به نظر من هم ریمیک بهترین رزیدنت اویل بود.بعدش هم زیرو و رزیدنت اویل 2.من هم ریمیک و هم زیرو رو چند بار با شبیه ساز تموم کردم.ولی هیچ مشکلی نداشت.اتفاقا سرعتش هم عالی بود.اتفاقا در همین هفته قبل،ریمیک رو دو بار با جیل و یک بار با کریس در حالت نرمال تموم کردم.کلت بی نهایت و دو تا لباس جیل رو هم گرفتم.اگه بازی رو هم با کریس و هم با جیل در حالت نرمال تموم کنید،در دور بعدی یک زامبی سریع و خطرناک که دور تا دور بدنش نارنجک وصله،به بازی اضافه میشه و همیشه در 5 نقطه از عمارت وجود داره.(همون فورست اسپایر که توسط کلاغ ها کشته شد و بعدا تبدیل به زامبی شد.) جالب اینجاست که اگه بهش شلیک کنیم،کل عمارت میره رو هوا!از تکنیک های دفاعی مثل چاقو و الکتریسیته هم نمیشه روش استفاده کرد!برای همین هم من با کریس در حالت آسان بازی کردم تا این زامبی باز نشه!زیرو رو هم 5 بار تموم کردم.مسلسل و مگنامش رو هم گرفتم.
در مورد وسکر هم شک نکنید.چون مرده!کپکام داره داستان رو تموم می کنه.سرگذشت کریس،جیل و وسکر در RE5 تموم شد و سرگذشت کلیر،لیون،ایدا و شری هم در RE6.البته کراوزر احتمالش زیاده که زنده باشه.به نظر من اگه در رزیدنت اویل 6 لیون باشه،علاوه بر ایدا،کراوزر هم حضور داره که یک دستش قطع شده!من که میگم از آخر ایدا توسط همین کراوزر کشته میشه.
در مورد استیو هم مطمئن باشید که زنده است.در دموی پایانی کد ورونیکا وسکر به کریس و کلیر میگه:شاید استیو هم مثل من به زندگی برگرده و دوباره بتونه خواهرت رو ببینه!به نظر من ایده ی اصلی داستان RE6 از همین یک جمله نشات می گیره!چون در رزیدنت اویل 1 هیچ مدرکی نداشت که وسکر زنده باشه.ولی در کد ورونیکا زندش کردن.اونوقت به نظر شما کپکام جمله ی به این مهمی و جالبی رو نادیده می گیره؟
راستی!به نظرتون ممکنه این سورپرایز کپکام RE6 باشه؟البته منظورم این نیست که ازش تریلر بدن بیرون.فقط در همین حد که مثلا بگه ساخت RE6 شروع شده و در E3 سال آینده نمایش داده میشه.این رو هم در نظر بگیرید که رولیشن و ORC در مراحل پایانی ساختشون قرار دارند.نظرتون چیه؟
---------- نوشته در 10:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:29 AM ارسال شده بود ----------
به حمید،جیل 89 و کندی اعتبار دادم.نوش جونتون.