hmd2009
کاربر سایت
کیفیت HD تریلری که حمید گذاشته
http://www.gamersyde.com/news_re_revelations_story_mode_trailer-12247_en.html
مرسی سینا.
کیفیت HD تریلری که حمید گذاشته
http://www.gamersyde.com/news_re_revelations_story_mode_trailer-12247_en.html
هر چه از استاد رسد نکوست!!!!:dحمید و سینا مرسی
به نظرتون این واسه نظرسنجی جدید خوبه؟
بهترین لوکیشن برای سری رزیدنت ایول ؟
عمارت
مکان های شهری
روستا![]()
چی؟ لیان باشه؟ دل درد میگیره....خب معلومه که عمارت از همه بیشتر رای میاره دیگه.حداقل بذارید به نظر شما شخصیت اصلی رزیدنت اویل 6 چه کسی است؟البته شخصیت هایی که مطمئنیم نیستند رو در نظرسنجی نذارید.مثل:کریس،جیل،ربکا،بیلی،شوا و....(چون ربکا و بیلی در دامناشن هستند.) به نظر من اینجوری بذارید:
1- کلیر ردفیلد-
2-لیون اسکات کندی-
3-کلیر ردفیلد و لیون اسکات کندی-
4-یک شخصیت جدید-

اخرش بود اقا افشین!!!اون عکسی که گزاشتم چیزتر ؟؟؟؟
نشون می ده؟؟؟؟؟؟؟؟![]()

آقا نیما تند نرو نیم ساعت نشده خبر گزاشتی انتظار داری همه برزن بهت اعتبار بدن؟ این حمیدم که میبینی این همه اعتبار داره تو 1 خبر این همه رو بدست نیاوردهمثل اینکه شما همتون با هم بر علیه من توطئه کردین که به پست هام جواب ندید!ناسلامتی خبر به این مهمی گذاشتم.اونوقت حمید میاد یک دموی 1 دقیقه ای می ذاره،500 صفحه دربارش نظر میدید!دفعه ی اولتون هم نیست.چند هفته ای میشه که انگار کسی اصلا پست های من رو نمی بینه!حالا جالبه که اگه توی هر صفحه چند تا پست درست و حسابی و تخصصی باشه هم مال منه!بشکنه این دست که نمک نداره.اون یکی سایت به من التماس می کردن که براشون مطلب بنویسم.اونجا من عضو تحریریه بودم و برای خودم برو و بیایی داشتم.ولی به خاطر شما الآن دقیقا یک ساله که پامو توی اون سایت نذاشتم و فقط در خدمت شما هستم.اونوقت شما اینجوری جوابمو میدین؟ناسلامتی من یکی از قدیمی ترین اعضای تاپیک هستم.اگه من نبودم،این تاپیک تا آلان 500 دفعه خوابیده بود.اونوقت به تعداد اعتبارهایی که بهم دادین نگاه کنید!طرف میاد از لیون تعریف می کنه،500 تا اعتبار بهش میدین.اونوقت من....شاید بچه های اون یکی سایت فقط اسمشون فن رزیدنت اویل بود و اکثرا لیون پرست بودند،ولی حداقل قدر آدم رو می دونستند.حالا جالبه که توقع کتاب هم دارید.آخه با کدوم انگیزه؟با کدوم دل گرمی؟برای کی؟به امید چی؟ولی بازم اشکالی نداره.این نیز بگذرد!