بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بهتر بود بری رو از داستان حذف نمیکردند. هنوز هم واسم این یه سوال بزرگه که چرا بری یهویی غیبش زد؟؟
دقیقا!!! من همش فکر میکنم کاراکتر اصلی توی RE6 همین بری میشه!!!

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!ریمیک بدون سیو!!!نبببببببود؟؟؟؟؟هم کرس رو نجات دادم هم بری رو!!!b-)
مغزم داره میترکه!چه هیجان و فشاری رو تحمل کردم!!!8-|واقعا الان سرم درد میکنه!:dاینقدر داغم که شوفاژو خاموش کردم،پنجره رو باز کردم!!!نفسم درنمیاد!!!8-|اگه بدونید سرجا به جا کردن اون سوخت اتمی چی کشیدم!!!8-|
ولی جدا به این نتیجه رسیدم که دیگه پیرشدم!باید بازنشسته کنم خودمو!:(
این عکسش:(البته اگه استاپ کردن وسط بازی وقت رو نگه میداشت،تایمم کمتر از این میشد.چون برای شام و یه سری کارهای ضروری مجبور میشدم استاپ کنم!)
as3nq97287wooyy5nwu.jpg

فعلا تو تاپیک بغلی هستیم دیگه :دی

راستی نظر خودم رو هم بگم.

بهتر بود بری رو از داستان حذف نمیکردند. هنوز هم واسم این یه سوال بزرگه که چرا بری یهویی غیبش زد؟؟
آره،منم بری رو خیلی دوست دارم.بری نفر ارشد استارز بود بعد از وسکر.یه جورایی معاون وسکر بود.تو دسیسه نوشته بود که اعضای تیم بهش اعتماد داشتن.نوشته بود که هیکلش مثل کامیونه!!!:dالبته من به خاطر این تعریف های دسیسه نیست که خوشم میاد ازش!تو همون سال96که دیدم کله ی اولین زامبی رو مثل کیسه ی آب ترکوند خوشم اومد ازش.راستشو بخوایید انتظار داشتم به جای کرس به بری بپردازن.نمیدونم چرا،ولی اون زمان حس میکردم که بری باید نقش اول مرد باشه.شاید به این خاطر بود که خیلی جاها کمک جیل میومد و همیشه هم مگنوم دستش بود!:-/

اگه قرار بود من در داستان بازی تغییری ایجاد کنم دو کار می کردم:
1-در رزیدنت اویل 5 اون جایی که جیل،کریس و شوا رو تنها می ذاره رو عوض می کردم.بدین صورت که جیل با کریس بره و برعکس به جای جیل،شوا با جاش همراه بشه.اینجوری هر کسی دقیقا با دوست خودش همراه می شد.به علاوه اینجوری کریس و جیل بعد از 3 سال دوباره با هم متحد می شدند و با وسکر مبارزه می کردند.وسکر هم سرانجام توسط 2 دشمن اصلی و قدیمی خودش نابود می شد،نه توسط یک شخصیت جدید که تا چند ساعت قبل اصلا نمی دونست وسکری هم در دنیا وجود داره!
2-ربکا هم مثل ایدا پتانسیل بسیار بالایی داره و در اوایل داستان هم نقش خیلی پر رنگی داره.حتی در واقعه ی کوهستان آرکلی و عمارت هم پر رنگ ترین نقش رو داشته.چون از اول تا آخر داستان حضور داشته (از اول رزیدنت اویل زیرو تا آخر رزیدنت اویل 1).به نظر من نقش ربکا به اندازه ی لیون و حتی بیشتر از اون می تونست ادامه پیدا کنه.چون اولین کسی بود که به اسرار آمبرلا پی برد و یکی از معدود بازماندگان تیم استارز و واقعه ی عمارت هم محسوب میشه.حالا بعد از چند سال اومدن یک دامناشن ساختن که دهن ما رو ببندن!واقعا که حق این شخصیت رو خوردن.بعد از ربکا هم واقعا در حق کلیر ظلم شد!
در ضمن من از بعضی از دوستان تعجب می کنم که میگن نقش لیون کم رنگ بوده یا باید توی رزیدنت اویل 5 هم می بود.اصلا خط داستانی کریس و جیل با خط داستانی کلیر و لیون جداست و هیچ ربطی به هم ندارند.کد ورونیکا هم تنها عنوانی بود که این 2 خط داستانی رو به هم گره زد.بعدش هم الآن که رزیدنت اویل همش شده لیون.حتی در دامناشن که کلا به خاطر سرگذشت ربکا و بیلی ساخته شده هم لیون رو انداختن وسط تا فیلمشون بیشتر فروش کنه.دیگه از این بیشتر؟مگه کلیر و ربکا از لحاظ داستانی کمتر از لیون بودند؟چرا نمیگید باید نقش اونا رو ادامه بدن؟فقط چون موهای لیون قشنگه یا چهار تا آرتیست بازی درمیاره؟
در ضمن جناب آرتاس و جیل 89 عزیز!بنده در صفحه ی 345 تاپیک در مورد اینکه چرا داستان رزیدنت اویل زیرو از رزیدنت اویل 3 مهم تره صحبت کردم.ولی انگار شما ندیدید.

