بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب برای یه کنسول دستی 2-3 عنوان بازی به نظرت کفاف میده؟
من قبول دارم خوبه نمیگم بده ولی من میگم اگه میخوان قدرت واقعی خودشونو نشون بدن و حسابی فروش کنن بیان به کنسول های مطرح بدن بازی رو نه اینکه یه کنسول دستی ای که اونم فقط تو ژاپن بیشترین طرفدارشو داره
آره خُب، من هم خیلی دوست داشتم این عنوان رو روی یه کنسول اصلی می دادن... من تازه تونستم دموهاشو ببینم، خیلی باحاله حامد... من که بیشتر امیدوار شدم... >:d<

---------- نوشته در 08:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:24 AM ارسال شده بود ----------

ریمیک یه رزیدنت اویل بی نقص بود.:x
کاملا باهات موافقم... من که واقعا دارم از RE: Remake لذت میبرم...

---------- نوشته در 08:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:25 AM ارسال شده بود ----------

آخه سری فیلم رزیدنت کجاش عالی بود؟!!!:|

[/
راستش من همه فیلم هاشو دوست دارم...
لعنتی هر چی مربوط به RE باشه و هر چقدر هم بد باشه من دوست دارم... :-*

بچه ها در مورد نظرسنجی بالا هنوز تصمیم نگرفتید. خبر رسیده موریانه زده به جونش:ontopic:
فکر می کنم قبلش باید راجع بهش صحبت کنیم که نظر سنجی در مورد چی باشه...

به نظر من هر چی که می خواد باشه، باید کلی باشه... و البته جذاب تر از قبلی. می گم کلی به این خاطر که این تاپیک کلیت داره...

حالا راجع به چی باشه... :-/

راستی بچه ها نظر سنجی تو تاپیک X vs. Y در مورد Ada و Jill هستش... به نظرم خیلی میشه در موردش اونجا صحبت کرد...

منم اینو دیده بودم... خیلی باحال بود... ولی دستت درد نکنه...

---------- نوشته در 11:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 AM ارسال شده بود ----------

سلام

http://hotfile.com/dl/137351954/35c1a29/RE_R.mp4.htmlکاش وسکر تو بازیش حضور داشت .

بابا دست از سر این Wesker بردارید... این آقا دیگه به تاریخ پیوست.... مگر اینکه بخوان با Leon روبروش کنن که اونوقت دلم براش می سوزه....
دوستان عزیز، طرفدارن محترم آقای Wesker، خواهش می کنم آوار نشید... مزاح بود... ;)

وسکر شاید تو بازی به صورت غیر مستقیم حضور داشته باشه. این رو با استناد به تاریخچه‌ی کرس و وسکر میگم :دی

آخرین ویرایش:
راستش منم دوست دارم باشه... خیلی دلم می خواد تو یه فرصتی با Leon روبرو بشه...
به نظرم که خیلی جالب میشه...
در ضمن از وقتی که به لطف حمید RE: Remake بازی کردم، نظرم نسبت به Wesker عوض شده...

وسکر شاید تو بازی به صورت غیر مستقیم حضور داشته باشه. این رو با استناد به تاریخچه‌ی کرس و وسکر میگم :دی

راستش منم دوست دارم باشه... خیلی دلم می خواد تو یه فرصتی با Leon روبرو بشه...
به نظرم که خیلی جالب میشه...
در ضمن از وقتی که به لطف حمید RE: Remake بازی کردم، نظرم نسبت به Wesker عوض شده...

کدوم وسکر مد نظرتونه؟! الکس یا البرت؟!
بنظر من حضور الکس میتونه جذابتر باشه... چون هرچی باشه شری پیشه الکس وسکره... و حتی بیراهه نیست که بگیم سازمانی که ایدا ازش صحبت میکنه رئیسش همین الکس وسکره... و لیان با الکس وسکر مواجه میشه >:)

کدوم وسکر مد نظرتونه؟! الکس یا البرت؟!
بنظر من حضور الکس میتونه جذابتر باشه... چون هرچی باشه شری پیشه الکس وسکره... و حتی بیراهه نیست که بگیم سازمانی که ایدا ازش صحبت میکنه رئیسش همین الکس وسکره... و لیان با الکس وسکر مواجه میشه >:)
بچه ها اطلاعات ناقص من رو ببخشید... آلبرتشون رو می شناسم، اما آلکس کدومشونه؟ تو کدوم سری بود...؟

