hmd2009
کاربر سایت
این که اصلا Nemesis توش نبود!
یه CG بود که درگیری مزدورهای Umbrella رو با افراد R.P.D نشون میداد!
چرا نمسیس توشه.:d تصحیح شد.
آخرین ویرایش:
این که اصلا Nemesis توش نبود!
یه CG بود که درگیری مزدورهای Umbrella رو با افراد R.P.D نشون میداد!
No problemo mateباشه خوب این شما و کپکام و ORC! ببینیم چه گلی به سرمون میزنند، ولی وقتی تو بازی با این صحنه رو به رو شدی حالت بد نشه:d
من كه با اين مهربون شدن Nemesis اصلاً حال نكردم... تو RE3 ... كه Jill پُكيد تا Nemesis رو بكشه.... يهو تو فيلم براي ما شد "راج كاپور"...آره اصلا فیلم های رزیدنت اویل به داستان بازی زیاد ربط نداره حتی کرکتراش هم همیشه مثل تو بازی نیستن هر چند وقت یکی دو تا کرکتر بازی رو وارد میکنن تنها شباهتش به بازی ویروساشه و بعضی از B.O.W هاش تواین فیلم هم چون از قبل آلیس رو میشناخته و باهم دوست شده بودن تو رزیدنت اویل 1 موقعی که داره باهاش مبارزه میکنه وقتی آلیس اونو زخمی میکنه میوخاد کارشو تموم کنه خئد آلیس از موقعی که همون نمسیس مت باهاش بوده و ویروسی شد و دکترای
آزکایشگاه گرفتنشون یادش میاد یادش میاد و میگه من متاسفم مت .... بعدا نمیکشتش بعد نمسیس هم خوب میشه.
اگه کسی بخواد جایزه بگیره اون احدهدیدین گفتم باید به من جایزه بدین ! نه تنها استیو کلر هم تو این بازی هست وااااااااای خدای من![]()

اگه کسی بخواد جایزه بگیره اون احده
--------------------------------------------------
مرسی حمید جالب بود
من قبلا نظرمو گفتم زنده کردن یه شخصیت مث استیو اونم در حالی که شخصیت پرطرفداری مث کلیر ( از نظر من بهترین شخصیت پردازی زن رو داره تو سری ) رو قابل بازی نذارن یه حماقتِ
بچه ها بیاین رو راست باشیم
بخش لیان خوب بود نمی گم عالی
بخش کریس قابل تحمل بود
ولی بخش استیو به احتمال زیاد منو می ترسونه
می ترسم شدیدا به اصالت سری ضربه بزنه و از شماره های بعد یه دغدغه به دغدغه های دیگمون اضافه بشه که خدا کنه شماره بعدی hack & slash نداشته باشه

خب آقا احد با دلیل و مدرک گفت ! آقا حمید هم با شواهد ظاهری !
من هم از روی احساسم گفتم ! به سه تامون تبریک می گم :d

خوب نگاه کنید.
![]()
رفیق اولاً به شدت خوش اومدی...سلام،من یه مدت بود که این تاپیک رو می خوندم ولی هیچوقت پست ندادم حالا یه سوال دارم،این کتاب های رزیدنت اویل، که اولیش باید Umbrella Conspiracy باشه ترجمه شده؟ همه جا رو گشتم پیدا نکردم، در ضمن امروز که دو هفته نامه دیبازی رو داشتم میخوندم متوجه شدم که سری سوم رو ترجمه کردن و واسه فروش گذاشتن(می شه سری شهر مرده) خوب الان مشکل اینجاست که سری دوم کتاب که راجع به ربکاست چی شد؟؟.

نزدیک ترین گزینه به شخصیت همین استیو بود، خدا کنه سوپرایز بزرگ کپکام وجود کلر در بازی کنار استیو باشه، وای پسر چه شود!
@ افشین
همین الآنش هم H & S تو بازی داریم! فکر کنم بشه با اسلحههای سرد یک حال اساسی به جماعت زامبیها داد!
راضیم ازت لیان جانراستش با این که این بروس لی همون Steve باشه اصلاً نیستم... خیلی لُس میشه...
10 نفره، یه تیم رو ترکوندیم... تو کمتر از 15 دقیقه...
Yo Yo
---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------
بچه ها ببخشیدا ولی بر خلاف شما... من نمی دونم چرا فکر می کنم اگه این رفیقمون همون Steve باشه... یه جورایی بازی دیگه خیلی میره تو فاز توهم...
---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 PM ارسال شده بود ----------
رفیق اولاً به شدت خوش اومدی...
دوماً، خداییش اگه جوابتو می دونستم حتماً می گفتم... فقط اینو گفتم که یهو اینجا احساس غریبی نکنی...
![]()
(برو بابا!!!)
(نمیدونست بخنده یا گریه کنه!!!)
)x
:-o

=d>~x(:scare: