بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه‌ها تریلر مزخرف ORC رو دیدید؟ نظرتون چیه؟ من که حالم بد شد، دیگه مسخره تر از این نمیشه! از اولش هم امیدی به این عنوان نداشتم.:|

آخرین ویرایش:
بچه‌ها تریلر مزخرف ORC رو دیدید؟ نظرتون چیه؟ من که حالم بد شد، دیگه مسخره تر از این نمیشه! از اولش هم امیدی به این عنوان نداشتم.:|

من هم نظرم مثل شماست :| یه عنوان خیلی مسخره که اسمش RE هست . شده یه چیزی تو مایه هایGears Of War :d !
قیافه کارلوس خیلی ستمه :d

jill,carlos,hunk,ada,... اینجور چیزا ماله مولتی پلیرن نه؟؟؟ فک نکنم تو بازی اصلی قابل کنترل باشن... همون 6 تا نکبت اصلین دیگه فکرکنم همممم؟؟؟؟
میگم شمام بیاید مثل من کپکامو تحریم کنید تا ریبوت نشه دیگه بازی نکنید

=))
وای خدا قیافه اینا چرا اینجوری بود
کارلوس که عین اسکولا بود
جیل هم که هر روز عوض میشه و زشت تر :دی (نزنین :دی)
لیان هم که شکل خربزه ترکیدست
تنها چهره سالم فک کنم برای کلیر باشه
دیگخه انصافا این بازی داره حالمو بهم میزنه هرچقدر سعی کردم تحملش کنم نشد
متاسفانه این آشغال باعث میشه دیگه تا مدت ها نتونیم فکر re 2 remake رو هم بکنیم

جیل و ایدا و کلر خوب بودن قیافه هاشون تو تریلر.حالا نه دقیقا شکل خودشون ولی خیلی بهتر بودن
ایدا رو درست حسابی به صورت in game ندیدم
ولی حمید جیل خیلی بد بود
صورت پهن لب کلفت
البته لباساش شبیه جیل بود :دی
اما از جیل شماره 5 بهتره

بازم رکورد زدم!ریمیک 4:21!میکامی بهم جاییزه داد!(اگه زیر5ساعت بری بهت جاییزه میده!)
باید کمتر از این میشد.چون خیلی لفت دادم.تقربا باید3:30 میشد.
ایندفه دیگه بدون سیو نبود!چون میخواستم سریع برم باید مطمئن بازی میکردم.7تاسیو خورد که اینم زیاده!

46517622195645109837.jpg
اینم جاییزش!
77109713998609655833.jpg
حالا دیگه میشه تو حالت هارد با عموکرس راحت تو قصر چرخید و عشق و حال کرد!
با این جاییزه یه اتفاق بامزه افتاد!من بالای پله بودم و زامبی پایین پله!گرفتم روپاش،پاشو زدم،پاش کنده شد!بدبخت چه ناله ایی کرد!:-s
99464811176511846921.jpg
59667481340141650619.jpg
اینم واسه تنوع!حالشو ببرید!;)

---------- نوشته در 10:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:59 PM ارسال شده بود ----------

به نظرم این اورک یه بازی خیلی قشنگه ولی فقط تو سبک اکشن!فکر نمیکنم اگه بازیش نکنیم چیز خاصی رو از دست بدیم.
راستی چرا از نمسیس چیزی نشون نداد؟به نظرتون این کیه؟تایرانت اویل2 یا نمسیس؟
35245691716009608923.jpg
حمید جان،جیل نازنینت،دیگه شده کپی میلا زائوویچ!کپکام احمق خوشش اومده از قیافه ی ترسناک این زنیکه!من نمیدونم جیل ریمیک مگه چشه؟!
63258871094835524467.jpg
این نیکلای خیلی باوجوده ها!
کاش اینو شاخش مکیردن مینداختن به جون وسکر!که باهاش بجنگه سرقدرت!
26182236308640637321.jpg

به نظرم این اورک یه بازی خیلی قشنگه ولی فقط تو سبک اکشن!فکر نمیکنم اگه بازیش نکنیم چیز خاصی رو از دست بدیم.
راستی چرا از نمسیس چیزی نشون نداد؟به نظرتون این کیه؟تایرانت اویل2 یا نمسیس؟

35245691716009608923.jpg

حمید جان،جیل نازنینت،دیگه شده کپی میلا زائوویچ!کپکام احمق خوشش اومده از قیافه ی ترسناک این زنیکه!من نمیدونم جیل ریمیک مگه چشه؟!
63258871094835524467.jpg
این نیکلای خیلی باوجوده ها!
کاش اینو شاخش مکیردن مینداختن به جون وسکر!که باهاش بجنگه سرقدرت!
26182236308640637321.jpg

جیل من همیشه خوشگله فقط تو سنش زیاد شده. تو اینم خوشگله به نظر من. از رولیشنز بهتره. اون عکس هم Mr.X هست

=))

لیان هم که شکل خربزه ترکیدست
=)) =))
چون خودت عشق Leon هستی خیلی با این حرفت حال کردم...!!!
;)

---------- نوشته در 08:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:27 AM ارسال شده بود ----------

=))

متاسفانه این آشغال باعث میشه دیگه تا مدت ها نتونیم فکر re 2 remake رو هم بکنیم
نگووووو..... قضیه RE2: Remake چیه دیگه....
حمید هم چند روز پیش راجع به RE3: Remake صحبت می کرد...
چه خبره اینجا .... :-o

---------- نوشته در 08:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:32 AM ارسال شده بود ----------

