیم؟؟؟
به هر حال انتظاری از بازیش ندارم از اول معلوم بود فقط یه بازی سرگرم کنندست برای همینم می گم آخر تریلر ته خندست اونجا که لیکر رو با لگد میزنه :دی
افشین جون خودت هی میگی خدا کنه من زودتر بازی کنم و از این جور حرف‌ها، منم امیدوارم زودتر بازی کنی این شاهکار رو و لذت ببری:d

لینک مستقیم دانلود

البته این تیزر 31 ثانیه بیشتر نیست، از لینک تو هم استفاده نکردم، ببین همونی که گذاشتیه افشین؟

افشین جون خودت هی میگی خدا کنه من زودتر بازی کنم و از این جور حرف‌ها، منم امیدوارم زودتر بازی کنی این شاهکار رو و لذت ببری:d

علی فیلمت همون فیلم افشینه.
من ندیده بودم اینو.چه قشنگ ساختن.
بآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ!خوب لنتیا!فیلمارو هم همینجوری میساختین دیگه!
لیون چه بامزه است!انگار تازه از مدرسه ی پلیس دراومده!:d

لینک مستقیم دانلود

آره همون بود مرسی

ینی الان می خوای بری رو اعصاب من :دی

آقا من همین جا اعلام می کنم از تریلر های orc خوشم نیومده ولی برای منی عاشق رزیدنت ایول هستم بازی کردنش واجبه به خاطر داستانش هم که شده دوست دارم حتما بازیش کنم حالا می خواد آشغال باشه
بابا ما پوستمون کلفت تر از این حرفاست من gun survival رو هم بازی کردم این که خوبه :دی
واقعا اون قدر ها هم بازیش بد نیست خداییش یه مقایسه بکن با dead aim یا همون code veronica gun survival
به نظرم حتی می تونه از سری کرانیکلز هم بهتر باشه حداقل دوربینش ریلی نیست یا بازی تو روز نیست به نظرم فاکتور های مثبت هم داره درسته باب دلمون نیست ولی اونقدر هم بد نیست
در ضمن همون سینگل بازی برای من کافیه

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 PM ارسال شده بود ----------

علی فیلمت همون فیلم افشینه.
من ندیده بودم اینو.چه قشنگ ساختن.
بآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ!خوب لنتیا!فیلمارو هم همینجوری میساختین دیگه!
لیون چه بامزه است!انگار تازه از مدرسه ی پلیس دراومده!:d
آره
خوب بد بخت اولین روز کارش بود
چه گندی خورد تو زندگیش :دی

اره بابا بازی کردنش از زندگیمون هم واجب تره!!!
به نظر من نمیتونه از کرانیکلز بهتر باشه.DC که واقعا شاهکار بود.سکانس های RE2 واقعا ........نمیتونم توصیفش کنم.:((
ولی من امیدوارم بفهمم این وکتور با نیکولای و هانک چه رابطه ای داره.....

اره بابا بازی کردنش از زندگیمون هم واجب تره!!!
به نظر من نمیتونه از کرانیکلز بهتر باشه.DC که واقعا شاهکار بود.سکانس های RE2 واقعا ........نمیتونم توصیفش کنم.:((
ولی من امیدوارم بفهمم این وکتور با نیکولای و هانک چه رابطه ای داره.....

آره ویکتور می تونه خیلی خوب باشه وای نیکولای رو نگو که دلم غش میره :دی
من به اندازه نمیسیس با نیکولای ارتباط برقرار کردم
لحجه سرد روسیش به اندازه استارز گفتن نمیسیس بم حال میداد
کرانیلکز خوب بود ولی اگر برای کات سین ها می گی این به نظرم بهتر میشه
چون مثلا سکانس مردن آیرون تو کانیکلز خوب نشون داده نمی شه من فک می کنم کپکام می خواسته خشونت رو چون بازی برای ووی بود کمتر کنه
ولی کاتسین هایی که تا الان هم از این بازی دیدم خوب بود انصافا
ینی کات سین ها واقعا پر از جزییات بود

کرانیلکز خوب بود ولی اگر برای کات سین ها می گی این به نظرم بهتر میشه
از نظر کات سین که شکی نیست!!! به نظر من توی کلی سری حرف اول رو میزنه!!!
خداییش میتونست به جای یه فیلم بلند ساخته بشه و همه ازش راضی باشن!!!
اون کرانیکلز رو به خاطر ساختمان R.P.D میگم....
اصلا یه لحظه بر گشتم به گذشته......
همون سالن اصلیش....
چی بود.....
من فک می کنم کپکام می خواسته خشونت رو چون بازی برای ووی بود کمتر کنه
اینم حرفیه.Wii برای یه تفریح سالمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d
ره ویکتور می تونه خیلی خوب باشه وای نیکولای رو نگو که دلم غش میره :biggrin1:
من به اندازه نمیسیس با نیکولای ارتباط برقرار کردم
لحجه سرد روسیش به اندازه استارز گفتن نمیسیس بم حال میداد
یه جایی خوندم نوشته بود وکتور و هانک رفیق و رقیب بودن!!!؟؟:-/
اونوقت هانک تا حالا نیکولای رو دیده؟
خب مطمئنا دیده دیگه!!!!

