دمت گرم زیادم بد نشده :d
با این حرکتت مخالفم چون قرار بود رو آواتار بکشی ولی اینجا جای اسپم بازی نیست تازه وارد بودی بهت چیزی نگفتم وگرنه هرکی جای من بود به ناظما میگفت یا پستت حذف میشد یا اخطار میگرفتی یا بن میشدی
تابلوئه دیگه به خاطره مخالفت شدید با اویل 4 میگم سدلره
ولی خودمونیم چجوری اونو تو دهنش جا داده؟
دمت گرم زیادم بد نشده :d
با این حرکتت مخالفم چون قرار بود رو آواتار بکشی ولی اینجا جای اسپم بازی نیست تازه وارد بودی بهت چیزی نگفتم وگرنه هرکی جای من بود به ناظما میگفت یا پستت حذف میشد یا اخطار میگرفتی یا بن میشدی
اه بابا تهدید.اقا اجازه میشه یه پست بدم؟:dدمت گرم زیادم بد نشده :dبا این حرکتت مخالفم چون قرار بود رو آواتار بکشی ولی اینجا جای اسپم بازی نیست تازه وارد بودی بهت چیزی نگفتم وگرنه هرکی جای من بود به ناظما میگفت یا پستت حذف میشد یا اخطار میگرفتی یا بن میشدی
اره خود سدلرهسلام و درود، عزیزان این موجود شما رو یاد چه کسی میندازه؟:d
چه طور دلت میاد؟ خب اونم طرفدارهای خودش رو داره دیگه.به هر حال اونم یه سبکیه دیگهتابلوئه دیگه به خاطره مخالفت شدید با اویل 4 میگم سدلره
اینجا اینجوریه. فقط بازی مربوط به وسکر وکریسه بقیه کاراکتر ها هویج تشریف دارن.الان شما با این جملت معادلات جهانی رو ریختی به هم اماده باش که بهت حمله کنن.عزیر من با قوانین سایت اشناییت دارم میدونم پستم هرز بود
فقط یه شوخی کردم
ولی انصافا اویل 4 یازی قشنگیه من نمیدونم شما با مخالفی هی میگی مخالف مخالف
اقا یکم کوتاه بیا
خب اولا خوش اومدی.سلام به همگی! اینجانب یک یوزر تازه وارد ولی پیر و معتاده اویل هستم، امیدوارم من هم بازی بدید! خب بگید بحث درباره چیه؟! هان؟! بهترین کارکترا؟ اینکه معلومه به ترتیب اولویت عبارتند از: وسکر اعظم، ایدا معظم، لیان مُنور و کریس مکرم
اویل یعنی فقط اویل 1و2و3 و با ارفاق 4؛ مرگ بر RE5 & RE:OR
در ضمن من 1سال بیشتره که تو فروم هایه بی سی چرخ میزنم، ولی بنا به دلایلی عضو نبودم اما الان بنا به دلایلی عضو شدم
بسیار ممنون از خوش امد گویی صمیمانتون >:d<خب اولا خوش اومدی.
دوما اسم کوچیکت رو بمون بگی خوشحال میشیم.
سوما بحث ما این نبود ولی خوبه که از همین اول موضعت رو مشخص کردی (الان اون کریس رو گذاشتی اخر خیلی خطرناکه ها حالا بهت گفته باشم).امیدوارم روز های خوبی رو با بچه های این تاپیک داشته باشی.
اقا من نمیدونم چرا هر کی میاد یه تو سری به این orcمیزنه بابا بزارید بیاد بعدا گیر بدید.من که مطمئنم بازی باید داستان جالبی داشته باشه.

خوب فکر کن ...بسیار ممنون از خوش امد گویی صمیمانتون >:d<
آقایه محترم!!!! آقایه محترم!!!! این کارکترا Best of best هستند! الکی ملت رو تحریک نکن که رو سرمون خراب بشن، من قبلاً جنگایه اینجا رو دیدم، و حتی دیدم که یوزری با اسم آرتاس و شخصه دیگه ای به اسمه افشین، یه تنه از لیان در برابر حملات خودیها (نه دشمن! کریس و لیان رفیقن با هم) دفاع کردند![]()
در ضمن گفتید داستان جالبی باید داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که نمیخوایم بحث کنیم ولی چه جالب باشه و چه جالب نباشه، اسپین افه دیگه... زامبی بر سر کپکام که اوومد اسپین اف درست کرد![]()
بزار فکر کنم...خوب فکر کن ...
کدورونیکا هم همین مدلی بود ولی یکی از بهترین نسخه هاست.همون بهتر که بزاریم بیاد بعدا دربارش صحبت کنیم زیاد عجله نداشته باش.
در ضمن جواب دوما مارو ندادی ها.
از این دعواها زیاد میبینی اینجا حالا مونده

دوست گرامی عزیز دلو حتی دیدم که یوزری با اسم آرتاس و شخصه دیگه ای به اسمه افشین، یه تنه از لیان در برابر حملات خودیها (نه دشمن! کریس و لیان رفیقن با هم) دفاع کردند
سلامدوست گرامی عزیز دل
شما لطف کن برای تماشا و تفریح تشریف ببر جای دیگه اینجا بحث میشه و کسی هم جنگ و دعوا با کسی نداره ما همه اینجا با هم دوستیم سعی نکن با این حرفا تو این تاپیک جنگ و دعوا را بندازی و حرف های تحریک آمیز بزنی
سلام به همگی! اینجانب یک یوزر تازه وارد ولی پیر و معتاده اویل هستم، امیدوارم من هم بازی بدید! خب بگید بحث درباره چیه؟! هان؟! بهترین کارکترا؟ اینکه معلومه به ترتیب اولویت عبارتند از: وسکر اعظم، ایدا معظم، لیان مُنور و کریس مکرم
در ضمن من 1سال بیشتره که تو فروم هایه بی سی چرخ میزنم، ولی بنا به دلایلی عضو نبودم اما الان بنا به دلایلی عضو شدم
عه! سلام! یکی مثه خودمضمن عرض سلام و خوشامد به شما دوست عزیز جیل چی شد یعنی اصلا از جیل خوشت نیومده؟؟ 3 رو بازی کردی؟
سلام عزیز.خوش اومدی.هنوز نیومده دنبال هیجانی؟؟؟!!!:dسلام به همگی! اینجانب یک یوزر تازه وارد ولی پیر و معتاده اویل هستم، امیدوارم من هم بازی بدید! خب بگید بحث درباره چیه؟! هان؟! بهترین کارکترا؟ اینکه معلومه به ترتیب اولویت عبارتند از: وسکر اعظم، ایدا معظم، لیان مُنور و کریس مکرم
:-b