بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دندونام ریخت تو دهنم افشین تو چه قدر دندان شکن جواب میدی:(
عزیز باحال
شما یه حالی به ما بده نظراتت رو بر اساس ساز مخالف نذار :p
گل پسر قرار بود همه با هم موافق باشن هیچ وقت این تاپیک به اینجا نمیرسید.یه نفر میومد نظراتش رو یه جا میگفت بقیه هم یه بار سر تکون میدادن.بعدشم جمع میکردیم میرفتیم پی کارش.
خوب مثلا الان خیلی هیجان زده شدی با دیدن این تصویر تکمیل نشده می خوای سریع برسونی تعداد و 1.5
من که اینطور فک نمی کنم کپکام فک می کنه کاراش باحاله ولی اینطور نیس
نه دیگه اون در اختیار من نیست.شرمنده.اون جمله دومت هم به کپکام بگو.من چی کار کنم با حال نیست
چی می گی ؟؟؟؟ :biggrin1:
جدی می گی ؟؟؟؟ :biggrin1:
من فک کردم خودش :biggrin1:
آخه پسر خوب چی شد که فکر کردی کسی نمی دونه اون قسمتی از سوپرایز
وقتی می گی سوپرایز برای 1.5 میلیون ینی باید سوپرایزت هم همون قد بزرگ باشه این مسخره بازی ها چیه که یه تیکه عکس میزارم دو تیکه عکس میزارم این مسخره بازیه
خب پس احتمالا اینجا یا غلط املایی داری یا نگارشت اشتباهه.
biggrin1.gif

خدایی دیگه این یکی رو بیخیال شو
مثلا الان ایکس باکس و ps3 کمیابن
به سختی پیدا میشن
اتفاقا اون موقع بازی های کامپیوتر انقد جا نیفتاده بود
ببین یا من کج گفتم یا دوزاری تو کجه.منظور اینه که اون موقع فقط یه ps1سر بود.ببین شما من و خودت رو نبین تو خونه بازی میکردیم.یه سر میرفتی کلوپ های بازی رو میدیدی بد نبود.(واسه ازدیاد تجربه)
نمی شه که سال 98 با خودش مقایسه کرد برای مقایسه به چیزی غیر از اون چیز نیاز
اره .ولی نه با14 سال بعدش(الان به این14 گیر ندی بگی13سال).شما امکانات اون موقع رو نمیتونی با الان یکی بدونی
اکثر بازی های ps1 دیالوگ داشت
خب پس احتمالا من سنم قد نمیده
ینی داری می گی بازی های الان کلا از اون موقع بهتره ؟؟؟؟ :o
به خدا همه اینو می دونن که این نسل بازی ها تماما تجاری شدن
خداییش بازی های الان بهتر از اون موقعست؟؟؟؟؟
ینی
Resident Evil 123
Silent Hill 1,2,3
Metal Gear 1
Tomb Raider
Parasite Eve 1,2
Dino crisis 1,2
Need For Speed 12345
Tekken
Crash 1,2,3
....
که تو اون نسل با ایده های نو و کاملا جدید اومدن کشک
نه دیگه الان متوجه شدم اصلا دوزاری نداری:d.از نظر گرافیک.داستان(حالا این یکی نه زیاد).گیم پلی.که اصلا نمیشه قیاس کرد.
بعدشم صحبت من از نسل جدید بود.همونایی که مثلا اویل رو از شماره4 میشناسن(این بحث همون دوزاریس که گفتم).
منم موافقم که الان همه تجاری شدن.اما شما اینم در نظر بگیر کسی که میخواد تو این بازار تجارت سود ببره جنسش هم باید مشتری جمع کن باشه.اره.
حمد جان من فک می کنم چون سنت کمه یادت نمیاد اون موقع رو و با خودت فک کردی سال 98 ما با حرف زدن لیان فکمون می خورده زمین
biggrin1.gif

نه دادا اینطورا نبوده
yahoo_3.gif
اونم هست.نمیدونم شاید.کلا خسته نباشی:d

آخرین ویرایش:
دندونام ریخت تو دهنم افشین تو چه قدر دندان شکن جواب میدی:(

گل پسر قرار بود همه با هم موافق باشن هیچ وقت این تاپیک به اینجا نمیرسید.یه نفر میومد نظراتش رو یه جا میگفت بقیه هم یه بار سر تکون میدادن.بعدشم جمع میکردیم میرفتیم پی کارش.

