عکست عالیه!!!
جعبه ذخیره چیه؟؟ از همونایی که تو اویل 1،2،3 بود رو میگی؟؟
اگه آره که جوابت منفیه. چون اویل0 تنها اویلی هست که توش میتونی آیتم اضافیت رو همونجایی که هستی بزاری زمین و بعدا بیای برش داری! البته با پارتنرت هم میتونی شیرکنی که این مسئله تو اویلای دیگه هم بود.(البته آوت بریک ها رو فاکتور گرفتم)
ببین به نظر من یه حرفی دوست عزیزم زد (alfisisili) و باهاش موافقم!!! آقا احد بهر حال تاپیک رو زده دیگه؟! در اصل ایشون صاب تاپیک هستند!!! پس بیان بگن که چه فعالیت هایی باید تو تاپیک ایشون بشه؛ چه فعالیت هایی نشه!!! اگه قرار باشه که اینجا فقط اخبار و ترجمه و... گذاشته بشه، شما که اثبات شده ای باز؛ اونوقت من و خیلیایه دیگه در اصل اسپمرهایه تاپیک هستیم و ما باید از تاپیک بریم که فکر کنم اون موقع فقط اندازه تعداد انگشت هایه یه دست این تاپیک عضو ثابت داشته باشه (گرچه شما باز تو همین تعداد انگشت هایه دست باز یار ثابت هستی ) واسه این میگم هم از شما بعیده هم از احد...
آخی!!! داشتم عزا میگرفتم که کی ان خبرایه فیس بوقشون رو دان کنه و کی آپ کنه و کی ترجمه کنه!!! ممنونم... راستی همه گفتن منم بگم دیگه نامرد پا میشی میای تهران خبر نمیدی؟! >:d
عکست عالیه!!!
جعبه ذخیره چیه؟؟ از همونایی که تو اویل 1،2،3 بود رو میگی؟؟
اگه آره که جوابت منفیه. چون اویل0 تنها اویلی هست که توش میتونی آیتم اضافیت رو همونجایی که هستی بزاری زمین و بعدا بیای برش داری! البته با پارتنرت هم میتونی شیرکنی که این مسئله تو اویلای دیگه هم بود.(البته آوت بریک ها رو فاکتور گرفتم)
والا من به شخصه بگم که از توپخونه ورژن وی و گیم کیوبش رو خریدم و با دلفین اجرا کردم. بقیه رو نمیدونم. آقا اگه کسی لینک دانلود داره به این بنده خدا بده!! ثواب داره!!!
راستی عید همگیتون مبارک!!
والا من به شخصه بگم که از توپخونه ورژن وی و گیم کیوبش رو خریدم و با دلفین اجرا کردم. بقیه رو نمیدونم. آقا اگه کسی لینک دانلود داره به این بنده خدا بده!! ثواب داره!!!
راستی عید همگیتون مبارک!!
منم با این که جدیدم ولی هم احد رو دیدم که حق آب و گل داره، هم حمید رو... بی خیال رفقا. یه یا راکت لانچر بگید ... بعدش بیاید هممون بریم زامبی ترکونی... اینا همه دسیسه این اسپنسر و وسکر و زامبی های تق و لقشون که نذارن تیم استارز با هم متحد بشه....
ممنون نیما واقعا ارزش قائل میشی به ما ها داری AC بازی میکنی تا 2 روز پیش مشکلت کنکور بود الانم این بیا بگو کتابی نیست خیال ما ها رو راحت کن بریم خودمون archives رو بخونیم
درمورد احد هم فقط اینو میگم که احد قبل از بودن نیما و حتی حمید یا افشین من بودم و فقط به عشق این بچه ها تا الان اینجا بودم همه رفتن آرین ماوین حتی این اواخر سینا همه رفتن ولی من موندم اگه یکی خودش بره هیچی ولی اگه کسی با دلخوری بره حقیقتشو بخوای منم میرم چون تند داری برخورد میکنی به قول محمد اینجا با هم این حرفا رو نزنیم که فسیل میشه این تاپیک باز به خودت مربوطه من تا همینجاشم نباید دخالت میکردم ولی دیگه دیدم بیخیال نمیشی
جونم!!! تو جون بخواه. ببین این روی game cube هستش و باید با مبدل دلفین بازیش کنی.هیچ کم و کسری هم نداره و عینا خود کنسوله.
اما یه خورده صبر کن ببینیم بچه ها لینک دارن یا نه یا خودمون دست به کار بشیم...
بیا بابا خودم برات پیدا کردم البته خودم چند تا بازی از اینجا برای گیم کیوب دان کردم: Resident Evil Zero Disk 1 Resident Evil Zero Disk 2
مبدلشو بازم یه چند لحظه صبر کن ...................
بچه ها یه چیز جدید و با حال به نظرم رسیده که میخوام بگم.
اولا نظرتون درباره کل کل چیه؟
اگه مثبت هست؟.........
کلا اویلا رو به صورت توافقی بریم هرکی با سیو کمتر و زمان کمتر و رنک بالاتر و زامبی کشته بیشتر و ............... به آخر بازی رسید بیاد اعلام کنه البته از صفحه بازیم یه عکس بندازه.
یا مثلا هرکی تو مرسنریزا با رنک بالاتر رفت و در انتهای بازی زمان بیشتری داشت بیاد اعلام کنه.
دوستان لطفا همه نظراتشونو بگن.
بچه ها یه چیز جدید و با حال به نظرم رسیده که میخوام بگم.
اولا نظرتون درباره کل کل چیه؟
اگه مثبت هست؟.........
کلا اویلا رو به صورت توافقی بریم هرکی با سیو کمتر و زمان کمتر و رنک بالاتر و زامبی کشته بیشتر و ............... به آخر بازی رسید بیاد اعلام کنه البته از صفحه بازیم یه عکس بندازه.
یا مثلا هرکی تو مرسنریزا با رنک بالاتر رفت و در انتهای بازی زمان بیشتری داشت بیاد اعلام کنه.
دوستان لطفا همه نظراتشونو بگن.
اویل بازی که با چیت بره،بهتره بره منچ بازی کنه!
من که رکورد3:06 بدون سیو تو اویل1 دارم.(عکس ندارم ولی اهل خالی بندی نیستم،چون نیازی بهش ندارم).کسی بهتر از این زده؟
چقدر جالب!!!!!!!!!!!
خداییش فکم افتاد رو زمین!!!
اتفاقا منم همین رکوردو زدم!!!
یه بار بازیو تموم کردم و پشت بندش دوباره رفتم و شد 3:06!!!
عمو من تو کفم!!!