بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حمید جون جدیداً خیلی گیر میدیا!
yahoo_4.gif
یا به من اگر نشد به نیما!

جون من تاپیک داره میره جاده خاکی، یکم درصد اسپمتون رو کم کنید!

جونم ؟ :punish: این موضوع هیچ ربطی به اسپم نداره شما قبل از اینکه بیای تاپیک ما سر این بحث داشتیم عزیزم. تاپیک هم جاده خاکی نمیره شما نگران نباش از تو انتظار نداشتم [-( اگه خیلی ناراحتی پاک میکنم پستمو.

این لایکی که زدم به خاطر رزیدنت اویل رولیشنز بود ;;)

آخرین ویرایش:
هر جور کمکی که نیاز باشه حالا بزار بیایم خودت میبینی . ;)
حمید جون جدیداً خیلی گیر میدیا!:d یا به من اگر نشد به نیما!

جون من تاپیک داره میره جاده خاکی، یکم درصد اسپمتون رو کم کنید!

پسر این رولیشنز عجب میتازونه، شیطونه میگه ایکس باکس رو بفروشم برم یه 3DS بگیرم، اصلاً نمیتونم ببینم همچین چیزی راحت از دستم دربره. خدا این نینتندو رو لعنت کنه، مارو میذاره سر دوراهی:d

آخرین ویرایش:
خب تریلر که عالی بود-این وسط وکتور حرف اول و اخر رو میزنه.
یه سوال:
این اعضای پلیس به نظر شما هیچ شانسی در مقابل امبرلا ها دارن؟ اونم وقتی که امبرلا ها قابلیت نامرئی شدن و هزار تا کوفت و زهر مار دارن؟ شانس پلیسا 1 در 3564879852155-ه!!!!!!
یه سوال دیگه:
تازه این ZERO رو تموم کردم.میخوام بدونم این وسط مارکوس و اسپنسر و اشفورد چه طوری با هم همکاری کردن اونم در حالی که هر کدومشون نقشه قتل دوتای دیگری رو میکشه؟

اسپنسر،مارکوس و آشفورد دوستان هم دانشگاهی بودند که با هم تصمیم می گیرن روی ویروس پروجنیتور که آشفورد کشف کرده بود تحقیق کنن.آشفورد آدم خوبی بوده و فقط می خواسته از ویروس برای درمان بیماری ها استفاده کنه.درست برعکس اسپنسر و مارکوس!تا اینکه آشفورد در هنگام انجام آزمایشات بر روی ویروس پروجنیتور می میره و دست اسپنسر و مارکوس برای رسیدن به اهدافشون بازتر میشه!تا اینکه پس از ساخت ویروس T توسط مارکوس،اسپنسر که می بینه دیگه هیچ احتیاجی به مارکوس نداره،به وسکر و بیرکن دستور میده که اون رو تروور کنن!(ای نامرد!)
راستی!رزیدنت اویل 5:Gold Edition برای PC نیومده؟من توی یک مغازه دیدم.منتها شک دارم که جلدش و بازیش یکی باشن!

---------- نوشته در 10:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:12 PM ارسال شده بود ----------

میگم این شخصیت های جدید عملیات:راکون سیتی چقدر باحالند.به نظر من که اصلا از تیم U.S.S آمبرلا کم نیارن!این اولین باره که می بینم روی ظاهر و شخصیت پردازی شخصیت های مثبت هم مثل شخصیت های منفی اینقدر عالی کار شده و اینقدر حرفه ای به تصویر کشیده شدن.البته دوتاشون خیلی شبیه به هم هستند.فقط رنگ موهاشون فرق می کنه!احتمال داره که با هم خواهر باشن.خدا کنه که این تیم هم یک خط داستانی کامل و مجزا داشته باشه.چون من خیلی بیشتر از تیم آمبرلا دوستشون دارم!این وکتور هم فقط ظاهرش گول زننده است.تیپ و قیافه و چهار تا جفتک انداختن که نشد حرف اول و آخر.تازه اگه از همه بهتر بود،اون میشد فرمانده ی تیم نه لوپو!

جونم ؟ :punish: این موضوع هیچ ربطی به اسپم نداره شما قبل از اینکه بیای تاپیک ما سر این بحث داشتیم عزیزم. تاپیک هم جاده خاکی نمیره شما نگران نباش از تو انتظار نداشتم [-( اگه خیلی ناراحتی پاک میکنم پستمو.

این لایکی که زدم به خاطر رزیدنت اویل رولیشنز بود ;;)
مزاح بود حمید جان منو چه به این کارا؟ اصلاً منظور بدی نداشتم.(لایک فقط برای خودت;;))

راستی!رزیدنت اویل 5:Gold Edition برای PC نیومده؟من توی یک مغازه دیدم.منتها شک دارم که جلدش و بازیش یکی باشن!
از بابت اطلاعات ممنون نیما جان، کلی استفاده کردم. در مورد Gold Edition، این پک برای PC نیومده هر چی دیدی تقله:d

میگم این شخصیت های جدید عملیات:راکون سیتی چقدر باحالند.به نظر من که اصلا از تیم U.S.S آمبرلا کم نیارن!این اولین باره که می بینم روی ظاهر و شخصیت پردازی شخصیت های مثبت هم مثل شخصیت های منفی اینقدر عالی کار شده و اینقدر حرفه ای به تصویر کشیده شدن.البته دوتاشون خیلی شبیه به هم هستند.فقط رنگ موهاشون فرق می کنه!احتمال داره که با هم خواهر باشن.خدا کنه که این تیم هم یک خط داستانی کامل و مجزا داشته باشه.چون من خیلی بیشتر از تیم آمبرلا دوستشون دارم!این وکتور هم فقط ظاهرش گول زننده است.تیپ و قیافه و چهار تا جفتک انداختن که نشد حرف اول و آخر.تازه اگه از همه بهتر بود،اون میشد فرمانده ی تیم نه لوپو!
موافقم، خیلی خوبه که شخصیت پردازی مثبت‌ها ضعیف نیست، اگر مثل چفت و چول‌ها درشون می‌آوردند بازی جذابیت خودش رو از دست می‌داد! ولی فکر میکنم این وکتور هم یلیه برای خودش، شخصیتش مرموز و دوست داشتنیه. من که عاشقش شدم:x خیلی جدیه، فکر کنم دیالوگ‌های جالبی هم براش طراحی کردند. به شخصه از تکه‌تکه کردن لیان به دست وکتور استقبال میکنم:d. راستی این لوپو چی داره که لیدر تیم شده؟ خیلی ضعیف نشون میده!

این وکتور هم فقط ظاهرش گول زننده است.تیپ و قیافه و چهار تا جفتک انداختن که نشد حرف اول و آخر.تازه اگه از همه بهتر بود،اون میشد فرمانده ی تیم نه لوپو!
الان مثلا این لوپو در مقابل MR.X چه کار کرد؟ هیچی،با سرعت نور رفت تو ماشین و شروع کرد به خرناس کشیدن!!!
این وسط پلیسا جرات نمیکردن بیان بیرون!!!
یا مثلا از پلیسا اون یارو فقط تونست بگه:
oh shit!!!
دقت کردی همیشه عکس وکتور جلوتر از همه هست؟
دوستان یه نفر لینک جدیدترین ورژن دلفین رو بده چون مثل اینکه اینی که من دارم خیلی وضعش خرابه.

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره تونستم بگیرم تیزر رو و الان میخوام ببینم
ممنونم از سیتا بابت ردیف کردن لینکش
من دنبال یه نفر میگردم باهاش یه psn کارت بخرم بتونیم اویل 4 ورونیکا و یه بازی دیگه رو دانلود کنیم کسی بود خبر بده
خب دیدمش و میتونم بگم این دمو گرافیکش بالاس ولی گرافیک in-game بازی اینجوری نیست اینو مطمئنم
درضمن خیلی آمریکایی شده از یه جهت باحاله از یه جهتم بی حال حالا باید چند بار ببینمش

آخرین ویرایش:
ماجرای این بازی مگه مربوط به زمان re2 نمیشه ! خب پس مسلمه که لئون کشته نمیشه چون توی شماره ی 4 یعنی چند سال بعد از حوادث راکون سیتی زنده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا دلم برای این re جدید تاپ تاپ می کنه خییییییلیییییییی دلم برای لئون تنگ شده :x

در کل داستانش تاثیری تو داستان اصلی که در RE2 و RE3 روایت شده , نداره :d لئون هم همیشه زندست :d

این وکتور هم فقط ظاهرش گول زننده است.تیپ و قیافه و چهار تا جفتک انداختن که نشد حرف اول و آخر.تازه اگه از همه بهتر بود،اون میشد فرمانده ی تیم نه لوپو!
نه نیما آخه از تو بعیده این حرف
از لحاظ داستانی ویکتور از همه مهم تره
تنها کسیه که توسط خود آمرلا آموزش دیده از ابتدا و مربیش هم استاد هانک بوده که تو راکفورت آموزشش داده اسم واقعیش هم معلوم نیس منتظر یه شخصیت عالی باش
فقط کاش یسری شخصیت ها قابل بازی نبودن یا حداقل تو بخش های غیر داستانی قابل بازی بودن اینجوری داستان پردازی بهتر میشد مثلا با مرگ یسری از شخصیت ها داستان جذاب تر میشد

یا مثلا از پلیسا اون یارو فقط تونست بگه:
oh shit!!!

اون که به جز oh shit چیز دیگه ای نگفت :دی
اینم یه اسکی جدید روی آنچارتد باید باشه مث نیت که هرچی میشه میگه OH crap
فقط یکی نیس بگه بازی + 18 ساختی حداقل واژه هاتو یکم بهتر کن مث What a F*ck :دی

خب دیدمش و میتونم بگم این دمو گرافیکش بالاس ولی گرافیک in-game بازی اینجوری نیست

حامد توقع داشتی گرافیک بازی مثل CG باشه ؟

راستی خبر رو خوندین که قراره SONY و Microsoft اینا کلا دیگه کنسول نسازن یعنی PS4 .XBOX720 در کار نخواد بود . البته فکر کنم شایعه هست.

مثلا با مرگ یسری از شخصیت ها داستان جذاب تر میشد

با مرگ همه ی تیم U.S.S بازی جذاب میشه .:d این ویلیام بیرکین همشونو میکشه یعنی باید بکشه قاعداتا.

آخرین ویرایش:
این زن مو قرمزه رو خیلی دوست داشتم خیلی خوشگل و خفن بود ، اینا سربازای Spec هستن ؟! همینا که مثه مردم عادی بودن ؟!!!
--------------
بچه ها لطفا یه توضیح درست حسابی در مورد هر دو گروه بدین من گیج شدم

حامد توقع داشتی گرافیک بازی مثل CG باشه ؟
خب همتون دیدن نسخه 5 با cg هاش یکی بود گرافیکش و این چند ضفحه هم همه میگفتن واسه بازیه و اینا و من اومدم گفتم
گرافیک بتزی به شدت تو بخش مالتی پلیر پایین میاد تا کنسول بتونه فایل ها رو سریع بفرسه به سرور و دریافت کنه فقط میمونه بخش گیم پلی خود بازی که گرافیکش بالا هست و چشمگیره

خب همتون دیدن نسخه 5 با cg هاش یکی بود گرافیکش و این چند ضفحه هم همه میگفتن واسه بازیه و اینا و من اومدم گفتم
گرافیک بتزی به شدت تو بخش مالتی پلیر پایین میاد تا کنسول بتونه فایل ها رو سریع بفرسه به سرور و دریافت کنه فقط میمونه بخش گیم پلی خود بازی که گرافیکش بالا هست و چشمگیره

حامد بازی ساخته نشده که گرافیک گیم پلیش مثل CG باشه هنوز! رزیدنت اویل 5 کجاش گرافیک گیم پلیش مثل CG بود ؟ در مورد گرافیک مالتی بازی ORC نمیتونم نظر بدم چون هنوز خودم ندیدم . ولی گیم پلی بازی خیلی گرافیکی هست تازه این کنسوله بزار بیاد یه تریلر از pc شو بعدا ببینی.

یارو میتونست اینو هم بگه:
ماما میا!!!
راستی حمید جون اون تریلرو نمیشه دانلود کرد؟!!!
صبر کن...........
اقا سینا بهم داد.ممنون.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or