hmd2009
کاربر سایت
ممنون آقا حمید بابت تریلرها، زحمت کشیدید.
فعلاً از خداحافظی آقا افشین تو شُکم، یکم دیر متوجه شدم، ولی امیدوارم هر کجا که میره سلامت و تندرست باشه.
خواهش میکنم. همموم تو شکیم.

ممنون آقا حمید بابت تریلرها، زحمت کشیدید.
فعلاً از خداحافظی آقا افشین تو شُکم، یکم دیر متوجه شدم، ولی امیدوارم هر کجا که میره سلامت و تندرست باشه.

خیلی چیزای خوب
تجربه ی بن شدن داشتم و اون هم ندونسته ولی باز با این همه فراز و نشیب موندگار شدم تا پیش شما ها باشم و افتخار هم میکنمبچه ها، عزیزان، بزرگواران، سروران، استادان و همه و همه
این لحظه نقطه ی عطفی تو دوران بودن من تو بازی سنتر هستش واقعا افتخار میکنم که پیش شما ها هستم و افتخار میکنم که دارم اینو اینجا مینویسم
از سپتامبر 2007 که من تو این سایت ثبت نام کردم خیلی گذشته خیلی اتفاق ها افتاده خیلی ها اومدنو خیلی ها رفتن
خیلی چیزای خوب
دیدم و خیلی چیزای بد دیدم
تجربه ی بن شدن داشتم و اون هم ندونسته ولی باز با این همه فراز و نشیب موندگار شدم تا پیش شما ها باشم و افتخار هم میکنم
الان دارید میگید این چی داره میگه جریان چیه؟
این پست شماره 1000 منه و میخواستم اینو بگم که خیلی خوشحالم به اینجا رسیدم
نوکر همتون هستم
برای اینکه اسپمی نشه
کلا با هرچی ضد اویله مخالفم و با همه شما اویل باز ها موافق
بازی فقط بایوهازاردز............گیمر فقط کلاسیک باز
ببخشيد وسط بحث هاي احساسي مزاحم شدم!
ميخواستم بدونم تاريخ انتشار بازي Resident Evil: Operation Raccoon City چه زماني هست؟
با تشكر:d
خيلي خيلي مرسي:X23 مارس سال اینده در اروپا عرضه میشه و 20 مارس هم امریکای شمالی . اواخر اسفند .
افشین خیلی ناراحت شدم از این که میخوای از ایران بری دوست داشتم یبار از نزدیک همو ببینیم اما قسمت نبود امیدوارم به همه آرزوهات برسی اونجا واسه ما هم دعا کن. از ایران میری ولی از اینترنت که نمیری دیگه نه ؟ حتما یه سری هم به ما میزنی تو تاپیک. مواظب خودت باش و سلام هم برسون.
Keep In Touch ManResident Evil At Gamer's Day
خبر جدید همونطور که حدس زده بودم ویلیام بیرکین بالاخره واسه رزیدنت اویل اپریشن راکون سیتی تایید شد.
![]()
اینم لینک دانلود تریلر جدید تو Gamer's day
http://hotfile.com/dl/133869347/9bd8fe4/videoplayback_2.FLV.html
تریلر جدید Resident Evil : Revelations
http://hotfile.com/dl/133877713/14a4034/videoplayback_3.FLV.html
خودم هنوز ندیدم اول واسه شما ها گذاشتم .
و همنطور یه سری عکس های جدید از رولیشنز
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
کاور بازی Resident Evil : ORC برای XBOX 360 و PS3
![]()
![]()
آقا من شما زیاد نمیشناسم فقط از این جمله آخرت خیلی حال کردم گیمر فقط کلاسیک سری رزیدنت ایول فقط کلاسیکش فوق العاده ترسناک و به شدت به کاراکتر ها وابسته هستش چون داستان زیبایی رو دنبال میکنه امیدوارم موفق باشیدبچه ها، عزیزان، بزرگواران، سروران، استادان و همه و همه
این لحظه نقطه ی عطفی تو دوران بودن من تو بازی سنتر هستش واقعا افتخار میکنم که پیش شما ها هستم و افتخار میکنم که دارم اینو اینجا مینویسم
از سپتامبر 2007 که من تو این سایت ثبت نام کردم خیلی گذشته خیلی اتفاق ها افتاده خیلی ها اومدنو خیلی ها رفتن
خیلی چیزای خوب
دیدم و خیلی چیزای بد دیدم
تجربه ی بن شدن داشتم و اون هم ندونسته ولی باز با این همه فراز و نشیب موندگار شدم تا پیش شما ها باشم و افتخار هم میکنم
الان دارید میگید این چی داره میگه جریان چیه؟
این پست شماره 1000 منه و میخواستم اینو بگم که خیلی خوشحالم به اینجا رسیدم
نوکر همتون هستم
برای اینکه اسپمی نشه
کلا با هرچی ضد اویله مخالفم و با همه شما اویل باز ها موافق
بازی فقط بایوهازاردز............گیمر فقط کلاسیک باز
البته درسته که همیشه تو دلمونه ولی همین که ازمون دور شده ناراحت کنندست).

