بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

منم با نظر محمد جان موافقم که میگه RE : VERONICA یه اسپین اف نیست.
اتفاقا میبایست جزو داستان های اصلی حساب بشه.
اگه خدا بخواد شاید امروز بتونم با سیستم جدیدم بازیش کنم!!! خدایا کمک کن!!!

منم با نظر محمد جان موافقم که میگه RE : VERONICA یه اسپین اف نیست.
اتفاقا میبایست جزو داستان های اصلی حساب بشه.
اگه خدا بخواد شاید امروز بتونم با سیستم جدیدم بازیش کنم!!! خدایا کمک کن!!!
درسته که داستان RE: Code Veronika خیلی کامله ... و خیلی از ابهامات رو جواب میده.... ولی با تعریفی که من از Spin Off می دونم... اتفاقاً یه Spin Off کامله...
مگه غیر از این بود که داستان RE: CV حول محور پیدا کردن Chris توسط خواهرش Clair، که از RE2 این داستان شروع شده بود... می چرخه؟ خب...!!! به این نمیگن Spin Off؟ اگه اشتباه می کنم بگو Safe عزیز...

درسته که داستان RE: Code Veronika خیلی کامله ... و خیلی از ابهامات رو جواب میده.... ولی با تعریفی که من از Spin Off می دونم... اتفاقاً یه Spin Off کامله...
مگه غیر از این بود که داستان RE: CV حول محور پیدا کردن Chris توسط خواهرش Clair، که از RE2 این داستان شروع شده بود... می چرخه؟ خب...!!! به این نمیگن Spin Off؟ اگه اشتباه می کنم بگو Safe عزیز...
سلام جناب لیان اسکات کندی!!!
حالا چرا میزنی؟:d
خوب ببین تو RE2 کلیر اومده بود تو راکون سیتی تا کریسو پیدا کنه،کد ورونیکا هم که ادامش بود..... حالا چرا RE2 شده جزو قسمت های اصلی ولی ورونیکا نشده؟
اونی که پررنگ کردم هم که کاملا درسته! اینقدر کامله مه باید جزو شماره های اصلی حساب میشد.....
حداقل داستانش از RE4 که مهمتر بود....،نبود؟
دوستان یه سوال دیگه:
اون قسمتی از RE5 که نشون میده وسکر،اسپنسر رو میکشه،اینا تو عمارت هستن یا نه؟
اگره نه که هیچی.
اگر اره که تناقض پیدا میشه.
یکی بیاد راهنمایی کنه....

سلام جناب لیان اسکات کندی!!!
حالا چرا میزنی؟:d
خوب ببین تو RE2 کلیر اومده بود تو راکون سیتی تا کریسو پیدا کنه،کد ورونیکا هم که ادامش بود..... حالا چرا RE2 شده جزو قسمت های اصلی ولی ورونیکا نشده؟
اونی که پررنگ کردم هم که کاملا درسته! اینقدر کامله مه باید جزو شماره های اصلی حساب میشد.....
حداقل داستانش از RE4 که مهمتر بود....،نبود؟
دوستان یه سوال دیگه:
اون قسمتی از RE5 که نشون میده وسکر،اسپنسر رو میکشه،اینا تو عمارت هستن یا نه؟
اگره نه که هیچی.
اگر اره که تناقض پیدا میشه.
یکی بیاد راهنمایی کنه....
نه بابا.. کی زد رفیق...؟ تو عشق منی آقای Safe مجهول الهویه... ;)
راجع به سوال اولت... خب خیلی واضحه... برای اینکه RE2 اومد و یه داستان جدید معرفی کرد و به همین خاطر شد بازی اصلی... و RE:CV داستان اون رو ادامه داد و در نتیجه می شه یه Spin Off.
راجع به سوال دومت... معلومه که تو عمارت بودند... یادش بخیر... چقدر دیدن دوباره عمارت با اون گرافیک لذت بخش بود... حالا چرا تناقض پیدا می کنه....؟

---------- نوشته در 12:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:05 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها یه چیز خیلی جالب راجع به RE5... البته تو قسمت Lost in Nightmares. واقعا جالبه...
البته مطمئنم که خیلیاتون از قبل اینو می دونستید....
می دونستید وقتی که همون ابتدای بازی با Jill در اصلی عمارت رو 3 بار چک کنید... دوربین بازی به حالت ثابت در میاد و مثل دوربین RE1 میشه..؟

راجع به سوال دومت... معلومه که تو عمارت بودند... یادش بخیر... چقدر دیدن دوباره عمارت با اون گرافیک لذت بخش بود... حالا اگه تو عمارت نبود... چه تناقضی داشت..؟
خب ببین دادا،این اتفاقی که افتاد یعنی وسکر زد اسپنسر رو کشت،بعد از حوادث RE1 هست یا قبلش؟ یا همون موقع؟
اگر بعدش هست،که همچین چیزی نمیشه چون عمارت نابود شده.....
اگر قبلش هست که دوباره نمیشه چون جیل و کریس برای اولین بار وارد عمارت میشن تو RE1
اگر همون موقع هست،که اصلا غیر قابل باوره چون جیل وسکر رو میندازه پایین از شیشه،خب ما این صحنه رو کجای RE1 دیدیم؟ تا اونجایی که هممون میدونیم،اون تایرانته زد وسکر رو با اصطلاح کشت......
یه خورده توضیح بدین ممنون میشم چون اونو بازی نکردم.....

• Like
Reactions: Leon.Fox
نخیر آقا کجا تو عمارت بودن . عمارت اسپنسر تو شماره 1 منفجر شد رفت .
بعد از برملا شدن کارهای آمبرلا و دادن مدارکی توسط آلبرت وسکر (بصورت ناشناس ) به دادگاه آمبرلا و شخص اسپنسر محکوم و تحت تعقیب قرار گرفتن . اسپنسر هم ناپدید شد و فرار کرد به یک مخفیگاه . بعد هم البرت وسکر پیداش کرد و کشتش .

خب ببین دادا،این اتفاقی که افتاد یعنی وسکر زد اسپنسر رو کشت،بعد از حوادث RE1 هست یا قبلش؟ یا همون موقع؟
اگر بعدش هست،که همچین چیزی نمیشه چون عمارت نابود شده.....
اگر قبلش هست که دوباره نمیشه چون جیل و کریس برای اولین بار وارد عمارت میشن تو RE1
اگر همون موقع هست،که اصلا غیر قابل باوره چون جیل وسکر رو میندازه پایین از شیشه،خب ما این صحنه رو کجای RE1 دیدیم؟ تا اونجایی که هممون میدونیم،اون تایرانته زد وسکر رو با اصطلاح کشت......
یه خورده توضیح بدین ممنون میشم چون اونو بازی نکردم.....
خب این چیزی که گفتی خیلی جالب بود...
من چیزایی رو که می دونم و مطمئنم بهت می گم...
این اتفاق به هیچ وجه قبل از RE1 و یا همون موقع نبوده... بلکه چند سال بعد از اتفاقات RE1 اتفاق افتاده... اما به قول تو اون موقع عمارت نابود شده بوده... فکر کنم بعد از اون حادثه Spencer اومده و عمارت رو بازسازی کرده.. اینجاش رو منم درگیر تناقض کردی رفیق...!!!

---------- نوشته در 12:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:16 PM ارسال شده بود ----------

نخیر آقا کجا تو عمارت بودن . عمارت اسپنسر تو شماره 1 منفجر شد رفت .
بعد از برملا شدن کارهای آمبرلا و دادن مدارکی توسط آلبرت وسکر (بصورت ناشناس ) به دادگاه آمبرلا و شخص اسپنسر محکوم و تحت تعقیب قرار گرفتن . اسپنسر هم ناپدید شد و فرار کرد به یک مخفیگاه . بعد هم البرت وسکر پیداش کرد و کشتش .
چی میگی رفیق... معلومه که تو عمارت بودند... اون اتاق غذاخوری با همون ساعت معروفش... همونجایی که Jill و Barry اون زامبی رو جلوی شومینه پیدا می کنند... یا اون راهرویی که توی RE1 سگ ها ازش میپرن بیرون....
اگه عمارت نبوده پس کجا بوده...؟

خی مثل اینکه همه تناقضیدیم!!!
اقا سینا یکی از اون کات سین های این قسمتو اگر داری به ما میدی؟
اسپنسر هم ناپدید شد و فرار کرد به یک مخفیگاه
خب این جواب لیان عزیز:
فکر کنم بعد از اون حادثه Spencer اومده و عمارت رو بازسازی کرده..
که بازم نمیشه،اخه اسپنسر وقتی تحت تعقیبه،چه جوری میتونه بره دقیقا همون عمارتو بازسازی کنه اونم در حالی که یه ارتش دنبالشن؟

که بازم نمیشه،اخه اسپنسر وقتی تحت تعقیبه،چه جوری میتونه بره دقیقا همون عمارتو بازسازی کنه اونم در حالی که یه ارتش دنبالشن؟
خب بابا ناسلامتی Spencer واسه خودش یه پا همه کاره و دستور بده هستشا... خودش که نمیاد استانبولی و گچ و ماله برداره بره عمارت رو بازسازی کنه... کلی زیر دستی داره که در حین فرار Spencer میتونند به کارهای اون رسیدگی کنند.

آقا عمارت اسپنسر تو شماره 1 ترکید رفت . هم تو RE 1 نشون میده هم توی RE Zero . اون یه مخفیگاه هست که اسپنسر قایم شده و بعد که جیل و کریس میرن عضو BSAA میشن و بعد هم پیداش میکنن .
وسکر هم از طریق اروین پیداش میکنه .
کات سینس هم میزارم .
این مال RE Zero
http://hotfile.com/dl/125116599/2afc840/Resident_Evil_Zero_-_6.mp4.html

آقا عمارت اسپنسر تو شماره 1 ترکید رفت . هم تو RE 1 نشون میده هم توی RE Zero . اون یه مخفیگاه هست که اسپنسر قایم شده و بعد که جیل و کریس میرن عضو BSAA میشن و بعد هم پیداش میکنن .
وسکر هم از طریق اروین پیداش میکنه .
کات سینس هم میزارم .
این مال RE Zero
http://hotfile.com/dl/125116599/2afc840/Resident_Evil_Zero_-_6.mp4.html
خب کسی نگفت که عمارت نترکید... مشکل هم همینجاست...
همه می دونیم که اون عمارت ترکید و رفت آسمون...
اما من مطمئنم که Wesker تو عمارت زد Spencer رو ترکوند.
مشکل همینجاست... حالا بگرد دنبال پرتقال فروش...

لیان جان درست میگه.ولی شاید یه قسمتایی از اون مخفیگاه از عمارت کپی برداری شده باشه.....
حالا بازم من نمیدونم هیچی.......
توی RE ZERO هم که سینا جان کات سینشو گذاشتن هم مخفیگاه اسپنسر رو نشون میده.........

واقعا با این حرفت هم خودتو هم بازی رو بردی زیر سوال . بعد از گند راکون سیتی همه چیز برملا شد .
وسکر تو RE1 توسط تایرانت و یه صحنه سازی کشته میشه و بعد از مدتی زنده میشه ( توسط مقدار کنترل شده ای از ویروس G که برکین بهش داده بود )
حالا چون 2 تا ساختمون یا عمارت شبیه هم هستن دلیل نمیشه که .
عمارتی که تو RE1 بود بیشتر ازمایشگاه و برای پژوهش و آزمایش ساخته شده بود .
عمارتی که توش اسپنسر کشته میشه , مخفیگاه بود .

ولی نکته جالبی رو عنوان کردی Safe. من فکر می کنم غیر از اون احتمال بازسازی عمارت... چیز دیگه ای جور در نیاد... چون من مطمئنم Lost in Nightmares تو عمارت اتفاق افتاده... همون اول بازی هم Chris که با HQ تماس می گیره... این قضیه عنوان میشه به غیر از اون مثال هایی که بالا آوردم (اتاق غذاخوری، ساعت، راهرویی که تو RE1 سگ ها ازش می پرن بیرون...)
حالا باید ببینیم بقیه بچه ها چی میگن....

---------- نوشته در 12:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:41 PM ارسال شده بود ----------

واقعا با این حرفت هم خودتو هم بازی رو بردی زیر سوال . بعد از گند راکون سیتی همه چیز برملا شد .
وسکر تو RE1 توسط تایرانت و یه صحنه سازی کشته میشه و بعد از مدتی زنده میشه ( توسط مقدار کنترل شده ای از ویروس G که برکین بهش داده بود )
حالا چون 2 تا ساختمون یا عمارت شبیه هم هستن دلیل نمیشه که .
عمارتی که تو RE1 بود بیشتر ازمایشگاه و برای پژوهش و آزمایش ساخته شده بود .
عمارتی که توش اسپنسر کشته میشه , مخفیگاه بود .
با این اصراری که تو داری سینا جان... نمی دونم چی بگم... شاید هم تو راست میگی.. اما من مطمئنم اونجا عمارت بوده مگر اینکه تو RE: Zero که فکر نکنم ربطی بهش داشته باشه.. چیزایی مشخص بشه. چون من فقط RE: Zero رو بازی نکردم... که اونم به لطف حمید قراره امروز بازی کنم... :)

همون HQ یی که شما میگی فرماندهی BSAA بود که کریس و جیل باهاش تماس میگیرن .
تو RE1 کریس و جیل و بقیه عضو S.T.A.R.S بودن .
منظورم از RE Zero فقط قسمت پایانیش هست که نشون میده عمارت اسپنسر که تو اطراف راکون سیتی و کوهستان آرکلی بود و تو آمریکا هست منفجر میشه . این رو تو پایان RE1 هم نشون میده .
مخفیگاهی که اسپنسر توش کشته میشه تو اروپا هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or