بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اقایون محترم یه چیزی میگم خودتون خواهشا تمومش کنید تا وقتی وسکر کبیر وجود داره همه کاراکتر های محترم برن بوق بزنن از طرف یه طرفدار وسکر که از لیان برگشته بهتره بگم داستانی که میخوان بسازن توی اویل 6 احتمال خیلی زیاد لیان توش هست احتمال خیلی خیلی زیاد همین لیان هستش که این ویروس ها رو ریشه کن میکنه جناب کریس فقط و فقط دنبال دوست دختر جونش بود توی اویل 5 و توی اویل های دیگه هدف بزرگ و نهایی خاصی هم نداشت فقط میکشت و جلو میرفت ولی لیان هدف هایی غایی و بزرگ زیادی داره و با تمام وجود ماموریتش رو تموم میکنه مطمئنا بعد از وسکر زبده ترین باهوش ترین و بهترین مامور برای انجام ماموریت هاست(البته به پای وسکر کبیر نمیرسه)
راستی چند تا فیلم ساختن که توش کریس باشه؟هیچی
پسرخوب!برواویل ورونیکارو بازی کن،بعد بگو کرس دنبال دوست دخترش بوده!
تو اویل5رو هم درست حسابی بازی نکردی!چون تا وقتی که وسکر نقاب جیل رو برنداشته بود،کرس فکر میکرد جیل مرده!
تو مگه اویل های دیگه رو هم بازی کردی که میگی میکشت و جلو میرفت؟
هدف لیون تو2 چی بود؟نکنه نجات دختر رئیس جمهور خیلی بزرگتر از برملا کردن اسرار و خیانتهای آمبرلاست؟
خیلی جالبه!اولین کسی هستی که میگی کرس فقط دنبال جیل بوده!کرس از سال98تااویل5 دیگه جیل رو ندیده!!!:))اینارو دیگه جایی نگو عزیزم!;)
بعد وسکر،لیون؟؟؟اگه شوخیت نگرفته باید بگم که لیون اگر وسکرو ببینه بهش سلام میکنه میگه آقا ساعت چنده!!!:))لیون تو اویل4 گزارشاشو به کرس میداد!بعد تو میگی...ای بابا!!!:)
ایشالا سربازی که رفتی یاد میگیری(اگه میخوای زودتریادبگیری برو بسیج محلتون تو آموزشی مقدماتی شرکت کن!)که ما یه نیروی عملیاتی داریم و یه نیروی اطلاعاتی!نیروی عملیاتی بهش دستور میدن که برو سریع اینو بزن،اونو بگیر بیا!ولی نیروی اطلاعاتی بهش میگن ته و توه این قضیه رو در بیار!
اگر واقعا اویل بازی کرده باشی میفهمی که لیون فقط یه نیروی عملیاتیه!
این کرسه که تمام کارهای اطلاعاتی رو انجام میده!همه ی اسناد و مدارک رو جمع میکنه تا با شرکت های داروسازی مبارزه کنه.واسه ی همینه که همون وسکری که تازه الان طرفدارش شدی میگه کرس و جیل مزاحم کارهای من هستن!اینو خود وسکر میگه.واسه همینه که هرجا وسکر هست کرس هم هست!
اینجاباید درس آموزش نظامی هم بذارم!

فیلم؟؟؟=))
اولا که تو این آخری کرس رو نشون دادن!بعدم تو یه اویل باز بیار که از فیلم خوشش بیاد!تو که به فیلم اویل استناد میکنی،بایدم این حرف هارو بزنی!!!
من میگم داستان ازیدنت اویل رو تحلیل کنید،شما از فیلم مایه میذاری؟دیگه دیدی از داستان چیزی بهت نمیماسه،رفتی سراغ فیلمش؟

آخرین ویرایش:
در جواب دفاع از کرس(اینو توضیح میدم چون میدونم توضیح میخواد!یعنی اینکه شما اگه میخوایید مارو قانع کنید و لیون رو مهم کنید)سند و مدرک بیارید.
اینکه لیون زبله،سیم میندازه،پشتک میزنه و...اینارو برید باهاش بازی کنید!
باسند حرف بزنید تا حرفتون قبول بشه.بچه بازی نکنید بحثو.این همه آدم دارن براتون دلیل میارن هی میگید تکراری نگید!خوب در جواب این تکراری ها چی دارید؟جز پشتک وارو زدن چی گفتین؟
کدوم جواب منطقی؟میشه کل جواب های منطقیتونو یه جمع بندی کنید تو یه پست ارائه بدین؟؟؟
فقط هی میاین یه چیزی رو تکرار میکنین بعدشم میگین که چرا حرفهای تکراری میزنید؟مگه قرار داستان بازی هرساعت آپدیت بشه که چیز جدید میخوای؟یه روند ثابت و کلیه که میگه وسکر و کرس مهمترین شخصیت های بازین و جنگ بین این دوتاست!
حالا تو میگی نه؟باشه!لیون نفر رزیدنت اویله و اگه لیون نبود،اویل هم نبود!مهم چیزیه که کپکام ساخته و میلیونها نفر تو دنیا بازی کردن!مهم این نیست که شما اولین بازیت رزیدنت اویل4 بوده و سن و سالت اصلا به اویل1قد نمیده!
صدهزاربار میگم از گیم پلی مایه نذارید،بازم میان میگن لیون تو اون صحنه فلان کرد و کرس تو اون صحنه بیصار کرد!
بابا!از داستان بازی بگو!برو2تا کتاب و4تا فایل بخون!4تا مقاله بخون!بعد از تو اونا دلیل بیار که لیون از همه مهمتره!نه اینکه بگی لیون پشتک میزنه،سیم میندازه،لیزر دودر میکنه!و...از کتابها و مقالات و فایلها مطلب بده!
باور کن نمیتونید اینکارو بکنید،واسه همین دوباره میایید میگید لیون فلانجا اینجوری رفت،لیون فلان جا اونجوری رفت!
درضمن دلتو به راکون سیتی خوش نکن!اولا راکون سیتی یه نسخه ی الکیه،بعدم توش قراره لیون بمیره!حالا منتظر باش تا راکون سیتی بیاد!
جدیدا هم که همه لات شدن و میخوان دعوا کنن!!!داداش لاتا قمه هارو فروختن کراوات خریدن!دوره ی این حرف ها گذشت.اینجا جامعه ی مجازیه!تو جوادیه هم دیگه کسی برای دیگران خط و نشون نمیکشه،چه برسه به اینجا!اگه اومدی دعوا کنی برو تو یاهو مسنجر

---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

در مورد خط اولت برو تحقیق کن راجع به کلمات S.T.A.R.S و R.P.D

درمور دومی هم باید بگم ببخشید که ما نمیدونستیم شما یکی از مشاورین ارشد شرکت کپکام هستی.

