Jill_89
کاربر سایت
خیلی ممنون از دوست عزیز جناب T.M.D.B.B و the fenomبابت خوش آمدگویی!
خدمت devil girl عزیز باید عرض کنم که میشه لطف کنین بگین چرا مهم ترین کاراکتر در سری رزیدنت اویل لیونه؟؟
بابا تو رو خدا پستا رو بخونید بعد بیاید نظر بدید(مخاطب من فقط شما نیستی دویل گرل عزیز کلا میگم.)
ما یه ساعت منطقی وقت میزاریم بحث میکنیم بعد شما یه دفعه میای میگی اصلا شخصیت اول همه اویلا لیونه کسی حرفی داره؟؟؟؟؟
اگه اینجوری بود من اویلو میبوسیدم میزاشتم کنار.میشه بگی شما کدوم اویلا رو بازی کردی نکنه فقط 2و4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------
خدمت devil girl عزیز باید عرض کنم که میشه لطف کنین بگین چرا مهم ترین کاراکتر در سری رزیدنت اویل لیونه؟؟
بابا تو رو خدا پستا رو بخونید بعد بیاید نظر بدید(مخاطب من فقط شما نیستی دویل گرل عزیز کلا میگم.)
ما یه ساعت منطقی وقت میزاریم بحث میکنیم بعد شما یه دفعه میای میگی اصلا شخصیت اول همه اویلا لیونه کسی حرفی داره؟؟؟؟؟
اگه اینجوری بود من اویلو میبوسیدم میزاشتم کنار.میشه بگی شما کدوم اویلا رو بازی کردی نکنه فقط 2و4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------
خوب الان داستان به این صورت روایت شده و شخصیت پردازی ها هم همینطور ولی حامد جان دیگه خداوکیلی RE2 از همه نظر عالی بود و نمیشه بگیم لیان چه توش بود چه نبود فرقی نمیکرد ! اصلا قشنگیش به همین بود که یه افسر تازه کار وارد شهر شده و از هیچی بی خبره و وقتی وارد اون محیط تاریک و ... میشی واقعا گیم پلی و داستان و .. برات لذت بخشه و همینطور کلر که از هیچی بی خبر دنبال کریس هست و با لیان با هم داستان رو طی میکنند . ولی چرا یه شماره اصلی مثل 4 که شخصیتش لیان هست باید به این صورت داستانش روایت بشه ولی داستان لیان هنوز تموم نشده , کریس و جیل دیگه کارشون تموم شده چون وسکر مرد (فعلا که مرده نمیشه بگیم زندس حالا شاید توی سری های بعدی زنده باشه که دلایل خوبی هم واسه اثباتش هست) . واقعا تا E3 سال دیگه نمیتونم صبر کنم تا RE6 رونمایی شه خدا کنه VGA امسال به طور کامل معرفیش کنند .
سلام دوست عزیز ببخشید دخالت کردم پستتون رو خوندم جوابش اینجام گیر کرد.
اینی که شما (قشنگیش یه اینه که .....) میگی قشنگ میشه ولی رزیدنت اویل نیست!
در ضمن میشه بگه تو 2 لیون نبود چی میشد؟؟؟؟

:thanks:

پس کجا بودی تا الان

!!!!