بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوستان می گم دیگه انقدر سر این ویروس ها بحث کردین نظرسنجی رو لوس کردین گرچه از نظر علمی همون اوروبوس بهتر از بقیه
ولی واقعا لزومی داره که بدونیم کلا در جامعه re بازان کی چه ویروسی رو دوس داره!!!!!!
می دونم خیلی هاتون منتظر شماره 6 هستید ولی من بیشتر دوس دارم بدونم این دمنیشن چی شد ؟
امیدوارم عرضه اش هم عقب نیفته

انقد ؟ ! :-o یعنی از بحثی که سر یقه ی جیل شد و قیافه ی لیان بیشتر شد ؟ دستت درد نکنه افشین جان ولی اولین نفریم که گفت من ویروس فلان رو دوست دارم خودت بودی افشین جان کسی از دوست داشتن صحبت نکرد اولش.من دیگه فقط اگه تریلری خبری چیزی بود میزارم تو تاپیک همین.شما ها هم برین راجه به این بحث کنید که کی تو جامعه re باز ها چی دوست داره. نظر سنجی در کار نیست .احد گفت نمیخواد.

آخرین ویرایش:
افشین این چه حرفیه میزنی(انتظار نمیرفت)کسی نگفت دوست داشتن.منظور این بود که نظر بقیه رو هم بدونیم تا ببینیم تاثیر کدوم ویروس رو گیمر بیشتره .اونم که بیخیالش شدیم.

افشین این چه حرفیه میزنی(انتظار نمیرفت)کسی نگفت دوست داشتن.منظور این بود که نظر بقیه رو هم بدونیم تا ببینیم تاثیر کدوم ویروس رو گیمر بیشتره .اونم که بیخیالش شدیم.

بیخیال.افشین با خودش یه فکر ایی میکنه فکر میکنه بقیم اینطوری فکر میکنن :d . در حالی که اصلا منظور من دوست داشتن نبود و افشین بد متوجه شد و من فقط گفتم تاثیر کدوم ویروس بیشتره این که خودم گقتم عاشق ویروس G هستم معنیش این هست که دلم میخواد باز هم این ویروس رو تو رزیدنت اویل های بعدی ببینم.همین. به نظر شما احتمال حضور ربکا چمپرز و بیلی کویین تو رزیدنت اویل 6 چقدره ؟

qfb5emo1wrt42k38zimi.jpg

آخرین ویرایش:
به نظر شما احتمال حضور ربکا چمپرز و بیلی کویین تو رزیدنت اویل 6 چقدره ؟
فكر كنم باشه.چون تمام كاراكترها توي 3-4 شماره از اين سري حضور داشتن ولي اين دو تا حضورشون اصلا پر رنگ نبود.
از خودم پرسيدم كه ADA WONG كجاست؟
به خودم جواب دادم نميدونم.
شما چي ميگيد؟
راستي يكي از دوستان RE 4 رو تموم كرد,بعدش يه عكس گذاشت كه توش كراوزر داشت نابود شدن جزيره رو نگاه ميكرد.
نميدونم شما ديدين يا نه؟
اگر درست باشه چه معني ميده؟

اون عکسی که از کراوزر هست مال بخش مرسناریز RE 4 هست که تموم کنی اون رو نشون میده.
احتمال میره که کراوزر هنوز زنده باشه.
اوه پس شايعات درست بود.
به نظر شما دوستان عزيز بهترين كاراكتر سري RE كيه؟
1.ليون اسكات كندي
2.كريس ردفيلد
3.خواهرش
4.ربكا چمبرز
5.دوست پسرش
6.جيل ولنتاين
بقيه رو نميدونم

اوه پس شايعات درست بود.
1.ليون اسكات كندي
2.كريس ردفيلد
3.خواهرش
4.ربكا چمبرز
5.دوست پسرش
6.جيل ولنتاين
بقيه رو نميدونم
الان شما یعنی وسکر رو نمیشناسی؟؟؟:-o
مورد 3 "خواهرش" اسم داره!!:d
ربکا و بیلی رو نوشتی بعد ایدا و بری(Berry) رو ننوشتی؟؟:-o
کراوزر هم یادت رفت.
در آخر هم باید بگم که که بحث قدیمه ولی من نظر خودم رو میگم.
اول وسکر کبیر
آخر هم وسکر!!!