در مورد خط سوم،خود ایدا یکی از مامورین کشتن لیون بود که اینکارو نکرد!پس حداقل یکبار جونشو نجات داد.بعدش جلوی کرازر رو گرفت این هم دوبار!بعدم سوئیچ قایق موتوری داد بهش که تو جزیره تبدیل به بخار نشه،اینم سه بار(ببین:من از گیم پلی مایه نذاشتم وگرنه میتونستم بگم به ناقوس تیر زد تا زامبی ها به جای همبرگر تازه نخورنش!)

در مورد خط چهارم اگر اویل1 بازی میکردی(نمیگم برو کتاب دسیسه رو بخون)،میفهمیدی که کرس و جیل خیلی به هم علاقه مندن ولی این عشق و علاقه ی دونفره هیچ وقت و هیچ وقت به روند کارا گند نزد!در صورتی که عشق یک طرفه ی لیون به ایدا باعث گندکاری زیادی در اویل4 شد!(برو یه بار دیگه اویل4 رو بادقت بازی کن!)

در مورد قسمت آخر،واقعا بهترین دلایلی که برای مهم بودن یک کاراکتر میشه تو کل گیتی پیدا کرد همین ها است،و من کلا دیگه با همین دلایل رفتم تو دیوار و قانع شدم که مهمترین شخصیت بازی گروهبان لیون کنیدیه!!!!
ببین دوست من شما به ما میگی دلایل قانع کننده بیار اونوقت خودت داری دلایل خنده دار میاری بازم قضیه ایدارو وسط کشیدی
ببین دوست من من این حرفو یه بار اقا احد گفتم به شما هم میگم
نویسنده داستان نمیاد دو شخصیت مثل هم توی داستان بیاره یه چیزی به این میده یه چیز دیگه به اون
یکی همیشه به یکی دیگه کمک میکنه
یکی همیشه دنبال یکی دیگست
یه چیزی به این میده یه چیز دیگه به اون
این کریسی که شما هی ازش دفاع میکنید میدونی که چه شخصیتی داشت
کریس ردفیلد در سال ۱۹۷۳ یعنی شش سال پیش از خواهر خود کلر، متولد شد. او در سن هفده سالگی به نیروی هوایی دولت ایالات متحده پیوست و به یک تیرانداز و خلبان ماهر تبدیل شد. در صورت چشم پوشی از مهارت خلبانی بالای کریس، او نشان داد که در استفاده از انواع سلاح‌های گرم و سرد دارای مهارت‌های برجسته‌ای در کنار هم رسته‌های خود بود. اگرچه او سرباز بااستعدادی بود، اما همیشه در حال ستیز با ویژگیهای درونی اش بود. او ناتوان در درک درست از اتفاقات پیرامون خود، بدون صحبت پیرامون آنها بود. متاسفانه، او در یکجا ماندن و مبارزه با خود، برای پیدا کردن خودش ناتوان بود و در سن ۲۴-۲۳ سالگی، با وجود آن پرونده ی درخشان از نیروی هوایی کنار کشید.[SUP][۳][/SUP][SUP][۴][/SUP] پس از خروج از نیروی هوایی، او سراسر آمریکا را برای یافتن خود جست و جو کرد، اما سرانجام او خود را در شهر راکون پیدا کرد. زمانی که دوست خانوادگی قدیمی او بری بارتون، پیشنهاد داد تا خود را در گروه پلیس S.T.A.R.S بیازماید، جایی که افراد ارتشی و جنگاوران نخبه‌ای در آن حضور داشتند و روند افزایشی جرم، جنایت و تروریسم را به روندی کاهشی رسانده بودند. کریس، با خود اندیشید که در آنجا می‌تواند توانایی‌های خود را نشان داده و خودش را پیدا کند. حضور بری در گروه استارز سبب شد تا بی درنگ، در آنجا پذیرفته شده و سرانجام، پس از نمایش تواناییهایش در تیم آلفا قرار گیرد. حضور او در گروه استارز و تیم آلفای آن، باعث شد تا با جیل ولنتاین ملاقات کند و ماجراهای گوناگونی را در آینده به وجود آورند.
اینا که خوندی از ویکی پدیا بود اینم سند و دلیل
کریس مشکل داره
بازم هست وقتی میگید با اطلاعات کامل بیاید همینه
دوست من داستان اویل یه سری نکات ریز داره که شما به اون توجه نمیکنید

من یه چیز بگم. واسه اثبات حرف خودتون سراغ ویکی نرید. از خود بازی مثال بزنید. ویکی خودش نوشته امثال من و شماست و توش تزریق عقاید میتونه باشه.

خوب اینایی که گفتی همش تعریف از کرس بود که!!!:))
آقا!شما چرا دلایل منو با دلیل رد نمیکنی؟چرا ازخودت حرف میزنی؟!شما مگه درمغز سازنده ی بازی هستی که از اون مایه میذاری؟
اصلا اینایی که الان گفتی چه ربطی داشت به صحبت های من؟!راجع به همون ها صحبت کن!چرا سعی میکنی بحثو پراکنده کنی؟
چه ربطی داره که شما قابلیت های کاراکترو نقد میکنی؟قراره که شما دلیل محکم از همون ویکی بیاری که لیون مهمتر از کرسه!دیگه چیکار به خصوصیات اخلاقیش داری؟!

