بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بازم تشکر و بازم!!!
حمید جان اون اینترو اول RE3 رو که نشون میده پلیسا رو و در کل معرفیش میکنه رو داری یا نه؟
اعضای قدیمی تاپیک کجا رفتن؟
اقا احد،اقا نیماو...
حالا لااقل اقا اسفندیار و اقا حامد میان یه سری میزنن (البته حمید جان جای خودش رو داره)
اون از افشین که رفت-ائن از نیما که داره اسسینز بازی میکنه!!! اقا احد هم که:
2 تا دمو اول Resident Evil 3

http://www.mediafire.com/?xw39ricy6pzrdbx
http://www.mediafire.com/?zsxjxcvy34w4nuw

نیکلای ژینووف، یکی دیگر از خائنین سری بازی های Resident Evil. تا جایی که من ازش می دونم و تو Wikipedia ازش پیدا کردم نیکولای اهل روسیه بوده و به عنوان یکی از اعضای
UBCS: (Umbrella Biohazard Countermeasure Service) در بازی Resident Evil 3: Biohazard اومد و خرابکاریاشو کرد، آخرش هم ترکید. من از همون اولش هم با این نیکلای حال نمی کردم... عوضش Mikhail رو خیلی دوست داشتم. یادمه نیکلای بسته به نوع بازی و انتخابهامون هم امکان مردنش توی بازی بود و هم می تونست زنده از شهر فرار کنه.

اینا از سایته http://RESIDENTEVIL.IR در مورد نیکولای.
دوست عزیز من اسم این این اویل رو جایی نه دیدم نه شنیدم Resident Evil 3: Biohazard
بیشتر توضیح بده
دقیقا بگید توی کدوم اویل تا داستانشو برم بخونم

دوست عزیز من اسم این این اویل رو جایی نه دیدم نه شنیدم Resident Evil 3: Biohazard
بیشتر توضیح بده
دقیقا بگید توی کدوم اویل تا داستانشو برم بخونم
بایوهازارد نسخه ی ژاپنی رزیدنت اویله.هرشماره که میومد یه نسخه ی بایوهازارد داشت.هم1هم2 و هم3.از ورونیکابه بعدشو نمیدونم این کارو کردن یا نه!رزیدنت اویل3 به نام نمسیس بود.
51CZRXRSW5L._SL500_AA300_.jpg

بایوهازارد نسخه ی ژاپنی رزیدنت اویله.هرشماره که میومد یه نسخه ی بایوهازارد داشت.هم1هم2 و هم3.از ورونیکابه بعدشو نمیدونم این کارو کردن یا نه!رزیدنت اویل3 به نام نمسیس بود.
51CZRXRSW5L._SL500_AA300_.jpg
ای بابا، من همیشه فکر می کردم بر عکس بوده...:p

• Like
Reactions: Safety & Peace
میگم به خط و خوطای رو صورت نیکولای دقت کردین؟؟ به نظرتون چرا این ریختی شده؟؟ تو اویل3 که این ریختی نبود. بعد من خیلی دوست دارم میخاییل رو ببینم و بخصوص اونجایی که با نمسیس تو قطار در گیر میشه و خودشو میترکونه!!
یه چیزه دیگه: آیا خبری از کارلوس خواهد بود؟ چون گفته شده نیکولای جزء شخصیت های پر تاثیر تو این بازی هست دوست دارم راجع به همراهاش هم بازی یک نقلی داشته باشه. اگه کسی خبری داشت با استناد بیاد بگه
ممنون

• Like
Reactions: Safety & Peace
میگم به خط و خوطای رو صورت نیکولای دقت کردین؟؟ به نظرتون چرا این ریختی شده؟؟ تو اویل3 که این ریختی نبود. بعد من خیلی دوست دارم میخاییل رو ببینم و بخصوص اونجایی که با نمسیس تو قطار در گیر میشه و خودشو میترکونه!!
یه چیزه دیگه: آیا خبری از کارلوس خواهد بود؟ چون گفته شده نیکولای جزء شخصیت های پر تاثیر تو این بازی هست دوست دارم راجع به همراهاش هم بازی یک نقلی داشته باشه. اگه کسی خبری داشت با استناد بیاد بگه
ممنون
مطمئن باشین همه شخصیت ها توش هستن!!! شگ نکنین!!!
مطمئنا این شماره زمینه رو برای RE6 اماده میکنه.
مدرکی هم ندارم ولی همون اولش هم معلوم نبود که نمسیس توش باشه در حالیکه گفته بودن بین2و3 هست ولی همش لیان و کلیر رو نشون میدادن.
کم کم سر و کله همشون پیدا میشه...