نه دیگه اون در اختیار من نیست.شرمنده.اون جمله دومت هم به کپکام بگو.من چی کار کنم با حال نیست

خب پس احتمالا اینجا یا غلط املایی داری یا نگارشت اشتباهه.

ببین یا من کج گفتم یا دوزاری تو کجه.منظور اینه که اون موقع فقط یه ps1سر بود.ببین شما من و خودت رو نبین تو خونه بازی میکردیم.یه سر میرفتی کلوپ های بازی رو میدیدی بد نبود.(واسه ازدیاد تجربه)

اره .ولی نه با14 سال بعدش(الان به این14 گیر ندی بگی13سال).شما امکانات اون موقع رو نمیتونی با الان یکی بدونی

خب پس احتمالا من سنم قد نمیده

نه دیگه الان متوجه شدم اصلا دوزاری نداری:d.از نظر گرافیک.داستان(حالا این یکی نه زیاد).گیم پلی.که اصلا نمیشه قیاس کرد.
بعدشم صحبت من از نسل جدید بود.همونایی که مثلا اویل رو از شماره4 میشناسن(این بحث همون دوزاریس که گفتم).
منم موافقم که الان همه تجاری شدن.اما شما اینم در نظر بگیر کسی که میخواد تو این بازار تجارت سود ببره جنسش هم باید مشتری جمع کن باشه.اره.

اونم هست.نمیدونم شاید.کلا خسته نباشی:d
ای وای خورد تو دندونت ببخشید :دی
احمد جون با اجازت من 27 سالمه ازدواجم کردم
گل پسر یکم نمیاد میدونی چی می گم ؟؟؟:lol:
خوب منم می گم دیگه این مسخره بازیا چیه بیان سر 1.5 یه دفعه نمشون بدن برن دیگه البته مث اینکه پشتشون به تو گرم این کارارو می کنن
آقا اصن من بدون دوزاری بدون یه زاری دوزاری نصفه کج
شما که کلا دوزاریت خوب عمل می کنه چه جوری گرفتی که من کلوپ نرفتم در ضمن جدا فک می کنی من دارم در مورد ایران صحبت می کنم یا جدا فک می کنی خرید بازی های کپی تو ایران تو فروش رزیدنت ایول تاثیر داشته
درسته امکانات پیشرفت کرده بله بله ولی از دید بازی مثل هنر میمونه گرافیک تا 2 ساعت اول می چپسبه ولی بعدش دیگه گیم پلی و داستان مهم که اون موقع داشت جوری که الان ملت آرزو می کنن یه رزیدنت ایول کلاسیک بدن

سلامت باشی :x

خوب منم می گم دیگه این مسخره بازیا چیه بیان سر 1.5 یه دفعه نمشون بدن برن دیگه .

خوب کپکام مشکل روانی داره و نمیشه کاریش کرد مجبوریم با این کاراش کنار بیام ببینیم میخواد چی کار کنه . خدا رو چه دیدی شاید واقعا سورپرایز شدیم ( به احتمال نیم درصد .)

ای وای خورد تو دندونت ببخشید :biggrin1:
احمد جون با اجازت من 27 سالمه ازدواجم کردم
گل پسر یکم نمیاد میدونی چی می گم ؟؟؟:lol:
اوه.اصلا به اون یه تیکه توجه نکردم ببخشید.حلال کن
خوب منم می گم دیگه این مسخره بازیا چیه بیان سر 1.5 یه دفعه نمشون بدن برن دیگه البته مث اینکه پشتشون به تو گرم این کارارو می کنن
مگه من بخارییم؟:-o
شما که کلا دوزاریت خوب عمل می کنه چه جوری گرفتی که من کلوپ نرفتم در ضمن جدا فک می کنی من دارم در مورد ایران صحبت می کنم یا جدا فک می کنی خرید بازی های کپی تو ایران تو فروش رزیدنت ایول تاثیر داشته
نه نه اشتباه نکن دوزاری عمل نمیکنه,معمولا باید صاف باشه حالا من نمیدونم شاید مال شما درس خونده.خب اگه کلوپ رفتی چرا میگی استقبال نمیشده.درضمن شما گفتی استقبال نمیشه منم گفتم توی کلوپ ها بچه ها تو سرو کله هم میزدن واسه بازی های کامپیوتری.دیگه قبول کن حرفی از بازی اصل وفروش واین حرفها نزدی:d
درسته امکانات پیشرفت کرده بله بله ولی از دید بازی مثل هنر میمونه گرافیک تا 2 ساعت اول می چپسبه ولی بعدش دیگه گیم پلی و داستان مهم که اون موقع داشت جوری که الان ملت آرزو می کنن یه رزیدنت ایول کلاسیک بدن
یعنی میگی بازی های الان گیم پلی نداره؟خوشت میادبگم اهنگت نت نداره؟نوکرتم اون موقع ما مدال بازی میکردیم الانcall of duty.battelfild (املاش رو نمیدونم درست نوشتم یا نه)خداییش گیم پلی کدوم بهتره.اصلا میشه مقایسه کنی؟
این اعتماد به نفست منو کشته,یه تنه خودت رو یه ملت حساب میکنی.
البته اون ملت که میگی منم جزوش هستم.ولی خدایشش همتون داری خیلی بی انصافی میکنید.نمیگم حق نداریدهاولی نه اینقدر زیاد