خوب اینایی که گفتی همش تعریف از کرس بود که!!!:))
آقا!شما چرا دلایل منو با دلیل رد نمیکنی؟چرا ازخودت حرف میزنی؟!شما مگه درمغز سازنده ی بازی هستی که از اون مایه میذاری؟
اصلا اینایی که الان گفتی چه ربطی داشت به صحبت های من؟!راجع به همون ها صحبت کن!چرا سعی میکنی بحثو پراکنده کنی؟
چه ربطی داره که شما قابلیت های کاراکترو نقد میکنی؟قراره که شما دلیل محکم از همون ویکی بیاری که لیون مهمتر از کرسه!دیگه چیکار به خصوصیات اخلاقیش داری؟!
اولا وقتی میگم نکات ریز وجود داره جدی نمگیری
دوما کریس هم یه فرمانده نبود اونم دستور میگرفت
سوما با پارتی وارد گروه استارز شد
چیز شاخی نبود
حالا متوجه نکات ریز شدی بگردی بازم هست

در جواب دفاع از کرس(اینو توضیح میدم چون میدونم توضیح میخواد!یعنی اینکه شما اگه میخوایید مارو قانع کنید و لیون رو مهم کنید)سند و مدرک بیارید.
اینکه لیون زبله،سیم میندازه،پشتک میزنه و...اینارو برید باهاش بازی کنید!
باسند حرف بزنید تا حرفتون قبول بشه.بچه بازی نکنید بحثو.این همه آدم دارن براتون دلیل میارن هی میگید تکراری نگید!خوب در جواب این تکراری ها چی دارید؟جز پشتک وارو زدن چی گفتین؟
کدوم جواب منطقی؟میشه کل جواب های منطقیتونو یه جمع بندی کنید تو یه پست ارائه بدین؟؟؟
فقط هی میاین یه چیزی رو تکرار میکنین بعدشم میگین که چرا حرفهای تکراری میزنید؟مگه قرار داستان بازی هرساعت آپدیت بشه که چیز جدید میخوای؟یه روند ثابت و کلیه که میگه وسکر و کرس مهمترین شخصیت های بازین و جنگ بین این دوتاست!
حالا تو میگی نه؟باشه!لیون نفر رزیدنت اویله و اگه لیون نبود،اویل هم نبود!مهم چیزیه که کپکام ساخته و میلیونها نفر تو دنیا بازی کردن!مهم این نیست که شما اولین بازیت رزیدنت اویل4 بوده و سن و سالت اصلا به اویل1قد نمیده!
صدهزاربار میگم از گیم پلی مایه نذارید،بازم میان میگن لیون تو اون صحنه فلان کرد و کرس تو اون صحنه بیصار کرد!
بابا!از داستان بازی بگو!برو2تا کتاب و4تا فایل بخون!4تا مقاله بخون!بعد از تو اونا دلیل بیار که لیون از همه مهمتره!نه اینکه بگی لیون پشتک میزنه،سیم میندازه،لیزر دودر میکنه!و...از کتابها و مقالات و فایلها مطلب بده!
باور کن نمیتونید اینکارو بکنید،واسه همین دوباره میایید میگید لیون فلانجا اینجوری رفت،لیون فلان جا اونجوری رفت!
درضمن دلتو به راکون سیتی خوش نکن!اولا راکون سیتی یه نسخه ی الکیه،بعدم توش قراره لیون بمیره!حالا منتظر باش تا راکون سیتی بیاد!
جدیدا هم که همه لات شدن و میخوان دعوا کنن!!!داداش لاتا قمه هارو فروختن کراوات خریدن!دوره ی این حرف ها گذشت.اینجا جامعه ی مجازیه!تو جوادیه هم دیگه کسی برای دیگران خط و نشون نمیکشه،چه برسه به اینجا!اگه اومدی دعوا کنی برو تو یاهو مسنجر

---------- نوشته در 04:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:39 PM ارسال شده بود ----------

در مورد خط اولت برو تحقیق کن راجع به کلمات S.T.A.R.S و R.P.D

درمور دومی هم باید بگم ببخشید که ما نمیدونستیم شما یکی از مشاورین ارشد شرکت کپکام هستی.

در مورد خط سوم،خود ایدا یکی از مامورین کشتن لیون بود که اینکارو نکرد!پس حداقل یکبار جونشو نجات داد.بعدش جلوی کرازر رو گرفت این هم دوبار!بعدم سوئیچ قایق موتوری داد بهش که تو جزیره تبدیل به بخار نشه،اینم سه بار(ببین:من از گیم پلی مایه نذاشتم وگرنه میتونستم بگم به ناقوس تیر زد تا زامبی ها به جای همبرگر تازه نخورنش!)

در مورد خط چهارم اگر اویل1 بازی میکردی(نمیگم برو کتاب دسیسه رو بخون)،میفهمیدی که کرس و جیل خیلی به هم علاقه مندن ولی این عشق و علاقه ی دونفره هیچ وقت و هیچ وقت به روند کارا گند نزد!در صورتی که عشق یک طرفه ی لیون به ایدا باعث گندکاری زیادی در اویل4 شد!(برو یه بار دیگه اویل4 رو بادقت بازی کن!)

در مورد قسمت آخر،واقعا بهترین دلایلی که برای مهم بودن یک کاراکتر میشه تو کل گیتی پیدا کرد همین ها است،و من کلا دیگه با همین دلایل رفتم تو دیوار و قانع شدم که مهمترین شخصیت بازی گروهبان لیون کنیدیه!!!!
این دوستمون، محمد خان چقدر عصبانیه...!!!!
دوست گلم... من که همون اول عذرخواهی کردم... در ضمن توهینی هم به کسی نکردم اما شما نه رفیق... پستت پر از توهینه... و من با اینکه به هیچ وجه به این سادگیا از کسی ناراحت نمی شم و نخواهم شد و دلمم نمی خواد اصلا توی این تاپیک چنین بحث هایی رو بکنیم... فقط خلاصه وار و کلی چند تا چیز کوچکولو رو می گم و بعدش اگه بخوای با PM حتما باهات صحبت می کنم... چون اینجا اصلا جای این طور صحبت کردن نیست...
شاید من یه عضو جدید باشم... اما یه Gamer جدید نیستم... من هم RE رو با Chris و Jill شروع کردم... اما این دلیل نمی شه که حتما شیفته ی اونها باشم. اما آقایی که 2 تا کتاب و 2 تا فایل بیشتر خوندی... و فکر می کنی که ممکنه شخص دیگه ای هم این چیز ها رو نخونده باشه... این دلیل نمیشه که چون داستان با یک شخصیت شروع بشه... اون شخصیت بشه شماره یک... باز هم تکرار می کنم... دوست ندارم توی تاپیک نامربوطی راجع به این قضیه صحبت کنم... بیا توی تاپیک مقایسه Leon و Chris و دلایلت رو اونجا بگو و من هم می شنوم و قطعا جواب خواهم داد... اما لطفا با این ادبیات اونجا صحبت نکن...
مورد آخر...
به قول معروف... کافر همه را به کیش خویش پندارد. من به هیچ وجه عضو این سایت نشدم که به قول شما که از این کلمه ی زشت (لات بازی) استفاده کردی... از این کارها بکنم... من عقایدم برای خودم محترمه و اونها رو با دیگران تقسیم می کنم و عقاید دیگران رو هم با کمال میل می پذیرم و اگر جایی ببینم اشتباهی می کنم خواهم پذیرفت... شک نداشته باش. اما این دلیل نمیشه که من بخوام عقایدم رو تحمیل کنم و یا تحمیل عقاید دیگران رو بپذیرم... اگه خوب چند تا پست بالاترم رو بخونی می بینی که اولش هم گفتم "ما همه با هم دوستیم" و یه چیز مشترک همه ما رو به هم نزدیک می کنه... و اون هم GAME هستش...
من برای این جور کارها اینجا نیستم... اما اگه شما فکر می کنی اینجوریه... خوب گفتم... کافر همه را به کیش خویش پندارد.
باز هم ازت عذرخواهی می کنم رفیق من اگه ناراحت شدی... اما خیالت راحت... من که ناراحت نیستم... تاپیک های عمومی هم جای این جور بحث ها نیست. هر چی بخوای بگی با آغوش باز می شنوم... ولی PM بده... بیا مزاحم دیگران نشیم.

در ابتدا عذر خواهی می کنم که اینجا قراره بحث کنیم... بهتره بریم تو تاپیکِ مقایسه ی Leon و Chris. اما فعلاً مجبورم از Leon دفاع کنم... اونم همینجا )x
در ابتدا از هر گونه ناراحتی ای که پیش میاد عذرخواهی می کنم. ما همه با هم دوستیم و من همتونو دوست دارم... اما.......
حمید عزیزم.. دونه دونه جواب می دم.
Leon بود که Rookie بود... اما Chris هم از همون اول یه آدم حرفه ای نبود... (پس نقض می شود)
Leon بود که اگه Ada کمکش نمی کرد بخار می شد... اما چه کسی دیگران از جمله خود Ada رو کمک کرد تا تنهایی وسط اون همه زامبی چشم چرون نترکه... ببینم اصلاً اگه Sheva و Jill تو RE5 به Chris کمک نمی کردند... می تونست تنهایی دووم بیاره... اصلا واسه این RE5 و Chris رو همراه با یه Partner ساختند... چون راستش خود CapComیها هم مطمئن نبودند که Chris تنهایی بتونه از پس کارهاش بر بیاد... ولی تو RE4 یه Leon بود و یه ارتش زامبی و جک و جونور و ... غیره. (پس نقض می شود)
(من به Chris هم احترام می ذارم و هم دوسش دارم اما نه به اندازه ی Leon.)
Leon بود که از Ada رودست می خورد و جلوش هول می شد... حالا ببین اگه Chris بود چه اتفاقی می افتاد... می خوای بگم؟؟ بی خیال رفیق... من آدم ضابع کن نیستم...
Leon بود که اگه Ada کمکش نمی کرد توسط Sadller مرده بود... ببخشید یادم نمیاد... میشه یادآوری کنی کی بود که آخر RE4 از طناب آویزون بود؟؟؟ کی نجاتش داد؟ کی بود که هم تو RE2 و هم تو RE4 ناجی همه می شد؟
این سوالت خیلی مبهم بود ولی تا جایی که من می دونم Leon توسط Ada به اون جزیره نرفت...
فرض کنیم که Leon بود که تو RE4 از Ada رودست خورد که عمراً.... کجاش؟ ولی کی بود که تو برخورد اول تا Leon رو دید کف و خون قاطی کرد افتاد به تته پته... بعدش Leon تو یه نبرد تن به تن ترکوندش....؟ (با عرض پوزش از Lady Ada، چون من در حکم Leon خیلی براش احترام قائلم...)
فکر کنم این سوالت بر عکسه....
Leon بود که عرضه دوست دارم گفتن رو نداشت... چون:
اولا یک Gentleman واقعیه...
دوما اصلا از این آویزونا نیست که راه بیفته دنباله همه بگه دوست دارم دوست دارم... توروخدا منو دوست داشته باش... واسه همینه خیلی میخوامش... با هر کی هم که بُر می خوره همه میرن تو کفِش... Ashley رو یادت نیست آخر RE4…؟
سوما... از این پسرای تق و لق نیست که نتونه جلوی خودشو نگه داره... یه وحشیه مغروره.... که ... بی خیال...
Leon بود که بود و نبودش فرقی نداشت... پس چرا داری خودتو به در و دیوار *@#*^=& دوست من.
حمید جان... ناراحت نشیا... من دوستت می دارم..

---------- نوشته در 01:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:21 PM ارسال شده بود ----------

احد جان از شما بعیده... چی میگی؟؟؟ بهونه الکی نیار رفیق... پس اگه اینطوره باید بگیم علت تشکیل RE1 هم ویروس T بوده... که Chris و Jill توی این بازی معرفی شدند؟؟؟

---------- نوشته در 01:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:25 PM ارسال شده بود ----------

