بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خیلی ممنون از دوست عزیز جناب T.M.D.B.B و the fenomبابت خوش آمدگویی!
خدمت devil girl عزیز باید عرض کنم که میشه لطف کنین بگین چرا مهم ترین کاراکتر در سری رزیدنت اویل لیونه؟؟
بابا تو رو خدا پستا رو بخونید بعد بیاید نظر بدید(مخاطب من فقط شما نیستی دویل گرل عزیز کلا میگم.)
ما یه ساعت منطقی وقت میزاریم بحث میکنیم بعد شما یه دفعه میای میگی اصلا شخصیت اول همه اویلا لیونه کسی حرفی داره؟؟؟؟؟
اگه اینجوری بود من اویلو میبوسیدم میزاشتم کنار.میشه بگی شما کدوم اویلا رو بازی کردی نکنه فقط 2و4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- نوشته در 06:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:38 PM ارسال شده بود ----------

خوب الان داستان به این صورت روایت شده و شخصیت پردازی ها هم همینطور ولی حامد جان دیگه خداوکیلی RE2 از همه نظر عالی بود و نمیشه بگیم لیان چه توش بود چه نبود فرقی نمیکرد ! اصلا قشنگیش به همین بود که یه افسر تازه کار وارد شهر شده و از هیچی بی خبره و وقتی وارد اون محیط تاریک و ... میشی واقعا گیم پلی و داستان و .. برات لذت بخشه و همینطور کلر که از هیچی بی خبر دنبال کریس هست و با لیان با هم داستان رو طی میکنند . ولی چرا یه شماره اصلی مثل 4 که شخصیتش لیان هست باید به این صورت داستانش روایت بشه ولی داستان لیان هنوز تموم نشده , کریس و جیل دیگه کارشون تموم شده چون وسکر مرد (فعلا که مرده نمیشه بگیم زندس حالا شاید توی سری های بعدی زنده باشه که دلایل خوبی هم واسه اثباتش هست) . واقعا تا E3 سال دیگه نمیتونم صبر کنم تا RE6 رونمایی شه خدا کنه VGA امسال به طور کامل معرفیش کنند .

سلام دوست عزیز ببخشید دخالت کردم پستتون رو خوندم جوابش اینجام گیر کرد.
اینی که شما (قشنگیش یه اینه که .....) میگی قشنگ میشه ولی رزیدنت اویل نیست!
در ضمن میشه بگه تو 2 لیون نبود چی میشد؟؟؟؟

من همه اویل ها رو بازی کردم ! خب شما راست می گی ولی اگه اینطوره پس نه جیل ، نه کارلوس ، نه کریس و نه کلیر شخصیت اصلی نیست و کسی که مهمترین نقش رو در سری اویل ایفا می کنه آلبرت وسکره !
ولی به نظرم لئون مهم بود ، نبود ؟!!! یعنی هیچ اهمیتی نداشت ! داشت به خدا داشت !
ولی خودمونیم ها لیان چجور مبارزه هایی به پستش میخوره کریس و جیل چه مبارزه هایی همش باید از یه زن رودست بخوره که اورضشو نداره بهش بگه دوست دارم ولی کریس و جیل مجبورن با وسکر دست و پنجه نرم کنن عجب روزگاریه!!!
این جمله رو تازه خوندم و با خوندنش واقعا قانع شدم ! جدی لئون ارزه ی اینو نداشت که به زن مورد علاقه ش بگه دوستت دارم بعد واسه ما شده مامور ویژه ی اَیالات متحده و برای نجات دختر رئیس جمهور می فرستنش :))

ببخشید دوستان من نظرم کاملا برگشت ، من به شخصه چون لئون خوشتیپ ترین کاراکتر اویل هست دوسش دارم همین !

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان من نظرم کاملا برگشت ، من به شخصه چون لئون خوشتیپ ترین کاراکتر اویل هست دوسش دارم همین !
تقریباً میشه گفت 100٪ دخترها به همین علت به لئون علاقه دارند! من به شخصه برای طراحی خوب این شخصیت (اعتماد به نفس بالاش) بهش علاقه دارم و در اینکه کاراکتر کلیدی این سری هست شکی ندارم، چون اگر نبود به غیر از شماره دوم در نسخه‌های دیگه این شخصیت رو نمیدیدیم!
مطمئن باشید لئون در آینده تأثیر بیشتری در روایت داستان این سری خواهد داشت، همان طور که اصلاً شخصیت محوری داستان ORC هم همین لئون خوش تیپ خودمونه.

من همه اویل ها رو بازی کردم ! خب شما راست می گی ولی اگه اینطوره پس نه جیل ، نه کارلوس ، نه کریس و نه کلیر شخصیت اصلی نیست و کسی که مهمترین نقش رو در سری اویل ایفا می کنه آلبرت وسکره !
ولی به نظرم لئون مهم بود ، نبود ؟!!! یعنی هیچ اهمیتی نداشت ! داشت به خدا داشت !

