بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آخرین ویرایش:
باشه خوب این شما و کپکام و ORC! ببینیم چه گلی به سرمون میزنند، ولی وقتی تو بازی با این صحنه رو به رو شدی حالت بد نشه:d
No problemo mate

آره اصلا فیلم های رزیدنت اویل به داستان بازی زیاد ربط نداره حتی کرکتراش هم همیشه مثل تو بازی نیستن هر چند وقت یکی دو تا کرکتر بازی رو وارد میکنن تنها شباهتش به بازی ویروساشه و بعضی از B.O.W هاش تواین فیلم هم چون از قبل آلیس رو میشناخته و باهم دوست شده بودن تو رزیدنت اویل 1 موقعی که داره باهاش مبارزه میکنه وقتی آلیس اونو زخمی میکنه میوخاد کارشو تموم کنه خئد آلیس از موقعی که همون نمسیس مت باهاش بوده و ویروسی شد و دکترای
آزکایشگاه گرفتنشون یادش میاد یادش میاد و میگه من متاسفم مت .... بعدا نمیکشتش بعد نمسیس هم خوب میشه.
من كه با اين مهربون شدن Nemesis اصلاً حال نكردم... تو RE3 ... كه Jill پُكيد تا Nemesis رو بكشه.... يهو تو فيلم براي ما شد "راج كاپور"...
اوق... حالم بد شد... اُبهت Nemesis به همون وحشي گريش بود...
وقتي كه آروم مي گفت STARS... مو به تن آدم سيخ ميشد...

خوب نگاه کنید.

A51tM1.jpg

دیدین گفتم باید به من جایزه بدین ! نه تنها استیو کلر هم تو این بازی هست وااااااااای خدای من :x
اگه کسی بخواد جایزه بگیره اون احده :p
--------------------------------------------------
مرسی حمید جالب بود
من قبلا نظرمو گفتم زنده کردن یه شخصیت مث استیو اونم در حالی که شخصیت پرطرفداری مث کلیر ( از نظر من بهترین شخصیت پردازی زن رو داره تو سری ) رو قابل بازی نذارن یه حماقتِ
بچه ها بیاین رو راست باشیم
بخش لیان خوب بود نمی گم عالی
بخش کریس قابل تحمل بود
ولی بخش استیو به احتمال زیاد منو می ترسونه
می ترسم شدیدا به اصالت سری ضربه بزنه و از شماره های بعد یه دغدغه به دغدغه های دیگمون اضافه بشه که خدا کنه شماره بعدی hack & slash نداشته باشه

اگه کسی بخواد جایزه بگیره اون احده :p
--------------------------------------------------
مرسی حمید جالب بود
من قبلا نظرمو گفتم زنده کردن یه شخصیت مث استیو اونم در حالی که شخصیت پرطرفداری مث کلیر ( از نظر من بهترین شخصیت پردازی زن رو داره تو سری ) رو قابل بازی نذارن یه حماقتِ
بچه ها بیاین رو راست باشیم
بخش لیان خوب بود نمی گم عالی
بخش کریس قابل تحمل بود
ولی بخش استیو به احتمال زیاد منو می ترسونه
می ترسم شدیدا به اصالت سری ضربه بزنه و از شماره های بعد یه دغدغه به دغدغه های دیگمون اضافه بشه که خدا کنه شماره بعدی hack & slash نداشته باشه

تبریک میگم به احد احتمال 99% دیگه خود استیو هست. البته احد از رو استدلال گفت که استیو هست اما اینم یه آنالیز از رو ظاهر. احد کارت درسته ;)

نزدیک ترین گزینه به شخصیت همین استیو بود، خدا کنه سوپرایز بزرگ کپکام وجود کلر در بازی کنار استیو باشه، وای پسر چه شود!:x

@ افشین
همین الآنش هم H & S تو بازی داریم! فکر کنم بشه با اسلحه‌های سرد یک حال اساسی به جماعت زامبی‌ها داد!

سلام،من یه مدت بود که این تاپیک رو می خوندم ولی هیچوقت پست ندادم حالا یه سوال دارم،این کتاب های رزیدنت اویل، که اولیش باید Umbrella Conspiracy باشه ترجمه شده؟ همه جا رو گشتم پیدا نکردم، در ضمن امروز که دو هفته نامه دیبازی رو داشتم میخوندم متوجه شدم که سری سوم رو ترجمه کردن و واسه فروش گذاشتن(می شه سری شهر مرده) خوب الان مشکل اینجاست که سری دوم کتاب که راجع به ربکاست چی شد؟؟.

خوب نگاه کنید.

A51tM1.jpg

راستش با این که این بروس لی همون Steve باشه اصلاً نیستم... خیلی لُس میشه...
10 نفره، یه تیم رو ترکوندیم... تو کمتر از 15 دقیقه...
Yo Yo

---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها ببخشیدا ولی بر خلاف شما... من نمی دونم چرا فکر می کنم اگه این رفیقمون همون Steve باشه... یه جورایی بازی دیگه خیلی میره تو فاز توهم...