دوستای من... چرا نمیرید تو اون تاپیکی که مخصوص این بحثه صحبت کنیم؟
اولا اون تاپیک موقتیه بحث اصلی اینجا بوده که کشیده شده اونور
دوما من حامدم :d حمید کیه؟:d
والا من تو اویل 1 کریس رو عضو استارز دیدم (مخالف نقض کردنتون)
والا زامبی تا اونجا که من میدونم مرده و عملا فقط بو میکشه و بوی گوشت میکشونش سمت آدما و عملا بخوان هم نمیتونن چشم چرونی کنن
من که تو اویل 5 این شوا رو جز دردسر چیزی ازش ندیدم فقط یه جیل کمک کرد که اونم اشاره کرد به اون rpg ها که فکر نکنم این یکی کمک حساب بشه (درضمن بودن شوا کنار کریس اقتضای گیم پلی هست وگرنه به تنهایی از پسش برمیاد و اول هم بازی رو تنهایی کریس بود بعدا شوا اضافه شد) اصلا حرف اویل 4 هم نزن که من اونو جزو اویل ها به حساب نمیارم همچینم تنهایی نبود از سگ گرفته تا خود وسکر مستقیم و غیر مستقیم کمکش کردن (این یکی هم مخالف نقض کردنتون)
خواستنش که میخوام بگی کجا هول شد؟ کم آورد سر این هول شدنش ولی هول کردن و صوتی دادن مهم نیست رودست خوردن مهمه من اگه جلوی شما صوتی بدم شما یا میخندی یا بیخیالم میشی ولی اگه اونو آتو کنی و علیه من استفاده کنی رودست خوردن من از شما هستش (مخالف نقض شما)
اون بازوکایی که پرت کرد برای لیان از آسمون نیمد که ایدا داد بهش خب اگه لیان وسط بازی یهو میمورد تو اون سیاهچاله میتونستی بازی رو ادامه بدی؟ خب رفت نه سال تجربه کسب کرده که فرز بشه اگه این کارو نتونه بکنه باید بره بمیره اینو دیگه محکم میگم ایدا چون اگه یه جا هایی کمک لیان نمیکرد همه میمردن.
چرا دیگه تو اون اسکله که ایدا بود بعد بردش جزیره بعد خودش یه طناب تداخت رفت ولیان با قایق خورد به صخره و یه لحظه به کار خودشم خندش گرفت و فکر کنم گفت women
تابلو تر از این نیست دموی آخرش اسلحه رو گزاشت رو شقیقه ی لیان بازم من دیدم این لیان خان اصلا فکرشو نمیکرد عینک ایدا عین فلش گرینید یه لحظه کورش کنه (بازم رودست) بدون اونجا هم ایدا میخواست خودشو نشون بده به لیان وگرنه نیازی به اون "نبرد تن به تن" به قول شما نبود
اگه اینجوری باشه که باید اسم بازی رو میزاشتن resident evil : Katherine (اشاره به بازی کاترین) اصلا این عشقولانه بازی ها به این بازی نمیخوره من کلا با این بخشش مخالفم اشلی هم که بچش و زرت و زورت عاشق میشن (بچه ها من یه دوست دارم 4-5 سال از خودم کوچیکرته و هنوزم که هنوزه عاشق لیدی گاگائه=)))(شرمنده از عزیزان منظورم فقط اون دوستمه)
من که برام مهم نیست من طرفدار وسکرم که همه ی اینجایی ها میدونن
اونایی که طرفدار لیانن منطقی باشن شما ها هنوز نمیتونین تصور کنین اگه نبود چه اتفاقی برای داستان میوفتاد ولی من و امثال من میتونیم تصورشو بکنیم که اگه نبود چی میشد این سطحی نگری ها رو بزارید کنار و محکم بیایید جلو که یه کاری کنید من قانع بشم من طرف لیان نیستم ولی محمد alfisisili فن اونه و واقعا هم جیک و پیک اونو میدونه بهتره با اون طرف بشید و به حرفاشم خوب گوش کنید بعد جواب بدید من چون بعد از وسکر از کریس خوشم میاد میام جواب میدم وگرنه زیاد تو بحث دیگران قاطی نمیشم
درضمن بازم میگم من حامدم:d