این جمله رو تازه خوندم و با خوندنش واقعا قانع شدم ! جدی لئون ارزه ی اینو نداشت که به زن مورد علاقه ش بگه دوستت دارم بعد واسه ما شده مامور ویژه ی اَیالات متحده و برای نجات دختر رئیس جمهور می فرستنش :))

به ایشون میگن یک شخصیت مستقل و منطقی!!
این دوتا جمله رو باید طلا گرفت سر در تاپیک چسبوند!!!
هر جفتشون عالیه!!!!!!!!:victory::-bd:thanks:

خواهش می کنم این بحث لیون رو تموم کنید.من نظری نمدم.چون فکر می کنید که چون از لیون خوشم نمیاد اینجوری میگم.ورود فرزاد عزیز رو هم تبریک عرض می کنم.اینم جواب سوالاتت:پدر جیل دزد بوده و لاز جیل هم برای دزدی هاش استفاده می کرده.ویروس جی هم بستگی به شرایط میزبان داره.مثلا بیرکن موقع تزریق ویروس به خودش زخمی و در حال مرگ بود.ولی کورتیس سالم بود و برای همین هم تغییراتی نسبت به بیرکن داشت (مثل داشتن دم.) در ویکی هم به این نگکته اشاره شده.داستان رزیدنت اویل 4 هم اصلا ضعیف نبود.ولی خداییش خودت با داستان کد ورونیکا و رزیدنت اویل 5 مقایسه کن و ببین که کدوم به داستان اصلی نزدیک تره و پیچیدگی های بیشتری داره!
در ضمن اگه نوبتی هم باشه،رزیدنت اویل 6 نوبت داستان کلیر،شری و استیوه.لیون و ایدا در رزیدنت اویل 4 بودند.کریس و جیل هم در رزیدنت اویل 5.حالا وجدانا نوبت کیه؟البته از اونجایی که سناریوی دوم رزیدنت اویل (سرگذشت کلیر و لیون) باید به طور کامل در رزیدنت اویل 6 تموم بشه،حضور لیون و ایدا هم در این بازی دور از ذهن نیست.ولی با این وجود باز هم کلیر در اولویته!

اون شب خیلی خسته بودم چشام درست نمیدید.:d خب همون حالا بزار ببینیم.
چشم دادش دیشب بود البته ها

سلام. من میگم اگه داستان 6 بخواد با لیون شروع بشه دیگه خیلی مسخره میشه.دیگه شورش در میاد.لیون تو 2 تا اویل اتفاقی وارد داستان شد ولی دیگه خیلی آبروریزیه که بازم اتفاقی بیاد وسط میدون اگرم که بخواد دونسته و برنامه ریزی شده بیاد که از اونم مسخره تره خدایی گروه استار(جیل و کریس ) به این شاخی که اصلا کارشون ماموریت های خاص هست مگه مردن که یه پلیس معمولی(به قول خودمون سرباز صفر) درگیر داستان 6 بشه؟
اگه یادتون باشه تو 2 لیون شب تو شهر داشت میرفت که با زامبی ها برخورد کرد(یعنی ربطی به قضیه نداشت)البته من لیون رو به عنوان یه پلیس وظیفه شناس قبول دارم.ولی شما نگاه کن کاپکم با آوردن لیون گند زد به داستان .به خاطر یه شخصیت داستان رو به هم زد.
تو اویل 4 هم همینطور رفته بود دختر رئیس جمهور رو نجات بده.البته با 2 تا پلیس (که زامبیا سوزوندنشون بعد انداختنشون تو دریا) تازه یه خانم محترم هم که با بیسیم بهش اطلاعات میداد.!!!!!!!!!!!!!!!!
قابل توجه دوستانی که میگن لیون پارتنر نداره تازه به بقیه کمک هم میکنه.
اگه به لج کرئنه که منم لج کنم
بابا یکم واقع بین باشید شخصیت لیان همونطور که مجید جان میگه (البته خوش آمد به ایشون میگم) خیلی اتفاقی وارد داستان شده هم تو نسخه 2 و هم نسخه 4 و خیلی برام عجیبه که چطور شد که این همه محبوب شد فکر میکنم فن ها کاراکتر هایی رو که مثل دفتر مشق باشه سرگذشتشون و همه چیه زندگشون معلوم باشه و به قول خودم مرموز نباشن رو بیشتر دوست دارن یا باز به نظرم چون ایدا و لیان همش به هم چسبیدن رو ملاک قرار میدن و میگن باید طرفدارش باشیم چون من تا اونجایی که میدونم کلیر هم دقیقا مثل لیان وارد بازی شده ولی اون سرگذشت و داستانه قوی ای براش ساختن ولی این رو نه حتی ایدا هم از این قضیه مستثنی نیست و اون هم با اویل 2 اومده تو بازی ولی چرا اینقدر محبوب نشده من در عجبم.
ولی خودمونیم ها لیان چجور مبارزه هایی به پستش میخوره کریس و جیل چه مبارزه هایی همش باید از یه زن رودست بخوره که اورضشو نداره بهش بگه دوست دارم ولی کریس و جیل مجبورن با وسکر دست و پنجه نرم کنن عجب روزگاریه!!!
من که خودم معتقدم کم کم باید بازی اویل رو ببوسیم بزاریم کنار چون این روندی که کپمکام پیش گرفته فردا ممکنه یه بازی بزنه به اسم THE SIMS : RESIDENT EVIL اونوقت باید شاهد باشیم یه زامبی رو از بچگی تا وقتی میمیرن جمع و جور کنیم

سلام آقا مجید. من نمیدونم چرا اصلا متوجه پستای شما نشده بودم. ببخشید
اول از همه بهتون خوش آمد میگم
دوم اینکه منم نظرم همینه. اگه رزیدنت اویل2 فقط با کلیر روایت میشد یا آخرش لیون میمرد خیلی بهتر بود تا اینکه بیان یک کاراکتر کاملا پرت رو بچپونن تو بازی. بعد از اویل1 کریس و جیل بدبخت خودشونو پاره کردن که مردم شهر رو آگاه کنن ولی همشون یک مشت ابله بودن که عاقبتشونم دیدین!!=))
حالا لیون چی؟ اون یه پلیس تازه وارد به شهر بود که هزار بار خر شانسی آورد که نمرد. به لطف ایدا که داشت میمرد چند بار ولی باز به لطف همون ایدا چندین بار نجات پیدا کرد.
و در آخر هم فرار کرد.
بعد یک چنین کسی رو من نمیدونم واسه چی برداشتن بردن آموزش های ویژه بهش دادن و فلان و بیسار... که چی...که اینکه بره دختر رئیس جمهور رو از یک مشت انگل نجات بده.
کاپکام هم واقعا گاگوله!!!! رزیدنت اویلی که مبنا و پایش بر اساس علم و ویروس بود تا 3شماره اصلی و چندین اسپین آف مثل کد ورونیکا، چه به انگل؟؟؟
همینه دیگه. واسه گنده کردن لیون کم آوردن یک چیز چرت از خودشون در آوردن.
لاسپلاگاس!!!:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

