راستش من ایمان قلبی دارم که اون دختره Ashley هستش... حالا ببینید کی گفتم...آها. اون که کلش مثل کله گوسفند بود! منظورت از اشلی شری بود دیگه !:d . اشلی تایید شد که تو رزیدنت اویل 6 نیست.
سلام تونیسلا و درود!
خب اقا سینا دیدم دقیقا موی سمت راستشون عینا مثل هم هست و اگر دقت بکنین دوتاشون چشم سمت راست ندارن.
اقا افشین بیا! اقا افشین بیا!!! اقا افشین بیا.........
اقا احد تو هم بیا یه چیزی بگو!!!
لیان جانراستش من ایمان قلبی دارم که اون دختره Ashley هستش... حالا ببینید کی گفتم...
از کپکام هیچی بعید نیست! شاید این هیولا همون سرگی باشه! ولی باز هم احتمالش کمتره چون سرگی فکر کنم به فنا رفته بود کاملاً!امکانش هست در صورتی که کپکام خواسته باشه داستان رو خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی گسترده کرده باشه
غیر از این چرا کپکام باید بیاد سرگی رو در نقش یه B.O.W بیاره ؟؟؟؟
در هر حال تا تریلر دوم نیاد همه چیز مبهم
امیدوارم مث شماره 5 بعد از 2 سال از تریلر اول نیان یه چیز دیگه تحویلمون بدن
دقیقاً...در هر حال تا تریلر دوم نیاد همه چیز مبهم
امیدوارم مث شماره 5 بعد از 2 سال از تریلر اول نیان یه چیز دیگه تحویلمون بدن
تابلو بود...لیان جان
اگر هم اشلی تو بازی باشه که می دونم تو بر اساس صداش می گی اونی که دیدیم نیس
چون اون حتی یه کلمه هم لب نزد
اگر اشلی باشه تو بازی صداش داشته جدا از صحنه هایی که دیدیم پخش میشده و کارگردان مارو بازی داده

نه بابا، چه گیری... بالا توضیح دادم... ولی بودن Steve خیلی مسخرست... باور کن علی...!
لیان عزیز هنوز گیر دادی به اشلی؟ اصلاً منطقی به نظر نمیرسه حضورش، این رو بارها گفتم! اگر فرض کنیم اون پسره استیو هست، وجود شری در کنارش خیلی داستان رو زیبا میکنه! دو تا قربانی آلبرت وسکر که شاید از زیر دستش در رفتند!
هوم...؟ با منی...؟ چی...؟Leon جان چرا وجود استیو مسخره هست !؟

خب فقط یه ویدئو ازش منتشر شده که توش از گیم پلیش هم یه تیکه هایی نشون میده.ما که ههمون از این بازی حمایت میکنیم!!!هیچ ویدیویی از 6 هستش که اتمسفر و گیم پلی رو نشون بده؟ به شخصه اگه بازم مثل سری 5 و حتی 4 گند زده باشه بازی رو بازی نمیکنم.
لینکشو لطف میکنی...خب فقط یه ویدئو ازش منتشر شده که توش از گیم پلیش هم یه تیکه هایی نشون میده.ما که ههمون از این بازی حمایت میکنیم!!!
به قول اقا احد!!!:d