بازم رکورد زدم!ریمیک 4:21!میکامی بهم جاییزه داد!(اگه زیر5ساعت بری بهت جاییزه میده!)
باید کمتر از این میشد.چون خیلی لفت دادم.تقربا باید3:30 میشد.
ایندفه دیگه بدون سیو نبود!چون میخواستم سریع برم باید مطمئن بازی میکردم.7تاسیو خورد که اینم زیاده!]
محمد یه سوال...
تو با PC بازی می کنی یا با Game Cube؟
آخه من وقتی با PC بازی می کنم... بعضی وقت ها بازی Crash می کنه.... نمی تونم اطمینان کنم که Save نکنم...؟

---------- نوشته در 08:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 AM ارسال شده بود ----------

63258871094835524467.jpg
]
عه عه عه... نگو جان من این حرف رو....
من خیلی با این میلا حال می کنم...
;)

---------- نوشته در 08:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:36 AM ارسال شده بود ----------

جیل من همیشه خوشگله فقط تو سنش زیاد شده. تو اینم خوشگله به نظر من. از رولیشنز بهتره.
من هم با قیافش اینجا بیشتر حال کردم تا RE5 ولی تو Remake با نمک تر بود...
از Chris چه پنهون، اینجا هم بدک نیست... ;)

دیشب یه جا خوندم هیچ کدوم از شایعات در مورد رزیدنت اویل 6 رو کپکام تایید نکرده ! این یعنی هنوز امیدی هست به بازی.

کدوم شایعات ؟:-/ همین که بازی تو روستا ممکنه اتفاق بیفته ؟:d
اصلا کپکام خود RE6 رو تایید رسمی کرده حمید ؟:d اخه کاراش عجیب غریبه !

لیون!من با پی سی بازی میکنم.مشکلی ندارم.گیم کیوبم کجا بود؟!!!
با چه چیزه قیافه ی این دخترک حال میکنی؟آدمو یاد بچه تخسا میندازه!:d
حمیدجان جیل داره روز به روز زشت تر میشه!من دوست دارم همون چهره ی تو1باشه.همونی که تو دموش نشون میده.واسه ریمیکشم خوبه.فقط خیلی مظلومه تو ریمیک!
بقیشون به درد نمیخورن!تو این اورک هم که انگار همه اومدن پارتی!قیافه هارو بین!جیل رو هم که دیگه دارن نسخه ی انیمیشن میلاخانوم میکنن!انگار نه انگار که میلا خانوم داره نقش جیلو بازی میکنه!

ای بابا، اونوقت توی بازی Crash نمی کنی....؟ برای من بعضی وقت ها Crash می کنه و صفحه Freeze میشه... کلی ضد حاله.... یه بار کلی بدون Save رفتم بعدش یهو بازی Crash کرد و .... ~x(

---------- نوشته در 11:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:17 AM ارسال شده بود ----------

من کلا با دختر یاغی و سر کش حال می کنم... واسه همینه که از Ada خوشم میاد... ;)

کدوم شایعات ؟:-/ همین که بازی تو روستا ممکنه اتفاق بیفته ؟:d
اصلا کپکام خود RE6 رو تایید رسمی کرده حمید ؟:d اخه کاراش عجیب غریبه !

آره همون که گفته بودن داستانش با رولیشنز داره ارتباط داره و اینا. این که زنه چینی گفته رو نمیدونم حقیقت داره یا نه. احتمالا یه چیزی بوده که بلافاصله پروفایلش از رو سایت پاک کردن.

حمیدجان جیل داره روز به روز زشت تر میشه!من دوست دارم همون چهره ی تو1باشه.همونی که تو دموش نشون میده.واسه ریمیکشم خوبه.فقط خیلی مظلومه تو ریمیک!
بقیشون به درد نمیخورن!تو این اورک هم که انگار همه اومدن پارتی!قیافه هارو بین!جیل رو هم که دیگه دارن نسخه ی انیمیشن میلاخانوم میکنن!انگار نه انگار که میلا خانوم داره نقش جیلو بازی میکنه!

میلااااااااا ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نگو که الان میرم خفش میکنم اصلا شبیه میلا نیست خوشگل هم هست . ببین محمد جان درسته شما چهره جیل تو رزیدنت اویل 1 رو دوست داری اما این که فیلم نیست دقیقا همون چهر رو واسه همه رزیدنت اویل ها بزارن که گرافیک پیشرفت میکنه البته قبول دارم که تا حد زیادی میتونن شبیه اون بسازن اما شما نگاه کن مثلا چهره سم فیشر تو اسپلینتر سل 1 با اسپلینتر سل 5 یا 4 . یا مثلا لارا کرافت توم ریدر 1 با توم ریدر جدیدی که داره میاد . نمیشه آخه دقیقا چهر رو مثل همون چهره تو سری های های خیلی قدیمی درست کنن. در ثانی شما اینم در نظر داشته باش که هر چی زمان میگذره کرکتر ها هم باید تغییر کنن نمیشه قیافه یه کرکتر با 10 سال پیشش هیچ فرقی نکنه.ولی کلا باید یه جوری بسازن که حداقل شبیهش باشه. چیزی که تو رزیدنت اویل رولیشنز اصلا اتفاق نیفتاد.اگه داستان بین رزیدنت اویل 4 و 5 هست باید چهره جیل هم نزدیک به چهرش تو 5 میبود که نیست. هر چند تو CG هایی که از بازی دیدم بیشباهت به جیل نیست اما تو in- game کوچکترین شباهتی به جیل نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or