یعنی حال می کنما
ببین لیان چیکار کرده که طرفدارای کریس چش دیدنشو ندارن حاضرن هر کاری بکنن تا از داستان حذف بشه :lol:
دمش گرم
یعنی یه در صد فک کنین لیان نبود تو اویل 2 یا مرده بود
اگر نبود که اصلا داستانی شکل نمی گرفت اگر هم می مرد شری بنده خدا باید پیاده می رفت خودشو می رسوند به مامورای دولتی شایدم تو راه طعمه گرگ می شد
اصلا دیگه منتظر شماره 6 هم نبودیم
حالا جدا از نجات اشلی تو شماره 4 فک کن کی می خواست ایدا رو نجات بده و بعدم سدلر بکشه جالبیش این بوده که اصن اون وقت شماره 5 هم شروع نمی شد کریس خر دست (شوخی نزنین :دی) هم نمی یومد تو بازی :دی
یعنی فک کن اگه لیان تو شماره 2 مرده بود کی به کریس میل میزد که این خواهر بدبختت تو جزیره راکفورت گیر افتاده
نمی دونم کجا لیان حق کریس رو خورد که اهمیتش از اشلی گراههام کمتر شد

خواهش می کنم این بحث لیون رو تموم کنید.من نظری نمدم.چون فکر می کنید که چون از لیون خوشم نمیاد اینجوری میگم.ورود فرزاد عزیز رو هم تبریک عرض می کنم.اینم جواب سوالاتت:پدر جیل دزد بوده و لاز جیل هم برای دزدی هاش استفاده می کرده.ویروس جی هم بستگی به شرایط میزبان داره.مثلا بیرکن موقع تزریق ویروس به خودش زخمی و در حال مرگ بود.ولی کورتیس سالم بود و برای همین هم تغییراتی نسبت به بیرکن داشت (مثل داشتن دم.) در ویکی هم به این نگکته اشاره شده.داستان رزیدنت اویل 4 هم اصلا ضعیف نبود.ولی خداییش خودت با داستان کد ورونیکا و رزیدنت اویل 5 مقایسه کن و ببین که کدوم به داستان اصلی نزدیک تره و پیچیدگی های بیشتری داره!
در ضمن اگه نوبتی هم باشه،رزیدنت اویل 6 نوبت داستان کلیر،شری و استیوه.لیون و ایدا در رزیدنت اویل 4 بودند.کریس و جیل هم در رزیدنت اویل 5.حالا وجدانا نوبت کیه؟البته از اونجایی که سناریوی دوم رزیدنت اویل (سرگذشت کلیر و لیون) باید به طور کامل در رزیدنت اویل 6 تموم بشه،حضور لیون و ایدا هم در این بازی دور از ذهن نیست.ولی با این وجود باز هم کلیر در اولویته!
حرفت منطقی ولی خداییش بی خیال استیو شو استیو دیگه مرد زنده شدن خیلی مسخرست من فک می کنم یعنی مطمئنم که کلیر یه پای شماره 6 و لیان هم همین طور ممکنه مثل شماره 2 . 2تا شخصیت داشته باشیم
البته فک کنم از طریق دمنیشن لیان بیلی و ربکا رو به داستان مربوط کنه
البته ایدا باید تکلیفش معلوم بشه که به نظرم با وجود آنجلا ایدا تبودیل به شخصیت منفی تبدیل بشه و در عین ناباوری لیان مجبور بشه جلوش واسته

