بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

نخیر.25 مگ برای شما چیزی نیس برای ما یه عمره!!!!!!!!!!!!!
آهان راستی برا زمان استراحتتون دوستان یه قسمت از re4 رو گذاشتم که عمرا اگه دیده باشین نبینین از دستتون رفتهb-)
http://ge.tt/8sZwN7C?c

باو یه ADSL بخر خودتو راحت کن .:d من فکر کردم اون لینک HD که سینا گذاشته بود و گفتی چقدر زیاده !:d خیلی باحال بود ویدئو ایول
yahoo_24.gif
اینو خودت صدابرداری و دوبله کردی ؟ حداقل میگفتی صدا لیان رو یکی دیگه دربیاره

Collaboration between josh and devil girl ?

?
باو یه ADSL بخر خودتو راحت کن .:d من فکر کردم اون لینک HD که سینا گذاشته بود و گفتی چقدر زیاده !:d خیلی باحال بود ویدئو ایول =)) اینو خودت صدابرداری و دوبله کردی ؟ حداقل میگفتی صدا لیان رو یکی دیگه دربیاره

Collaboration between josh and devil girl
نه بابا بین من و آتوسا جون نبود که
بین من و الی جون بود
در ضمن نیروی انسانی کم بود مجبور شدییییییییییییم:))
بازم دارم خواستید میذارم براتوووووووون.از re گرفته تا silent hill و ...............

آهان راستی برا زمان استراحتتون دوستان یه قسمت از re4 رو گذاشتم که عمرا اگه دیده باشین نبینین از دستتون رفتهb-)
;)
خداییش باحال بود...
فقط...
1- کی داشت با Leon بازی می کرد... آخه این چه وضعی بود... )x انصافاً هدف گیری بنده به این فجاعت نیست...

2- Ashly چقدر وحشی بود اینجا... به قول علی، همینطوری دیالوگ های معناگرا و مفهومی به کار میبرد...

---------- نوشته در 03:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 PM ارسال شده بود ----------

خوب اینم یکی دیگه از صحنه های ماندگار رزیدنت اویل!!!!!!!!!!:d
هر صحنه ای رو خواستین فقط سفارش بدین!
http://ge.tt/8M4Qj7C?c
=)) =))
خواهشاً تو انتخاب دیالوگ ها برای Leon دقت کنید...
بابا یه Leon بود و یه برخورد Gentleman یش با Ladies...

من فقط دستم به اون کسی که داشت با لیون بازی میکرد برسه تحریمش میکنم تا دیگه اویل بازی نکنه این چه وضشه )x

سلام. یعنی بگم فوق العاده بود این CG اینا باید دمنیشن رو هم میساختن.

ممنون سینا. من میخواستم تا داغ هست بچسبونم به تنور :d تریلر رو کامل دیدم این Intro بازی هست فوق العاده بود. ملت کف کردن دیشب!

تریلر جدید Resident Evil ORC بصورت HD
File download - Gamersyde
ممنون از حمید برای لینک قبلی .
همش که نه ولی به همه توصیه میکنم ببینید . کف خون قاطی میکنید .
چیز اسپولی هم نداره .

سللللللللللللللللللااااااااااااااااااااااااامممممم
به همه بچه ها دلم برا همتون تنگ شده بود
خب اول در مورد تریلر بگم زیبا بود و عالی ولی یه مشکلی داشت
ببینید درسته خیلی زیبا ساخته شده بود ولی فکر نمی کنین استفاده از عناصر بازی توی این دمو مث سری فیلم ها بود اصن چرا باید یه لیکر رو اون شکلی کشت ؟؟؟ جوابش سادس چون لیکر کشی اینجوری خیلی فانِ و حال میده !
نمی خوام ارزش این تریلر رو کم کنم ولی ای کاش به صورت یه انیمیشن به بازار میومد
در نهایت اصن با تیم spec ops حال نکردم مخصوصا خانوماشون که خیلی الکی بودن و همین طور الکی هم هات بودن :دی
نکته دیگه اینکه این ویکتور اگه اشتباه نکنم خیلی یونیک و با حال ساخته شده و شخصیت آینده داریه به نظرم

