بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

افشین جان مرسی عالی بود . سال نو میلادی همه مبارک :d
من هم موافق ام که RE5 خیلی بهتر از RE4 هست و یکی از دلایل برتریش داستان خوبش هست :d

ولی یه بدی که داشت این بود که همیشه با پارتنر بودی .

آخرین ویرایش:
بچه ها سلام
میگم به مناسبت سال جدید یه نظرسنجی جدید هم بزاریم
من میگم بیایم یه آسین بالا بزنیم بین ada و کلیر نظر سنجی کنیم ببینیم کدوم برای لیان بهتره:);;):d
------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی ترجمه خیلی خوبی بود
با تشکرات فراوان از افشین

من وجود یه Partner رو دوست داشتم. حس مراقبت از یه نفر دیگه بهم حس خوبی می داد...

---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:50 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها سلام
من میگم بیایم یه آسین بالا بزنیم بین ada و کلیر نظر سنجی کنیم ببینیم کدوم برای لیان بهتره:);;):d
به، سلام.... تاپیک نورانی شد... ;)
من شدید موافقم اما هیچ کس Ada نمیشه برای Leon...

من وجود یه Partner رو دوست داشتم. حس مراقبت از یه نفر دیگه بهم حس خوبی می داد...

---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:50 PM ارسال شده بود ----------

به، سلام.... تاپیک نورانی شد... ;)
من شدید موافقم اما هیچ کس Ada نمیشه برای Leon...

ولی به نظر من همونجوری که تو ترجمه گفته شده وجود پرتنر فقط باعث مزاحمت و هدر دادن مهمات میشه و هیچ فایده ای نداره و از ترس بازی به شدت کم میکنه چون هیچ وقت احساس تنهایی نمیکنی.

ولی به نظر من همونجوری که تو ترجمه گفته شده وجود پرتنر فقط باعث مزاحمت و هدر دادن مهمات میشه و هیچ فایده ای نداره و از ترس بازی به شدت کم میکنه چون هیچ وقت احساس تنهایی نمیکنی.
خُب این چیز ها که بدیهیاته و من هم قبولشون دارم حمید...
من به طور کلی حسم رو گفتم....

حقیقت امر هم همینه بارها و بارها به خاطر پارتنر مردیم و زنده شدیم

مرسی حمید جان نظر لطفته به پای ترجمه های تو که نمیرسه

کنسل که نه ولی ممکن فضاش شهری تر بشه
به هر حال من مطمئنم کپکام فعلا نمی خواد حرفی در مورد شماره 6 بزنه و منتظر نتیجه ماموریت راکون سیتی و رولیشنزه
بنابراین تا اون موقع می تونه هر جور تغییری به بازی بده
سال 2012 هم شروع شد امیدوارم همین روزا یه خبری از دمنیشن بیاد و از نگرانی درمون بیاره

---------- نوشته در 11:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

جدا از فن بوی بازی به نظرم شماره 5 از 4 بهتر بود قبلا من هم مث شما فکر می کردم ولی بعد از بازی کردن همزمان این دو بازی به بهتر بودن شماره 5 پی بردم
داستان قوی تر گیم پلی کامل تر مراحل بهتر و مهمتر از همه مهم تر وسکر :دی و پیروی کامل از شماره قبل البته به صورت منطقی تر
مثلا تو بعضی از مرحله های شماره 4 به من احساس حماقت دس می داد مخصوصا قسمتی اشلی دست و پا چلفتی داشت با رانندگش می کرد و دیوار ها رو خورد می کردو منم گانادو می کشتم :|
شماره 5 کمتر از این چیزا داشت و اینکه حس تنش تو بازی بیشتر بود مثلا مرحله لیکر ها یا مرحله قبل از کشتن اگسلا توی کشتی تنش خاصی داشت و شماره 4 بعد از روستا چنگی به دل نمی زد البته همه اینا وقتی بود که تو حالت سخت بازی می کردی
در نهایت جفت بازی ها ربطی به سری نداشتن (شماره 5 فقط از نظر گیم پلی ) برای همینم من در حال حاظر شماره 5 رو بیشتر می پسندم

RE 4 تو نظر سنجی 13 تا رای داره ولی RE 5 بدون رای هست. البته نظر شخصی هست، به نظر من RE 4 خیلی بیشتر شبیه سری RE هست تا RE 5. لااقل من RE 4 رو چندین بار بازی کردم و لذت بخش بود ولی RE 5 رو آرزو میکردم که زود تموم بشه و دیگه سراغش نرم.

