واقعا الان سرم درد میکنه!:dاینقدر داغم که شوفاژو خاموش کردم،پنجره رو باز کردم!!!نفسم درنمیاد!!!
اگه بدونید سرجا به جا کردن اون سوخت اتمی چی کشیدم!!!

البته اگه استاپ کردن وسط بازی وقت رو نگه میداشت،تایمم کمتر از این میشد.چون برای شام و یه سری کارهای ضروری مجبور میشدم استاپ کنم!)
آره،منم بری رو خیلی دوست دارم.بری نفر ارشد استارز بود بعد از وسکر.یه جورایی معاون وسکر بود.تو دسیسه نوشته بود که اعضای تیم بهش اعتماد داشتن.نوشته بود که هیکلش مثل کامیونه!!!:dالبته من به خاطر این تعریف های دسیسه نیست که خوشم میاد ازش!تو همون سال96که دیدم کله ی اولین زامبی رو مثل کیسه ی آب ترکوند خوشم اومد ازش.راستشو بخوایید انتظار داشتم به جای کرس به بری بپردازن.نمیدونم چرا،ولی اون زمان حس میکردم که بری باید نقش اول مرد باشه.شاید به این خاطر بود که خیلی جاها کمک جیل میومد و همیشه هم مگنوم دستش بود!فعلا تو تاپیک بغلی هستیم دیگه
راستی نظر خودم رو هم بگم.
بهتر بود بری رو از داستان حذف نمیکردند. هنوز هم واسم این یه سوال بزرگه که چرا بری یهویی غیبش زد؟؟

محمد جان من یک بار تصمیم داشتم همچین حرکتی بزنم ولی داغون شدم، کلی از بازی رو بدون سیو رفتم و به قسمت باتری آسانسور رسیدم، در این قسمت یک هانتر از خدا بی خبر ناقافل از پشت حمله کرد و کارم رو تموم کرد( همون قسمتی که در دستشویی شکسته شده بود)، همه زحماتم هدر رفت واقعا اعصابم خورد شده بود و میخواستم مانیتور رو به فنا بدم! ای کاش یادم نمیانداختی همین الآن هم اعصابم خورد شد)x. (ولی در کل تایمم بسیار عالی بود تا اون لحظه حدود 2:25 بیشتر تایم نداشتم.)yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!ریمیک بدون سیو!!!نبببببببود؟؟؟؟؟
کجارو میگی؟همون راهروئه که اتاق شات گان توشه(همون اتاقه که سقفش میاد پایین)؟تقریبا وسطای بازی بودی.محمد جان من یک بار تصمیم داشتم همچین حرکتی بزنم ولی داغون شدم، کلی از بازی رو بدون سیو رفتم و به قسمت باتری آسانسور رسیدم، در این قسمت یک هانتر از خدا بی خبر ناقافل از پشت حمله کرد و کارم رو تموم کرد( همون قسمتی که در دستشویی شکسته شده بود)، همه زحماتم هدر رفت واقعا اعصابم خورد شده بود و میخواستم مانیتور رو به فنا بدم! ای کاش یادم نمیانداختی همین الآن هم اعصابم خورد شد)x. (ولی در کل تایمم بسیار عالی بود تا اون لحظه حدود 2:25 بیشتر تایم نداشتم.)
به به!ببین کی اومده!چه طوری؟چندتا زامبی خارجی خوردی؟!راستی میگن زامبی خام رو به اسم سوشی میخورن اونجا آره؟:dguess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
من نیستم می بینم که دعوا کم شده تو تاپیک
این چند صفحه رو خوندم
خیلی واقعا بی حال تشریف دارین
بعدم یسری بحث های کودکانه دیدم از دو نفر از دوستام که اصن انتظارشو نداشتم
خو الان دقیقا کجای بحثین و موضوع از چه قراره
-----------------------
خدمت نیما هم عرض کنم عزیزم خوابشو ببینی
![]()
اقا حامد شما هم خوش اومدی!خوش گذشت تاپیک بغلی؟!!!پارسال دوست امسال آشنا!اون پست بالایی رو برای شماها نوشتیما!!!جووووووووووووووووووووووووووووووونم افشین
چطوری پسر خوبی خوشی؟ سلامتی؟
مستقر شدی؟
بابا اینجا بدون تو سوت و کوره
بیا یه بحثی راه بنداز بریزیم بهم :d
بیا تو بغلمجووووووووووووووووووووووووووووووونم افشین
چطوری پسر خوبی خوشی؟ سلامتی؟
مستقر شدی؟
بابا اینجا بدون تو سوت و کوره
بیا یه بحثی راه بنداز بریزیم بهم :d
The Do0m Has Come To this Worldguess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
-----------------------
![]()

بیا عزیزم! اینم خدمت شمابدجور هوس کردم RE3 رو بازی کنم:d کسی لینکه Downld ـ PCـشو داره؟
Thanks .:d

بابا اونجا مثل حموم زنونه میمونه که سنگ پا گم شده باورت نمیشه 2-3 روز حالم بد شد به خاطر همین نبودماقا حامد شما هم خوش اومدی!خوش گذشت تاپیک بغلی؟!!!پارسال دوست امسال آشنا!اون پست بالایی رو برای شماها نوشتیما!!!

guess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
این چند صفحه رو خوندم
خیلی واقعا بی حال تشریف دارین
بعدم یسری بحث های کودکانه دیدم از دو نفر از دوستام که اصن انتظارشو نداشتم
-----------------------
![]()
تقریباً همون جا(وسطای بازی نبود، اواخر بازی بود)، اون اتاقی که داخلش وان هست و اولین بار با تخلیه آبش یه زامبی آویزون ازش بیرون میاد!کلاً این جور حرکتا(تموم کردن بازی بدون سیو) به شدت استرس آوره و آدرنالین خون رو بالا میبره، منم مثل شما در طول بازی داشتم از شدت هیجان میترکیدم!کجارو میگی؟همون راهروئه که اتاق شات گان توشه(همون اتاقه که سقفش میاد پایین)؟تقریبا وسطای بازی بودی.
درود بر شما آقا افشین، واقعاً خوشحال شدم که دوباره پستتون رو تو این تاپیک دیدم.guess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
![]()
میدونم کجارو میگی.که جیل باپا میکوبه تو سرش بعد میره استفراغ میکنه!!!:dتقریباً همون جا(وسطای بازی نبود، اواخر بازی بود)، اون اتاقی که داخلش وان هست و اولین بار با تخلیه آبش یه زامبی آویزون ازش بیرون میاد!کلاً این جور حرکتا(تموم کردن بازی بدون سیو) به شدت استرس آوره و آدرنالین خون رو بالا میبره، منم مثل شما در طول بازی داشتم از شدت هیجان میترکیدم!
درود بر شما آقا افشین، واقعاً خوشحال شدم که دوباره پستتون رو تو این تاپیک دیدم.

من دارمش رفیق... هر جوری بخوای می تونم بهت برسونمش....بدجور هوس کردم RE3 رو بازی کنم:d کسی لینکه Downld ـ PCـشو داره؟
Thanks .:d
سلام رفیق... من که نمی شناسمت ولی واسه همه قدیمی ها احترام قائلم.... خیلی هم می خوامت... اما....بیا تو بغلم
خوبم مرسی
چطوری حامد
ای بگی نگی
نه دیگه سوت و کور نیس
من اومدم
بحث مهم اینه که
هیچ می دونستین لیان سرور همست ولی نوکرِ وسکرِ
شوخی بود نزنین