بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کلا ریمیک،زیرو و رزیدنت اویل 2،بهترین نسخه ها بودند.ولی بازم بینشون ریمیک از همه بهتر بود!
آقا نیما فکر کنم، بهتره به جای زیرو، نام کد - ورونیکا تو این لیست باشه، به هر حال بزرگترین و بهترین Spin Off سری، بازی زیبای کد - ورونیکا هست چون خیلی از نکات داستان اصلی بازی رو روشن کرد، وهمچنین تحول بزرگی در سری ایجاد کرد.

آقا نیما فکر کنم، بهتره به جای زیرو، نام کد - ورونیکا تو این لیست باشه، به هر حال بزرگترین و بهترین Spin Off سری، بازی زیبای کد - ورونیکا هست چون خیلی از نکات داستان اصلی بازی رو روشن کرد، وهمچنین تحول بزرگی در سری ایجاد کرد.
تازه یادت رفت بگی نقش اصلیش هم کلیر بود!!!:d

هستم شدید... Code Veronica هم خیلی دِل بود.... اما RE3 هم خیلی حال می داد...

سلام دوستان

انصافا خودتون قضاوت کنید این سازنده های فیلم رزیدنت اویل چقدر احمقن که jensen ackles رو نتونستن برای نقش لیان راضی کنن

راستش این پسره قیافش یه ذره خام می زنه... Leon خیلی جا افتاده تر و خوش تیپ تر بود...

سلام

مطمئنم که RE:ORC فروش خیلی خوبی میکنه (گرچه خودم زیاد ازش خوشم نمیاد)! میپرسید چرا؟! پس آخرین تریلر منتشر شده از بازی رو دان کنید از اینجا
اگه شک دارید که دان کنید، اینو بدونید که:
تو این تریلر لیان، ایدا، جیل، کارلوس، هانک و یک کارکتر جدید بنام Lone Wolf حضور دارن که گیم پلی شون نمایش داده میشه...
از دست ندید!
vlcsnap_2011_12_15_03h13m55s111.png

سلام

مطمئنم که RE:ORC فروش خیلی خوبی میکنه (گرچه خودم زیاد ازش خوشم نمیاد)! میپرسید چرا؟! پس آخرین تریلر منتشر شده از بازی رو دان کنید از اینجا
اگه شک دارید که دان کنید، اینو بدونید که:
تو این تریلر لیان، ایدا، جیل، کارلوس، هانک و یک کارکتر جدید بنام Lone Wolf حضور دارن که گیم پلی شون نمایش داده میشه...
از دست ندید!
vlcsnap_2011_12_15_03h13m55s111.png

ایول باز من 2 روز تهران اومدم نتونستم خبر هارو دنبال کنم. تریلر جدید اومده !!!:d جیل من چقدر نازه تو ORC :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or