بله بله اولا پشت سر من غیبت نکنین :biggrin1:
دوما که جمعه پنجشنبه رو گرفتین خوابیدین پشت مانیتور مجردم هستین هر موقع متاهل شدین بهتون می گم پیاده داره میاد ینی چی !!!
افشین دمت گرم ازخانمتم تشکر کن از طرف ماها تو زحمت افتادش
میگم:d عید همگی مبارک:x
قابلتو نداش داش حامد
تا باشه از این زحمتا :دی
افشین جان مرسی عالی بود . سال نو میلادی همه مبارک :d
من هم موافق ام که RE5 خیلی بهتر از RE4 هست و یکی از دلایل برتریش داستان خوبش هست :d

به به حسین هم تایید کرد به زن به افتخارش :دی
پس دیگه مطمئنم شدم که خوب بوده :دی

سال نو همتون مبارک

بچه ها سلام
------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی ترجمه خیلی خوبی بود
با تشکرات فراوان از افشین

والا راستشو بخوای لیان فعلا سربازی نرفته بش زن نمی دن :دی
نظرسنجی رو والا می خواستم بگم عوض کنن گفتم باز میاین می گین کلیشه ای شده یا ما دوس نداریم و.... از اینجور بحث ها
-----------
خواهش می کنم خوشحالم که خوشت اومد

RE 4 تو نظر سنجی 13 تا رای داره ولی RE 5 بدون رای هست. البته نظر شخصی هست، به نظر من RE 4 خیلی بیشتر شبیه سری RE هست تا RE 5. لااقل من RE 4 رو چندین بار بازی کردم و لذت بخش بود ولی RE 5 رو آرزو میکردم که زود تموم بشه و دیگه سراغش نرم.

جدا از رای گیری که به قول خودت نظر شخصیِ این دلیل خودت هم شخصیِ
انصافا هم شماره 5 رو اعصاب نبود حداقل برای من نبود به خاطر وسکر هم که شده ارزش چند بار بازی کردنو داش
به هر حال اگر دنبال دلایل غیر شخصی باشیم شماره 5 می تونه بهتر باشه ولی همون طور که گفتم این انتخاب بین بد و بدتر متاسفانه

شرمنده میدونم اینجا جای این سوال نیست !
ولی ...
توو code veronica یه قسمتی هست که باید از بین 6 تا تابلو ... تابلو هایی که عکس های اعضای خانواده Alfred Ashford رو سوییچ کنیم !
کدوما باید سوییچ بشن ؟
چند سال پیش رفتم اخرش این بازیو ولی الان گیر کردم این قسمت نیم ساعت ! خسته شدم خاموش کردم سیستم رو !
کسی اگه یادش هست راهنمایی کنه لطفا...
ممنون...

تا جایی که من یادمه و تو یه فایل همون نزدیکیا نوشته بود، اونجا باید به این ترتیب سوئیچ ها رو روشن کنی... کسی که خانواده Ashford رو تاسیس کرده و به ترتیب از اون به بعد هر کس که مسئولیت خاندان Ashford به عهدش بوده...
تو همون فایله کامل توضیح داده و اگه خوب بخونیش، مشکلی برای حلش نداری...
اگه نشد، بگو که یه فکر دیگه بکنیم. چون من خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردم، دقیقاً ترتیبش رو یادم نیست مگر اینکه فایل رو بخونم.
البته بقیه بچه ها اینجا مطمئناً کاملاً یادشون مونده...

IGN نوشت ما خودمون چی؟ نمیخواین یه فکر برای اون ایمیلی که گفتم بکنین؟
متنش مشخصه تو چه حیطه ای هست میمونه نگارشش یکی به فارسی خوب ردیفش کنه بعد میدیم افشین زحمت برگردونشو به انگلیسی بکشه و ما هم بریم هی به کپکام بفرستیم>:)

IGN نوشت ما خودمون چی؟ نمیخواین یه فکر برای اون ایمیلی که گفتم بکنین؟
متنش مشخصه تو چه حیطه ای هست میمونه نگارشش یکی به فارسی خوب ردیفش کنه بعد میدیم افشین زحمت برگردونشو به انگلیسی بکشه و ما هم بریم هی به کپکام بفرستیم>:)

دقیقا . IGN یه چیز کلی نوشت اما ما میتونیم با جزئیات بنویسیم. و بگیم که دقیقا دوست داریم چطور باشه .