اولا وقتی میگم نکات ریز وجود داره جدی نمگیری
دوما کریس هم یه فرمانده نبود اونم دستور میگرفت
سوما با پارتی وارد گروه استارز شد
چیز شاخی نبود
حالا متوجه نکات ریز شدی بگردی بازم هست
آهان!چه نکات ریزی!
اولا که من نگفتم کرس فرمانده بود!همه ی اینا نیروهای تحت امر وسکر بودن و وسکر هم خودش زیرنظر شهرداربود!گفتم کرس نیروی اطلاعاتی و ویژه بود!لطفا با دقت بخون!
دوما هرکسی پست شما رو بخونه به این نتیجه میرسه که کرس آدم بسیار شاخی هستش!مگر اینکه قاموس شما چیز دیگه ایی باشه که کلماتی که نوشتی توش معانی دیگه ایی داشته باشه!!!
حالا شاخ بود یا نبود،این کرسه که داره همه ی بدی ها و خیانت هارو نابود میکنه و ما چیز خاصی از لیون ندیدیم!جز اینکه تو یک موقعیت ازپیش تعیین شده گیرافتاده باشه.لیون مثل کرس نبوده که خودش بره دنبال افشای خیانت ها.اصلا از این چیزها خبر نداشته.
لطفا این نکات ریزتو نگه دار برا خودت و مدرک بیار که لیون مهمتر از کرسه!بازم میگم بحثو بانظرات شخصی خودت به حاشیه نبر.
توتاپیک مقایسه هم گفتم که با این نوع بحث کردن داری به من توهین میکنی.چون من نظر خودمو نمیگم که شما از نظر خودت بحث میکنی.من دارم از روند و روال بازی میگم.هیچ جای بازی هم ندیدم که بگه کرس شاخ نیست!بحثو منطقی جلو ببر.این حرفها فقط حاشیه اییه.
مطمئن باش اگه مدرکی بیاری که من نتونم علیهش از خود بازی برات حرف بزنم خودم بهت میگم که من قانع شدم.مثل شما آسمونو به ریسمون نخواهم بافت!
دوست گلم... من که همون اول عذرخواهی کردم... در ضمن توهینی هم به کسی نکردم اما شما نه رفیق... پستت پر از توهینه... و من با اینکه به هیچ وجه به این سادگیا از کسی ناراحت نمی شم و نخواهم شد و دلمم نمی خواد اصلا توی این تاپیک چنین بحث هایی رو بکنیم... فقط خلاصه وار و کلی چند تا چیز کوچکولو رو می گم و بعدش اگه بخوای با PM حتما باهات صحبت می کنم... چون اینجا اصلا جای این طور صحبت کردن نیست...
شاید من یه عضو جدید باشم... اما یه Gamer جدید نیستم... من هم RE رو با Chris و Jill شروع کردم... اما این دلیل نمی شه که حتما شیفته ی اونها باشم. اما آقایی که 2 تا کتاب و 2 تا فایل بیشتر خوندی... و فکر می کنی که ممکنه شخص دیگه ای هم این چیز ها رو نخونده باشه... این دلیل نمیشه که چون داستان با یک شخصیت شروع بشه... اون شخصیت بشه شماره یک... باز هم تکرار می کنم... دوست ندارم توی تاپیک نامربوطی راجع به این قضیه صحبت کنم... بیا توی تاپیک مقایسه Leon و Chris و دلایلت رو اونجا بگو و من هم می شنوم و قطعا جواب خواهم داد... اما لطفا با این ادبیات اونجا صحبت نکن...
مورد آخر...
به قول معروف... کافر همه را به کیش خویش پندارد. من به هیچ وجه عضو این سایت نشدم که به قول شما که از این کلمه ی زشت (لات بازی) استفاده کردی... از این کارها بکنم... من عقایدم برای خودم محترمه و اونها رو با دیگران تقسیم می کنم و عقاید دیگران رو هم با کمال میل می پذیرم و اگر جایی ببینم اشتباهی می کنم خواهم پذیرفت... شک نداشته باش. اما این دلیل نمیشه که من بخوام عقایدم رو تحمیل کنم و یا تحمیل عقاید دیگران رو بپذیرم... اگه خوب چند تا پست بالاترم رو بخونی می بینی که اولش هم گفتم "ما همه با هم دوستیم" و یه چیز مشترک همه ما رو به هم نزدیک می کنه... و اون هم GAME هستش...
من برای این جور کارها اینجا نیستم... اما اگه شما فکر می کنی اینجوریه... خوب گفتم... کافر همه را به کیش خویش پندارد.
باز هم ازت عذرخواهی می کنم رفیق من اگه ناراحت شدی... اما خیالت راحت... من که ناراحت نیستم... تاپیک های عمومی هم جای این جور بحث ها نیست. هر چی بخوای بگی با آغوش باز می شنوم... ولی PM بده... بیا مزاحم دیگران نشیم.
دوست عزیز،شما خیلی بد وارد بحث شدی و نه تنها من بلکه خیلیای دیگه رو ناراحت کردی.اینو شک نکن.من هم تصمیم گرفتم که پاسخی معادل صحبت های خودت بدم.
من نگفتم شما شیفته ی کرس باش.
اتفاقا دوست دارم که شما هم کتاب خونده باشی.
من هیچ ادعایی راجع به کتاب خوندن ندارم.هرچی هم از داستان بازی کامل کردم از مقالاتی بوده که احدونیما زحمتشو کشیدن.
ولی حرف من اینه که محبوبیت با اهمیت خیلی فرق داره!
من نمیگم لیون محبوب نیست.من میگم به اندازه ی یک دهم کرس مهم نیست!
شما میگی من اشتباه میکنم؟
میگم باشه.دلایل من رو با توجه به همون مقالات و کتابهایی که خوندی یا ویکی رد کن.
ازخودتون داستان نبافید.که کرس شاخ نیست،لیون جنتلمنه و...از همون کتابهایی که خوندین دلیل بیارید که لیون چه کاری کرده که به افشای خیانتها کمک کنه؟چه اطلاعاتی روکشف کرده؟چه ویروسی رو پیداکرده؟کجا جلوی وسکر ایستاده؟و...اینا مهمه!نه اینکه بگیم کرس شاخ نبوده!

آخرین ویرایش:
اقایون محترم یه چیزی میگم خودتون خواهشا تمومش کنید تا وقتی وسکر کبیر وجود داره همه کاراکتر های محترم برن بوق بزنن از طرف یه طرفدار وسکر که از لیان برگشته بهتره بگم داستانی که میخوان بسازن توی اویل 6 احتمال خیلی زیاد لیان توش هست احتمال خیلی خیلی زیاد همین لیان هستش که این ویروس ها رو ریشه کن میکنه جناب کریس فقط و فقط دنبال دوست دختر جونش بود توی اویل 5 و توی اویل های دیگه هدف بزرگ و نهایی خاصی هم نداشت فقط میکشت و جلو میرفت ولی لیان هدف هایی غایی و بزرگ زیادی داره و با تمام وجود ماموریتش رو تموم میکنه مطمئنا بعد از وسکر زبده ترین باهوش ترین و بهترین مامور برای انجام ماموریت هاست(البته به پای وسکر کبیر نمیرسه)
راستی چند تا فیلم ساختن که توش کریس باشه؟هیچی
تو فکر کنم تازگی ها رفتی تو همین چراغ برق(محله ای تو تهران) خودمون و شروع به بوق فروختن کردی که این همه دم از بوق میزنی یه بار نشد بیایی یه حرف درست حسابی مثل قدیما بزنی ها:))

---------- نوشته در 05:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

ببین دوست من شما به ما میگی دلایل قانع کننده بیار اونوقت خودت داری دلایل خنده دار میاری بازم قضیه ایدارو وسط کشیدی
ببین دوست من من این حرفو یه بار اقا احد گفتم به شما هم میگم
نویسنده داستان نمیاد دو شخصیت مثل هم توی داستان بیاره یه چیزی به این میده یه چیز دیگه به اون
یکی همیشه به یکی دیگه کمک میکنه
یکی همیشه دنبال یکی دیگست
یه چیزی به این میده یه چیز دیگه به اون
این کریسی که شما هی ازش دفاع میکنید میدونی که چه شخصیتی داشت
کریس ردفیلد در سال ۱۹۷۳ یعنی شش سال پیش از خواهر خود کلر، متولد شد. او در سن هفده سالگی به نیروی هوایی دولت ایالات متحده پیوست و به یک تیرانداز و خلبان ماهر تبدیل شد. در صورت چشم پوشی از مهارت خلبانی بالای کریس، او نشان داد که در استفاده از انواع سلاح‌های گرم و سرد دارای مهارت‌های برجسته‌ای در کنار هم رسته‌های خود بود. اگرچه او سرباز بااستعدادی بود، اما همیشه در حال ستیز با ویژگیهای درونی اش بود. او ناتوان در درک درست از اتفاقات پیرامون خود، بدون صحبت پیرامون آنها بود. متاسفانه، او در یکجا ماندن و مبارزه با خود، برای پیدا کردن خودش ناتوان بود و در سن ۲۴-۲۳ سالگی، با وجود آن پرونده ی درخشان از نیروی هوایی کنار کشید.[SUP][۳][/SUP][SUP][۴][/SUP] پس از خروج از نیروی هوایی، او سراسر آمریکا را برای یافتن خود جست و جو کرد، اما سرانجام او خود را در شهر راکون پیدا کرد. زمانی که دوست خانوادگی قدیمی او بری بارتون، پیشنهاد داد تا خود را در گروه پلیس S.T.A.R.S بیازماید، جایی که افراد ارتشی و جنگاوران نخبه‌ای در آن حضور داشتند و روند افزایشی جرم، جنایت و تروریسم را به روندی کاهشی رسانده بودند. کریس، با خود اندیشید که در آنجا می‌تواند توانایی‌های خود را نشان داده و خودش را پیدا کند. حضور بری در گروه استارز سبب شد تا بی درنگ، در آنجا پذیرفته شده و سرانجام، پس از نمایش تواناییهایش در تیم آلفا قرار گیرد. حضور او در گروه استارز و تیم آلفای آن، باعث شد تا با جیل ولنتاین ملاقات کند و ماجراهای گوناگونی را در آینده به وجود آورند.
اینا که خوندی از ویکی پدیا بود اینم سند و دلیل
کریس مشکل داره
بازم هست وقتی میگید با اطلاعات کامل بیاید همینه
دوست من داستان اویل یه سری نکات ریز داره که شما به اون توجه نمیکنید
میگم خدا پدر مادر ویکی رو بیامرزه که یه سری اطلاعات به شما ها داد حالا که از کریس یه چیزی گیر آوردی برو از لیانم گیر بیار دیگه