آخرین ویرایش:
سلام .آرتاس عزیز
ما اصلا میگه هر چی شما گفتین درست!میشه بگید اگه قرار باشه لیون کاراکتر اول اویل 6 باشه چجوری باید وارد داستان بشه؟؟؟؟؟نکنه میخواین بگین لیون داره با دوست ...ش تو خیابون راه میره که یه دفعه یه زامبی میاد جلو و ..........!!!!!!؟؟؟؟؟؟=))
سلام به دوست خوبم!
داش این داستان که خیلی خیته! فکر کن داری با طرف تو پارک ملت راه میری، یه دفعه برقا میره و همه تبدیل به زامبی میشن (مثله کلیپه مایکل جکسون خدا بیامرز :دی) اونوقت تنها کاری که از دست آدم برمیاد اینه که باهاشون بریک دنس بزنه!!!! :دی =))
اما جدا از این حرفا، من اینو میگم بیاین فرض بگیریم که وسکر دیگه کامل از بین رفته (حالا چه تو re5 چه تو re100)! خب شما قبول دارید داستانه اویل تموم شه و هیچ توضیحی درباره داستان ایدا و سازمان چیزی گفته نشه؟! در ضمن پیشاپیش بگم که من در برابر پاسختون به این سؤال هیچی نمیگم!
من که خودم معتقدم کم کم باید بازی اویل رو ببوسیم بزاریم کنار چون این روندی که کپمکام پیش گرفته فردا ممکنه یه بازی بزنه به اسم THE SIMS : RESIDENT EVIL اونوقت باید شاهد باشیم یه زامبی رو از بچگی تا وقتی میمیرن جمع و جور کنیم:|
میگم ما که اون فرزاد بیچاره رو فراریش دادیم حداقل این اعضای جدید رو فراری ندیم :d:d:d:d
آخ قربونت برم من :x پس کجا بودی تا الان :دی
بینگو!!!! اعتباره ستاره شه بچسبه به یوزرت!!! این چیزی بود که میخواستم بشنوم! و واسه من این معنی رو داره که کسی که انقدر منطقی صحبت میکنه میشه باهاش بحث کرد! دمت گرم حامد جون، از همون اول هم بهت امید داشتم :دی
من 500بار گفتم بی طرفم! ولی هیچ کدوم از دلایلتون واسه زیره سؤال بردن لیان کافی نبود!!! وبعضی ها هم ما رو متعصب خطاب کردن! چون من همیشه جوابی واسشون داشتم! اما دوستان! حامد کاملاً درست گفت! البته فقط گفت و مدرکش هم احتمالاً رو دست خوردن از ایداست، اما دلیل قانع کننده ای نیست! چون به هر حال علاقست دیگه! ولی ای فن های لیان، نقطه ضعفه لیان همینه!!!! لیان به شدت به جنس مخالفش وابستس (اما نه از روی عشق و دوست داشتن) و با اینکه تو داره، اما نمیتونه این رفتارش رو مخفی کنه!!! حتی سازنده ها هم واستون نشونه گذاشتن، کجا؟ حامد جون نگران نباش، برگه برندت دسته منه -> RE4!!!! منظورم اون خانمی هست که با لیان بیسیم بازی میکرد!!! اویل بازهای واقعی بگن درسته یا نه، تو آخرین تماس این دو نفر لیان به ایشون میگه که میبینم عینکت رو برداشتی (چیزی که شرط میبندم هیچ کدوم از پلیرها به سرعته لیان نتونستن این قضیه رو تشخیص بدن)، و تازه آخرش هم تیکه میندازه به طرف و میگه نظرت چیه که وقتی برگشتم شمارم رو داشته باشی!!!
بله لیان، جنس مخالف تنها نقطه ضعفشه! این حرف درست حسابیه!!!
این دوتا جمله رو باید طلا گرفت سر در تاپیک چسبوند!!!
اشتب نکن ای دوسته پارازیت ایو بازه قدره من!!! حرفه حامد جون رو باید سر درد کپکام گذاشت که گفت:
من که خودم معتقدم کم کم باید بازی اویل رو ببوسیم بزاریم کنار چون این روندی که کپمکام پیش گرفته فردا ممکنه یه بازی بزنه به اسم THE SIMS : RESIDENT EVIL اونوقت باید شاهد باشیم یه زامبی رو از بچگی تا وقتی میمیرن جمع و جور کنیم
چون حقیقته Sad But True
------------------------------
اما اون سؤالم که مطرح کردم هنوز پا برجاستا! قابل توجه باهوشا!!! :دی

concept arts
26806.jpg
Tango-Gameworks-concept-art-1.jpg

• Like
Reactions: {The Phenom}
سلام به دوست خوبم!
داش این داستان که خیلی خیته! فکر کن داری با طرف تو پارک ملت راه میری، یه دفعه برقا میره و همه تبدیل به زامبی میشن (مثله کلیپه مایکل جکسون خدا بیامرز :دی) اونوقت تنها کاری که از دست آدم برمیاد اینه که باهاشون بریک دنس بزنه!!!! :دی =))
اما جدا از این حرفا، من اینو میگم بیاین فرض بگیریم که وسکر دیگه کامل از بین رفته (حالا چه تو re5 چه تو re100)! خب شما قبول دارید داستانه اویل تموم شه و هیچ توضیحی درباره داستان ایدا و سازمان چیزی گفته نشه؟! در ضمن پیشاپیش بگم که من در برابر پاسختون به این سؤال هیچی نمیگم!

آخ قربونت برم من :x پس کجا بودی تا الان :دی
بینگو!!!! اعتباره ستاره شه بچسبه به یوزرت!!! این چیزی بود که میخواستم بشنوم! و واسه من این معنی رو داره که کسی که انقدر منطقی صحبت میکنه میشه باهاش بحث کرد! دمت گرم حامد جون، از همون اول هم بهت امید داشتم :دی
من 500بار گفتم بی طرفم! ولی هیچ کدوم از دلایلتون واسه زیره سؤال بردن لیان کافی نبود!!! وبعضی ها هم ما رو متعصب خطاب کردن! چون من همیشه جوابی واسشون داشتم! اما دوستان! حامد کاملاً درست گفت! البته فقط گفت و مدرکش هم احتمالاً رو دست خوردن از ایداست، اما دلیل قانع کننده ای نیست! چون به هر حال علاقست دیگه! ولی ای فن های لیان، نقطه ضعفه لیان همینه!!!! لیان به شدت به جنس مخالفش وابستس (اما نه از روی عشق و دوست داشتن) و با اینکه تو داره، اما نمیتونه این رفتارش رو مخفی کنه!!! حتی سازنده ها هم واستون نشونه گذاشتن، کجا؟ حامد جون نگران نباش، برگه برندت دسته منه -> RE4!!!! منظورم اون خانمی هست که با لیان بیسیم بازی میکرد!!! اویل بازهای واقعی بگن درسته یا نه، تو آخرین تماس این دو نفر لیان به ایشون میگه که میبینم عینکت رو برداشتی (چیزی که شرط میبندم هیچ کدوم از پلیرها به سرعته لیان نتونستن این قضیه رو تشخیص بدن)، و تازه آخرش هم تیکه میندازه به طرف و میگه نظرت چیه که وقتی برگشتم شمارم رو داشته باشی!!!
بله لیان، جنس مخالف تنها نقطه ضعفشه! این حرف درست حسابیه!!!

