بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

واقعا وقتی که این چیزا رو می خونم خندم می گیره! :d مگه حتما باید شماره دار باشه که بتونیم بهش بگیم اصلی.اگه قرار باشه داستان اصلی و فرعی رو حساب کنیم،بدون شک داستان رزیدنت اویل 4 میشه فرعی نه کد ورونیکا!چون یک داستان کاملا مجزا و مستقله که در همون قسمت شروع شد و در همون قسمت هم تموم شد.یعنی اصلا ساخته شدنش ضروری نبود و به قول خود شینجی میکامی،به خاطر تحول در سبک و گیم پلی رزیدنت اویل ساخته شد نه داستان.در حالی که کد ورونیکا کلا به خاطر داستان ساخته شد.به نظر من 3 نسخه ی رزیدنت اویل 1،کد ورونیکا و رزیدنت اویل 5 مهم ترین داستان ها رو در رزیدنت اویل دارند.برخلاف رزیدنت اویل 4 که فقط یکی از ماموریت های لیون بود،داستان کد ورونیکا ادامه ی رزیدنت اویل 1 و 2 بود و آغازی برای داستان رزیدنت اویل 5 بود.اصلا وسکر در کد ورونیکا زنده شد و ماجرای مبارزه ی کریس و وسکر از کد ورونیکا شروع شد.وگرنه در رزیدنت اویل 1 وسکر کلا مرد و تا زمان کد ورونیکا هم قصد نداشتند زنده اش کنند.بنابراین اگه کد ورونیکا رو حذف کنیم،وسکر هم زنده نخواهد شد و در نتیجه رزیدنت اویل 4 و 5 هم در کار نخواهد بود!تازه در انتهای رزیدنت اویل 2 هم کلیر میره که برادرش رو پیدا کنه.خب اگه کد ورونیکا ساخته نمی شد که کلا داستان ناقص می موند.اصلا بخش مهمی از سرگذشت کریس و کلیر که جزو شخصیت های اصلی داستان هستند،در کد ورونیکا نشون داده شد.علاوه بر اینکه ویروس پروجنیتور که بعدا وسکر با استفاده از اون اوروبوروس رو ساخت هم در این نسخه به ما معرفی شد.حتی همونطور که قبلا هم گفتم،بعد از رزیدنت اویل 2 اول قرار بود که سرگذشت کلیر و کریس ادامه پیدا کنه.ولی چون پرونده ی راکون سیتی هنوز بسته نشده بود،اول اومدن رزیدنت اویل 3 رو ساختن.در ضمن مطمئن باشید که اگه کد ورونیکا اصلی نبود،هیچوقت در کتاب Archives و فایل های رزیدنت اویل 5،داستان اون رو ذکر نمی کردند.همونطور که داستان اوتبریک ها رو ذکر نکردند!این رو هم اضافه کنم که به نظر دو سایت IGN و Game Spot و همچنین به نظر خود من،کد ورونیکا بهترین و پیچیده ترین داستان رو در کل مجموعه ی رزیدنت اویل داره!چون مثل رزیدنت اویل 5،کلا به خاطر داستان ساخته شد.

الآن باز همه میان از رزیدنت اویل 4 دفاع می کنن.آقا اصلا رزیدنت اویل 4 بهترین و مهم ترین داستان رو داره!خوب شد؟گرچه الآن اصلا بحث من سر داستان رزیدنت اویل 4 نبود.

در ضمن مطمئن باشید که شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 کلیره.حالا چه با لیون چه بی لیون!
حالا این VGA دقیقا کی برگزار میشه؟
کاملا موافقم. Code Veronica هم از لحاظ شخصیت هاش و هم فرم کلی داستان RE 4 رو میخوره! واقعا برام سواله بعضی ها چطور داستان RE 4 رو بهتر از CV میدونن!:)

به نظر من بهترین RE هایی که داستانشون عالی بودند RE1 و RE2 و RE Code Veronica و RE5 بودند :d . که Code Veronica باعث شد داستان شماره 5 شکل بگیره و اتفاقات خیلی مهمی درش رخ داد . اصلا قابل مقایسه با RE4 نیست ! RE4 داستانش چنگی به دل نمیزد .

حالا داستان RE6 مثل 4 نباشه ! VGA هم فکر کنم 5 روز دیگه بر گزار میشه .

اینم یه عکس fun دیگه.

Chris and Wesker are playing Resident Evil 5 :D

3hjwqupdi4c71y03ru54.jpg

آخرین ویرایش:
خداییش کلیر کنار لیان یه حال دیگه داره تا کلیر تنها
با اینکه از لیان خیلی خوشم نمیاد ولی اینو ناچارم اقرار کنم.........
داستان 3 هم مهم بود چون سرنوشت راکون سیتی مشخص شد.....

صبر کنین.............
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=37093&p=1740557#post1740557
بیایین.اینم همین لینک تاپیک بغلی.
تو عکسا نگاه کنین و یه نفر شبیه کریس میبینین.....
بچه ها بریزین تو تاپیک بغلی،دوباره دوتا افتادن به جون همدیگه........