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!ریمیک بدون سیو!!!نبببببببود؟؟؟؟؟
محمد جان من یک بار تصمیم داشتم همچین حرکتی بزنم ولی داغون شدم، کلی از بازی رو بدون سیو رفتم و به قسمت باتری آسانسور رسیدم، در این قسمت یک هانتر از خدا بی خبر ناقافل از پشت حمله کرد و کارم رو تموم کرد( همون قسمتی که در دستشویی شکسته شده بود)، همه زحماتم هدر رفت واقعا اعصابم خورد شده بود و میخواستم مانیتور رو به فنا بدم! ای کاش یادم نمیانداختی همین الآن هم اعصابم خورد شد)x. (ولی در کل تایمم بسیار عالی بود تا اون لحظه حدود 2:25 بیشتر تایم نداشتم.)

guess who's back
b-)
:دی
سلام بر و بچ
چطورین همگی
من نیستم می بینم که دعوا کم شده تو تاپیک :دی
این چند صفحه رو خوندم
خیلی واقعا بی حال تشریف دارین
بعدم یسری بحث های کودکانه دیدم از دو نفر از دوستام که اصن انتظارشو نداشتم
خو الان دقیقا کجای بحثین و موضوع از چه قراره
-----------------------
خدمت نیما هم عرض کنم عزیزم خوابشو ببینی

جووووووووووووووووووووووووووووووونم افشین
چطوری پسر خوبی خوشی؟ سلامتی؟
مستقر شدی؟
بابا اینجا بدون تو سوت و کوره
بیا یه بحثی راه بنداز بریزیم بهم :d

محمد جان من یک بار تصمیم داشتم همچین حرکتی بزنم ولی داغون شدم، کلی از بازی رو بدون سیو رفتم و به قسمت باتری آسانسور رسیدم، در این قسمت یک هانتر از خدا بی خبر ناقافل از پشت حمله کرد و کارم رو تموم کرد( همون قسمتی که در دستشویی شکسته شده بود)، همه زحماتم هدر رفت واقعا اعصابم خورد شده بود و میخواستم مانیتور رو به فنا بدم! ای کاش یادم نمیانداختی همین الآن هم اعصابم خورد شد)x. (ولی در کل تایمم بسیار عالی بود تا اون لحظه حدود 2:25 بیشتر تایم نداشتم.)
کجارو میگی؟همون راهروئه که اتاق شات گان توشه(همون اتاقه که سقفش میاد پایین)؟تقریبا وسطای بازی بودی.
من به هانترا امون نمیدادم!اولین هانتر تو صورتم مرد!!!همونی که دنبالت میادو درو باز میکنه!من اومدم سمت در اتاق اسپنسر که اونم یواش بیاد تو راهرو بزنمش،نامرد دوقدم دویید تا منو دید پرید رو هوا!رو هوا با مگنوم زدمش چون نزدیکم بود مرد!بی رحم تر از خودشون میزدمشون!:d
من کلا عادتمه!خیلی کم سیو میکنم.کلا اینجوری اویلو یاد گرفتم!ولی تا حالا هیچ اویلی رو بار دوم بدون سیو نرفته بودم!همیشه 3-4دست بازی میکردم و جاهای مهمش سیو میزدم تا کل بازی دستم بیاد ولی اینو دفه ی دوم بدون سیو رفتم.
اولای بازی باخودم دعوا میکردم!هی دودر میکردم که تیر کم نیارم!هی مجبور میشدم گل بخورم.واسه همین کلی گل به فنا دادم!اعصابم خورد شده بود به خودم فحش میدادم!ولی سرهمین دعوا با خودم قاطی کردم،آخر بازی صندوقم پر گل و اسپری بود!جوری که واسه تایرانت فقط از اون خون کامل ها(که قهوه اییه)بردم!کلی گل ترکیبی و اسپری موند تو صندوقم!کلی هم تیر اضافه موند!:d

