سلام. تا وقتی بازی نکردین بهتره در موردش هیچ نظری ندیم. شاید واسه شما جالب نباشه اما واسه من خیلی جالبه که رزیدنت اویل 2 و 3 رو که دو تا بازی مجزا بودن ولی تقریبا همزمان اتفاق افتادن رو تو بازی ببینم که چطوری به هم ربط پیدا میکنن.این کماندو ها که شما میگین ندیدین فکر میکنم همون نیروهای u.s.s هستند که G-Virus رو از بیرکین بزور گرفتن. حالا نمیگم که خودشونن چون همشون مردند اما از همون گروه هستند. شما این رزیدنت اویل رو اینطور در نظر بگیر که میخواد وقایع رزیدنت اویل 2 و3 رو شفاف سازی کنه. این اولین رزیدنت اویلی نیست که معما نداره .dark side ,u c .dead aim فقط سبک بازیشون شوتر بود .ولی همشود داستان های قشنگی داشتن مثلا این که شما میگید خبری نبوده و بزور میخوان بگن خبری بوده . شما تا قبل از اینکه dark side رو بازی کنید میدونستید که عملیات جاویر هم در کار بوده و لیان با کراورز تو یک تیم بودن ! ؟ مسلما نمیدونستین دیگه .این رزیدنت اویل هم یه وقایعی رو نشون خواهد داد که پشت پرده بوده و ما ندیدیم.پس چه بهتر که زود قضاوت نکنیم در مورد این بازی.

من که اصلا دلم نمیخواد رزیدنت اویل 2 .3 ریمیک بشن .به نظر من نیاز به این کار نیست .اون رزیدنت اویل ها تو داریک ساید و ماجراهای آمبرلا باز آفرینی شدند تقریبا .البته سلیقه ها فرق میکنه شاید بقیه هم با شما موافق باشند .