آخرین ویرایش:
دوستان اون ویدئویی که گذاشتم از رزیدنت اویل5 بتا نبوده اپنینیگ رزیدنت اویل5 بوده که با زبون برزیلی .و اما اون سورپرایز کپکام یادتونه که گفته بودم اگه به 1500000 برسه تعداد فن های پیچ رسمی رزیدنت اویل خب یکم دیگه از عکسش رو شده برید پازل رو حل کنید.;)

gog6975ly86dkqc57cc.jpg

1,458,243

حمید جون چی شده؟ خداییش چی شده؟ خبر جدید اوردی؟ یوهووووووووووووووووو دمت گرم تو چه میکنی پسر!!!
چی این؟؟؟ من که نمیفهمم!!! فقط میدونم هر چی هست،تحت تاثیر T-viruse هستش!!!
یه لحظه صبر کن...............................
فهمیدم این کیه!!! این کراوزره که دستش تبدیل شده!!!

چی این؟؟؟ من که نمیفهمم!!! فقط میدونم هر چی هست،تحت تاثیر T-viruse هستش!!!
یه لحظه صبر کن...............................
فهمیدم این کیه!!! این کراوزره که دستش تبدیل شده!!!

نمیدونم چیه واقعا این موجود.

حتما اکثر شما این عکس رو یادتونه که چند ماه قبل تو اینترنت منتشر شد ولی تایید نشد و اکثریت گفتند فیک هست. با تایید شدن نمسیس و ویلیام بیرکین حالا نظرتون چیه اگه نظرتون مثبته پس یعنی جیل هم تو این بازی قراره کشته شه ؟ :-o

pwecuzxt1f3yg32vkczx.jpg

• Like
Reactions: Emperor visari
قابل توجه اون بالایی ها!!! (حمید جان تو نه!!!).دیدین گفتم سروکله شون پیدا میشه؟ نه دیدین؟
حمید واقعا دمت گرم که به موقع پشتیبانی میکنی!!!
پس یعنی جیل هم تو این بازی قراره کشته شه ؟ :-o
بذار کشته شه!!!در عوضش من عقده هامو رو سر لیان خالی میکنم!!!بازم در عوضش نمسیس رو عشقه!!!
الان طرفدارای جیل رو سرم خراب میشن!!!:-s

قابل توجه اون بالایی ها!!! (حمید جان تو نه!!!).دیدین گفتم سروکله شون پیدا میشه؟ نه دیدین؟
حمید واقعا دمت گرم که به موقع پشتیبانی میکنی!!!

بذار کشته شه!!!در عوضش من عقده هامو رو سر لیان خالی میکنم!!!بازم در عوضش نمسیس رو عشقه!!!
الان طرفدارای جیل رو سرم خراب میشن!!!:-s

این تصویر هنوز تایید نشده تو هیچ وب سایتی علی جان.

این تصویر هنوز تایید نشده تو هیچ وب سایتی علی جان.
حمید جان من همین الان اینده رو دیدم که تو میایی یه عکس میذاری و میگی:
"خب بچه ها کاراکتر جیل هم تایید شد":d
مطمئن باش حمید جون.رد خور نداره.

اصلا از قیافه کاراکتر معلومه که جیل نیست.
دوما عزیز دل من یه حرفی بهت میزنم خوب دقت کن اگر این عکس درست باشه 2 حالت پیش میاد یا همون اول بازی دموی اول نشون میده که نمیسیس جیل رو میکشه که به نظر عاقلانه نمیاد یا اینکه تو داستان بازی هست و مثلا آخرای بازی معلوم میشه.
حالا شما به من بگو اگه جای سازنده بودی میومدی هنوز بازی نیومده داستانش و کاراکتراش و عکساش و ..... همه رو لو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

خب تایید که میشه بالاخره مگه میشه نمسیس باشه و جیل نباشه ؟ !!! ولی من به این عکس یکم شک دارم هنوز البته بعد از تایید شدن نمسیس خیلی شکم کمتر شده ها.

اصلا از قیافه کاراکتر معلومه که جیل نیست.
دوما عزیز دل من یه حرفی بهت میزنم خوب دقت کن اگر این عکس درست باشه 2 حالت پیش میاد یا همون اول بازی دموی اول نشون میده که نمیسیس جیل رو میکشه که به نظر عاقلانه نمیاد یا اینکه تو داستان بازی هست و مثلا آخرای بازی معلوم میشه.
حالا شما به من بگو اگه جای سازنده بودی میومدی هنوز بازی نیومده داستانش و کاراکتراش و عکساش و ..... همه رو لو بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yahoo_7.gif

کرکتر های بازی که کم کم دارن مشخص میشن تقریبا اما این عکس ها رو سازنده بازی نمیزاره که این عکس ها لیک میشن تو اینترنت.کلا اکثرا بازی ها همنطوریه تریلر ها و عکس هاشون قبل از اومدن لیک میشه. MW3 رو که اصلا هنوز نیومده یکی یه کپی شو دزدیده
yahoo_21.gif
ولی کامل نبوده هنوز فکر کنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or