بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

re6 بخوره تو سرشون نمی خوان از این دمنیشن یه چیزی نشون بدن
تاریخ اکران رسمی شو اعلام کنن

-------------------------------------------------------
دوستان داشتم دوباره به عکساش آنریل انجین 4 یه نگاهی مینداختم این عکس خیلی توجهمو جلب کرد
با توجه به اینکه نتیجه نظرسنجی تمایل بیشتر و به دوربین کلاسیک نشون میده به نظرتون این صحنه ها نمی تونه برای بازسازی رزیدنت ایول 2 یا رزیدنت ایول های نسل بعد مناسب باشه
به نظرتون حس رزیدنت ایول رو منتقل می کنه
0410be149e67.jpg

ویا این عکس

4f7e69969dea.jpg
ایول داش افشین. اجب عکسای باحالی.
آقا بهم نخندینا ولی خداییش باره اول که اینا رو دیدم فکر کردم واسه رزیدنت اویل هستن.
وااااااااااااای. نمسیس ریمیک شده رو فرض کنید!!!!!!!!!!!!!! :o:o:o:o:o:o:o:o:o

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 PM ارسال شده بود ----------

مرسی افشین جان .عالیه اگه یه رزیدنت اویل تو همچنین محیطی بخواد بیاد یا ریمیک رزیدنت اویل 2 یا 3 من از خوشحالی بال در میارم فکرشو بکن بجای اون نوشته رو تابلو نوشته شده باشه Raccoon city. دوستان هیچکس در مورد عکس ها نظر نداد یعنی اون کرکتر زن جدید که با اون موجوده درگیر شده نظرتون رو اصلا جلب نکرد ؟ ! اگه دمنیشن رو اینجا نخوان نشون بدن پس کجا میخوان من فکر میکنم که اونا میخوان مارو یعنی طرفداراشونو سورپرایز کنن که تو line-up شون اسمی از رزیدنت اویل 6 یا دمنیشن نیاوردن.
خب اون زنه با اون همه جراحتی که برداشته قاعدتا یکی از قربانی های بازی هست و هیچ نقشی تو بازی نداره. احتمالا تو بازی واسه اینه که با مرگش حس ترس رو به ما القا کنه=))

هیچ وقت تو لیستی که واسه نمایش تو نمایشگاه میدن،بازی که هنوز رونمایی نشده رو قرار نمیدن.دلیل عدم حضور RE6 تو لیست کپکام هم همینه.
از اونجایی که E3(یا GC دقیق یادم نیست.)یه لوگو از RE6 پشت درای بسته تو غرفه ی کپکام نشون دادن که تاریخ رونماییش زمان برگذاری TGS بود،مطمئنم تو این نمایشگاه یه چیزایی نشون میدن.

دقیقا همینطوره.

خب اون زنه با اون همه جراحتی که برداشته قاعدتا یکی از قربانی های بازی هست و هیچ نقشی تو بازی نداره. احتمالا تو بازی واسه اینه که با مرگش حس ترس رو به ما القا کنه
yahoo_24.gif

100 % یه نقشی داره معلوم نیست شاید همون موقع جیل یا یکی دیگه اومدن نجاتش دادن.

100 % یه نقشی داره معلوم نیست شاید همون موقع جیل یا یکی دیگه اومدن نجاتش دادن.
با اینجاش کاملا مخالفم. تو کدوم رزیدنت اویل دیدین قربانی بعد از جراحت جون سالم در ببره. تمام ویروسای رزیدنت اویل تا الان مسری هستن. پس اینم حتما به ویروسی چیزی مبتلا شده. یا توسط اون هیولاهه میمیره یا تبدیل میشه و جیل عزیز ترتیبشو میده:d

والا حمید چی بگم منم تو هنگم نمیدونم کیه ولی منم نظرم با اسفندیار یکیه

بزودی معلوم میشه .... ;)

با اینجاش کاملا مخالفم. تو کدوم رزیدنت اویل دیدین قربانی بعد از جراحت جون سالم در ببره. تمام ویروسای رزیدنت اویل تا الان مسری هستن. پس اینم حتما به ویروسی چیزی مبتلا شده. یا توسط اون هیولاهه میمیره یا تبدیل میشه و جیل عزیز ترتیبشو میده:d

چی ؟ اقا این آنتی ویروس پس چیه اینجا نقشش خود جیل تو رزیدنت اویل 1 و 3 ویروسی و پویزن شد بعد سرم پیدا کردیم خوب شد یا مثلا شری تو رزیدنت اویل 2 ویروسی شده بود چجوری جونشو کلیر نجات داد اینم همینجوریه. شدن که میشه ولی باید صبر کنیم ببینیم چی پیش میاد.

آخرین ویرایش:
بزودی معلوم میشه .... ;)

چی ؟ اقا این آنتی ویروس پس چیه اینجا نقشش خود جیل تو رزیدنت اویل 1 و 3 ویروسی و پویزن شد شد بعد سرم پیدا کردیم خوب شد یا مثلا شری تو رزیدنت اویل 2 ویروسی شده بود چجوری جونشو کلیر نجات داد اینم همینجوریه. شدن که میشه ولی باید صبر کنیم ببینیم چی پیش میاد.
آنتی ویروس ها رو راست میگی ولی اونی که واسه جیل درست کردیم یه دونه بود که کارلوس با هزار بد بختی درستش کرد و شری رو هم با کمک مامانش و اونم باز با بدبختی. حالا بی خیال. راست میگی باید صبر کنیم. ولی من دوست دارم این طرف بمیره!!!:d

آنتی ویروس ها رو راست میگی ولی اونی که واسه جیل درست کردیم یه دونه بود که کارلوس با هزار بد بختی درستش کرد و شری رو هم با کمک مامانش و اونم باز با بدبختی. حالا بی خیال. راست میگی باید صبر کنیم. ولی من دوست دارم این طرف بمیره!!!:d

آخه چرا دوست داری بمیره ؟ ! که داستان جذاب تر بشه ؟ من دلم میخواد تو رزیدنت اویل 6 این اتفاق بیفته ولی یکی از شخصیت های اصلی بازی واقعا بمیره فقط جیل و کریس نباشه :d نظرتون در مورد شری چیه فکر میکنید اون تو رزیدنت اویل 6 حضور داشته باشه اگه باشه بنظرتون نقش خوب داره یا راه پدرش رو ادامه میده ؟ به قول نیما جان همه جواب بدن افشین جان شما هم همینطور .:d

آخرین ویرایش:
من که میگم اگه باشه نقش خوب داره. البته یه توضیح بدم که از نظر من نقش خوب اینه که یه ویروس بسازی باهاش دنیا رو نابود کنی:d یعنی راه ویلیام کبیر رو ادامه میده( البته من از خود ویلیام تبدیل شده بیشتر خوشم میومد تا کاراش)

من که میگم اگه باشه نقش خوب داره. البته یه توضیح بدم که از نظر من نقش خوب اینه که یه ویروس بسازی باهاش دنیا رو نابود کنی:d یعنی راه ویلیام کبیر رو ادامه میده( البته من از خود ویلیام تبدیل شده بیشتر خوشم میومد تا کاراش)

ویلیام نقش خوب داشت مگه ! من منظورم از نقش خوب فقط این نبود که حتما دنیا رو نجات بدی منظورم اینه که فقط نقش بد نداشته باشی مثلا استیو تو کد ورونیکا دنیا رو نجات نداد ولی خیلی کمک کلیر کرد یا اشلی تو رزیدنت اویل 4 البته اون که خیلی کمک نکرد موی دماغ بود.:d ولی شری رو اصلا نمیشه با اینا مقایسه کرد چون دختر یکی از پژوهشگرای شرکت آمبرلا هست و این خیلی اهمیت داره هر چند آمبرلا نابود شده.ویلیام هم از همون اول نقش خوبی نداشت به هر حال تو شرکت آمبرلا کار میکرد و از هدف های اونا خبر داشته رو لیزا ترور بدبخت آزمایش میکرد ادم خوبی بوده ؟ ! کلا همه ی اونایی که تو شرکت آمبرلا کار میکردند ادمای خوبی نبودند. ویلیام بیرکین فقط چون میخواسته از امبرلا جدا بشه و بصورت مستقل رو پژوهش هاش کار کنه همین موضوع باعث مرگش شد البته مرگ ویلیام واقعی نه اون هیولا که به G-Virus آلوده شده بود.حتی همسرش Annette هم آدم خوبی نبوده اونم بعدا تو شرکت آمبرلا استخدام شد و باهاش ازدواج کرد اونم از تمام کارا و آزمایشاتش خبر داشته و تو پروژه G-Virus کمک ویلیام میکرد .