بچه ها اطلاعات ناقص من رو ببخشید... آلبرتشون رو می شناسم، اما آلکس کدومشونه؟ تو کدوم سری بود...؟

اسپنسر که موسس امبرلا بود برای بدست اوردن نژاد جدید از انسان ها هدفی داشت که پروژه کودکان وسکر بود اسمش . بعد کودک های زیادی رو از سرتاسر دنیا دزدید که پدر و مادراشون نابغه بودند و نام خانوادگی همشون رو گذاشت "وسکر" و زیر نظر امبرلا بزرگ شدند و به تحصیل پرداختن تا به عنوان محقق تو ازمایشگاه کار کنن ... بعد اسپنسر یه ویروس به همشون تزریق کرد که باعث مرگ تک تکشون شد اما "البرت وسکر" و "الکس وسکر" زنده موندن و بعد الکس خیانت میکنه به اسپنسر و فرار میکنه . الکس تو هیچ کدوم از سری ها حضور نداشته ولی فقط تو LIN تو یکی از فایل ها در مورد توضیح داده شده . احتمال هم داره تو RE6 باشه یا اصلا زنده نباشه .

توضیحاتت کامل بود.فقط اضافه کنم که هوش الکس وسکر حتی از هوش و دانش آلبرت وسکر هم بیشتر بوده!تا جایی که سرمحقق پروژه های اسپنسر،الکس بوده نه آلبرت!بنابراین می تونیم منتظر یک شخصیت فوق العاده جذاب باشیم.
آره.به نظر من هم الکس وسکر بنیانگذار و رئیس سازمان و شخصیت منفی رزیدنت اویل 6 است و سرانجام هم توسط کلیر کشته میشه (حالا یا با لیون یا بی لیون.چون من به حضور کلیر در رزیدنت اویل 6 مطمئن هستم.) علاوه بر اینکه کلیر از سازمان هم زخم خورده (در کد ورونیکا ویروس T به دستور سازمان و توسط وسکر در جزیره ی راکفورت منتشر شد.)

این یارو VGA هم سرکاری بود!پس رفت تا E3 سال بعد.

اسپنسر که موسس امبرلا بود برای بدست اوردن نژاد جدید از انسان ها هدفی داشت که پروژه کودکان وسکر بود اسمش . بعد کودک های زیادی رو از سرتاسر دنیا دزدید که پدر و مادراشون نابغه بودند و نام خانوادگی همشون رو گذاشت "وسکر" و زیر نظر امبرلا بزرگ شدند و به تحصیل پرداختن تا به عنوان محقق تو ازمایشگاه کار کنن ... بعد اسپنسر یه ویروس به همشون تزریق کرد که باعث مرگ تک تکشون شد اما "البرت وسکر" و "الکس وسکر" زنده موندن و بعد الکس خیانت میکنه به اسپنسر و فرار میکنه . الکس تو هیچ کدوم از سری ها حضور نداشته ولی فقط تو LIN تو یکی از فایل ها در مورد توضیح داده شده . احتمال هم داره تو RE6 باشه یا اصلا زنده نباشه .

توضیحاتت کامل بود.فقط اضافه کنم که هوش الکس وسکر حتی از هوش و دانش آلبرت وسکر هم بیشتر بوده!تا جایی که سرمحقق پروژه های اسپنسر،الکس بوده نه آلبرت!بنابراین می تونیم منتظر یک شخصیت فوق العاده جذاب باشیم.
آره.به نظر من هم الکس وسکر بنیانگذار و رئیس سازمان و شخصیت منفی رزیدنت اویل 6 است و سرانجام هم توسط کلیر کشته میشه (حالا یا با لیون یا بی لیون.چون من به حضور کلیر در رزیدنت اویل 6 مطمئن هستم.) علاوه بر اینکه کلیر از سازمان هم زخم خورده (در کد ورونیکا ویروس T به دستور سازمان و توسط وسکر در جزیره ی راکفورت منتشر شد.)

این یارو VGA هم سرکاری بود!پس رفت تا E3 سال بعد.
بچه ها ممنون...
ولی من تمام فایل های بازی رو تا جایی که یادمه دقیق می خوندم... این چیزی که شماها گفتید تو کجا نوشته بود...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or