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 PM ارسال شده بود ----------

سلام،من یه مدت بود که این تاپیک رو می خوندم ولی هیچوقت پست ندادم حالا یه سوال دارم،این کتاب های رزیدنت اویل، که اولیش باید Umbrella Conspiracy باشه ترجمه شده؟ همه جا رو گشتم پیدا نکردم، در ضمن امروز که دو هفته نامه دیبازی رو داشتم میخوندم متوجه شدم که سری سوم رو ترجمه کردن و واسه فروش گذاشتن(می شه سری شهر مرده) خوب الان مشکل اینجاست که سری دوم کتاب که راجع به ربکاست چی شد؟؟.
رفیق اولاً به شدت خوش اومدی...
دوماً، خداییش اگه جوابتو می دونستم حتماً می گفتم... فقط اینو گفتم که یهو اینجا احساس غریبی نکنی...
;)

نزدیک ترین گزینه به شخصیت همین استیو بود، خدا کنه سوپرایز بزرگ کپکام وجود کلر در بازی کنار استیو باشه، وای پسر چه شود!:x

@ افشین
همین الآنش هم H & S تو بازی داریم! فکر کنم بشه با اسلحه‌های سرد یک حال اساسی به جماعت زامبی‌ها داد!

بله خوب تو dead rising هم میشه با سلاح سرد اینکارا رو کرد ولی این کمبو داره فک کنم :دی

راستش با این که این بروس لی همون Steve باشه اصلاً نیستم... خیلی لُس میشه...
10 نفره، یه تیم رو ترکوندیم... تو کمتر از 15 دقیقه...
Yo Yo

---------- نوشته در 08:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها ببخشیدا ولی بر خلاف شما... من نمی دونم چرا فکر می کنم اگه این رفیقمون همون Steve باشه... یه جورایی بازی دیگه خیلی میره تو فاز توهم...

---------- نوشته در 08:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:34 PM ارسال شده بود ----------

رفیق اولاً به شدت خوش اومدی...
دوماً، خداییش اگه جوابتو می دونستم حتماً می گفتم... فقط اینو گفتم که یهو اینجا احساس غریبی نکنی...
;)
راضیم ازت لیان جان
منم همینو می گم زنده شدن برای شخصیت های مهم و بدردبخوری مث وسکر خوبه تازه اونم فقط یکبار تو کل سری غیر ازاین بازی لس میشه

آخرین ویرایش:
اسپویلر!!!؟؟

سلام.منم اومدوم.یکی فحش داد،اون یکی پشت بندش فحش داد و زدم زدی دعوا شد!!!!
خب بچه ها یه چیزی کشف کردم خودم تو کفش موندم.ببینم شماها کف میکنین یا نه! اینا رو با هم مقایسه کنین تا چند تا مجهول از توی معادله RE6 حذف بشه!!!
cseuymfmdtc283amz4c.png
c8cw9b1kvbkuxbuqvie.jpg
zd3qieqv1trsz6yz4k1d.jpg
با این حساب میتونیم بگیم این سرگی هست و اون روستا هم توی روسیه هست تا اسپانیا!!! بیشتر با عقل جور در میاد چون اگر دقت بکنین تو تریلر،ساختمان میبینین نه از این خونه های روستایی!!!
اینم برای عمو کریس!!!
fb2w2qdwj0wqjjmp2pr.jpg

وضعیت Real Survivor
اینم تا یادم نرفته بگم چون قول داده بودم که قیافه بچه ها رو اگر خبر فیک نبود بذارم:
اول حمید جون : >:d (وقتی تریلر رو دید)
اقا احد : :-b (در حال شکافیدن تریلر!!!)
اقا نیما : 8-| (برو بابا!!!)
عمو کریس : :| (نمیدونست بخنده یا گریه کنه!!!)
خودم : :baby: (طفلی معصوم!!!)
بقیه شامل : اقا سینا-علی 1 و 2 -اقا حسین-اقا اسفندیار , و اقا حامد و دوستانی که ما رو در تهیه این مجموعه یاری فرمودند---------------------->:x)x=((:-o8-}[-(:-w=d>~x(:scare::blink:
ضمنا در صورت داشتن هرگونه فحش و انتقاد خصمانه میتوانید با روابط عمومی اینجانب یعنی
Safety & Peace

تماس حاصل فرمایید!!!
2تا رو جا گذاشتم:
لیان و اتوسا :
yahoo_105.gif
(وقتی لیان رو دیدن!!!)
کلا این پست من اسمش اسپویلر شد!!!
شرمالو!!! اینم کار دست خودمه با برنامه نقاشی!!! به نظرتون وقتی کریس و لیان با هم ترکیب بشن،چی در میاد؟
nj0eh3rbwji9rbtr7nz.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or