آخرین ویرایش:
ویلیام نقش خوب داشت مگه ! من منظورم از نقش خوب فقط این نبود که حتما دنیا رو نجات بدی منظورم اینه که فقط نقش بد نداشته باشی مثلا استیو تو کد ورونیکا دنیا رو نجات نداد ولی خیلی کمک کلیر کرد یا اشلی تو رزیدنت اویل 4 البته اون که خیلی کمک نکرد موی دماغ بود.:d ولی شری رو اصلا نمیشه با اینا مقایسه کرد چون دختر یکی از پژوهشگرای شرکت آمبرلا هست و این خیلی اهمیت داره هر چند آمبرلا نابود شده.ویلیام هم از همون اول نقش خوبی نداشت به هر حال تو شرکت آمبرلا کار میکرد و از هدف های اونا خبر داشته رو لیزا ترور بدبخت آزمایش میکرد ادم خوبی بوده ؟ ! کلا همه ی اونایی که تو شرکت آمبرلا کار میکردند ادمای خوبی نبودند. ویلیام بیرکین فقط چون میخواسته از امبرلا جدا بشه و بصورت مستقل رو پژوهش هاش کار کنه همین موضوع باعث مرگش شد البته مرگ ویلیام واقعی نه اون هیولا که به G-Virus آلوده شده بود.حتی همسرش Annette هم آدم خوبی نبوده اونم بعدا تو شرکت آمبرلا استخدام شد و باهاش ازدواج کرد اونم از تمام کارا و آزمایشاتش خبر داشته و تو پروژه G-Virus کمک ویلیام میکرد .
منم منظورم همین بود. اگه دقت کنی من پستام رو معمایی میفرستم:d(جو رزیدنت اویل گرفته منو=))) گفتم خوب اونه که دنیا رو نابود میکنه. یعنی خوب من همون بد شماست. بزار ساده بگم. من میگم ادامه دهنده راه باباش میشه. حالا اگه کلیر هم باشه که خیلی جالب تر میشه. نمیدونم شری چه عکس العملی به کلیر نشون میده وقتی ببینه داره نقشه هاش رو خراب میکنه. به خطر نجاتش از راکون سیتی نمیکشتش یا بخاطر کشتن باباش(البته تو حالت هیولایی) میکشتش؟؟؟

منم منظورم همین بود. اگه دقت کنی من پستام رو معمایی میفرستم:d(جو رزیدنت اویل گرفته منو=))) گفتم خوب اونه که دنیا رو نابود میکنه. یعنی خوب من همون بد شماست. بزار ساده بگم. من میگم ادامه دهنده راه باباش میشه. حالا اگه کلیر هم باشه که خیلی جالب تر میشه. نمیدونم شری چه عکس العملی به کلیر نشون میده وقتی ببینه داره نقشه هاش رو خراب میکنه. به خطر نجاتش از راکون سیتی نمیکشتش یا بخاطر کشتن باباش(البته تو حالت هیولایی) میکشتش؟؟؟

آره خلاصه خیلی جالب میشه اگه شری تو رزیدنت اویل 6 حضور داشته باشه.کلی داستان قشنگ میشه. باز یاد رزیدنت اویل 2 افتادم اونجایی که باید با شری میرفتیم کلید رو بیاریم برای کلر .شینجی میکامی کجایی که بببینی چی به سر رزیدنت اویل داره میاد !

خب حالا معرفی کوتاه دو شخصیت جدید که تو تریلر رزیدنت اویل رولیشنز دیدیم :

اولین نفر Raymond Vester

dxn16txukkyoixnbbec0.jpg

Raymond Vester مرد مو قرمزی هست که برای اولین بار تو تریلر E3 2011 دیدیم که به جیل حمله کرد اون برای سازمان کار میکنه و یکی از عوامل سازمان هست یه فرد آروم با نگاه های تیز که جیل و پارکر اونو تو کشتی متروکه پیدا کردند.

njiz1oxlrfw3eqiy59zg.jpg

دومین نفر Clive R. O'Brian هست که تو تریلر جدید Gamescom نشون داده شد او برایان نماینده B.S.A.A. هست (در زمانی که رولیشنز اتفاق میفته) اون یه سرباز غیر دولتیه که بر علیه آزمایشات بایوهازارد بایوتریریسم و B.O.W مبارزه میکنه و فرمانده عملیاتی هست که جیل و پارکر و کریس و جسیکا به عهده دارند.