---------- نوشته در 10:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:23 PM ارسال شده بود ----------

guess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
این چند صفحه رو خوندم
-----------------------
به به!ببین کی اومده!چه طوری؟چندتا زامبی خارجی خوردی؟!راستی میگن زامبی خام رو به اسم سوشی میخورن اونجا آره؟:d

---------- نوشته در 10:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 PM ارسال شده بود ----------

مستقر شدی؟
اقا حامد شما هم خوش اومدی!خوش گذشت تاپیک بغلی؟!!!پارسال دوست امسال آشنا!اون پست بالایی رو برای شماها نوشتیما!!!

مستقر شدی؟
بیا تو بغلم :دی
خوبم مرسی
چطوری حامد
ای بگی نگی :دی

نه دیگه سوت و کور نیس
من اومدم
بحث مهم اینه که
هیچ می دونستین لیان سرور همست ولی نوکرِ وسکرِ :دی

شوخی بود نزنین

guess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
-----------------------
The Do0m Has Come To this World
خوبه؟! افشین بحث مهمی هست و باید حتماً تو هم نظرت رو بگی :دی
خواستن بگیم که بنظرمون چه تغییری دوست داشتیم تو رزیدنت اویل باشه تا بهمون بیشتر حال بده؟!!!
Do u got it?! So let's ROCK
فقط جان من نگی کریس باید بمیره!!! =)) =)) =)) =))

---------- نوشته در 11:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 PM ارسال شده بود ----------

بدجور هوس کردم RE3 رو بازی کنم:d کسی لینکه Downld ـ PCـشو داره؟
Thanks .:d
بیا عزیزم! اینم خدمت شما
بیا عزیزم برو از این صفحه دان کن! نکات زیر هم در نظر بگیر;)
برای بازی کردن در XP

1- در run بنویسید dxdiag
2- به تگ sound برید
3- در قسمت Directx Features مقدار Hardware Sound Acceleration Level رو Basic acceleration انتخاب کنید
4- از بازی لذت ببرید
حله؟! ;)

آخرین ویرایش:
اقا حامد شما هم خوش اومدی!خوش گذشت تاپیک بغلی؟!!!پارسال دوست امسال آشنا!اون پست بالایی رو برای شماها نوشتیما!!!
بابا اونجا مثل حموم زنونه میمونه که سنگ پا گم شده باورت نمیشه 2-3 روز حالم بد شد به خاطر همین نبودم
دوستان یکی بره حمید رو بیاره من غصم گرفته احد نمیخوای بری یه کاری بکنی؟
ناسلامتی همشهری هستیم ها
من نوکرم سنه گد اونی گتیر
فعلا که همه تو کف اومدن افشین بودیم که اومد و الان تو کف اومدن حمیدیم :|
افشین اونجا کلکسیون اویل هست؟:d
زامبی هاشون هم باحاله ها موتور سوار نیستن:d
میگم کسی خودش رفته در مورد سازمان تحقیق کرده؟

guess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
این چند صفحه رو خوندم
-----------------------

به به سلام افشین جان.
بابا چه عجب!
چقدر طول کشید!!!!!!!!
اما به هر حال خوش اومدی!
افشین ببین شاید تو اومدی حمید هم اومد!!!!!!!!!
دلمون واسه حمید تنگ شده.
بچه ها کسی نمیخواد کاری بکنه؟

حامد و احد و افشین با شماهام
شما که بزرگای سایت وتاپیک هستین
حمید جون رو بیارید دیگه.