یعنی میگی بازی های الان گیم پلی نداره؟خوشت میادبگم اهنگت نت نداره؟نوکرتم اون موقع ما مدال بازی میکردیم الانcall of duty.battelfild (املاش رو نمیدونم درست نوشتم یا نه)خداییش گیم پلی کدوم بهتره.اصلا میشه مقایسه کنی؟
این اعتماد به نفست منو کشته,یه تنه خودت رو یه ملت حساب میکنی.
البته اون ملت که میگی منم جزوش هستم.ولی خدایشش همتون داری خیلی بی انصافی میکنید.نمیگم حق نداریدهاولی نه اینقدر زیاد
نه والا من خیلی بی جا می کنم بگم گیم پلی نداره
من هرچی گفتم فقط نظر خودم بوده بگم یه موقع بد برداشت نشه
دیگه اگه بازی ها هیچی پیشرفت نمی کرد که نمی شد که به قول خودت 14 سال گذشته
ولی بازی های اون زمان هم گیم پلی های فوق العاده ای داشت برای همینم من خودم به شخصه هنوز از بازی کردن re 2 و re3 لذت می برم

ولی بازی های اون زمان هم گیم پلی های فوق العاده ای داشت برای همینم من خودم به شخصه هنوز از بازی کردن re 2 و re3 لذت می برم
خب منم الان باre2وre3کلی حال میکنم. اون برداشت بد هم نفهمیدم منظورت چیه.مگه چیز بدی گفتی نظرت بوده دیگه

به نظر من حتما یک شخصیت معروف هست که همه میشناسنش و تبدیل شده.

چون گفتن سورپرایزه احتمالش زیاده که اینطور باشه اگه نه یه لیکر که سورپرایز نیست. هست ؟!

گرافیک تا 2 ساعت اول می چپسبه ولی بعدش دیگه گیم پلی و داستان مهم

افشین گرافیک همیشه مهم بوده و هست.حداقل واسه من که اینطوریه.

1,430,301

افشین جون! Gimme Five
همه بحثت رو خوندم! کاملاً حرفات رو تأیید میکنم! قبلاً هم گفتم، یه زامبی هدشات شده RE1 می ارزه به 1000تا از این NPCهایه الان که با گرافیک 4 گیگ باید ران بشن :دی
:-bd:-bd>:d

به نظر من حتما یک شخصیت معروف هست که همه میشناسنش و تبدیل شده.
من با این مخالفم :d:d:d:d
کلا درسته پیشرفت انجام شده تو این ضمینه و حتی گرافیک ها چشمگیر شدن ولی من به شخصه دوست داشتم گرافیک فرقی نمیکرد ولی وضعیت داستان یا گیم پلی اینجوری کوبیده نمیشد به دیوار

شما ژانرت فرق میکنه،سایلنت هیله!واسه همین میگی سرکاریه!
نه خوب چه ربطی داره؟ من به هر دو بازی به یک اندازه علاقه دارم، بحثم سر موضوع دیگه‌ای بود، گفتم کلیپش بی خود بود، یه وقت ناراحت نشی؟!;):d
فقط نمیدونم چرا لباس جیل اینطوریه!لباس ربکا هم فرق میکنه!
خوب برای بار چندم که بازی رو شروع میکردی میتونستی لباس جدید کاراکتر رو آزاد کنی، مثلاً من یادم برای بار دومی که بازی کردم لباس جدید کرس رو آزاد کردم، یادمه یک کلید می‌داد و با این کلید میتونستی از داخل کمد دیواری واقع در یکی از اتاق‌ها لباس جدید رو برداری.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or