آخرین ویرایش:
حداقل نظرسنجی رو می ذاشتی جیل و کلیر.چون این دو تا شخصیت های زن اصلی داستان هستند.ایدا اصلا با جیل و کلیر قابل مقایسه نیست.چون اصلا شخصیت اصلی محسوب نمیشه.از لحاظ شخصیت پردازی هم کلیر اصلا از ایدا کم نمیاره!شخصیت پردازی فقط آرتیست بازی نیست.بلکه بخشی از اون هم برمی گرده به جنبه های قهرمانی و احساسی یک شخصیت که کلیر هم قهرمان بود و اینکه احساساتی ترین شخصیت رزیدنت اویل محسوب میشه.ایدا اصلا قهرمان محسوب نمیشه.چون کلا یک شخصیت خاکستری داره!
با این وجود من به جیل رای دادم!چون هم نقش مهم تری در داستان داشت و هم اینکه من شخصا از ایدا بیشتر دوستش دارم.
اون یا رو که شما میگی شبیه کریسه هم اسمش پارکر لوسیانی است.یکی از اعضای B.S.A.A و پارتنر جدید جیل در رولیشن.
افشین جان!نظر اون دو تا سایت رو خیلی وقت پیش بدیده بودم.اون موقع فکر می کنم هنوز رزیدنت اویل 5 نیومده بود.فقط چند تا تریلر ازش داده بودن بیرون.گرچه فرقی نمی کنه.کد ورونیکا به نظر من هنوز هم بهترین و پیچیده ترین داستان رو داره.بعدش رزیدنت اویل 5 و بعدش هم رزیدنت اویل 2.
در ضمن من هم قبول دارم که کلیر و لیون با هم جذاب ترند.ولی من از این بابت میگم که نقش لیون بعد از رزیدنت اویل 4 خیلی پر رنگ شد.ولی کلیر بیچاره بعد از کد ورونیکا اصلا دیده نشد.حالا یک بار هم که می خوان به کلیر بها بدن،بازم لیون خودش رو بندازه وسط؟اینجوری که کل رزیدنت اویل میشه لیون!علاوه بر اینکه ما کلیر رو همیشه یا با لیون دیدیم و یا با کریس.خیلی دوست دارم که این بار کلیر رو به عنوان یک شخصیت مستقل ببینم.همونطور که لیون در رزیدنت اویل 4 و کریس در رزیدنت اویل 5 تنها شخصیت های اصلی داستان بودند.(شوا رو من اصلا جزو شخصیت ها حساب نمی کنم.چون مثل بیلی فقط برای افزودن سبک پارتنری به بازی بود و به داستان هیچ ربطی نداشت!)

آخرین ویرایش:
سلام

در مورد گذشته جیل که پدرش بزرگترین سارق راکون بوده تو رمان بازی گفته شده ؟ یعنی تو خود داستان اصلی بازی این اصلا تو گذشتش وجود نداشته ؟

من هم به جیل رای دادم !:d اگه کلر VS جیل هم بود باز هم به جیل رای میدادم !:d

بله.اینکه پدر جیل دزد بوده،فقط در رمان های رزیدنت اویل ذکر شده.
من الآن داشتم صفحات قبلی رو مرور می کردم.دیدم یک بنده خدایی که حالا اسمش رو نمیارم،گفته بود که اون عمارتی که کریس و جیل در رزیدنت اویل 5 میرن و اسپنسر رو پیدا می کنن،همون عمارت رزیدنت اویل 1 بوده!*:d*حالا خوبه که نابودی اون عمارت 500 بار در رزیدنت اویل 1 و UC نشون داده شد.مگه دولت خره که عمارتی که پر از ویروس و زامبیه رو این همه سال رها کنه؟این اصلا با عقل جور درمیاداون عمارت در انتهای رزیدنت اویل 1 توسط سیستمی که ربکا در اون فعال کرد منفجر شد.
اون عمارت دیگه که در رزیدنت اویل 5 بود و باعث مرگ فررضی جیل شد،همونطور که سینا هم گفت توی اروپا بوده.تازه از لحاظ نقشه و معماری هم زمین تا آسمون با هم فرق می کنن.فقط چند تا اتاق هاشون شبیه به همه.اون عمارت توی اروپا به اندازه ی توالت عمارت رزیدنت اویل 1 هم نیست!
لطفا اگه وقت کردید،یک سری به فایل های رزیدنت اویل 5 بزنید.به خدا به هیچ جا برنمی خوره!;)

---------- نوشته در 05:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:03 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن داستان اون عمارت اولی (رزیدنت اویل 1) در سال 1998 و داستان اون عمارت دومی هم در سال 2006 اتفاق میفته.داستان اصلی رزیدنت اویل 5 (ماموریت کریس در آفریقا) هم در سال 2009 اتفاق میفته!

---------- نوشته در 05:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:06 PM ارسال شده بود ----------

نظرسنجی رو هم بذارید به نظر شما شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است؟فقط کریس و جیل در نظرسنجی نباشن.چون داستانشون در رزیدنت اویل 5 تموم شد و *100 درصد در رزیدنت اویل 6 نیستند.تازه همون رولیشن هم اضافیه!ربکا و بیلی هم که در دامناشن هستند.ایدا هم که اگه باشه شخصیت اصلی نیست!بری هم که کلا مال خط داستانی کریس و جیله که تموم شد و اگر هم باشه،در رولیشنه نه رزیدنت اویل 6!
پس بذارید:
1-کلیر ردفیلد-
2-لیون اسکات کندی-
3-کلیر ردفیلد و لیون اسکات کندی-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or