kenedy
کاربر سایت
دندونام ریخت تو دهنم افشین تو چه قدر دندان شکن جواب میدی

گل پسر قرار بود همه با هم موافق باشن هیچ وقت این تاپیک به اینجا نمیرسید.یه نفر میومد نظراتش رو یه جا میگفت بقیه هم یه بار سر تکون میدادن.بعدشم جمع میکردیم میرفتیم پی کارش.عزیز باحال
شما یه حالی به ما بده نظراتت رو بر اساس ساز مخالف نذار![]()
نه دیگه اون در اختیار من نیست.شرمنده.اون جمله دومت هم به کپکام بگو.من چی کار کنم با حال نیستخوب مثلا الان خیلی هیجان زده شدی با دیدن این تصویر تکمیل نشده می خوای سریع برسونی تعداد و 1.5
من که اینطور فک نمی کنم کپکام فک می کنه کاراش باحاله ولی اینطور نیس
چی می گی ؟؟؟؟ :biggrin1:
جدی می گی ؟؟؟؟ :biggrin1:
من فک کردم خودش :biggrin1:
آخه پسر خوب چی شد که فکر کردی کسی نمی دونه اون قسمتی از سوپرایز
خب پس احتمالا اینجا یا غلط املایی داری یا نگارشت اشتباهه.وقتی می گی سوپرایز برای 1.5 میلیون ینی باید سوپرایزت هم همون قد بزرگ باشه این مسخره بازی ها چیه که یه تیکه عکس میزارم دو تیکه عکس میزارم این مسخره بازیه
ببین یا من کج گفتم یا دوزاری تو کجه.منظور اینه که اون موقع فقط یه ps1سر بود.ببین شما من و خودت رو نبین تو خونه بازی میکردیم.یه سر میرفتی کلوپ های بازی رو میدیدی بد نبود.(واسه ازدیاد تجربه)![]()
خدایی دیگه این یکی رو بیخیال شو
مثلا الان ایکس باکس و ps3 کمیابن
به سختی پیدا میشن
اتفاقا اون موقع بازی های کامپیوتر انقد جا نیفتاده بود
اره .ولی نه با14 سال بعدش(الان به این14 گیر ندی بگی13سال).شما امکانات اون موقع رو نمیتونی با الان یکی بدونینمی شه که سال 98 با خودش مقایسه کرد برای مقایسه به چیزی غیر از اون چیز نیاز
خب پس احتمالا من سنم قد نمیدهاکثر بازی های ps1 دیالوگ داشت
نه دیگه الان متوجه شدم اصلا دوزاری نداری:d.از نظر گرافیک.داستان(حالا این یکی نه زیاد).گیم پلی.که اصلا نمیشه قیاس کرد.ینی داری می گی بازی های الان کلا از اون موقع بهتره ؟؟؟؟
به خدا همه اینو می دونن که این نسل بازی ها تماما تجاری شدن
خداییش بازی های الان بهتر از اون موقعست؟؟؟؟؟
ینی
Resident Evil 123
Silent Hill 1,2,3
Metal Gear 1
Tomb Raider
Parasite Eve 1,2
Dino crisis 1,2
Need For Speed 12345
Tekken
Crash 1,2,3
....
که تو اون نسل با ایده های نو و کاملا جدید اومدن کشک
بعدشم صحبت من از نسل جدید بود.همونایی که مثلا اویل رو از شماره4 میشناسن(این بحث همون دوزاریس که گفتم).
منم موافقم که الان همه تجاری شدن.اما شما اینم در نظر بگیر کسی که میخواد تو این بازار تجارت سود ببره جنسش هم باید مشتری جمع کن باشه.اره.
اونم هست.نمیدونم شاید.کلا خسته نباشی:dحمد جان من فک می کنم چون سنت کمه یادت نمیاد اون موقع رو و با خودت فک کردی سال 98 ما با حرف زدن لیان فکمون می خورده زمین![]()
نه دادا اینطورا نبوده![]()
آخرین ویرایش:

:d