آخرین ویرایش:
این یارو مو قرمزه مدل اسلحه گرفتنش مثل وسکر می مونه. من که میگم شخصیتش از وسکر اقتباس شده!!! فرمادنه هه هم یه ذره گاگول میزنه قیافش(البته از این نمایی که ازش عکس گرفتن:d)...

این یارو مو قرمزه مدل اسلحه گرفتنش مثل وسکر می مونه. من که میگم شخصیتش از وسکر اقتباس شده!!! فرمادنه هه هم یه ذره گاگول میزنه قیافش(البته از این نمایی که ازش عکس گرفتن:d)...

خیلی با حال گفتی :))
نمیدونم چرا فکر میکنم یکی با همچین قیافه ای تو یکی از بازیهای سایلنت هیل دیدم !

OPM-RE6-Rumors.jpg

اینطور که مشخص است TGS امسال با معرفی عناوین جدید و بزرگی مزین شده است. از ساخت و معرفی عناوین بزرگ گرفته تا باز سازی بازیهای قدیمی همه و همه در TGS امسال وجود خواهد داشت و تمام این گمانه زنی ها از سوی مجله Official PlayStation Magazine منتشر شده است . مجله رسمی Playstation یعنی OPM در خبری که امروز منتشر کرد اطلاعات جالبی در مورد بازیهای موجود در TGS داد .

• ساخت یک بازی انحصاری برای کنسول PS3 از سوی شرکت EA
  • در نهایت عرضه شدن یکی از بازیها محبوب و زیبای ورزشی در کشور انگلستان .
  • معرفی شدن بازی زیبای Resident Evil 6 در TGS امسال .
  • خبر ساخت یک بازی FPS از سوی سازندگان بازی Crysis 2 بعنی استودیو Crytek .
  • گفته شدن خبری مبنی بر ادامه ساخت بازی Enslaved از سوی نامکو .
  • ساخت سه عنوان اول Devil May Cry به صورت HD Collection .
شایان ذکر است در اخرین نسخه مجله OPM UK عنوان شده بود که بازی Resident Evil 6 که قرار است برای PS3 .XBOX 360 .PC ساخته شود در سال 2012 منتشر میگردد .

دوستان مثل این که شایعات در مورد معرفی رزیدنت اویل 6 در نمایشگاه TGS داره داغ تر میشه .

منبع

آخرین ویرایش:
یعنی به نظرت ممکنه که کپکام از محبوبیتی که الان لیان داره و کریس داره بگذره؟
و بیاد مثلا یه آدم معمولی مثل کارلوس رو محبوب کنه؟؟؟؟

نه منظورم همچین حرفی نبود. فرض کن بیاد نقشی که آنچنان مورد توجه قرار نداشت رو بیشتر به رخ بکشه.
به عنوان مثل بیاد نیکولای رو به سازمان ربط بده.

والا به نظر من ارزش نداره واسه ریبوت یک شخصیت کاملا فرعی رو بیان پر رنگ ترش کنن. اگه بیان کلا یک یا چند تا شخصیت جدید اضافه کنن و ربطشون بدن به قبلی ها جالب تره. یا اگه بخوان امثال نیکولای رو بهشون بپردازن من میگم کلا یه بازیه جدا بسازن که نقش اولش نیکولای باشه به همراهه گروهش و عملیات اونا رو نشون بدن. یعنی یه چیزی شبیه ORC که توش ما نقش یه سری نیروی ویژه آمبرلا رو بازی میکنیم.البته همونطور که اولش گفتم این نظر شخصیه منه. دوستان دیگه چی میگن؟؟

---------- نوشته در 11:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 AM ارسال شده بود ----------

حمید اخبارات مثل همیشه قلقلک آور هستن. من هی دارم دلمو صابون میزنم تا خبرای خوبی تو 15 سپتامبر بشنوم و ببینم!!!
تو آخرش منو به مرز جنون میرسونی!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or