Heart Broken
کاربر سایت
بچهها تریلر مزخرف ORC رو دیدید؟ نظرتون چیه؟ من که حالم بد شد، دیگه مسخره تر از این نمیشه! از اولش هم امیدی به این عنوان نداشتم.

آخرین ویرایش:

یه عنوان خیلی مسخره که اسمش RE هست . شده یه چیزی تو مایه هایGears Of War :d ! بچهها تریلر مزخرف ORC رو دیدید؟ نظرتون چیه؟ من که حالم بد شد، دیگه مسخره تر از این نمیشه! از اولش هم امیدی به این عنوان نداشتم.![]()
من هم نظرم مثل شماستیه عنوان خیلی مسخره که اسمش RE هست . شده یه چیزی تو مایه هایGears Of War :d !
قیافه کارلوس خیلی ستمه :d
میگم شمام بیاید مثل من کپکامو تحریم کنید تا ریبوت نشه دیگه بازی نکنیدjill,carlos,hunk,ada,... اینجور چیزا ماله مولتی پلیرن نه؟؟؟ فک نکنم تو بازی اصلی قابل کنترل باشن... همون 6 تا نکبت اصلین دیگه فکرکنم همممم؟؟؟؟

ایدا رو درست حسابی به صورت in game ندیدمجیل و ایدا و کلر خوب بودن قیافه هاشون تو تریلر.حالا نه دقیقا شکل خودشون ولی خیلی بهتر بودن

به نظرم این اورک یه بازی خیلی قشنگه ولی فقط تو سبک اکشن!فکر نمیکنم اگه بازیش نکنیم چیز خاصی رو از دست بدیم.
راستی چرا از نمسیس چیزی نشون نداد؟به نظرتون این کیه؟تایرانت اویل2 یا نمسیس؟
![]()
حمید جان،جیل نازنینت،دیگه شده کپی میلا زائوویچ!کپکام احمق خوشش اومده از قیافه ی ترسناک این زنیکه!من نمیدونم جیل ریمیک مگه چشه؟!
این نیکلای خیلی باوجوده ها!![]()
کاش اینو شاخش مکیردن مینداختن به جون وسکر!که باهاش بجنگه سرقدرت!
![]()
لیان هم که شکل خربزه ترکیدست

نگووووو..... قضیه RE2: Remake چیه دیگه....
متاسفانه این آشغال باعث میشه دیگه تا مدت ها نتونیم فکر re 2 remake رو هم بکنیم
محمد یه سوال...بازم رکورد زدم!ریمیک 4:21!میکامی بهم جاییزه داد!(اگه زیر5ساعت بری بهت جاییزه میده!)
باید کمتر از این میشد.چون خیلی لفت دادم.تقربا باید3:30 میشد.
ایندفه دیگه بدون سیو نبود!چون میخواستم سریع برم باید مطمئن بازی میکردم.7تاسیو خورد که اینم زیاده!]
عه عه عه... نگو جان من این حرف رو....حمید جان،جیل نازنینت،دیگه شده کپی میلا زائوویچ!کپکام احمق خوشش اومده از قیافه ی ترسناک این زنیکه!من نمیدونم جیل ریمیک مگه چشه؟!
]![]()

من هم با قیافش اینجا بیشتر حال کردم تا RE5 ولی تو Remake با نمک تر بود...جیل من همیشه خوشگله فقط تو سنش زیاد شده. تو اینم خوشگله به نظر من. از رولیشنز بهتره.

دیشب یه جا خوندم هیچ کدوم از شایعات در مورد رزیدنت اویل 6 رو کپکام تایید نکرده ! این یعنی هنوز امیدی هست به بازی.
همین که بازی تو روستا ممکنه اتفاق بیفته ؟:dای بابا، اونوقت توی بازی Crash نمی کنی....؟ برای من بعضی وقت ها Crash می کنه و صفحه Freeze میشه... کلی ضد حاله.... یه بار کلی بدون Save رفتم بعدش یهو بازی Crash کرد و .... ~x(لیون!من با پی سی بازی میکنم.مشکلی ندارم.گیم کیوبم کجا بود؟!!!
من کلا با دختر یاغی و سر کش حال می کنم... واسه همینه که از Ada خوشم میاد...با چه چیزه قیافه ی این دخترک حال میکنی؟آدمو یاد بچه تخسا میندازه!:d

کدوم شایعات ؟همین که بازی تو روستا ممکنه اتفاق بیفته ؟:d
اصلا کپکام خود RE6 رو تایید رسمی کرده حمید ؟:d اخه کاراش عجیب غریبه !
لیون!من با پی سی بازی میکنم.مشکلی ندارم.گیم کیوبم کجا بود؟!!!
با چه چیزه قیافه ی این دخترک حال میکنی؟آدمو یاد بچه تخسا میندازه!:d
حمیدجان جیل داره روز به روز زشت تر میشه!من دوست دارم همون چهره ی تو1باشه.همونی که تو دموش نشون میده.واسه ریمیکشم خوبه.فقط خیلی مظلومه تو ریمیک!
بقیشون به درد نمیخورن!تو این اورک هم که انگار همه اومدن پارتی!قیافه هارو بین!جیل رو هم که دیگه دارن نسخه ی انیمیشن میلاخانوم میکنن!انگار نه انگار که میلا خانوم داره نقش جیلو بازی میکنه!