بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

استارزی های عزیز!!! به نظرم و نظر دوستان که خیلی قبل گفته بودن،همه چیز بستگی به بازخورد ORC و REV داره.....
ولی چرا اینا نمیخوان از اشتباهات درس بگیرن؟
بسه دیگه بابا!!! دوستان نمیسه اعتراض کرد تو سایت کپکام؟
رفقا،کی جدیدترین ورژن برنامه دلفین رو داره؟ از تو REMAKE بدجوری خراب کاری میکنه....
دوستان نمیخوایید نظر سنجی جدید راه بندازین؟ اون دیگه تو سر در تاپیک پوسید و فسیل شد.....

رزیدنت ایول 12 :دی

LeonKbeard.jpg

خب معلومه که عمارت از همه بیشتر رای میاره دیگه.حداقل بذارید به نظر شما شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است؟البته شخصیت هایی که مطمئنیم نیستند رو در نظرسنجی نذارید.مثل:کریس،جیل،ربکا،بیلی،شوا و....(چون ربکا و بیلی در دامناشن هستند.) به نظر من اینجوری بذارید:
1- کلیر ردفیلد-
2-لیون اسکات کندی-
3-کلیر ردفیلد و لیون اسکات کندی-
4-یک شخصیت جدید-

خب معلومه که عمارت از همه بیشتر رای میاره دیگه.حداقل بذارید به نظر شما شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است؟البته شخصیت هایی که مطمئنیم نیستند رو در نظرسنجی نذارید.مثل:کریس،جیل،ربکا،بیلی،شوا و....(چون ربکا و بیلی در دامناشن هستند.) به نظر من اینجوری بذارید:
1- کلیر ردفیلد-
2-لیون اسکات کندی-
3-کلیر ردفیلد و لیون اسکات کندی-
4-یک شخصیت جدید-
چی؟ لیان باشه؟ دل درد میگیره....
حالا شخصیت های قابل بازی یا نه؟
من که میگم اینجوری:
1-کلیر ردفیلد
2-ایدا وانگ
3-بری بورتون
4-یک شخصیت جدید
او قسمتی هم که پررنگ کردم،خب معلومه که هر جا کلیر باشه،لیان هم هست و هرجا لیان باشه،مسلما ایدا برای جلوگیری از فروپاشی دنیا هم هست!!!=))

• Like
Reactions: {The Phenom}
رزیدنت اویل،2 تا سناریو داره.یکی نسخه های فرد که سرگذشت کریس،جیل،وسکر و اعضای تیم استارزه و یکی هم نسخه های زوج که رگذشت کلیر،لیون و شخصیت های وابسته است.سناریوی اول از واقعه ی عمارت شروع شد و در رزیدنت اویل 5 هم تموم شد (رولیشن رو فاکتور می گیرم.چون یک داستان مکمله).سناریوی دوم هم از واقعه ی راکون سیتی شروع شد و در رزیدنت اویل 6 هم تموم میشه.بنابراین در RE6 بری نیت.چون جزو سناریوی اوله که اون هم تموم شد.اگر هم باشه در رولیشنه نه در RE6.ایدا هم اگه باشه شخصیت اصلی نیت.منظور من شخصیت اصلی و قابل بازی بود.ایدا،شری،استیو و کراوزر اگه باشن،شخصیت های مکمل هستند نه اصلی.من به حضور کلیر مطمئنم.لیون هم به نظرم 50 درصد هست.ولی دامناشن منو به شک میندازه.چون لیون اونجا هم هست و دو تا داستان همزمان برای یک شخصیت خیلی عجیبه.مگه اینگه نقش لیون در RE6 تموم بشه و در دامناشن،اون رو فقط برای فروش آورده باشن!چون دامناشن کلا به خاطر رفع ابهام از شرگذشت ربکا و بیلی ساخته شده.

«خبر جدید»

آلیسون کورت گوینده ی ثابت کلیر ردفیلد،به طور سر بسته حضور خود در رزیدنت اویل 6 رو اعلام کرد!گرچه من از وقتی که حضور RE5 نیومده بود،مطمئن بودم که شخصیت اصلی RE6 کلیره!جدی میگم.چون در رزیدنت اویل 4 لیون بود.در 5 کریس و جیل بودند.خب مسلما 6 هم نوبت کلیره دیگه!علاوه بر اینکه لیون در دامناشن هم هست.تازه اگه فقط بخوان در RE6 سرگذشت کلیر،شری و استیو رو نشون بدن خودش خیلی سخته.چه برسه به اینکه بخوان به سرگذشت لیون،ایدا و شخصیت های وابسته هم بپردازن.اینجوری داستان بیش از حد پیچیده میشه.اصلا چطوری می خوان این همه چیز رو به هم ربط بدن؟علاوه بر اینکه روبرو شدن اتفاقی کلیر و لیون برای سومین بار دیگه واقعا مسخره است!در رزیدنت اویل 5 هم فقط 3 تا شخصیت قدیمی حضور داشتند:کریس،جیل و وسکر.(اسپنسر رو حساب نمی کنم.چون تا حالا ندیده بودیمش.) به نظر من در رزیدنت اویل 6،این 3 شخصیت قدیمی،کلیر،شری و استیو هستند!البته 100 درصد نمیگم که لیون نیست ها.باز اگه بود،برام حرف درست نکنید!

اینم لینکش:

http://www.ps3blog.net/2011/02/23/rumor-resident-evil-6-to-be-a-timed-ps3-exclusive/

آخرین ویرایش:
مثل اینکه شما همتون با هم بر علیه من توطئه کردین که به پست هام جواب ندید!ناسلامتی خبر به این مهمی گذاشتم.اونوقت حمید میاد یک دموی 1 دقیقه ای می ذاره،500 صفحه دربارش نظر میدید!دفعه ی اولتون هم نیست.چند هفته ای میشه که انگار کسی اصلا پست های من رو نمی بینه!حالا جالبه که اگه توی هر صفحه چند تا پست درست و حسابی و تخصصی باشه هم مال منه!بشکنه این دست که نمک نداره.اون یکی سایت به من التماس می کردن که براشون مطلب بنویسم.اونجا من عضو تحریریه بودم و برای خودم برو و بیایی داشتم.ولی به خاطر شما الآن دقیقا یک ساله که پامو توی اون سایت نذاشتم و فقط در خدمت شما هستم.اونوقت شما اینجوری جوابمو میدین؟ناسلامتی من یکی از قدیمی ترین اعضای تاپیک هستم.اگه من نبودم،این تاپیک تا آلان 500 دفعه خوابیده بود.اونوقت به تعداد اعتبارهایی که بهم دادین نگاه کنید!طرف میاد از لیون تعریف می کنه،500 تا اعتبار بهش میدین.اونوقت من....شاید بچه های اون یکی سایت فقط اسمشون فن رزیدنت اویل بود و اکثرا لیون پرست بودند،ولی حداقل قدر آدم رو می دونستند.حالا جالبه که توقع کتاب هم دارید.آخه با کدوم انگیزه؟با کدوم دل گرمی؟برای کی؟به امید چی؟ولی بازم اشکالی نداره.این نیز بگذرد!

اقا نیما این چه حرفیه که میزنی؟
من که به پست صفحه قبلت جواب دادم ولی نگاه نکردی.....
الانم که دوباره جواب دادم بازم نگاه نکردی......
این یکی هم صبر کن رو چشم.....
نه،ما همه دوست داریم،والا تقصیر بچه ها نیستش.....
فعلا بازیسنتر یه خورده بیحال شده سر همون جریان برداشتن اعتبار....
بیا اقا حامد:
13228463201.jpg
درست شد؟

مثل اینکه شما همتون با هم بر علیه من توطئه کردین که به پست هام جواب ندید!ناسلامتی خبر به این مهمی گذاشتم.اونوقت حمید میاد یک دموی 1 دقیقه ای می ذاره،500 صفحه دربارش نظر میدید!دفعه ی اولتون هم نیست.چند هفته ای میشه که انگار کسی اصلا پست های من رو نمی بینه!حالا جالبه که اگه توی هر صفحه چند تا پست درست و حسابی و تخصصی باشه هم مال منه!بشکنه این دست که نمک نداره.اون یکی سایت به من التماس می کردن که براشون مطلب بنویسم.اونجا من عضو تحریریه بودم و برای خودم برو و بیایی داشتم.ولی به خاطر شما الآن دقیقا یک ساله که پامو توی اون سایت نذاشتم و فقط در خدمت شما هستم.اونوقت شما اینجوری جوابمو میدین؟ناسلامتی من یکی از قدیمی ترین اعضای تاپیک هستم.اگه من نبودم،این تاپیک تا آلان 500 دفعه خوابیده بود.اونوقت به تعداد اعتبارهایی که بهم دادین نگاه کنید!طرف میاد از لیون تعریف می کنه،500 تا اعتبار بهش میدین.اونوقت من....شاید بچه های اون یکی سایت فقط اسمشون فن رزیدنت اویل بود و اکثرا لیون پرست بودند،ولی حداقل قدر آدم رو می دونستند.حالا جالبه که توقع کتاب هم دارید.آخه با کدوم انگیزه؟با کدوم دل گرمی؟برای کی؟به امید چی؟ولی بازم اشکالی نداره.این نیز بگذرد!
آقا نیما تند نرو نیم ساعت نشده خبر گزاشتی انتظار داری همه برزن بهت اعتبار بدن؟ این حمیدم که میبینی این همه اعتبار داره تو 1 خبر این همه رو بدست نیاورده
خود من تا دیدم خبر گزاشتی میخواستم اعتبار بدم ولی چون بهت اعتبار دادم میگه یکم باید بگذره
من بهت گفتم کتابت رو رو چه انگیزه ای بنویس و اگه داری برای اینکه بهت اعتبار بدن مینویسی بهتره ننویسیش چون تا 10-15 روز دیگه همین سیستم اعتبار دهی پاک میشه و میشه مثل سابق پس یکم صبور باش بیان ببینن خبرت مفید باشه بهت اعتبار میدن و ازتم تشکر میشه
هیچ وقت کارتو رو حساب اینکه بهت اعتبار بدن پیش نبر و توقعتو بیار پایین تا بهت مزه بده اون اعتباری که میگیری
------
اون عکسه قضیش چی بود من نفهمیدم

---------- نوشته در 08:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:54 PM ارسال شده بود ----------

نه نشون نمیده:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or