بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

من احتمال میدم این یه بخش از نمسیس جدید باشه وبه احتمال کمتر دست چپ کروزر
ولی اگه همون جور که احمد اقا گفت اگه دست جهش یافته کروزر باشه کشتنش واقا سخت میشه فکرشو بکنین دوباره لیون و کروزر

بچه ها خودتون و درگیر این عکسا نکنید چون کپکام واقعا کمپانی مسخره و لوسیِ
یه موقع می خوره تو حالتون
بابا چه مسخره بازییه؟!اعتبار،اعتبار دادن هم نداریم!!!عجب بابا!!!/:)
واقعا عکس یه جونور واسه ما سورپرایزه؟!!!اگه بخواییم خوشبین باشیم نسبت به کپکام و فکر کنیم که سرش به سنگ خورده و آدم شده!باید منتظر نابود شدن یکی از شخصیت های بازی باشیم.ولی اگه همون روندو ادامه داده باشه که هیچی!اومده یه جونور ساخته و میگه سورپرایزه!!!ما هم که خوشحالیم دیگه!!!:|

سلام
افشین جان گل گفتی، آخه این کمپانی مفلوک حتی عرضه سوپرایز کردن هواداراش رو هم نداره!
بزرگترین هنر این کمپانی گلاب به روتون گند زدن به IPهای بزرگشه، یکی نیست به اینها بگه اگر واقعاً می‌خواهید هواداران خودتون رو سوپرایز کنید یک خبر از RE6 بدید.نه یک عکس بی خاصیت!
تنها خبری که میتونه من رو سوپرایز کنه بازگشت استاد شینجی میکامی به سری RE هست.

افشین جان گل گفتی، آخه این کمپانی مفلوک حتی عرضه سوپرایز کردن هواداراش رو هم نداره!
بزرگترین هنر این کمپانی گلاب به روتون گند زدن به IPهای بزرگشه، یکی نیست به اینها بگه اگر واقعاً می‌خواهید هواداران خودتون رو سوپرایز کنید یک خبر از RE6 بدید.نه یک عکس بی خاصیت!
من نمیدونم چرا اینقدر شما به این کپکام بدبخت گیر میدین.همین کمپانی لوس و مفلوک که شما میگین هنوز هم داره بازی هاش بهترین های سال عرضه شون هستند.منم مثل شما از سری های جدید زیاد خوشم نیومدولی دلیل نمیشه که بیام هی ایراد بگیرم.طرفدارهای سری های جدید بیشتر از سری کلاسیک نباشن کمتر نیستن.شما خودتون ببینید10 سال پیش گیمر بیشتر بوده یا الان.خب اونایی هم که جدیدا اویل رو بازی کردن از شماره های جدید بیشتر خوششون میاد.
اون عکس هم فقط یه قسمت از سورپرایزه.حالا که کامل نشده.البته من به شما ها هم حق میدم.این کپکام اینقدر حال مارو گرفته که!

بابا چه مسخره بازییه؟!اعتبار،اعتبار دادن هم نداریم!!!عجب بابا!!!/:)
واقعا عکس یه جونور واسه ما سورپرایزه؟!!!اگه بخواییم خوشبین باشیم نسبت به کپکام و فکر کنیم که سرش به سنگ خورده و آدم شده!باید منتظر نابود شدن یکی از شخصیت های بازی باشیم.ولی اگه همون روندو ادامه داده باشه که هیچی!اومده یه جونور ساخته و میگه سورپرایزه!!!ما هم که خوشحالیم دیگه!!!:|
شورشو در آوردن آخه یه عکس میشه سورپرایز؟
والا تو دهات ما سورپرایز ها بهتر هستن
کلا همونی که گفتم احتمالا یه لیکر باشه
کپکامم که شاهکاریه برای خودش تو این کارا من فکب کنم اصلا سورپرایزی تو کار نیست و فکرشم نمیکردن 1.5 میلیون بیان تو پیجشون گفتن این عدد و بدیم بعد که جور نشد کم کم میخوابه تبش الان که دیدن نه بابا ممکنه 1.5 بشن اومده با یه عکس ملت و سر کار گزاشته عین یه بچه میمونه که میگی اگه ساکت بشینی برات قاقالی لی میخرم و اون بچه ساکت میشه حالا بیا و درستش کن قاقالی لی از کچا بیارم، شده وضعیت الان کپکام
خسته شدم از این موش و گربه بازی شرکتا اون از BF3 که فکر میکردیم راحت گیر بیاد بشینیم یه بازی جنگی مشتی بازی کنیم اینم از این که داره ضدحال پشت ضدحال میشه
نخواستیم بابا بخوره تو سرشون این سورپرایزشون حتی اگپه ایدا هم تبدیل شده باشه بازم برای من جذابیتی نداره
به شدت و با نهایت خشمم مخالفم

سلام

البته نظر من یکم خنده داره ولی فکر کنم این عکس مربوط به موجود جهش یافته توسط جی ویروس هست که میخوان بگن قراره بازی به اصلش بر گرده چون ویروسش توی سری کلاسیک بوده دیگه (یعنی جو و اتمسفر بازی مثل سری کلاسیکش بشه و همراه با داستانی عالی) ... البته نمیگم قراره دوباره این ویروس رو توی سری بعد ببینیم ولی من اینطور فکر کردم .