---------- نوشته در 06:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:43 PM ارسال شده بود ----------

مورد آخر...
ببین اگه بحثی تو کار باشه جاش فقط اینجاس نه اون تاپیک بغلی چی بود؟ abcde...xyz :d (شوخی میکنم ها ناراحت نشین) ولی جاش اینجاس وگرنه تا الان احد بهمون گیر میداد:|یاد حمید افتادم:|
شما با این مدل حرف زدنتون به خیلی ها داری بدون اینکه بدونی بی احترامی میکنی ماها اندازه نصف عمرمون رو با این بازی ها گذروندیم و یه چیزی که میگیم واقعا از روی دونستنمونه نه از روی دلایل واهی
مدرک بیاد ردوست من مدرک بیار که اینجای بازی گفته فلان و اونجای بازی گفته بهمان و بیا به این فلان و بهمان میشه نتیجه گرفت که فلان قضیه یا درسته یا غلطه
درضمن با این طرز صحبت کردنتون حق به جانبیتون رو به زور تحمیل نکنید وقتی میگید دعوا ندارم و جوری صحبت میکنید که انگار واقعا شاکی هستین پس یا برو وقتی حرصت خوابید بیا منطقی بحث کن یا تحمل این جواب های دوستان هم داشته باش
محمد حق داره هاراحت بشه شما یه دلیل محکم نمیاری و توقع داری همه حرفتو قبول کنن تو چند تا پست بالایی من جواب پست صفحه ی قبلتو که به من مربوط بود رو دادم البته تو اون پستت بی احترامی هایی که بدونی به من کردی ولی من متوجه شدم عمدی این کارو نکردی و بیخیال شدم و با جواب های واهی بهت نشون دادم که چقدر جواب هات به اون سوالام واهی بوده نه منطقی

دوباره بحث بی پایان لیان و کرس تو این تاپیک قوت گرفت، جون من بس کنید دیگه! این موضوع سلیقه‌ای هست و هیچ وقت پایان نداره.
دیگه بر همگان واضح و مبرهن هست که چرا کاراکتر لیان اینقدر محبوبه(حتی برای خودم). شخصیت پردازی این کاراکتر بسیار عالی و کارشده هست، پس بزرگترین دلیل برای محبوبیتش همینه(البته قضیه جیگر بودنش جداست:d)، ولی این رو هم همه میدونند که کرس نقش کلیدی‌تری در داستان سری داشته، حالا هی با هم بحث بی مورد کنید.8-|

بچه ها خوهشا یه پست رو اول کامل بخونید بعد که کامل خوندید
سریع جواب ننویسید اقا اینجوری نیست یه خورده روش فکر کنید ببینید چرا این حرف زده شده
وقتی میگم کرس یه فرمانده نبود (منم میدونم که کرس فرمانده نبود )
منظورم اینه که اونم مثل لیان دستور میگرفت حالا مهم نیست از کی جفتش یکیه
الان دوباره میاد مینویسه کرس از این دستور میگیره لیان از این دستور میگیره
اگه همین لیان نبود که گزارشاشو به کرس بده کرس از کجا می فهمید که چنین انگلی هم وجود داره
که بره به جنگ

سلام افشین.خواب چی رو ببینم؟من که چیزی نگفتم.راستی!ساکن کدوم کشور هستی؟اصلا رفتی؟
شوخی بود نیما جون
کانادا

-------------------------------------------
یا خدا :دی
کی به لیان چپ نیگا کرد
آقا با شمام بله با شما
اونجوری به لیان نیگاه نکن :دی
من روش غیرت دارم :دی

جون من دیگه این بحث رو تموم کنین این بحث کریس و لیان توش منطق نیس

بحث رو ببرین رو وسکر
سرم خلوت بشه یه مطلب زد وسکری بنویسم :دی تاپیک و نابود کنم
---------------------------------------------
سلام رفیق... من که نمی شناسمت ولی واسه همه قدیمی ها احترام قائلم.... خیلی هم می خوامت... اما....
راجع به Leon درست صحبت کن... قبلاً رو نمی دونم... اما BC با اومدن یه Leon واقعی تغییر کرده....
OK? Any Problem? yeah

:))
نزن بابا یه چند صفحه قبل رو بخون من این جا تنها نماینده لیان بودم یه تنه مبارزه می کردم
اگه طرفدار لیان هستی یه کلوپم هست بیا عضو شو
به به!ببین کی اومده!چه طوری؟چندتا زامبی خارجی خوردی؟!راستی میگن زامبی خام رو به اسم سوشی میخورن اونجا آره؟
زامبی هارو نمی خوریم باو زامبی های مارو می خوردن تا اونجا که یادمه :دی

The Do0m Has Come To this World
خوبه؟! افشین بحث مهمی هست و باید حتماً تو هم نظرت رو بگی
خواستن بگیم که بنظرمون چه تغییری دوست داشتیم تو رزیدنت اویل باشه تا بهمون بیشتر حال بده؟!!!
Do u got it?! So let's ROCK

