بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دمت گرم زیادم بد نشده :d
با این حرکتت مخالفم چون قرار بود رو آواتار بکشی ولی اینجا جای اسپم بازی نیست تازه وارد بودی بهت چیزی نگفتم وگرنه هرکی جای من بود به ناظما میگفت یا پستت حذف میشد یا اخطار میگرفتی یا بن میشدی

تابلوئه دیگه به خاطره مخالفت شدید با اویل 4 میگم سدلره
ولی خودمونیم چجوری اونو تو دهنش جا داده؟

دقیقا. سدلر
همستر کلا همینجوری هست خیلی لقمه های بزرگ رو میتونه تو دهنش باری مدتی نگه داره. ما خودمون یکی داریم وقتی براش سبزی میریزیم همرو میکنه تو دهنش انقدر که لپ هاش باد میکنه بعدا میره یه جایی که به نظرش امن هست همرو در میاره کم کم میخوره. یه بار یه تکه هویچ رو تو دهنش کرد که من خودم تعجب کردم اینو چجوری جا داده .

1,417,099

با این حرکتت مخالفم چون قرار بود رو آواتار بکشی ولی اینجا جای اسپم بازی نیست تازه وارد بودی بهت چیزی نگفتم وگرنه هرکی جای من بود به ناظما میگفت یا پستت حذف میشد یا اخطار میگرفتی یا بن میشدی

عزیر من با قوانین سایت اشناییت دارم میدونم پستم هرز بود
فقط یه شوخی کردم
ولی انصافا اویل 4 یازی قشنگیه من نمیدونم شما با چی مخالفی هی میگی مخالف مخالف
اقا یکم کوتاه بیا

اه بابا تهدید.اقا اجازه میشه یه پست بدم؟:d
سلام و درود، عزیزان این موجود شما رو یاد چه کسی میندازه؟:d
اره خود سدلره
تابلوئه دیگه به خاطره مخالفت شدید با اویل 4 میگم سدلره
چه طور دلت میاد؟ خب اونم طرفدارهای خودش رو داره دیگه.به هر حال اونم یه سبکیه دیگه
عزیر من با قوانین سایت اشناییت دارم میدونم پستم هرز بود
فقط یه شوخی کردم
ولی انصافا اویل 4 یازی قشنگیه من نمیدونم شما با مخالفی هی میگی مخالف مخالف
اقا یکم کوتاه بیا
اینجا اینجوریه. فقط بازی مربوط به وسکر وکریسه بقیه کاراکتر ها هویج تشریف دارن.الان شما با این جملت معادلات جهانی رو ریختی به هم اماده باش که بهت حمله کنن.

سلام به همگی! اینجانب یک یوزر تازه وارد ولی پیر و معتاده اویل هستم، امیدوارم من هم بازی بدید! خب بگید بحث درباره چیه؟! هان؟! بهترین کارکترا؟ اینکه معلومه به ترتیب اولویت عبارتند از: وسکر اعظم، ایدا معظم، لیان مُنور و کریس مکرم
اویل یعنی فقط اویل 1و2و3 و با ارفاق 4؛ مرگ بر RE5 & RE:OR
در ضمن من 1سال بیشتره که تو فروم هایه بی سی چرخ میزنم، ولی بنا به دلایلی عضو نبودم اما الان بنا به دلایلی عضو شدم :دی

سلام به همگی! اینجانب یک یوزر تازه وارد ولی پیر و معتاده اویل هستم، امیدوارم من هم بازی بدید! خب بگید بحث درباره چیه؟! هان؟! بهترین کارکترا؟ اینکه معلومه به ترتیب اولویت عبارتند از: وسکر اعظم، ایدا معظم، لیان مُنور و کریس مکرم
در ضمن من 1سال بیشتره که تو فروم هایه بی سی چرخ میزنم، ولی بنا به دلایلی عضو نبودم اما الان بنا به دلایلی عضو شدم :دی
خب اولا خوش اومدی.
دوما اسم کوچیکت رو بمون بگی خوشحال میشیم.
سوما بحث ما این نبود ولی خوبه که از همین اول موضعت رو مشخص کردی (الان اون کریس رو گذاشتی اخر خیلی خطرناکه ها حالا بهت گفته باشم).امیدوارم روز های خوبی رو با بچه های این تاپیک داشته باشی.
اقا من نمیدونم چرا هر کی میاد یه تو سری به این orcمیزنه بابا بزارید بیاد بعدا گیر بدید.من که مطمئنم بازی باید داستان جالبی داشته باشه.

خب اولا خوش اومدی.
دوما اسم کوچیکت رو بمون بگی خوشحال میشیم.
سوما بحث ما این نبود ولی خوبه که از همین اول موضعت رو مشخص کردی (الان اون کریس رو گذاشتی اخر خیلی خطرناکه ها حالا بهت گفته باشم).امیدوارم روز های خوبی رو با بچه های این تاپیک داشته باشی.
اقا من نمیدونم چرا هر کی میاد یه تو سری به این orcمیزنه بابا بزارید بیاد بعدا گیر بدید.من که مطمئنم بازی باید داستان جالبی داشته باشه.
بسیار ممنون از خوش امد گویی صمیمانتون >:d<
آقایه محترم!!!! آقایه محترم!!!! این کارکترا Best of best هستند! الکی ملت رو تحریک نکن که رو سرمون خراب بشن، من قبلاً جنگایه اینجا رو دیدم، و حتی دیدم که یوزری با اسم آرتاس و شخصه دیگه ای به اسمه افشین، یه تنه از لیان در برابر حملات خودیها (نه دشمن! کریس و لیان رفیقن با هم) دفاع کردند :دی :))
در ضمن گفتید داستان جالبی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که نمیخوایم بحث کنیم ولی چه جالب باشه و چه جالب نباشه، اسپین افه دیگه... زامبی بر سر کپکام که اوومد اسپین اف درست کرد ;)

بسیار ممنون از خوش امد گویی صمیمانتون >:d<
آقایه محترم!!!! آقایه محترم!!!! این کارکترا Best of best هستند! الکی ملت رو تحریک نکن که رو سرمون خراب بشن، من قبلاً جنگایه اینجا رو دیدم، و حتی دیدم که یوزری با اسم آرتاس و شخصه دیگه ای به اسمه افشین، یه تنه از لیان در برابر حملات خودیها (نه دشمن! کریس و لیان رفیقن با هم) دفاع کردند :دی :))
در ضمن گفتید داستان جالبی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که نمیخوایم بحث کنیم ولی چه جالب باشه و چه جالب نباشه، اسپین افه دیگه... زامبی بر سر کپکام که اوومد اسپین اف درست کرد ;)
خوب فکر کن ...
کدورونیکا هم همین مدلی بود ولی یکی از بهترین نسخه هاست.همون بهتر که بزاریم بیاد بعدا دربارش صحبت کنیم زیاد عجله نداشته باش.
در ضمن جواب دوما مارو ندادی ها.
از این دعواها زیاد میبینی اینجا حالا مونده

خوب فکر کن ...
کدورونیکا هم همین مدلی بود ولی یکی از بهترین نسخه هاست.همون بهتر که بزاریم بیاد بعدا دربارش صحبت کنیم زیاد عجله نداشته باش.
در ضمن جواب دوما مارو ندادی ها.
از این دعواها زیاد میبینی اینجا حالا مونده
بزار فکر کنم...
آهان! گرفتم :دی ولی کد ورونیکا رو نه میشه گفت نسخه اصلیه (چون حداقل واسه PC نیومد) نه میشه گفت اسپین افه (چون اگه اینجوری بود کپکام رو سایتش واسه نظرسنجی قاطیه نسخه هایه اصلی نمیزاشت)
اما خداییش یه سی دی شکسته کدورونیکا می ارزه به 500تا بلوری RE5 یا RE:OR طفلک نمسیس :دی
اسم؟! بیخیال بابا، اسم واسه چی؟! هر چی که دوست دارید صدام کنید، اصلاً اگه شماها یه اسم واسم انتخاب کنید بهتره :دی
پس هر وقت دعوا شد، بگید که من سریع در برم :دی =))

این نظرسنجی چی شد ؟

و حتی دیدم که یوزری با اسم آرتاس و شخصه دیگه ای به اسمه افشین، یه تنه از لیان در برابر حملات خودیها (نه دشمن! کریس و لیان رفیقن با هم) دفاع کردند
دوست گرامی عزیز دل
شما لطف کن برای تماشا و تفریح تشریف ببر جای دیگه اینجا بحث میشه و کسی هم جنگ و دعوا با کسی نداره ما همه اینجا با هم دوستیم سعی نکن با این حرفا تو این تاپیک جنگ و دعوا را بندازی و حرف های تحریک آمیز بزنی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: alfisisili
دوست گرامی عزیز دل
شما لطف کن برای تماشا و تفریح تشریف ببر جای دیگه اینجا بحث میشه و کسی هم جنگ و دعوا با کسی نداره ما همه اینجا با هم دوستیم سعی نکن با این حرفا تو این تاپیک جنگ و دعوا را بندازی و حرف های تحریک آمیز بزنی
سلام
آقا خب ببخشید. ببخشید! من قصد خاصی نداشتم، حق با شماست، نباید از واژه جنگ استفاده میکردم، حالا شما اینطور در نظر بگیر که واژه جُنگ مد نظره ما بوده؛ بهر حال بخشش از بزرگان است...
خدایی ناکرده کسی از دستمون همین اول کاری دلخور نشه ها، من هیچ منظوری نداشتم، من از اوون بحث اتفاقاً خیلی خوشم اوومد و خیلی دلم میخواست تو اون بحث شرکت کنم که بنا به دلایلی نشد، ما گردنمون از مو هم نازکتره...

ضمن عرض سلام و خوشامد به شما دوست عزیز جیل چی شد یعنی اصلا از جیل خوشت نیومده؟؟ 3 رو بازی کردی؟

ضمن عرض سلام و خوشامد به شما دوست عزیز جیل چی شد یعنی اصلا از جیل خوشت نیومده؟؟ 3 رو بازی کردی؟
عه! سلام! یکی مثه خودم :دی ولی ستارش پر رنگتره چرا :دی
ای آقا رزیدنت 3 هم بازی کردیم، به کررات!!! جیل هم دوست میداریم منتها این تاپ 4 بود دیگه، رقابت یکم سخت بود :دی

سلام عزیز.خوش اومدی.هنوز نیومده دنبال هیجانی؟؟؟!!!:d
الان یه علامت سوال گنده رو سر منه!کاری به لیون ندارم،ولی چه جوری فکرکردی که ایدا رو مهمتر از کرس حساب کردی؟؟؟!!!:-/:-b
جیل و کلر یعنی واقعا کمتر از این ایدا هستن؟؟؟!!!

بچه ها کسی از سرگذشت دقیق جک کروزر خبر دارد یکی میگه مرده یکی میگه زندست یه عکس دیدم که داشت انفجار جزیررو نگاه میکرد
میدونم یک بار لیون اونو کشت یه بار ایدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or