بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلا و درود!
خب اقا سینا دیدم دقیقا موی سمت راستشون عینا مثل هم هست و اگر دقت بکنین دوتاشون چشم سمت راست ندارن.
اقا افشین بیا! اقا افشین بیا!!! اقا افشین بیا.........
اقا احد تو هم بیا یه چیزی بگو!!!
سلام تونی
اسمت رو یادم رفته :دی
خب اولا افشین
دوما جالب بود برام اتفاقا با محیطی که دیدیم جور در میاد
اینکه سرگی باشه یکم عجیب غریب میشه
امکانش هست در صورتی که کپکام خواسته باشه داستان رو خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی گسترده کرده باشه
غیر از این چرا کپکام باید بیاد سرگی رو در نقش یه B.O.W بیاره ؟؟؟؟
در هر حال تا تریلر دوم نیاد همه چیز مبهم
امیدوارم مث شماره 5 بعد از 2 سال از تریلر اول نیان یه چیز دیگه تحویلمون بدن

---------- نوشته در 12:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:36 PM ارسال شده بود ----------

راستش من ایمان قلبی دارم که اون دختره Ashley هستش... حالا ببینید کی گفتم...
لیان جان
اگر هم اشلی تو بازی باشه که می دونم تو بر اساس صداش می گی اونی که دیدیم نیس
چون اون حتی یه کلمه هم لب نزد
اگر اشلی باشه تو بازی صداش داشته جدا از صحنه هایی که دیدیم پخش میشده و کارگردان مارو بازی داده

درود
امکانش هست در صورتی که کپکام خواسته باشه داستان رو خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی گسترده کرده باشه
غیر از این چرا کپکام باید بیاد سرگی رو در نقش یه B.O.W بیاره ؟؟؟؟
از کپکام هیچی بعید نیست! شاید این هیولا همون سرگی باشه! ولی باز هم احتمالش کمتره چون سرگی فکر کنم به فنا رفته بود کاملاً!
افشین جون نسخه پنجم هم قضیش فرق میکرد! نصف محتوای بازی رو تغییر دادند! فکر کنم تو E3 اطلاعات بیشتر از بازی + دموی گیم پلی بازی رو ببینیم.

لیان عزیز هنوز گیر دادی به اشلی؟ اصلاً منطقی به نظر نمیرسه حضورش، این رو بارها گفتم! اگر فرض کنیم اون پسره استیو هست، وجود شری در کنارش خیلی داستان رو زیبا میکنه! دو تا قربانی آلبرت وسکر که شاید از زیر دستش در رفتند!

آخرین ویرایش:
من نمیدونم وقتی صداپیشه اشلی گفته متاسفانه من تو رزیدنت اویل 6 نیستم شما هنوز فکر میکنید هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

افشین فکر کنم یه سوالی از شما پرسده بودم صفحه قبل نه از خودم.:d

آخرین ویرایش:
دقیقاً...
موافقم...
این CapCom خوراکش اینجور سرکار گذاشتنه ملته...

لیان جان
اگر هم اشلی تو بازی باشه که می دونم تو بر اساس صداش می گی اونی که دیدیم نیس
چون اون حتی یه کلمه هم لب نزد
اگر اشلی باشه تو بازی صداش داشته جدا از صحنه هایی که دیدیم پخش میشده و کارگردان مارو بازی داده
تابلو بود...
;)
حالا بی شوخی... هم از صداش و هم ظاهر و رنگ موهاش... اما یه جورایی حس می کنم اینو که این Ashley هستش...
فقط یه حسه... روش هیچ پافشاری و اصراری ندارم بچه ها...

لیان عزیز هنوز گیر دادی به اشلی؟ اصلاً منطقی به نظر نمیرسه حضورش، این رو بارها گفتم! اگر فرض کنیم اون پسره استیو هست، وجود شری در کنارش خیلی داستان رو زیبا میکنه! دو تا قربانی آلبرت وسکر که شاید از زیر دستش در رفتند!
نه بابا، چه گیری... بالا توضیح دادم... ولی بودن Steve خیلی مسخرست... باور کن علی...!

Leon جان چرا وجود استیو مسخره هست !؟
تو کد ورونیکا , وسکر گفته ممکنه استیو رو دوباره ببینیم و همینطور که علی گفت یکی از قربانی های البرت وسکره که ممکن هست حضورش تو داستان تاثیر مهمی داشته باشه . البته اینا همش فرضیه و استدلال فن ها هست و هنوز چیزی در رابطه با این کرکتر مشخص نیست . ولی هر چی احد بگه من می پذیرم :d
اشلی هم تو RE4 داستانش تموم شد و حضورش غیر منطقی هست ولی شری خیلی وقت هست ازش خبری نشد و تو RE6 همه چی در موردش روشن میشه .

Leon جان چرا وجود استیو مسخره هست !؟
هوم...؟ با منی...؟ چی...؟
;)
نمیدونم... من نظر شخصیم رو گفتم... آخه Steve چه حرفی برای گفتن داره... اگه بخوای اینجوری حساب کنی که Ashley که کلاً صحیح و سالم مونده نسبت به Steve...
در ضمن... من با بودن Sherry (یا Sheryl...؟) هم مخالف نیستم... اتفاقاً به نظرم بعد از این همه غیبت می تونه کلی ماجراهای هیجان انگیز تعریف کنه...

ولی باز هم خداکنه استیو نباشه.....
کلا من از شخصیتش خوشم نیومد....
خیلی بچه بود و بچه بازی در میاورد.....
رفتار و اخلاقش اصلا به کلیر نمیخورد.....
بازم من امیدوارم الکس باشه.همون جور که علی جون گفت هیچی بعید نیست!!!
از کجا معلوم با یه چیزی خودش رو جوون نگه نداشته باشه؟
اگر دقت بکنین در مورد البرت هم این موضوع صدق میکرد.توی این 10-12 سال اصلا تغییر محسوسی تو قیافه-ش دیده نمیشد جز اینکه خوش تیپ تر شده بود!!!:x
بازم امیدوارم یه نفر دیگه باشه......
اصلا فکر کنین این جدید باشه!!! اونوقت من دوباره یه پست از قیافه بچه ها میدم!!! قبول؟

خوب اول اینو بگم که شری و استیو حضورشون غیر منطقی نیست. چون داستانشون گنگ تموم میشه. یه روزنه‌هایی از حضورشون رو توی شماره یهای پیشین میشه دید.
مورد دوم در مورد این تصاویر که علی گذاشه :دی نمسیس هم یه چشمی بود :دی واقغا دلیل عقلانی نیست که سرگی توی بازی باشه. آخر کاری هم که مرد.

اون فرضیه‌ی جدیدم رو فعلا صبر میکنم تا رولیشنز ریلیز بشه :دی باید از یه چیزی مطمئن بشم :دی

خب اقا احد یه خورده مشکوک نیست؟ این همه جک و جونور چرا بر حسب اتفاق هر دوتاشون موهاشو از سمت راست افتاده رو صورتشون و بازم بر حسب اتفاق از ناحیه چپ کور هستن؟
بعدش،با این حساب ما پس نمیتونیم بگیم اون قلعه،قلعه سالازار بود،میشه گفت؟
اما در مورد اون روستا نظرت چیه؟

هیچ ویدیویی از 6 هستش که اتمسفر و گیم پلی رو نشون بده؟ به شخصه اگه بازم مثل سری 5 و حتی 4 گند زده باشه بازی رو بازی نمیکنم.
خب فقط یه ویدئو ازش منتشر شده که توش از گیم پلیش هم یه تیکه هایی نشون میده.ما که ههمون از این بازی حمایت میکنیم!!!
به قول اقا احد!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or