کراوزر هم یادت رفت.
اول وسکر کبیر
آخر هم وسکر!!!
تو دل منو شكستي!!!
منظورم كاراكتر هاي اصلي بود كه قابل بازي بودن.ميدونم وسكر هم قابل بازي بود ولي كاراكتر هاي شماره هاي اصلي.
من خودم ميگم كريس ردفيلد.ببين چه بازوهايي داره!!! جسارت داره ولي ميتونه با NEMESIS كشتي بگيره
(NEMESIS بزرك منو ببخش مه همچين حرفي زدم:-s)

---------- نوشته در 12:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

کراوزر هم یادت رفت.
اول وسکر کبیر
آخر هم وسکر!!!
تو دل منو شكستي!!!
منظورم كاراكتر هاي اصلي بود كه قابل بازي بودن.ميدونم وسكر هم قابل بازي بود ولي كاراكتر هاي شماره هاي اصلي.
من خودم ميگم كريس ردفيلد.ببين چه بازوهايي داره!!! جسارت داره ولي ميتونه با NEMESIS كشتي بگيره
(NEMESIS بزرك منو ببخش كه همچين حرفي زدم:-s)

---------- نوشته در 12:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 PM ارسال شده بود ----------

ببخشين دوبار اومد

تو دل منو شكستي!!!
(NEMESIS بزرك منو ببخش مه همچين حرفي زدم:-s)

---------- نوشته در 12:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:30 PM ارسال شده بود ----------

تو دل منو شكستي!!!
(NEMESIS بزرك منو ببخش كه همچين حرفي زدم:-s)

---------- نوشته در 12:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:31 PM ارسال شده بود ----------

ببخشين دوبار اومد
ای بابا!!!
من هر چی میگم چرا شما دل شکسته میشی!!!
اون از شوخیم با نمسیس اینم از این.
شرمنده!!!
خوب از اول دقیق بگو راجع به چی یا کی سوال داری یا نظر میخوای یکی مثل من نیاد دلتو بشکنه.
حالا آشتی؟؟>:d

اینی که میگم یادتون بمونه 10.07.2011=15.07.1390
یه خبری تو راهه
منبع : سایت نیما و احد. اگه بازم میبینید لیست کم و کسری داره بگید لطفا.
حمید این سایتشون اسم هم داره؟ میشه اسمشو بگی
خب حدس من اینه که توی اویل5 هم مرگ وسکر یک بازی باشه و همش توسط خود وسکر برنامه ریزی شده باشه و احتمال زیاد توی 6 هیچ خبری ازش نمیشه ولی آخره اویل6 همه میفهمن وسکر زنده هست تا با این پایان بریم تو خماریه اویل7.:d
اسفندیار اینجوری خیلی خوش به حالمون میشه ها :d ولی منم دوست دارم وسکر کبیر برگرده
mohi جان (شرمنده اسمتو دیدم اینو نوشتی) احتمال اینکه این شخصیت ها باشن تو اویل 6 کمه احتمال زیاد ریبوت بشه نظر من اینه ها (گیر ندین بهم:d)
به نظر شما مقاوم ترین ویروس در سری بازیهای رزیدنت اویل کدوم ویروسه ؟ ( سخت تر از بین میره موجود آلوده شده به این ویروس)

1 - ويروس مادر: Progenitor virus

T-Virus - 2

T-Veronica-Virus - 3

NE-T Virus - 4

G-Virus - 5

Uroboros - virus - 6
حمید این نظرسنجی خوبه ها ولی یه جورایی شناخته شده هستش البته اون اطلاعاتی که در مورد ویروسا دادی به اونایی که زیاد نمیشناسن ویروس ها رو خیلی کمک میکنه
عزیزان تازه وارد خوش اومدین
خوب در پاسخ به نظر سنجی که حمید پیشنهادش رو داده.
جواب این نظرسنجی کاملا مشخصه. لزومی به ایجاد نظرسنجی و بحث نیست. جواب ویروس Uroboros هست. وقتی اکسلا بهش مبتلا میشه واسه کشتنش مجبوری از یه سلاح پیشرفته استفاده کنی که بهش Satellite Laser Device میگن. این سلاح یک سلاح خیلی قوی محسوب میشه. تازه اگه اونی که دیدید از اون هم بیشتر تغذیه میشد میتونست جون سخت تر هم بشه. به عبارتی سختی قربانی ویریس Urobprps به بی نهایت میل میکنه.
منم این حرفتو قبول دارم داش احد..............راستی احد جان یاد روزای اول تاپیک به خیر تا ساعت 5 صبح مینشستیم تا ببینیم تو یه مطلبی چیزی میزاری حالشو ببریم یا نه :d این کتاب نیما کی حاضز میشه؟ خودش که کم پیداس بگه حداقل تو بگو؟؟؟؟؟؟؟
راستی!شما مطمئنید که 3 روز دیگه از رزیدنت اویل 6 پرده برداری میشه؟اگه کلیر نباشه من چیکار کنم؟اون هم بعد از چند سال انتظار.در واقع من از قبل از اومدن رزیدنت اویل 5 منتظر رزیدنت اویل 6 با حضور کلیر بودم!
نیما جون نگران نباش اونم به موقعش پیداش میشه
جون من یه آماری از کتابت بده کپک زدم اینقدر منتظر موندم:((:((:((
الان کلی تو این پست از من تناقض دیدید خودمم نمیدونم چرا.:d
والا من چراشو فهمیدم ولی تو جوابم زیاد تناقض دیدم نمیدونم چرا؟:d
دوستان می گم دیگه انقدر سر این ویروس ها بحث کردین نظرسنجی رو لوس کردین گرچه از نظر علمی همون اوروبوس بهتر از بقیه
ولی واقعا لزومی داره که بدونیم کلا در جامعه re بازان کی چه ویروسی رو دوس داره!!!!!!
می دونم خیلی هاتون منتظر شماره 6 هستید ولی من بیشتر دوس دارم بدونم این دمنیشن چی شد ؟
امیدوارم عرضه اش هم عقب نیفته
راست میگی افشین (توهین نباشه) خز شد:| نظرسنجی میزاریم حداقل بعد از دادن نظر بیاییم در موردش حرف بزنیم و دلیلمون رو بگیم نه اینکه هنوز نه به داره نه به باره بیاییم اطلاعات رو کنیم:d
اوه پس شايعات درست بود.
1.ليون اسكات كندي
2.كريس ردفيلد
3.خواهرش
4.ربكا چمبرز
5.دوست پسرش
6.جيل ولنتاين
بقيه رو نميدونم
اوه اوه تو رو خدا شروع نکن تقریبا 50 صفحه ای سر این بحث داشتیم فکر کنم :d
===============
حالا منم یه چیزی بگم
تو رو خدا این همه صفحات رو جلو نبرید سر مسائل مهمتر بحث کنید (حمید جان بحث شما منظورم هست مهمه ولی کم بهش رسیدگی شد)
حمید یعنی فردا خبرایی میشه؟ یا امشب؟ من اینترنتم سرعت نداره ها زود بگو چی به چیه دمت گرم

فكر كنم باشه.چون تمام كاراكترها توي 3-4 شماره از اين سري حضور داشتن ولي اين دو تا حضورشون اصلا پر رنگ نبود.
از خودم پرسيدم كه ADA WONG كجاست؟
به خودم جواب دادم نميدونم.
شما چي ميگيد؟

ایدا تو رزیدنت اویل 4 بود که علی جان.

راست میگی افشین (توهین نباشه) خز شد:| نظرسنجی میزاریم حداقل بعد از دادن نظر بیاییم در موردش حرف بزنیم و دلیلمون رو بگیم نه اینکه هنوز نه به داره نه به باره بیاییم اطلاعات رو کنیم:d حمید یعنی فردا خبرایی میشه؟ یا امشب؟ من اینترنتم سرعت نداره ها زود بگو چی به چیه دمت گرم

یه پیشنهاد نظر سنجی دادم ببین چقدر همه زدن تو سرم. من نگفتم که همه همین الان بیانو نظراتشونو بگن ! من گفتم نظرتونو راجع به این که این نظر سنجی بعدی باشه بگین .که بعد بچه ها اومدنو نظرشونو گفتن. در مورد فردا هم رو لوگو نوشته بود 15 سپتامبر حتما قراره یه خبرایی بشه دیگه حامد جان.

آخرین ویرایش:
اه دوباره تاپیک با مخ خورد زمین.شانس اوردیمtgsهست وگرنه حالا حالاها خبری از بحث جدید نبود.
نظر سنجی حمید خوبه ها.بابا ما تا حالا فقط نظر بچه هایی رو دیدیم که میان بحث میکنن. بقیه رو خبر نداریم.ها ...نه ...نمیخواید...باشه=((
والا من چراشو فهمیدم ولی تو جوابم زیاد تناقض دیدم نمیدونم چرا؟
yahoo_4.gif
دارم برات

آخرین شایعه در مورد رزیدنت اویل 6 قبل از رونمایی در TGS :

مجله EGM گفته که طبق صحبت هایی با یک فرد مورد اعتماد که در مورد رزیدنت اویل 6 اطلاعاتی داشته انجام داده گفته شده که رزیدنت اویل 6 یک بازسازی هست و ترسناک ترین رزیدنت اویلی که تا حالا ساخته شده .و تاکید واقعی روی ترس داره و بطرز وحشیانه ی ترسناک هست.حالا دیگه باید صبر کنیم ببینیم امشب خبر هایی میشه یا نه !

... Tune in

آخرین شایعه در مورد رزیدنت اویل 6 قبل از رونمایی در TGS :

مجله EGM گفته که طبق صحبت هایی با یک فرد مورد اعتماد که در مورد رزیدنت اویل 6 اطلاعاتی داشته انجام داده گفته شده که رزیدنت اویل 6 یک بازسازی هست و ترسناک ترین رزیدنت اویلی که تا حالا ساخته شده .و تاکید واقعی روی ترس داره و بطرز وحشیانه ی ترسناک هست.حالا دیگه باید صبر کنیم ببینیم امشب خبر هایی میشه یا نه !

... Tune in
واااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا وکیلی اگه اینی که گفتن باشه و بشه من از خوشحالی با سر میرم تو دیوار
میدونید چند ساله دلم واسه یک اویل درست و حسابی لک زده؟؟(منظورم شماره جدید هست)
حمید ساعت چنده امشب شروع میشه؟؟
من دیگه نمیتونم تحمل کنم
اگه آگهی ترحیم من رو دیدید بدونید کاره این حمید بوده که منو کشته با این خبراش!!!:d
قاتل!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or