من نمیدونم چرا اینقدر شما به این کپکام بدبخت گیر میدین.همین کمپانی لوس و مفلوک که شما میگین هنوز هم داره بازی هاش بهترین های سال عرضه شون هستند.منم مثل شما از سری های جدید زیاد خوشم نیومدولی دلیل نمیشه که بیام هی ایراد بگیرم.طرفدارهای سری های جدید بیشتر از سری کلاسیک نباشن کمتر نیستن.شما خودتون ببینید10 سال پیش گیمر بیشتر بوده یا الان.خب اونایی هم که جدیدا اویل رو بازی کردن از شماره های جدید بیشتر خوششون میاد.
اون عکس هم فقط یه قسمت از سورپرایزه.حالا که کامل نشده.البته من به شما ها هم حق میدم.این کپکام اینقدر حال مارو گرفته که!

کلا نمی فهممت :دی
حالا دیگه کپکام شد بدبخت و ما ظالم
الان دیگه همه می دونن که کپکام بدترین سیاست رو تو شرکت های ژاپنی داره
ینی از وقتی شینجی میکامی و کامیا رو اخراج کرد تا به امروز
بعد هم من گفتم زیاد امیدوار نباشید از این کپکام چیزی در نمیاد
وقتی می گی سوپرایز برای 1.5 میلیون ینی باید سوپرایزت هم همون قد بزرگ باشه این مسخره بازی ها چیه که یه تیکه عکس میزارم دو تیکه عکس میزارم این مسخره بازیه
عزیز دل من پر فروش ترین رزیدنت ایول تا قبل از شماره 5 شماره 2 بود اونم سال 98 تازه اختلاف فروششون هم خیلی کمه با این همه پیشرفتو جا افتادن کنسول ها کجا طرفدارا جدیدن
ینی تمام افرادی که شماره 2 رو خریدن کشک

http://www.amazon.com/Resident-Evil-Archives-Brady-Games/dp/0744013216
تو لینک بالایی نوشته resident evil archives volume 2 شماره 2 کتاب آرشیو رزیدنت اویل 18 نوامبر 2011 منتشر میشه
This title will be released on November 18, 2011
شماره یک رو که همه داریم شماره 2 هم احتمالا تا 1 ماه دیگه بیاد خوندنش چه حالی بده
نیما بدو بیا رو دستت زدن الان این بیاد کسی کتابتو نمیخره ها
دنیای بازی هم گفته 15 آبان جلد 2 رو شروع به فروش میکنه

وقتی می گی سوپرایز برای 1.5 میلیون ینی باید سوپرایزت هم همون قد بزرگ باشه این مسخره بازی ها چیه که یه تیکه عکس میزارم دو تیکه عکس میزارم این مسخره بازیه
عزیز دل من پر فروش ترین رزیدنت ایول تا قبل از شماره 5 شماره 2 بود اونم سال 98 تازه اختلاف فروششون هم خیلی کمه با این همه پیشرفتو جا افتادن کنسول ها کجا طرفدارا جدیدن
بابا بی خیال یه خورده با ما باش.
اون1.5 میلیون نفری که میگی هنوز تکمیل نشده اون عکس هم مال قبل از تکمیله1.5 میلیون نفر .افشین پستهارو بخون بعد جواب بده یعنی اینقدر بی حالی:d.من گفتم اون احتمالا یه قسمت از سورپرایزه نه خودش.
بابا اون موقع فقط یه ps1بود که همه جا پیدا میشد.بازی های خفنی هم چندان وجود نداشت.شما سال98 رو با الان مقایسه میکنی.اون زمان که اویل یک اومد میدیدن تو بازی دارن باهم صحبت میکنن ملت کف میکردن.مثل الان نبود که کلی بازی بیاد یکی از یکی بهتر.

کپکامم که شاهکاریه برای خودش تو این کارا من فکب کنم اصلا سورپرایزی تو کار نیست و فکرشم نمیکردن 1.5 میلیون بیان تو پیجشون گفتن این عدد و بدیم بعد که جور نشد کم کم میخوابه تبش الان که دیدن نه بابا ممکنه 1.5 بشن اومده با یه عکس ملت و سر کار گزاشته عین یه بچه میمونه که میگی اگه ساکت بشینی برات قاقالی لی میخرم و اون بچه ساکت میشه حالا بیا و درستش کن قاقالی لی از کچا بیارم، شده وضعیت الان کپکام
خسته شدم از این موش و گربه بازی شرکتا اون از BF3 که فکر میکردیم راحت گیر بیاد بشینیم یه بازی جنگی مشتی بازی کنیم اینم از این که داره ضدحال پشت ضدحال میشه
نخواستیم بابا بخوره تو سرشون این سورپرایزشون حتی اگپه ایدا هم تبدیل شده باشه بازم برای من جذابیتی نداره

