Leon.Fox
کاربر سایت
ممنون اسفندیار جان، ولی رفتم اونجا اما چیزی پیدا نکردم...اونجا...![]()

دیگه کسی نیست بهتر کمک کنه...؟
ممنون اسفندیار جان، ولی رفتم اونجا اما چیزی پیدا نکردم...اونجا...![]()

یه دنیا ممنون... بزار این Remake تموم شه... دنبال یه بهونه بودم بازم Lost in Nightmare بازی کنم...Lost In Nightmare رو بازی کن . جاییکه میره تو اتاق خصوصی اسپنسر برو پیش کامپیوترش همه چیز رو گفته .
ببین یعنی از وقتی که این Remake رو بازی کردم .... نمی دونی که، کلی لذت بردم...Resident Evil Remake ترسانكترينش بود!
Like...ببین یعنی از وقتی که این Remake رو بازی کردم .... نمی دونی که، کلی لذت بردم...

آقا نیما فکر کنم، بهتره به جای زیرو، نام کد - ورونیکا تو این لیست باشه، به هر حال بزرگترین و بهترین Spin Off سری، بازی زیبای کد - ورونیکا هست چون خیلی از نکات داستان اصلی بازی رو روشن کرد، وهمچنین تحول بزرگی در سری ایجاد کرد.کلا ریمیک،زیرو و رزیدنت اویل 2،بهترین نسخه ها بودند.ولی بازم بینشون ریمیک از همه بهتر بود!
تازه یادت رفت بگی نقش اصلیش هم کلیر بود!!!:dآقا نیما فکر کنم، بهتره به جای زیرو، نام کد - ورونیکا تو این لیست باشه، به هر حال بزرگترین و بهترین Spin Off سری، بازی زیبای کد - ورونیکا هست چون خیلی از نکات داستان اصلی بازی رو روشن کرد، وهمچنین تحول بزرگی در سری ایجاد کرد.
هستم شدید... Code Veronica هم خیلی دِل بود.... اما RE3 هم خیلی حال می داد...آقا نیما فکر کنم، بهتره به جای زیرو، نام کد - ورونیکا تو این لیست باشه، به هر حال بزرگترین و بهترین Spin Off سری، بازی زیبای کد - ورونیکا هست چون خیلی از نکات داستان اصلی بازی رو روشن کرد، وهمچنین تحول بزرگی در سری ایجاد کرد.
سلام
مطمئنم که RE:ORC فروش خیلی خوبی میکنه (گرچه خودم زیاد ازش خوشم نمیاد)! میپرسید چرا؟! پس آخرین تریلر منتشر شده از بازی رو دان کنید از اینجا
اگه شک دارید که دان کنید، اینو بدونید که:
تو این تریلر لیان، ایدا، جیل، کارلوس، هانک و یک کارکتر جدید بنام Lone Wolf حضور دارن که گیم پلی شون نمایش داده میشه...
از دست ندید!![]()