آخرین ویرایش:
کجارو میگی؟همون راهروئه که اتاق شات گان توشه(همون اتاقه که سقفش میاد پایین)؟تقریبا وسطای بازی بودی.
تقریباً همون جا(وسطای بازی نبود، اواخر بازی بود)، اون اتاقی که داخلش وان هست و اولین بار با تخلیه آبش یه زامبی آویزون ازش بیرون میاد!کلاً این جور حرکتا(تموم کردن بازی بدون سیو) به شدت استرس آوره و آدرنالین خون رو بالا میبره، منم مثل شما در طول بازی داشتم از شدت هیجان میترکیدم!

guess who's back
b-)
سلام بر و بچ
چطورین همگی
درود بر شما آقا افشین، واقعاً خوشحال شدم که دوباره پستتون رو تو این تاپیک دیدم.

تقریباً همون جا(وسطای بازی نبود، اواخر بازی بود)، اون اتاقی که داخلش وان هست و اولین بار با تخلیه آبش یه زامبی آویزون ازش بیرون میاد!کلاً این جور حرکتا(تموم کردن بازی بدون سیو) به شدت استرس آوره و آدرنالین خون رو بالا میبره، منم مثل شما در طول بازی داشتم از شدت هیجان میترکیدم!

درود بر شما آقا افشین، واقعاً خوشحال شدم که دوباره پستتون رو تو این تاپیک دیدم.
میدونم کجارو میگی.که جیل باپا میکوبه تو سرش بعد میره استفراغ میکنه!!!:d
آخرای بازی تو آزمایشگاهه.اونجایی که شما میگی وسطاشه!تازه باید میرفتی زیر آبشار!!!بازی رو ساده گرفتی!!!;)
آره تموم کردن بدون سیو هیجان و سختی بازی رو 100برابر میکنه!اینجوری حال میده!با سیو دیگه ترسی نداری!مهم اینه که اون هیجان رو کنترل کنی!من تو اویل1 و ریمیک وقتی بدون سیو میرم بیشتر از اون جونورای تو موتورخونه یآزمایشگاه میترسم.حالاتو ریمیک زیاد اذیت نمیکنن ولی تو1 واقعا گریه در میارن.توی1 یا باید بابازوکا بزنی یا اصلا سمتشون نری!بچسبن بهت کارت سخت میشه!:d

بدجور هوس کردم RE3 رو بازی کنم:d کسی لینکه Downld ـ PCـشو داره؟
Thanks .:d
من دارمش رفیق... هر جوری بخوای می تونم بهت برسونمش....

---------- نوشته در 10:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:38 AM ارسال شده بود ----------

بیا تو بغلم :دی
خوبم مرسی
چطوری حامد
ای بگی نگی :دی

نه دیگه سوت و کور نیس
من اومدم
بحث مهم اینه که
هیچ می دونستین لیان سرور همست ولی نوکرِ وسکرِ :دی

شوخی بود نزنین
سلام رفیق... من که نمی شناسمت ولی واسه همه قدیمی ها احترام قائلم.... خیلی هم می خوامت... اما....
راجع به Leon درست صحبت کن... قبلاً رو نمی دونم... اما BC با اومدن یه Leon واقعی تغییر کرده....
OK? Any Problem? yeah

فقط Sir Leon S. Kennedy ....
هر کی هم بخواد مخالفت کنه.... با اینکه من پسر مؤدبی هستم... ولی حاظرم سر Leon با هر کی شده بجنگم....
مشخصات Leon:
قیافه ی وحشی....
وحشیانه باهوش....
Gentle Man به طرز وحشتناک
برخورد وحشیانه با اتیکت با Ladies
یک وحشی تمام عیار برای هر نوع زامبی....
و
با تمام احترامی که برای Chris قائلم...
وحشیانه سرتر از Chris....
حرفی... حدیثی... چیزی مونده آیا....؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند