T.M.D.B.B
کاربر سایت
ایول داش افشین. اجب عکسای باحالی.re6 بخوره تو سرشون نمی خوان از این دمنیشن یه چیزی نشون بدن
تاریخ اکران رسمی شو اعلام کنن
-------------------------------------------------------
دوستان داشتم دوباره به عکساش آنریل انجین 4 یه نگاهی مینداختم این عکس خیلی توجهمو جلب کرد
با توجه به اینکه نتیجه نظرسنجی تمایل بیشتر و به دوربین کلاسیک نشون میده به نظرتون این صحنه ها نمی تونه برای بازسازی رزیدنت ایول 2 یا رزیدنت ایول های نسل بعد مناسب باشه
به نظرتون حس رزیدنت ایول رو منتقل می کنه
![]()
ویا این عکس
![]()
آقا بهم نخندینا ولی خداییش باره اول که اینا رو دیدم فکر کردم واسه رزیدنت اویل هستن.
وااااااااااااای. نمسیس ریمیک شده رو فرض کنید!!!!!!!!!!!!!!

---------- نوشته در 11:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:49 PM ارسال شده بود ----------
خب اون زنه با اون همه جراحتی که برداشته قاعدتا یکی از قربانی های بازی هست و هیچ نقشی تو بازی نداره. احتمالا تو بازی واسه اینه که با مرگش حس ترس رو به ما القا کنهمرسی افشین جان .عالیه اگه یه رزیدنت اویل تو همچنین محیطی بخواد بیاد یا ریمیک رزیدنت اویل 2 یا 3 من از خوشحالی بال در میارم فکرشو بکن بجای اون نوشته رو تابلو نوشته شده باشه Raccoon city. دوستان هیچکس در مورد عکس ها نظر نداد یعنی اون کرکتر زن جدید که با اون موجوده درگیر شده نظرتون رو اصلا جلب نکرد ؟ ! اگه دمنیشن رو اینجا نخوان نشون بدن پس کجا میخوان من فکر میکنم که اونا میخوان مارو یعنی طرفداراشونو سورپرایز کنن که تو line-up شون اسمی از رزیدنت اویل 6 یا دمنیشن نیاوردن.