اول در مورد کتاب توضیح بدم.چون زیاد سوال می کنند.من هنوز سر قولم هستم.ولی نوشتن کتاب به خاطر امتحانات دانشگاه،به مدت 2 هفته تعطیله! :d
در مورد Crimson Head هم باید بگم برخلاف اون چیزی که سینا گفت،اونا به خاطر تزریق مستقیم ویروس T ساخته نشده بودند.بلکه همون زامبی های معمولی بودند که وقتی آسیب فیزیکی شدیدی به بدنشون وارد می شد،سیستم دفاعی بدنشون فعال می شد و قوی تر و سریع تر می شدند و اگه دوباره آسیب فیزیکی شدیدی ببینند،تبدیل به لیکر میشن که البته این در ریمیک نشون داده نشده بود.در واقع لیکرها برخلاف هانترها در آزمایشگاه ساخته نمی شدن.بلکه اول یک زامبی کاملا معمولی بودند.بعد Crimson Head میشن و در مرحله ی آخر هم لیکر.البته اگه همون اگه مغز یک زامبی متلاشی بشه یا جسدش سوزونده بشه،به طور کامل نابود میشه.در واقع در اصل داستان تمام زامبی ها این سیر تکاملی رو طی می کنند.ولی متاسفانه این موضوع فقط در ریمیک و ماجراهای آمبرلا نشون داده شد.
ولی اون Crimson Head اولی که توی تابوت بود جریانش فرق می کنه و ماجرا داره.اون یکی از نمونه های آزمایشگاهی آمبرلا بوده که از کنترل خارج میشه و هر دانشمندی که در عمارت اسپنسر سر راهش سبز میشه رو قتل عام می کنه!برای همین هم منجمدش می کنن و به آزمایشاتشون روی اون ادامه میدن.وقتی هم که کارشون باهش تموم میشه،میندازنش توی اون تابوت و توی سیاهچال عمارت حبسش می کنند! (توی کتابم درباره ی تک تک B.O.W ها توضیح داده ام!)
جرج تروور هم بر اثر گرسنگی مرد نه ویروس!وقتی که ویروس پروجنیتور رو بهش تزریق می کنند،حافظه اش رو از دست میده و توی عمارت سرگردان میشه.چند روز بعد هم بر اثر گرسنگی می میره!

Crimson Head
[h=2]Formation[/h] A crimson head is formed when a zombie has been incapacitated for a certain amount of time. The T-Virus will continue to pump through the body until eventually the body has turned into a crimson read color, there is a flow of blood through the body at an alarming rate, the aggressiveness of the body is amazing and there is claws on the body. They are a lot stronger then there earlier counterpart zombies and will be much more aggressive.
[h=2]Crimson Head Elder[/h] Deep beneath the Arklay Research Facility there was a coffin in which the first prototype of Crimson Head was held. The original of the crimson head this one presented much more abilities then its later versions. It was much more aggressive then its earlier counter part and has a much faster movement pattern. The Crimson Head elder is suspected to be George Trevor with some logic from the notes written by Lisa Trevor but it is not certain if he was the original prototype for the crimson heads
[h=2]Alternate Name[/h] The Crimson Heads are alternately known as V-ACT as this was the system they undergo but are more commonly known as Crimson Heads as this is their easy way to distinguish them from the other regular zombies
[h=2]Further Evolution[/h] After the Crimson Head is left for a longer period of time in its state as a crimson had it will eventually evolve into a Licker.

ولی اون Crimson Head اولی که توی تابوت بود جریانش فرق می کنه و ماجرا داره.اون یکی از نمونه های آزمایشگاهی آمبرلا بوده که از کنترل خارج میشه و هر دانشمندی که در عمارت اسپنسر سر راهش سبز میشه رو قتل عام می کنه!برای همین هم منجمدش می کنن و به آزمایشاتشون روی اون ادامه میدن.وقتی هم که کارشون باهش تموم میشه،میندازنش توی اون تابوت و توی سیاهچال عمارت حبسش می کنند! (توی کتابم درباره ی تک تک B.O.W ها توضیح داده ام!)
جرج تروور هم بر اثر گرسنگی مرد نه ویروس!وقتی که ویروس پروجنیتور رو بهش تزریق می کنند،حافظه اش رو از دست میده و توی عمارت سرگردان میشه.چند روز بعد هم بر اثر گرسنگی می میره!
می خوامت نیما... ولی من مشکلم دقیقاً اینه که این چیزا رو کجای بازی خوندی.... چرا من خنگ ندیدم....؟

دمت گرم نیما.

---------- نوشته در 08:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:41 AM ارسال شده بود ----------

Crimson Head
Formation

A crimson head is formed when a zombie has been incapacitated for a certain amount of time. The T-Virus will continue to pump through the body until eventually the body has turned into a crimson read color, there is a flow of blood through the body at an alarming rate, the aggressiveness of the body is amazing and there is claws on the body. They are a lot stronger then there earlier counterpart zombies and will be much more aggressive.
Crimson Head Elder

Deep beneath the Arklay Research Facility there was a coffin in which the first prototype of Crimson Head was held. The original of the crimson head this one presented much more abilities then its later versions. It was much more aggressive then its earlier counter part and has a much faster movement pattern. The Crimson Head elder is suspected to be George Trevor with some logic from the notes written by Lisa Trevor but it is not certain if he was the original prototype for the crimson heads
Alternate Name

The Crimson Heads are alternately known as V-ACT as this was the system they undergo but are more commonly known as Crimson Heads as this is their easy way to distinguish them from the other regular zombies
Further Evolution

After the Crimson Head is left for a longer period of time in its state as a crimson had it will eventually evolve into a Licker.
مرسی سینا...

ولی من الان با استدلال های تو و نیما دچار پارادوکس شدم....
:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or