بچه ها 1 درصد احتمال بدین ایدا به ویروس مبتلا بشه =)):d:))
من هم با مخالفت تو موافقم و دیگه در مورد سوپرایز و یه عکس نظر نمیدم

ولی من انصافاً کاملاً میفهممت!!! دست گذاشتی رو دلم؛ آره از وقتی که کپکام این 2تا اسطوره رو اخراج کرد ازش متنفرم...
اما تو تاپیک بهترین کمپانی سازنده؛ من کپکام رو باز انتخاب کردم، چون رزومه کاریش هیولا بود! گرچه همین هم باز مدیونه همین 2تاست! طرفدارای RE5 کلاً چندتا RE بازی کردن؟! اگه کسی همه reها رو بازی کرده باشه و بگه من فن re5 هستم؛ جدا از شکی که بهش میکنم، حتماً باهاش به تبادل نظر خواهم پرداخت!!! اصلاً ببینم چنین کسی تو این تاپیک هست؟ لااقل یه کم سره این بحث کنیم...
در اوج مخالفت، به طرز شدیدی و خوفناکی باهات موافقم!!! آقا اصلاً اینکه بدونم نظرسنجیه بعدیه تاپیک کیه، واسم جذابتر از دونستن سورپریزه کپکامه؛ اصلاً گیریم RE6 اونم با ورژن ALL STARS & RPD Officers ولی از RE5 چه خیری دیدم که بخوام از این ببینم :(
راستی من نظر سنجی میخوام :((
http://www.amazon.com/Resident-Evil-Archives-Brady-Games/dp/0744013216
تو لینک بالایی نوشته resident evil archives volume 2 شماره 2 کتاب آرشیو رزیدنت اویل 18 نوامبر 2011 منتشر میشه
This title will be released on November 18, 2011
شماره یک رو که همه داریم شماره 2 هم احتمالا تا 1 ماه دیگه بیاد خوندنش چه حالی بده
نیما بدو بیا رو دستت زدن الان این بیاد کسی کتابتو نمیخره ها
دنیای بازی هم گفته 15 آبان جلد 2 رو شروع به فروش میکنه
اقایون خودتون رو خسته نکنید، که همین سورپریزه کپکامه! انتشار جلد 2 اویل با عکس یه لیکر روش :دی

افشین پستهارو بخون بعد جواب بده یعنی اینقدر بی حالی
عزیز باحال
شما یه حالی به ما بده نظراتت رو بر اساس ساز مخالف نذار :p

اون1.5 میلیون نفری که میگی هنوز تکمیل نشده اون عکس هم مال قبل از تکمیله1.5 میلیون نفر
خوب مثلا الان خیلی هیجان زده شدی با دیدن این تصویر تکمیل نشده می خوای سریع برسونی تعداد و 1.5
من که اینطور فک نمی کنم کپکام فک می کنه کاراش باحاله ولی اینطور نیس

من گفتم اون احتمالا یه قسمت از سورپرایزه نه خودش.

چی می گی ؟؟؟؟ :دی
جدی می گی ؟؟؟؟ :دی
من فک کردم خودش :دی
آخه پسر خوب چی شد که فکر کردی کسی نمی دونه اون قسمتی از سوپرایز

بابا اون موقع فقط یه ps1بود که همه جا پیدا میشد

:دی
خدایی دیگه این یکی رو بیخیال شو
مثلا الان ایکس باکس و ps3 کمیابن
به سختی پیدا میشن
اتفاقا اون موقع بازی های کامپیوتر انقد جا نیفتاده بود

شما سال98 رو با الان مقایسه میکنی.اون زمان که اویل یک اومد میدیدن تو بازی دارن باهم صحبت میکنن ملت کف میکردن.مثل الان نبود که کلی بازی بیاد یکی از یکی بهتر.

نمی شه که سال 98 با خودش مقایسه کرد برای مقایسه به چیزی غیر از اون چیز نیاز

اکثر بازی های ps1 دیالوگ داشت
ینی داری می گی بازی های الان کلا از اون موقع بهتره ؟؟؟؟ :o
به خدا همه اینو می دونن که این نسل بازی ها تماما تجاری شدن
خداییش بازی های الان بهتر از اون موقعست؟؟؟؟؟
ینی
Resident Evil 123
Silent Hill 1,2,3
Metal Gear 1
Tomb Raider
Parasite Eve 1,2
Dino crisis 1,2
Need For Speed 12345
Tekken
Crash 1,2,3
....
که تو اون نسل با ایده های نو و کاملا جدید اومدن کشک
احمد جان من فک می کنم چون سنت کمه یادت نمیاد اون موقع رو و با خودت فک کردی سال 98 ما با حرف زدن لیان فکمون می خورده زمین :دی
نه دادا اینطورا نبوده ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or