بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

---------- نوشته در 09:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:55 PM ارسال شده بود ----------

حامد جان!اصلا بحث اعتبار نیست.تو واقعا راجع به من اینجوری فکر می کنی؟اصلا مگه این اعتبارها به چه دردی می خورن؟بحث من سر توجه و احترام است.خداییش هیچکس به این چند تا پست اخیر من اصلا نگاه هم نکرده.حتی اون طبقه بندی شخصیت ها که یک هفته براش وقت صرف کردم!منظور من اصلا این خبر جدیدی که گذاشتم نبود.از کسی هم نمی خوام که بهم صدقه بده یا دلش برام بسوزه!واقعا توقع زیادی دارم؟فکر می کنم اگه نیام سنگین ترم.منو بگو که وقت و پولم رو می ذارم،تو هوای سرد میام کافی نت پیش شما.خوب جوابم رو میدید!ولی بازم اشکالی نداره.

بیا.اینم نمونش!5 دقیقه نمیشه که پست قبلی رو دادم.ولی این بنده ی خدا اصلا چشمش هم به پست من نیفتاده!اونوقت میان به یک عکس اینقدر گیر میدن.اصلا انگار پست های من نامرئی هستند.انگار اینجا من دارم با خودم حرف می زنم!فکر می کنم اگه نیام سنگین ترم.منو بگو که وقت و پولم رو می ذارم،تو هوای سرد میام کافی نت پیش شما.خوب جوابم رو میدید!ولی بازم اشکالی نداره.
الان منو میگی؟
اگه اره بیا اینم جوابت:
چی؟ لیان باشه؟ دل درد میگیره....
حالا شخصیت های قابل بازی یا نه؟
من که میگم اینجوری:
1-کلیر ردفیلد
2-ایدا وانگ
3-بری بورتون
4-یک شخصیت جدید
او قسمتی هم که پررنگ کردم،خب معلومه که هر جا کلیر باشه،لیان هم هست و هرجا لیان باشه،مسلما ایدا برای جلوگیری از فروپاشی دنیا هم هست!!!=))
الان این دومین باره که دارم اینو نقل و قول میکنم.نیما جان صبر کن تا بچه ها بیان.الان من خودم از ساعت 4 نشستم تا الان ولی هیچکس نیومده هنوز.....
«خبر جدید»

آلیسون کورت گوینده ی ثابت کلیر ردفیلد،به طور سر بسته حضور خود در رزیدنت اویل 6 رو اعلام کرد!گرچه من از وقتی که حضور RE5 نیومده بود،مطمئن بودم که شخصیت اصلی RE6 کلیره!جدی میگم.چون در رزیدنت اویل 4 لیون بود.در 5 کریس و جیل بودند.خب مسلما 6 هم نوبت کلیره دیگه!علاوه بر اینکه لیون در دامناشن هم هست.تازه اگه فقط بخوان در RE6 سرگذشت کلیر،شری و استیو رو نشون بدن خودش خیلی سخته.چه برسه به اینکه بخوان به سرگذشت لیون،ایدا و شخصیت های وابسته هم بپردازن.اینجوری داستان بیش از حد پیچیده میشه.اصلا چطوری می خوان این همه چیز رو به هم ربط بدن؟علاوه بر اینکه روبرو شدن اتفاقی کلیر و لیون برای سومین بار دیگه واقعا مسخره است!در رزیدنت اویل 5 هم فقط 3 تا شخصیت قدیمی حضور داشتند:کریس،جیل و وسکر.(اسپنسر رو حساب نمی کنم.چون تا حالا ندیده بودیمش.) به نظر من در رزیدنت اویل 6،این 3 شخصیت قدیمی،کلیر،شری و استیو هستند!البته 100 درصد نمیگم که لیون نیست ها.باز اگه بود،برام حرف درست نکنید!
در مورد این خبر هم باید بگم که اره.دقیقا همینطوره.چون خود منم با چندتا فن RE بیرون از سایت حرف زدم همین عقیده رو داشتن.شری هم که الکس وسکر زیر نظر دارتش پس باید الکس رو هم ببینیم.
به نظر من،البرت وسکر یه نقشه پشتیبان هم داشته...... این وسکری که ما میشناسیم به این زودی ها تسلیم نمیشه....
استیو هم شاید ببینیمش اگر وسکر سر به نیستش نکرده باشه....
پس به همون کلیر میرسیم اخرش که احتمال خیلی زیادی داره که شخصیت اصلی باشه.
البته ربکا و بیلی هم هستن.....
ولی لیان و کریس فکر نکنم،چون تازه سناریوهای مربوط بهشون تموم شده اما جیل و ایدا هم میتونن باشن مخصوصا ایدا که الان در هاله ای از ابهامه....

یه جوری گفتی انگار توقع داری
بعدشم همه میخونن ولی پست های تو بیشتر جنبه اطلاعاتی دارن تا بحثی نمیدونم چرا اینجوری میشه ولی من وقتی میبینم تو این همه نوشتی میشینم میخونم و میبینم اینقدر کامل و دقیق نوشتی دیگه جای هیچ بحثی باقی نمیمونه و خود من به شخصه بیشتر اطلاعات کسب میکنم از اطلاعاتی که میدی و نیازی نمیبینم که بحث کنم سر این اطلاعاتی که دادی
پست های تو مثل اصل میمونن نیازی به اثبات ندارن پس بچه ها هم چیزی در موردش نمیگن اینو به حساب بی احترامی اونا نزار

نیما بی خیال باو
خبرت خوبه ولی جای بحث نداره
اگه نقل و قول بشه اونوقت میشه اسپم تاپیک هرز میره
مبارک باشه در ضمن بالاخره کنترل کلیر بعد مدت ها می خواد بیفته دست اهل و نا اهلش :دی
لیان سرور باید باشه :دی
یه درصد فک کن کپکام بخواد رو فروش بازی با کلیر حساب کنه

----
حامد جون راستشو بخوای اون عکس لیان که پیر شده و تو رزیدنت ایول 12 حضور داره

آخرین ویرایش:
حمید و سینا مرسی

به نظرتون این واسه نظرسنجی جدید خوبه؟
بهترین لوکیشن برای سری رزیدنت ایول ؟
عمارت
مکان های شهری
روستا :دی

اتفاقا خودم داشتم به این فکر میکردم که بزاریم واسه نظر سنجی اما چون من .... گفتم نظر من نمیتونه تاثیری داشته باشه. عالیه افشین من دیگه دوست ندارم رزیدنت اویل تو امارت باشه. مکان های شهری یا یه جای جدید تو شهر نمیدونم خلاصه تو امارت و تو روستا نباشه. اولین اعتراضم هم تو ف بوک به کپکام نوشتم.:d

لیسون کورت گوینده ی ثابت کلیر ردفیلد،به طور سر بسته حضور خود در رزیدنت اویل 6 رو اعلام کرد!گرچه من از وقتی که حضور RE5 نیومده بود،مطمئن بودم که شخصیت اصلی RE6 کلیره!جدی میگم.چون در رزیدنت اویل 4 لیون بود.در 5 کریس و جیل بودند.خب مسلما 6 هم نوبت کلیره دیگه!علاوه بر اینکه لیون در دامناشن هم هست.تازه اگه فقط بخوان در RE6 سرگذشت کلیر،شری و استیو رو نشون بدن خودش خیلی سخته.چه برسه به اینکه بخوان به سرگذشت لیون،ایدا و شخصیت های وابسته هم بپردازن.اینجوری داستان بیش از حد پیچیده میشه.اصلا چطوری می خوان این همه چیز رو به هم ربط بدن؟علاوه بر اینکه روبرو شدن اتفاقی کلیر و لیون برای سومین بار دیگه واقعا مسخره است!در رزیدنت اویل 5 هم فقط 3 تا شخصیت قدیمی حضور داشتند:کریس،جیل و وسکر.(اسپنسر رو حساب نمی کنم.چون تا حالا ندیده بودیمش.) به نظر من در رزیدنت اویل 6،این 3 شخصیت قدیمی،کلیر،شری و استیو هستند!البته 100 درصد نمیگم که لیون نیست ها.باز اگه بود،برام حرف درست نکنید!

نیما ممنون از خبرت . خیلی خوب میشه که دوباره کلر رو ملاقات کنیم امیدوارم چهرش مثل جیل خیلی فرق نکنه تو رزیدنت اویل 6. من فکر میکنم اگه قرار باشه بازی تو چین اتفاق بیفته در مورد ایدا باشه و ایدا نقش خیلی مهمی تو بازی داشته باشه شاید یه شرکت جدیدی مثل آمبرلا یا ولترو تو چین هم باشه. اما من بیشتر دلم میخواد سرنوشت شری رو نشون بده که الان کجا هست چیکار میکنه آیا مامورای وسکر اونو دزدیدن ایا خودش به عنوان یه پژوهشگر تو یه شرکتی کار میکنه ... چون از موقعی که تو رزیدنت ایول2 بوده و 12 سالگیش دیگه ما اسمی از شری نشنیدیم. ولی اگه قرار باشه بازی تو روستا باشه میشه یه رزیدنت اویل 4 یا 5 دیگه . میشه همونی که که ما رو از ترس فلج کرد. به نظر من شخصیت کلر هست. امیدوارم یا یه پرتنر جدید هم باشه.;)

بچه ها این امکان هم در نظر بگیرین که شری بر خلاف تصورمون عمل کنه.......
مثلا خودش داره راه پدرشو ادامه میده......
این خیلی جالب میکنه قضیه رو..........
اصلا بیان RE6 رو اینجوری شروع کنن البته اینا همش توهمات منه!!! :
یه شب سرد و بارونی که مردم برای شروع سال نو دارن اماده میشن.شخصی در کوچه های تنگ و تاریک پیدا میشه که یه سرنگ کوچک در دست داره.از شلوغی جمعیتی که برای خرید هدیه های سال نو به خیابان ها اومده بودن استفاده میکنه و خودشو بین جمعیت میندازه.اهسته به پشت یه نفر نزدیک میشه و سرنگ رو به بدن فرد تزریق میکنه و خودشو بین جمعیت گم میکنه.(این شری بود!!! مثلا بد شده!!!).همو موقع در اون نزدیکی ها بری رو میبینیم که داره از نوشیدن قهوه لذت میبره توی یه کافه.بعدش صدای جیغی شنیده میشه و بری میاد بیرون و اینجا هست که بازی شروع میشه!!! تصور کنین که مردم دارن فرار میکنن و همون موقع یه سری زامبی بین مردم هستن،شما باید راهتونو بین جمعیت پیدا کنین و...
وسکر هم بالای یه برج وایساده و میگه: الان،تاریخ دوباره تکرار میشه و اشتباهی وجود نداره و لبخند همیشگیشو میزنه و ....................
من چه میدونم!!!این دیگه از فکر تخیلی من ناشی شده!!! ولی RE باید اینجوری شروع بشه.یعنی از همون لحظه که بیماری شیوع پیدا میکنه و مردم عادی و زامبی ها با هم قاطی شدن.جمعیت هم خیلی زیاده.یه چیزی تو مایه های open world.
حالا میتونین به ریشم بخندین!!!
ولی بچه ها یه حسی به من میگه که واقعا دارین نسبت به نیما جان دست به یکی میکنین!!!:d

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شما همتون با هم بر علیه من توطئه کردین که به پست هام جواب ندید!ناسلامتی خبر به این مهمی گذاشتم.اونوقت حمید میاد یک دموی 1 دقیقه ای می ذاره،500 صفحه دربارش نظر میدید!دفعه ی اولتون هم نیست.چند هفته ای میشه که انگار کسی اصلا پست های من رو نمی بینه!حالا جالبه که اگه توی هر صفحه چند تا پست درست و حسابی و تخصصی باشه هم مال منه!بشکنه این دست که نمک نداره.اون یکی سایت به من التماس می کردن که براشون مطلب بنویسم.اونجا من عضو تحریریه بودم و برای خودم برو و بیایی داشتم.ولی به خاطر شما الآن دقیقا یک ساله که پامو توی اون سایت نذاشتم و فقط در خدمت شما هستم.اونوقت شما اینجوری جوابمو میدین؟ناسلامتی من یکی از قدیمی ترین اعضای تاپیک هستم.اگه من نبودم،این تاپیک تا آلان 500 دفعه خوابیده بود.اونوقت به تعداد اعتبارهایی که بهم دادین نگاه کنید!طرف میاد از لیون تعریف می کنه،500 تا اعتبار بهش میدین.اونوقت من....شاید بچه های اون یکی سایت فقط اسمشون فن رزیدنت اویل بود و اکثرا لیون پرست بودند،ولی حداقل قدر آدم رو می دونستند.حالا جالبه که توقع کتاب هم دارید.آخه با کدوم انگیزه؟با کدوم دل گرمی؟برای کی؟به امید چی؟ولی بازم اشکالی نداره.این نیز بگذرد!

نیما جان من کاملا با حامد موافقم داری الکی ناراحت میشی اولا که من خودم به شخصه تازه پستت رو خوندم و همونجور که حامد گفت نتونستم بهت اعتبار بدم(چون اخیرا بهت اعتبار داده بودم گفت باید یکم بگذزه)
متشکر از خبرت !
بابا اعتبار سایت دیگه چیه داش نیما شما پیش ما اعتبارت خیلی بالاتر از اعتباره سایته!
نیما حالا دیگه قشنگ با انگیزه کامل برو کتاب رو بنویس:d

خوب!من یه موضوعی رو میخوام باهاتون درمیون بذارم.
اول یه صحبت کوچیک با نیما میکنم بعد حرفمو میزنم.
نیما جان دلخور نشو!به نظر من این بی توجهی بچه ها بهت نتیجه ی بازخورد عمل خودته!منم نمیخواستم حرفی بهت بزنم ولی گفتم بهت بگم بهتره!
شما وقتی به جای اینکه کتابتو بدی بیرون میری میشینی اسسینز بازی میکنی و همه رو سرکار میذاری،نتیجش بهتر ازاین نمیشه!
این از این!
واما اصل حرفم:
من الان چندوقته دوباره نشستم پای کدورونیکا و الان که داستان کل رو میدونم جذابیتش برام چندبرابر شده.
الان میفهمم که کدورونیکا چه قدرتاثیر گذار بوده و من چه قدرغافل بودم!
به نظر من کدورونیکا ازاویل1 میتونه مهمتر تلقی بشه.
تو این بازی ما با یکی از سران آمبرلا سروکار داریم که این بار یک نفر نیست بلکه یک خاندان بزرگه به قدمت تاریخ!
تشکیلات اشفورد بسیار پیچیده تر از تشکیلات اسپنسره.
قدرتی به مراتب بیشتر از اسپنسر داره.
ما با گزارش هانک به اشفورد روبرو میشیم.من تازه اینو دیدم و واقعا شگفت زده شدم!
حتی ویروس ورونیکا(بزرگ خاندان اشفورد)خیلی قویتر از اون چیزیه که تو بدن وسکره و وسکر به خاطر همین درمقابل الکسیا هیچ حرفی برای گفتن نداره.
خوب ما اینجا هم برای اسپنسر رقیب داریم هم برای وسکر!
که درهر دو مورد کفه ی ترازو به نفع خاندان اشفورد سنگینی میکنه.
واقعا من فکرمیکنم که خاندان اشفورد میتونه دوباره و برای مدتهای طولانی آتیش اویل رو روشن کنه و روشن نگه داره.
درضمن نیما بهتر بود به جای ولادمیر از اشفورد به عوان یه دانشمند نظامی اسم میبردی چون تشکیلات نظامی اشفورد واقعا حیرت آوره!تاجایی که ما با جتهای عمودپرواز روبرو میشیم!واگر مته الماسه ایی به نام کرس به جون اشفوردها نمیفتاد،واقعا سلطنتشون بر دنیا حاکم میشد!!!
این ورونیکارو حتما بازی کنید و اگر بازی کردین اینبار بادقت زیاد اینکارو بکنید یا به قول خودمون توش غرق بشید.
من نمیدونم چرا هیچ صحبت و تبادل نظری راجع به این بازی نمیشه.درصورتی که ازاویل4و5 یا حتی 2و3 مهمتره واقعا.
خیلی حرف برای گفتن داره این ورونیکا.به نظر من اگر بالاتراز1 نباشه در سطح و هم ردیفش هست.
تو این بازی شما عمارت اشفورد رو کاملا شبیه عمارت اسپنسر میبینید.و این نشون میده که این دو نفر خیلی بیشتر از اینها با هم تعامل داشتن.
آیا تعامل این دو نفر موضوع کمیه؟آیا جای بحث و شکافته شدن بیشتر نداره؟
به نظر شما کپکام به ما ظلم نمیکنه که راجع به ارتباط اشفورد با اسپنسر چیزی نمیگه؟
میدونید چه داستان عظیم و قدری میشه از همین موضوع ساخت؟
به نظر من واقعا بی رحمیه که کپ کام خاندان اشفورد رو چال کنه!
چطور ما منتظر شری هستیم اما منتظر یکی از اشفوردها نباشیم؟
دوست دارم رو این قضیه بحث کنید و نظراتتون رو بگید.
این یه موضوعیه که تاحالا هیچ کدومتون حتی یه کلمه هم راجع بهش نگفتید.
همش اینجا صحبت از بودن نبودن لیون تو شماره ی جدیده.
به نظر من شماره ی جدید حتما نباید بعدازاویل5 باشه!
ما بایدبرگردیم به عقب.جایی که ناشناخته های زیادی وجود داره و هیچ کس هم راجع بهش حرفی نمیزنه.تا وقتی ناشناخته ها وجود دارن ما چرا بریم دنبال ساختشون؟!

من فکر مکینم زیاد رو داستان و اتفاقاتش گیر نمیکنید و خیلی ساده ازشون میگذرید.
فکرمیکنم بیشتر به گیم پلی اهمیت میدین تا روایت داستان.درصورتی که اگر روی داستان مانور بدین واقعا چیزای بکر و قشنگی ازش درمیاد.
به نظر من این خیلی جای بحث داره و جذابتره تا اینکه تو اویل6کی هست کی نیست!
درضمن افشین،من میگم یه اویل تاپ و درجه یک اویلیه که تو عمارت و کاخ باشه.اینو تجربه ثابت کرده.خودتون 1(ریمیک)وورونیکا رو با بقیه ی شماره ها مقایسه کنید!

• Like
Reactions: {The Phenom}
چه عجب محمد برگشت از اون دنیای ورونیکا:d
خوش اومدی
حرفاتو خوندم و به نظر من برای این بحث نمیشه سرش اینه که تعداد کمی از بچه ها بازی رو رفتن و خود من اصلا تا اون شب که بهت داشتم یاد میدادم اجراشو اصلا تو بازیش نرفته بودم حتی دموی اولشم ندیده بودم من فکر میکنم چون اون اسپین آف بوده پس این orc هم تمیز در آوردن البته تا اومدن بازی 3-4 ماهی بیشتر نمونده و باید صبر کرد و دید تو این 3-4 ماه خبر جدیدی از نسخه های دیگه میاد یا نه ولی منم قبول دارم که به جای گیم پلی باید چسبید به داستان کی باشه کی نباشه مهم نیست به نظر من مهم داستانه که باید تقویت شده باشه آقای آل خوب میگه داستان اونجوری شروع بشه قشنگ میشه من که فکر میکنم تو شماره 6 نه تنها ما خبری از کاراکتر های معروف رو نمیبینیم بلکه کاراکتر هایی که تو حاشیه بودن میان جلو و کپکام داستان رو بیشتر پیچش میده و یه داستان قوی تر با مضمونی مرموز تر بیرون میده که همه رو درگیر خودش کنه (البته تا وقتی که این آمریکایی ها عاشق سبک شوتر هستن همین وضعیتمونه)

چه عجب محمد برگشت از اون دنیای ورونیکا:d
خوش اومدی
حرفاتو خوندم و به نظر من برای این بحث نمیشه سرش اینه که تعداد کمی از بچه ها بازی رو رفتن و خود من اصلا تا اون شب که بهت داشتم یاد میدادم اجراشو اصلا تو بازیش نرفته بودم حتی دموی اولشم ندیده بودم من فکر میکنم چون اون اسپین آف بوده پس این orc هم تمیز در آوردن البته تا اومدن بازی 3-4 ماهی بیشتر نمونده و باید صبر کرد و دید تو این 3-4 ماه خبر جدیدی از نسخه های دیگه میاد یا نه ولی منم قبول دارم که به جای گیم پلی باید چسبید به داستان کی باشه کی نباشه مهم نیست به نظر من مهم داستانه که باید تقویت شده باشه آقای آل خوب میگه داستان اونجوری شروع بشه قشنگ میشه من که فکر میکنم تو شماره 6 نه تنها ما خبری از کاراکتر های معروف رو نمیبینیم بلکه کاراکتر هایی که تو حاشیه بودن میان جلو و کپکام داستان رو بیشتر پیچش میده و یه داستان قوی تر با مضمونی مرموز تر بیرون میده که همه رو درگیر خودش کنه (البته تا وقتی که این آمریکایی ها عاشق سبک شوتر هستن همین وضعیتمونه)
حامد اشتباه میکنی،این بازی رو اسپین آف ندون.اگ اسپین آف بود وسکر و کرس رو وارد نمیکردن.ضمن اینکه نتایج مهمی از این بازی به دست میاد.دقت نکردی.
گفتم که این بازی از شماره های2و3مهمتره.واگه از1بالاترنباشه پایینترم نیست.
اشفوردواسپنسرباهم ویروس تی رو کشف کردن.بایدجدی بگیرید این بازیو.
واقعا تعجب میکنم ازشماها که هنوزم اینو بازی نکردین و خیلی راحت میگیذ که بازی نکردیم اینو!

خب نسخه ای بود که کنسولی بودش نه شبیه ساز درست حسابی ای براش اومده بود نه سن ما دیگه اجازه کلوپ رفتن میداد نه کنسولشو داشتیم خب چه انتظاری داری وقتی این محدودیت ها هستش چطوری بازی کرده باشیمش؟ (اینا مشکلات من و خیلی های دیگه بود وگرنه اونی که میتونسته بازی کنه و نرفته دنبالش اشتباه کرده) خود تو دیدی من با چه وضعیتب تونستم PCSX2 رو اجرا کنم من دوست دارم بدونم چی به چیه ولی بیشتر دوست دارم کتاب نیما رو بخونم بعد بشینم بازی کنم تا بازی رو برم تازه بفهمم چی به چی بوده

سلام سلام....
آخ جون..... چه خبره اینجا..... =d>=d>=d>=d>
وقتی میبینم اینجا اینقدر شلوغه اشک تو چشام جمع میشه....:-s:-s
حالا بی شوخی.... دمتون گرم بابا...
ببین حمید از وقتی برگشته چه غوغایی شده اینجا...
بچه ها اگه خدا بخواد RE: Zero امروز به لطف داش حمید میرسه دستم و منم بالاخره این بازی رو ملاقات می کنم...
در ضمن آقای نیما ردفیلد ضد Leon، رفیق من همه خبرات رو می خونم و راستش پست های اولت رو هم در مورد داستان بازی و شخصیت های بازی خوندم.... و خیلی هم استفاده کردم... ناراحت نباش داش... ما که اینجا قدردان شما هستیم...
راستی چه شود RE6 با حضور Leon...
:d;);)

خب نسخه ای بود که کنسولی بودش نه شبیه ساز درست حسابی ای براش اومده بود نه سن ما دیگه اجازه کلوپ رفتن میداد نه کنسولشو داشتیم خب چه انتظاری داری وقتی این محدودیت ها هستش چطوری بازی کرده باشیمش؟ (اینا مشکلات من و خیلی های دیگه بود وگرنه اونی که میتونسته بازی کنه و نرفته دنبالش اشتباه کرده) خود تو دیدی من با چه وضعیتب تونستم PCSX2 رو اجرا کنم من دوست دارم بدونم چی به چیه ولی بیشتر دوست دارم کتاب نیما رو بخونم بعد بشینم بازی کنم تا بازی رو برم تازه بفهمم چی به چی بوده
جزو بازیهای اول پی اس2 بود دیگه.منم تو کلوپ بازیش کردم.کنسول که نداشتم.(البته من تو دریم کست تمومش کردم.اما بعدابرای پی اس2 اومد)
کتاب نیمارو ول کن.مطمئن باش این کتاب رو نمیبینی.
بروسایت رزیدنت اویل،هم داستان بازی و هم معرفی شخصیت ها و هم ترجمه ی فایلهاش هست.کل داستان دستت میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or