اشتب نکن ای دوسته پارازیت ایو بازه قدره من!!! حرفه حامد جون رو باید سر درد کپکام گذاشت که گفت:

چون حقیقته Sad But True
------------------------------
اما اون سؤالم که مطرح کردم هنوز پا برجاستا! قابل توجه باهوشا!!! :دی
دمت گرم که کامل و با دقت پست ها رو میخونی
باورت نمیشه آرتاس دقیقا همین 1 ساعت پیش داشتم به همون یه تیکه فکر میکردم میخواستم بیام بگم ولی دیدم تو زودتر گفتی وجه تمایز لیان با بقیه هم همینه
من فکر کنم داستان 4 رو عمدا میکامی به اون شکل ساخته که نقطه ضعف لیان رو نشون بده و تو انیمیشن دیجنریشن هم دیدی که لیان خیلی وابستگی داره و یه جورایی خودشو مسئول میدونه درمقابل شخصیتی که براش اهمیت داره، تو اویل 2 و اویل 4 و اویل دیجنریشن و احتمالا تو دمنیشن شاهدشیم

افشین من قبول ندارم اگه لیان نبود اونا چی کار میخواستن بکنن، شری رو کی به مقامات میداد؟ شری همونطور که تا اومدن لیان تونسته بود خودشو سرپا نگه داره میتونست خودشو به یه جایی برسونه ممکن بود ایدا بهش برسه و به سازمان تحویلش بده یا ممکن بود کلیر پیداش کنه و مراقبت کنه ازش و حتی اشلی اگه دست سدلر میموند و حتی تبدیل میشد فکر میکردی ایدا همونطور که جزیره رو فرستاد هوا نمیتونست دخل سدلر رو بیاره؟ ببین افشین (دارم بحث میکنم ها ناراحت نشی!) اینکه اگه لیان نبود چه بلایی کلا سره بازی میومد نظرم من اینه که روند داستانی بازی بهتر از الان میشد چون اونوقت داستان نویس ها نمیومدن داستان 4 رو بسازن و یه داستان بهتر داشتیم تو شماره 4 این ایدا بود که کمک لیان کرد تا بتونه سدلر رو از سر راه برداره وگرنه همونایی که با هلیکوپتر اومدن ایدا رو بردن حتما میتونستن یه ارتش رو با خودشون بیارن و جزیره و سدلر و همه چی رو بفرستن هوا در مورد شری هم که گفتم شاید قربانی میشد ولی اینو بدون داستان اویل خیلی به سمت مثبت گرایی کشیده شده یعنی همش منفی ها از بین میرن و خوب ها پیروز میشن بدون اینکه یه نفرشون حذف بشه حتی تو شماره 5 دیدیم یکی هم اضافه شد من میگم داستان بازی باید یکم تاریک بشه یکم به سمت منفی ها کشیده بشه وگرنه اینجوری که پیش بره هم به بن بست میخوره هم مجبورن آبکی بسازنش الان داستان بازی اویل از بالانسش خارج شده و قشنگیشو از دست داده بعضی وقتا تاریک کردن یه داستانی نه تنها از قشنگیش کم نمیکنه بلکه میتونه دروازه های جدیدی رو برای نویسنده باز کنه تا بتونه قصشو ادامه بده
حالا من به نیما میخوام یه چیزی بگم ولی امیدوارم ناراحت نشی
من نزدیک 10 بار ازتون خواستم (مخصوصا شما نیما عزیز) یه بحثی راه بندازین وقتی میایین در مورد نحوه لباس نظامی با چند صفحه عکس تاپیک رو جلو میبرین کسی نمیگه چرا اینجوری میکنین و اصلا هم ربطی به اویل نداره ولی وقتی من میام با بقیه اینجوری بحث میکنیم از 2-3 روز پیش تا الان 10 بار بهم میگین بیخیال شو، بحثو تموم کنین، تو نمیدونی حقم داری ولی بیخیال شو، یا بیایین ما رو هم روشن کنین تا ما هم بدونیم یا بهمون گیر ندین چرا این بحثا رو میکنین خب چی کار کنیم بیاییم خودمونو نگاه کنیم یا در و دیوار تاپیک رو؟ خدا رو شکر کنیم یا شاکی باشیم که چرا خبر جدیدی بهمون نمیدن که سرش بحث کنیم، بازی جدید هم که نیمده بریم سرش بحث کنیم خب باز بهتر از هیچیه کسی هم از اون یکی ناراحت نمیشه چون داریم دوستانه بحث میکنیم نه جدل، کسی هم که نمیاد اطلاعات بزاره همه حالشو ببریم یادش بخیر قدیم احد میومد یه مطلب میزاشت همه یه هفته 2 هفته تو کفش میموندیم بعد که احد دیگه مطلب نزاشت خب نیما اومد مطالب داد از وقتی هم که نیما رفت دنبال کتاب و کنکورش خبری نشد از مطالب به درد بخور حالا که داریم سر مسائلی حالا چه غلط از دید شماها یا درست بازم از دید شما ها بحث میکنیم میگین بیخیال صحبت نکنین
خب بیایید بگید در مورد چی حرف بزنیم که هم ما خوشمون بیاد هم شما
امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم با این حرفام ولی خیلی زور زدم نگم ولی دیدم نگم اینجوری پیش بره ناراحتی پیش میاد
افشین این کانسپت ها چی هستن؟ واقعا اگه قرار باشه بازی ای اینطوری باشه باید روش خوب کار بشه البته میکامی نشون داده که میتونه دمش گرم

آخرین ویرایش:
خوب!جالبه بعد از این همه حرف که من زدم بازم میگن داستان اویل تموم شد و دیگه نباید حرف کرس و جیل رو زد!
خوب باشه!شماها درست میگید!منم نتیجه میگیرم که دیگه سازمان دارو سازی وجود نداره و فقط یه آقا پلیس میمونه که باید بره به جنگ آدم بدها!
سازمان دارویی وجود داره؟باشه!کرس و همراهانش باید برن بشینن تو خونه گلدونارو آب بدن تا آقا پلیسه که از همه چی و همه جا اطلاع داره و کلی تحقیقات کرده یک تنه به جنگ ویروس و انگل و باکتری بره!بابا این لیون عین کارآگاه گجت میمونه!بدبختیها و زحمتاش مال چندنفر دیگست این آقا اسمش درمیره!واقعا مضحک میشه اگه کرس و همراهاش از دور خارج بشن و این ژیگولی بیاد وسط!کرس تحقیق میکنه مثه سایه میره دنبال وسکر دست همه رو رو میکنه.مدارک جمع میکنه و...جیل بدبخت بدنش میزبان میشه،خودش تو بطن کار بوده و با ویروس ها آشناست و... اون وقت اینا باید بشینن تو خونه و این همه تجربه و سابقشون خاک بخوره که لیون بیاد وسط!آخه این منطقه؟حالا چون کپکام اینکارو میکنه م باید بگم درسته؟کجای دنیا نیروهای زبدشونو میندازن دور؟حتی تا مرگ یارو هم ازش استفاده میکنن!بعد ما بیایم سینمونو بدیم جلو بگیم وسکر مرد پس کرس و جیل برن دنبال بازیشون دیگه نوبت بقیست:))
آخه بقیه چه کار مثبتی کردن؟قبلا هم گفتم ولی کسی حتی نخوند!خطشم بولد کردم که تو چشم باشه!گفتم که بابا!کرس و جیل محققن!تحقیق کردن.خودشون به مدارک رسیدن و اطلاعات جمع کردن.ولی لیون یه ماموره!کجا دیدن که لیون به پیشبرد اطلاعات کمک کرده باشه؟رفته تو دهات دیده خر تو خره گزارش داه به کرس که،آقا کرس اینجا اوضاع قمردرعقربه!!!این آقا وسکرو ببینه ازش ساعت میپرسه!چون سایشو هم ندیده!بعد میخواد لیدری کنه؟!!!:))واقعا این منطقه؟؟؟:-/
بابا یه کم رو روند بازی دقت کنید!اینقدر هول هولکی جواب ندین!نقش پررنگ لیونو میخوایید ثابت کنم؟اگر اویل4 ساخته نمیشد چه اتفاقی میفتاد؟هیچی!لیون هم میشد یکی عین کارلوس!بعد شماها منتظرین که لیون بیاد بشه لیدر علیه سازمانها!!!واقعا اگه این اتفاق بیفته و نیروهای زبده رو بذارن کنار و لیون رو بیارن وسط باید رفت و قارچ خور بازی کرد!!!
کسایی که منو با طرفداری سرسخت کرس متهم میکنن بیان جواب بدن که کجای دنیا یه نیروی زبده و مطلع رو میذارن کنار و یه کارآگاه گجت میارن رو کار؟!!!
من تعصبی برخورد میکنم یا شماها که با وجود این همه دلیل بازم میگین لیون باید باشه وکرس باید بره؟؟؟
لیون کاری نکرده!من مشکلی با خود لیون ندارم که میگین چشم دیدنشو ندارم.ولی واقعا زور داره!ببخشید خار مادر چند نفر دیگه ویروسی شده!!!بعد یه افسر راهنمایی رانندگی رو میارن شاخ میکنن!
واقعا آدم حیرون میمونه از این همه منطق!!!
نیما خرابم کردی با عکس امضات:x

آخرین ویرایش:
دمت گرم که کامل و با دقت پست ها رو میخونی
باورت نمیشه آرتاس دقیقا همین 1 ساعت پیش داشتم به همون یه تیکه فکر میکردم میخواستم بیام بگم ولی دیدم تو زودتر گفتی وجه تمایز لیان با بقیه هم همینه
من فکر کنم داستان 4 رو عمدا میکامی به اون شکل ساخته که نقطه ضعف لیان رو نشون بده و تو انیمیشن دیجنریشن هم دیدی که لیان خیلی وابستگی داره و یه جورایی خودشو مسئول میدونه درمقابل شخصیتی که براش اهمیت داره، تو اویل 2 و اویل 4 و اویل دیجنریشن و احتمالا تو دمنیشن شاهدشیم