خوب واقعیتش همینه کریس باید بمیره و با مردنش همرو خوشحال کنه :دی
اصن مرگ کریس برای من مث صدا برداری تو استدیو abby road شیرین :دی

آهان!چه نکات ریزی!
اولا که من نگفتم کرس فرمانده بود!همه ی اینا نیروهای تحت امر وسکر بودن و وسکر هم خودش زیرنظر شهرداربود!گفتم کرس نیروی اطلاعاتی و ویژه بود!لطفا با دقت بخون!
دوما هرکسی پست شما رو بخونه به این نتیجه میرسه که کرس آدم بسیار شاخی هستش!مگر اینکه قاموس شما چیز دیگه ایی باشه که کلماتی که نوشتی توش معانی دیگه ایی داشته باشه!!!
حالا شاخ بود یا نبود،این کرسه که داره همه ی بدی ها و خیانت هارو نابود میکنه و ما چیز خاصی از لیون ندیدیم!جز اینکه تو یک موقعیت ازپیش تعیین شده گیرافتاده باشه.لیون مثل کرس نبوده که خودش بره دنبال افشای خیانت ها.اصلا از این چیزها خبر نداشته.
لطفا این نکات ریزتو نگه دار برا خودت و مدرک بیار که لیون مهمتر از کرسه!بازم میگم بحثو بانظرات شخصی خودت به حاشیه نبر.
توتاپیک مقایسه هم گفتم که با این نوع بحث کردن داری به من توهین میکنی.چون من نظر خودمو نمیگم که شما از نظر خودت بحث میکنی.من دارم از روند و روال بازی میگم.هیچ جای بازی هم ندیدم که بگه کرس شاخ نیست!بحثو منطقی جلو ببر.این حرفها فقط حاشیه اییه.
مطمئن باش اگه مدرکی بیاری که من نتونم علیهش از خود بازی برات حرف بزنم خودم بهت میگم که من قانع شدم.مثل شما آسمونو به ریسمون نخواهم بافت!

دوست عزیز،شما خیلی بد وارد بحث شدی و نه تنها من بلکه خیلیای دیگه رو ناراحت کردی.اینو شک نکن.من هم تصمیم گرفتم که پاسخی معادل صحبت های خودت بدم.
من نگفتم شما شیفته ی کرس باش.
اتفاقا دوست دارم که شما هم کتاب خونده باشی.
من هیچ ادعایی راجع به کتاب خوندن ندارم.هرچی هم از داستان بازی کامل کردم از مقالاتی بوده که احدونیما زحمتشو کشیدن.
ولی حرف من اینه که محبوبیت با اهمیت خیلی فرق داره!
من نمیگم لیون محبوب نیست.من میگم به اندازه ی یک دهم کرس مهم نیست!
شما میگی من اشتباه میکنم؟
میگم باشه.دلایل من رو با توجه به همون مقالات و کتابهایی که خوندی یا ویکی رد کن.
ازخودتون داستان نبافید.که کرس شاخ نیست،لیون جنتلمنه و...از همون کتابهایی که خوندین دلیل بیارید که لیون چه کاری کرده که به افشای خیانتها کمک کنه؟چه اطلاعاتی روکشف کرده؟چه ویروسی رو پیداکرده؟کجا جلوی وسکر ایستاده؟و...اینا مهمه!نه اینکه بگیم کرس شاخ نبوده!
بچه ها باز هم اگر من ناخواسته به کسی توهین کردم عذر می خوام... الان هم اگر توهینی می شه ناخواستست و باور کنید عمدی تو کار نیست... خوب... بهتره شروع کنیم.
فرض کنیم که Chris فرمانده بوده که اصلا این حرف واسه بچه هاست... فرمانده و زیر دستی معنی نداره که... اما یه ضرب المثل معروف هست که می گه .... جنگ رو سربازها می برن.... به اسم فرمانده ها تموم می شه...
اگر شماها می گید که مسئله محبوبیت نیست و اهمیته... یه سوال دارم.... محبوبیت از چه فاکتورهایی به وجود میاد...؟ قطعا فاکتورهای بهتری تو وجود Leon بوده که باعث محبوبیت بیشترش شده.... اما از یه نقطه نظر دیگه هم میشه این رو گفت...
و اون این که دلیل نمیشه که سازنده های بازی وقتی در ابتدا نقشی کلیدی رو به کاراکتری می دن یا بازی ای رو با کاراکتر خاصی شروع می کنن اون شخصیت اهمیت بیشتری داشته باشه.... در ضمن RE و دشمن درجه یکش خلاصه نشده تو آلبرت وسکر... بر اساس روند بازی Chris با Wesker روبرو شده... آیا این شد دلیل...؟ Chris از قدرتش استفاده کرد و صد البته هوشش.... خوب اگر Leon هم با Wesker روبرو می شد مسلما از تر و فرضیش استفاده می کرد و قطعا هوش خیلی زیادش... این چیزیه که تو تمام REها بهش اشاره شده که Leon از هوش بالایی برخورداره...
خط های داستانی Leon هم کم اهمیت نبودند... Chris تو RE1 با ویروس T روبرو شد و کامل از بینش هم نبرد.... ولی Leon علاوه بر ویروس T با ویروس G هم سروکله زد... که این خودش یه سرآغاز دیگه بوده... و دانشمندی رو از خط داستانی حذف کرد که باعث و بانی به وجود اومدن این ویروس شده بود... این از نظر شما کم اهمیته؟؟؟

---------- نوشته در 07:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

شوخی بود نیما جون
کانادا

-------------------------------------------
یا خدا :دی
کی به لیان چپ نیگا کرد
آقا با شمام بله با شما
اونجوری به لیان نیگاه نکن :دی
من روش غیرت دارم :دی

جون من دیگه این بحث رو تموم کنین این بحث کریس و لیان توش منطق نیس

بحث رو ببرین رو وسکر
سرم خلوت بشه یه مطلب زد وسکری بنویسم :دی تاپیک و نابود کنم
---------------------------------------------

:))
نزن بابا یه چند صفحه قبل رو بخون من این جا تنها نماینده لیان بودم یه تنه مبارزه می کردم
اگه طرفدار لیان هستی یه کلوپم هست بیا عضو شو
عشق منی تو...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or