به هر حال این عنوان بازی کردنش بر هممون واجبه امیدوارم گرافیک دمو ها و تفاوتش با گرافیک in game تو ذوق نزنه

سللللللللللللللللللااااااااااااااااااااااااامممممم
به همه بچه ها دلم برا همتون تنگ شده بود
خب اول در مورد تریلر بگم زیبا بود و عالی ولی یه مشکلی داشت
ببینید درسته خیلی زیبا ساخته شده بود ولی فکر نمی کنین استفاده از عناصر بازی توی این دمو مث سری فیلم ها بود اصن چرا باید یه لیکر رو اون شکلی کشت ؟؟؟ جوابش سادس چون لیکر کشی اینجوری خیلی فانِ و حال میده !
نمی خوام ارزش این تریلر رو کم کنم ولی ای کاش به صورت یه انیمیشن به بازار میومد
در نهایت اصن با تیم spec ops حال نکردم مخصوصا خانوماشون که خیلی الکی بودن و همین طور الکی هم هات بودن :دی
نکته دیگه اینکه این ویکتور اگه اشتباه نکنم خیلی یونیک و با حال ساخته شده و شخصیت آینده داریه به نظرم

به هر حال این عنوان بازی کردنش بر هممون واجبه امیدوارم گرافیک دمو ها و تفاوتش با گرافیک in game تو ذوق نزنه

دقیقا لیکر رو میلائی کشت.:d ولی من از سرباز های Spec -Ops خوشم اومد دلم میخواست به جای اونا بازی کنم.

آخرین ویرایش:
موحی جووووووووووون =))=))
یعنی خدا بود !!! همه رو خودت در آورده بودی نه ؟! وااااااااااااااااای =))
یادم میاد ما هم یه سری یه کار دوبله اونم برای فیلم re انجام دادیم البته اونجا من جای همه ی زنا حرف می زدم داداشم جا مردا ! ولی کارت درست بود ;)
------------------------------
بچه ها مثل اینکه لینک دانلود آخرین تریلر re:racoon city با کوچکترین حجم را گذاشتین تو این تاپیک از اونجایی که حالش رو ندارم بگردم برام یه باردیگه بزارین
مرسی
----------------------------
ویرایش : پیدا کردم مرسی

---------- نوشته در 10:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

wow
من تریلر رو دیدم فقط باید بگم wow wow wow wow wow
گرافیکش فوق العاده س ! هنوزم شوکم !!!! تاریخ عرضه دقیقا کی میشه ؟!

موحی جووووووووووون =))=))
یعنی خدا بود !!! همه رو خودت در آورده بودی نه ؟! وااااااااااااااااای =))
یادم میاد ما هم یه سری یه کار دوبله اونم برای فیلم re انجام دادیم البته اونجا من جای همه ی زنا حرف می زدم داداشم جا مردا ! ولی کارت درست بود ;)
------------------------------
بچه ها مثل اینکه لینک دانلود آخرین تریلر re:racoon city با کوچکترین حجم را گذاشتین تو این تاپیک از اونجایی که حالش رو ندارم بگردم برام یه باردیگه بزارین
مرسی
----------------------------
ویرایش : پیدا کردم مرسی

---------- نوشته در 10:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:49 PM ارسال شده بود ----------

wow
من تریلر رو دیدم فقط باید بگم wow wow wow wow wow
گرافیکش فوق العاده س ! هنوزم شوکم !!!! تاریخ عرضه دقیقا کی میشه ؟!
روز اول عید:d
1 فروردین

اون گروهی که مثه مردم عادی بودن چی بود اسمشون ؟! خانماشون خیلی خوشگل بودن ! مو قرمزه رو خیلی دوست داشتم :x
این دختره کیه که ماسک زده به صورتش اونم خیلی حرفه ایه خوشم اومد ازش :x
در کل من هم دلم می خواست این بازی ، بازی نبود و انیمیشن بود بهتر میشد !!! من هم امیدوارم گرافیک تو بازی تو ذوقمون نزنه گرافیک این تریلر باور نکردنی بود

من هنوز تریلر رو ندیدم نتونستم اون hdرو دانلود کنم کسی هست برامم تو این سایتای share آپلود کنه من بتونم بکشمش تو رپیدباز بگیرم ببینمش:d
دمتون گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or