افشین من قبول ندارم اگه لیان نبود اونا چی کار میخواستن بکنن، شری رو کی به مقامات میداد؟ شری همونطور که تا اومدن لیان تونسته بود خودشو سرپا نگه داره میتونست خودشو به یه جایی برسونه ممکن بود ایدا بهش برسه و به سازمان تحویلش بده یا ممکن بود کلیر پیداش کنه و مراقبت کنه ازش و حتی اشلی اگه دست سدلر میموند و حتی تبدیل میشد فکر میکردی ایدا همونطور که جزیره رو فرستاد هوا نمیتونست دخل سدلر رو بیاره؟ ببین افشین (دارم بحث میکنم ها ناراحت نشی!) اینکه اگه لیان نبود چه بلایی کلا سره بازی میومد نظرم من اینه که روند داستانی بازی بهتر از الان میشد چون اونوقت داستان نویس ها نمیومدن داستان 4 رو بسازن و یه داستان بهتر داشتیم تو شماره 4 این ایدا بود که کمک لیان کرد تا بتونه سدلر رو از سر راه برداره وگرنه همونایی که با هلیکوپتر اومدن ایدا رو بردن حتما میتونستن یه ارتش رو با خودشون بیارن و جزیره و سدلر و همه چی رو بفرستن هوا در مورد شری هم که گفتم شاید قربانی میشد ولی اینو بدون داستان اویل خیلی به سمت مثبت گرایی کشیده شده یعنی همش منفی ها از بین میرن و خوب ها پیروز میشن بدون اینکه یه نفرشون حذف بشه حتی تو شماره 5 دیدیم یکی هم اضافه شد من میگم داستان بازی باید یکم تاریک بشه یکم به سمت منفی ها کشیده بشه وگرنه اینجوری که پیش بره هم به بن بست میخوره هم مجبورن آبکی بسازنش الان داستان بازی اویل از بالانسش خارج شده و قشنگیشو از دست داده بعضی وقتا تاریک کردن یه داستانی نه تنها از قشنگیش کم نمیکنه بلکه میتونه دروازه های جدیدی رو برای نویسنده باز کنه تا بتونه قصشو ادامه بده
:دی
آره من کلاً با خیلیا تو این BC تله قاطی دارم!!!! خودت هم که میدونی کلاً داستانامون چقدر شبیه به همه...
چاکره رفقایه متال بازمونم هستیما!!! :دی
اما اینجا با هم رقیبیم، البته بودیم، شایدم دیدی 2باره رقیب شدیما :دی >:)!!!!
پارته اوله صحبتت که اوکی! حله! آما دومی :دی
با اجازه از شما و دوستان و افشین خان! ببین لیان اگه تو 2 نبود و مثلاً شماره 2 فقط با کلیر بود، شاید (و تا حدودی مطمئناً) به این حد از محبوبیت نمیرسید! هر چند که میگیم حرفه شما درست، لیان هم نبود آب از آب تکون نمیخورد! اما چرا؟ چیزی که تو 2 من و خیلیایه دیگه رو جذب بازی کرد، شخصیت پردازی فوق العاده عالی و داستان و اونت هایه جذابتره لیان بود، چون قسمت بازی با کلیر که اصلاً داستانه خاصی نداشت، اوومد راکون سیتی دید داداشش نیست، بعدم رفت دیگه!!!، اکثراً هم کلیر رو واسه ورونیکا دوست دارن! نمیدونم این حرفم رو قبول داری یا نه! پس ما دلیل حضور لیان تو شماره 2رو نمیتونیم منکر بشیم!!! چون در اصل (اگه نگیم هیرو) کارکتره محبوبه ما محسوب میشه! و اگه همین 4هم ساخته نمیشد، خیلیا، حتی خود شما هم میومدید میگفتید چرا از لیان که تو 2 انقدر بزرگ نشونش دادن دیگه چیزی نشون نمیدن؟!
حالا دوست دارم به سؤالم که یادت رفته بود ج بدی، الان ج بدی:
بیاین فرض بگیریم که وسکر دیگه کامل از بین رفت (حالا چه تو re5 چه تو re100)! خب شما قبول دارید داستانه اویل تموم شه و هیچ توضیحی درباره داستان ایدا و سازمان چیزی گفته نشه؟!
نگید که کریس میاد، دستشو میزاره رو شونه لیان و میگه غصه نخور! ایدا و سازمان رو بسپر به من! اینا 2تا داستانه متفاوت دارن، اصلاً بچه هایه STARS بی خبرن از ماجرا!!! و لیان خودش داره به این مسیر کشیده میشه...
وای حرف تاربک شدنه بازی هم نگو که من عاشقه عدم عنصر رستگاری تو بازیام!!!

آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز ببخشید دخالت کردم پستتون رو خوندم جوابش اینجام گیر کرد.
اینی که شما (قشنگیش یه اینه که .....) میگی قشنگ میشه ولی رزیدنت اویل نیست!
در ضمن میشه بگه تو 2 لیون نبود چی میشد؟؟؟؟

علیک سلام ... دقیقا کجا گیر کرده ؟!:d
یعنی چی RE نیست ؟؟ من منظورم این بود که RE2 از همه نظر عالی بود . هیچ شکی هم درش نیست .
خیلی سادست اگه لیان نبود RE2 داستانش روایت نمیشد چون کلر با لیان با هم داستان رو تشکیل دادند .

آره من کلاً با خیلیا تو این BC تله قاطی دارم!!!! خودت هم که میدونی کلاً داستانامون چقدر شبیه به همه...
با اجازه از شما و دوستان و افشین خان! ببین لیان اگه تو 2 نبود و مثلاً شماره 2 فقط با کلیر بود، شاید (و تا حدودی مطمئناً) به این حد از محبوبیت نمیرسید! هر چند که میگیم حرفه شما درست، لیان هم نبود آب از آب تکون نمیخورد! اما چرا؟ چیزی که تو 2 من و خیلیایه دیگه رو جذب بازی کرد، شخصیت پردازی فوق العاده عالی و داستان و اونت هایه جذابتره لیان بود، چون قسمت بازی با کلیر که اصلاً داستانه خاصی نداشت، اوومد راکون سیتی دید داداشش نیست، بعدم رفت دیگه!!!، اکثراً هم کلیر رو واسه ورونیکا دوست دارن! نمیدونم این حرفم رو قبول داری یا نه! پس ما دلیل حضور لیان تو شماره 2رو نمیتونیم منکر بشیم!!! چون در اصل (اگه نگیم هیرو) کارکتره محبوبه ما محسوب میشه! و اگه همین 4هم ساخته نمیشد، خیلیا، حتی خود شما هم میومدید میگفتید چرا از لیان که تو 2 انقدر بزرگ نشونش دادن دیگه چیزی نشون نمیدن؟!