هانک توی جزیره ی راکفورت،مربی وکتور بوده.رقیب هم نبودن.نیکلای رقیب هانک در آمبرلا محسوب میشه!
در مورد سوال اون دوستون که پرسیده بودن چرا داستان کد ورونیکا در دارک ساید اومده بود هم باید بگم که کلا نسخه های فرد جزو خط داستانی اول (آمبرلا) و نسخه های زوج جزو خط داستانی دوم (دارک ساید) محسوب میشن.علاوه بر اینکه کد ورونیکا در درجه ی اول،ادامه ی داستان رزیدنت اویل 2 و سرگذشت کلیر بود و این دو تا داستان همیشه باید پشت سر هم بیان.بنابراین نمیشد که داستان رزیدنت اویل 2 رو در دارک ساید و داستان کد ورونیکا رو در ماجراهای آمبرلا بیارن.اگه دقت کرده باشی،در دارک ساید هم سناریوی کد ورونیکا بیشتر روی کلیر متمرکز بود.کریس و وسکر فقط در مرحله ی آخر حضور داشتن!

:)) :)) :))
Oh my God.... Not aGGGain please... Come on, Are u kidding me
Gimme a Break
متاسفانه نمیشه اینجا جوابتو داد... چون همه آوار میشن. به قول افشین، کلوب

اوه اوه!ببین عضو جدید چه جواهریه!:x
فعلا آتش بسه اینجا!هممون سلاحامونو گذاشتیم تو صندوق!
هیکل کرسو باهات هستم!مشکل بچه ها اینه که رنجر ندیدن فکر میکنن کرس خیلی گنده بوده!هر چی هم میگم یه رنجر باید صخره باشه باورشون نمیشه!:d
;)
دقیقاً... حیف که اینجا آتش بسه محمد...
خداییش تو به چیه Chris میگی Ranger آخه محمد. یه Ranger خیلی باید انعطاف پذیرتر از این حرفا باشه ها...
من خودمم Chris رو دوست دارم ولی خُب باور کن این بخواد یه کاری کنه ها، اون بازوهای در هم گوریدش گیر می کنن به یه جایی و کار دستش می دن...
;)

آقا من همین جا اعلام می کنم از تریلر های orc خوشم نیومده ولی برای منی عاشق رزیدنت ایول هستم بازی کردنش واجبه به خاطر داستانش هم که شده دوست دارم حتما بازیش کنم حالا می خواد آشغال باشه
GREAT
10 امتیاز + افشین.
باهات کاملاً موافقم.
درضمن به نظر من اصلاً آشغال نیست... درسته هیچی اون REهای کلاسیک خودمون نمیشه اما هر چی باشه من از دیدن شخصیت های مورد علاقم، (همشون... جدی می گم) خیلی خوشحال میشم. تازه داستانش هم که مثل اینکه باید خیلی جالب باشه...
همین که دوباره بر می گردیم Raccoon City خودش کلیه....

هانک توی جزیره ی راکفورت،مربی وکتور بوده.رقیب هم نبودن.نیکلای رقیب هانک در آمبرلا محسوب میشه!
خدا لعنتت نکنه نیما. اینو از کجا می دونی تو دیگه...؟
بچه ها جداً این مسائل تو خود بازی بهش اشاره شده بود ....؟

---------- نوشته در 07:57 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 AM ارسال شده بود ----------

یه جایی خوندم نوشته بود وکتور و هانک رفیق و رقیب بودن!!!؟؟:-/
بچه ها یه سوال دیگه...؟ این Vector که قبلاً تو سری RE نبوده...؟ با بوده...؟ هر چی هست خیلی خوف به نظر میرسه. تُن صداش که معرکست...
به نظرم پُتانسیلش رو داره تا به Nemesis ورژن 2 تبدیل بشه...

در مورد سوال اون دوستون که پرسیده بودن چرا داستان کد ورونیکا در دارک ساید اومده بود هم باید بگم که کلا نسخه های فرد جزو خط داستانی اول (آمبرلا) و نسخه های زوج جزو خط داستانی دوم (دارک ساید) محسوب میشن.علاوه بر اینکه کد ورونیکا در درجه ی اول،ادامه ی داستان رزیدنت اویل 2 و سرگذشت کلیر بود و این دو تا داستان همیشه باید پشت سر هم بیان.بنابراین نمیشد که داستان رزیدنت اویل 2 رو در دارک ساید و داستان کد ورونیکا رو در ماجراهای آمبرلا بیارن.اگه دقت کرده باشی،در دارک ساید هم سناریوی کد ورونیکا بیشتر روی کلیر متمرکز بود.کریس و وسکر فقط در مرحله ی آخر حضور داشتن!
نیما دیگه اینقدر هم از re کم سرم نمیشه.:d
اون قضیه ی دو خط داستانی رو که باید بدونم خب.:d
ولی مثلا به جز کلیر کسی از شخصیت های اصلی و مکمل خط داستانی دارک ساید در کد ورونیکا حضور نداشتن.
نیما جان خود شما میگی کلیر در هر دو خط داستانی حضور داشته.اگه اینجوری در نظر بگیریم که کریس در دو خط داستانی حضور داشته.

خدا لعنتت نکنه نیما. اینو از کجا می دونی تو دیگه...؟
بچه ها جداً این مسائل تو خود بازی بهش اشاره شده بود ....؟
خب یه جاهایی توی CV بهش اشاره شده بود.فایل Hunk`s Report
بچه ها یه سوال دیگه...؟ این Vector که قبلاً تو سری RE نبوده...؟ با بوده...؟ هر چی هست خیلی خوف به نظر میرسه. تُن صداش که معرکست...
به نظرم پُتانسیلش رو داره تا به Nemesis ورژن 2 تبدیل بشه...
اتفاقا یه بار هم باهاش بازی کردیم!!! تو باید بهتر از همه بدونی!! توی RE4 حالت Mercenaries!!! که میتونی برش داری!!! همیشه هم یه ماسک رو صورتشه! همونیه که با گروهش رفت سراغ ویلیام بدبخت!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or