طفلک خیلی مظلوم بود!وقتی افتاد پایین واقعا دردناک بود!خدا لعنتت کنه اسپنسر!
Biohazard عزیز خیلی ممنون. راستش من هم یکی از روانی های این بازیم. و فقط این شمارشو بازی نکردم. چون داستان برام خیلی مهمه ... خیلی دوست دارم بدونم توی این شماره از بازی چه اتفاقی می افته. اگه کامل تر راهنماییم کنی... واقعا ممنونت می شم. لطفا راجع به PC و شبیه سازش برام توضیح بده. باز هم ممنون.Wii و GC . با شبیه ساز هم میتونی روی PC بازی کنی.
---------- نوشته در 12:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------
مرسی بابت خبر! ندیده بودمش تو بخش اخبار!
البته همچین چیز خاصی هم نیستن اینا! من که روی Wii بازی کردم زیاد خوشم نیومد! مخصوصا از سبکش! فقط اینکه از یه زاویه ی دیگه داستان رو نشون میده جالبه.
رفیق من که شما رو نمی شناختم... اما هر جا می ری خوش باشی، خوش به حالت که می خوای زامبی خارجی بترکونی...سلام به برو بچه های با حال و دوست داشتنی تاپیک
امیدوارم همتون سالمو سلامت باشید
خیلی بی مقدمه حرفمو بگم میدونم وسط بحث داغی هستین
می خواستم از همتون خدافظی کنم فردا برای همیشه ایرانو ترک می کنم
میرم جایی که بتونم به آرزو هام نزدیک تر بشم
مطمئنا یه غیبت با زمان نا معلومی تو تاپیک خواهم داشت
بچه های گل تاپیک چه قدیمیا چه جدیدیا
همتون رو خیلی خیلی دوست دارم و ازتون معذرت می خوام اگر دلخوری براتون ایجاد کردم
همینطور امیدوارم تونسته باشم فعالیت مفیدی تو این تاپیک داشته باشم
سرتون رو بیشتر از این درد نمیارم
خداحافظ همتون
برام آرزوی موفقیت کنید
Anywhere I may roam
Where I lay my head is home
Carved upon my stone
My body lies, but still I roam,
Wherever I may roam

من هم با Safe and Peace موافقم.تنها دلیل ترسناک نبودن این شماره وجود یه پارتنر بود. اما چرا از یه زاویه دیگه نگاه نکنیم. بازی با یه همراه همیشگی می تونه خیلی لذت بخش باشه... حتی ترس رو هم میشه توی این موضوع جا داد. ترس از دست دادن پارتنر. ماهایی که داریم تو این تاپیک با هم گپ می زنیم همه روانی این بازی هستیم. پس بیاید همه چیزشو در کنار هم دوست داشته باشیم. یه توصیه هم به دوستای بزرگتر و قدیمی تر از خودم می کنم تا بازی براشون ترسناکتر و جذاب تر بشه. درسته دوره ترسوندن با مهمات کم و دشمنای سرسخت و پریدن های ناگهانی برای قبض روح کردن تموم شده (به نقل از سازندگان بازی Silent Hill) اما با پیشنهادی که بهتون می دم می تونید یه ترس جدید رو با حال و هوای کلاسیک تجربه کنید. RE5 رو با کسی که بهش خیلی علاقه دارید و خیلی هم Match هستید (لزومی نداره شخص همبازی دختر باشهخودت خوبی نه من!!!
فعلا همینو دیدم و خیلی نگشتم ببینم چی گفتن.
خب بازیش تو شب هم بود مثلا اون قسمتی که باید اون غوله رو نابود کنی یا توی کشتی!!!
نمیشه!!!:d همینه که هست!!! این اسمو جدیدا تو دانشگاه بهم دادن!!!
کی دوست نداره ها؟ گفتم که منم منکر کاستی هاش نمیشم و میگم اکشن خالص بود و 0% ترس.ولی باید بر طبق داستان پیش بره.
حالا باید دید این RE:REV چی از اب در میاد.
اقا حسین بزرگ (Big.Boss) اینو باهاتون موافقم که وجود پارتنر ترسو از بین برده بود.فکر کنم تنها دلیل نبود ترس هم همینه توی RE5.
یه بار دیگه میگم : هیچکس اون تریلرو دیده که کریس تنهاست تو افریقا و شوا همراش نیست؟
کلا کریس همش داره از دستشون فرار میکنه.یکی گفت قرار بوده این باشه ولی یه دفعه میزنه به سرشون و کاراکتر بیخود شوا رو وارد داستان میکنن که کل تشکیلات رو به هم میزنه!!!
روی سخت ترین حالت شروع کنید. اونوقت ببینید چه ترسی وجودتونو فرا می گیره... ترس از صدمه دیدن پارتنرتون، ترس از اینکه دست زامبی های متعفن بخواد پارتنرتون رو لمس کنه. ترس از اینکه نکنه مهمات کم بیارید و حالا که مهمات ندارید اشکال نداره... به خودت می گی تا جایی که بشه ازش محافظت می کنم.... ترس از دست دادن دوست، دوست دختر، رفیق، برادرتون... یا هر کسی که واستون مهمه... به نظر من باید Resident Evil رو نفس کشید تا ازش ترسید و لذت برد.