نگید که کریس میاد، دستشو میزاره رو شونه لیان و میگه غصه نخور! ایدا و سازمان رو بسپر به من! اینا 2تا داستانه متفاوت دارن، اصلاً بچه هایه STARS بی خبرن از ماجرا!!! و لیان خودش داره به این مسیر کشیده میشه...
ببین من با خود لیون مشکلی ندارم.اتفاقا اویل2رو با لیون بیشتر دوست دارم.چون سخت تره!ولی اصلا اینطور نیست که جذابیت داستان به خاطر لیون باشه.نمیدونم چرا اینو میگی!کلا 2 به خاطر کلر ساخته شده که نشون بده اومده دنبال داداشش.این کلره که تو این بازی هدف داره نه لیون!اینو میتونی منکر بشی؟
درسته!اگه خبری از لیون نمیشد من شاکی میشدم!مثل بری که الان میگم چرا فراموش شده.ولی اینم برام قابل قبول نیست که بیان زورکی گندش کنن!
راجع به سوالتم باید بگم که:نه،اینو قبول ندارم که داستان سازمان(ازنظر من همون آمبرلا)تموم بشه.خوب من دارم خودمو به در و دیوار میکوبم تا همینو بگم!چرا داستان باید تموم بشه؟تشکیلاتشون که از بین نرفته.فقط(شاید)یه مهره ی مهمشون حذف شده باشه.
ولی اینکه میگی بچه های استارز بیخبرن درست نیست!به جون خودم اگه کمی دقت کنی رو بازی میبینی که تمام اطلاعات موجود رو تیم استارز جمع آوری کرده.به خدا این استارزه که جلوی سازمان ایستاده.بابا خود وسکر داره میگه مانع من کرسه!آخه چه جوری توقع داری که کرس بره کنار و لیون بیاد لیدری کنه؟لیون به چه اطلاعاتی دسترسی داره؟چه مدارکی داره؟این آقای هیرو فقط یه ماموره!آخه کرس برای چی باید بیاد به لیون بگه بسپارش به من؟؟؟!!!
خوب یه چیز واضحیه که همه ی کارارو تیم استارز داره انجام میده!اون ایدا خانم که از خداشه لیون لیدر بشه!چون راحت به کاراش میرسه و دیگه هیچ مانعی سرراهش نیست!واقعا میتونی قبول کنی که لیونی که تو هیچ قسمت تحقیقات و جمع آوری مدارک نقشی نداشته بیاد و یهویی بشه رهبر مبارزه با سازمان(سازمانها)؟اگر اینجوری باشه به نظرت مسخره نمیاد؟تو از لیون چه مدارک یا اطلاعاتی دیدی که به عنوان نفر اول میخوای قبولش کنی؟آیا به اندازه ی کرس و جیل تحقیق کرده؟مدارک داره؟تجربه داره؟وگرنه منم قبول دارم پلیس خوبیه.قبول.ولی اینا برای لیدری کردن که شرط نیست.آگاهیه کامل میخواد که لیون نداره.لیون تنها به سطح کمی از اطلاعات دسترسی داره.

بیاین فرض بگیریم که وسکر دیگه کامل از بین رفت (حالا چه تو re5 چه تو re100)! خب شما قبول دارید داستانه اویل تموم شه و هیچ توضیحی درباره داستان ایدا و سازمان چیزی گفته نشه؟!

آره میدونم مخصوصا اون غول آخرا :d
ما بیشتر متال متال متالیکا :d
اونو گذر زمان مشخص میکنه >:):d
به قول دوستان تو نمایشگاه you can't hide forever
اما در مورد صحبت هات ببین من منکر قشنگ بودن داستان اویل 2 نمیشم یه بار هم گفتم وقتی کپکام اومد تو اویل 2 لیان رو معرفی کرد چرا رفت تو قسمت 4 اونو اینجوری نشونمون داد؟ من کلا میگم اگه دستان اویل 2 بدون لیان میموند و کلا داستان عوض میشد و بر پایه کلیر میچرخید و لیان رو مثل ایدا معرفی میکردن خیلی بهتر میشد تا اینکه اینجوری بازی در بیارن براش داستان قشنگ کار شده ولی جای قشنگ تر شدنم داشت من میگم وقتی اومدن لیان تاثیری بر روند اویل 2 نداشته و تو پست قبلیم هم دارم میگم ممکن بود چطور مسیر بازی عوض بشه، بازی جذابیتش چند برابر میشد لیان هم چون از یه کاراکتر زن هی رودست میخوره و همونطور که خودت گفتی خیلی احساس مسئولیت میکنه نسبت به زن جماعت محبوب شد اینم به نوع خودش بد نیست برای ساختن یه داستان ولی خب اویل یه چیزه دیگس و این تیپ داستان که هی مدام رودست بخوری یه تیپ دیگه ای از داستانه کریس رو ببینید بعضی جا ها مثل سنگ میمونه نمونشم اونجا که با اینکه میدونست تمام تیم از بین رفتن ولی به شوا گفت من تنهایی میرم دنبال جیل حتی اگه مرده باشه اگه لیان جای اون بود حتما بیخیال ماموریت میشد تا شوا رو سالم تحویل یکی بده و بعد بره دنبال هدفش اینه که به داستان صدمه میزنه.
در مورد سوالت هم به نظر من اگه وسکر مرده باشه (بعید میدونم ) من اینو قبول ندارم باید کپکام بیاد و قضیه رو روشن کنه این بدترین شکل یه داستانه که وسط راه بیخیالش بشی نمونشم بازی دوک نوکم رو ببین درسته هیچ نوع داستانی نداشت ولی بعد از 10 سال برگشتن بسازنش به امید اینکه به اوج برگردن و عملا گند زدن به بازی اگه این اتفاق بیوفته من رسما میگم تاپیک رو تعطیل کنیم بریم پی کارمون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or