بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

حمید اخبارات مثل همیشه قلقلک آور هستن. من هی دارم دلمو صابون میزنم تا خبرای خوبی تو 15 سپتامبر بشنوم و ببینم!!!
تو آخرش منو به مرز جنون میرسونی!!!:d

من خودم دارم لحظه شماری میکنم اسفندیار جان واسه دیدن رزیدنت اویل 6 تو TGS .:x میخوام برم یه 5 گیگ حجم بخرم که دیگه مطمعن باشم.شما هم برید اینترنت هاتونو شارج کنید .نهایت سرعت خلاصه همه چیزو آماده کنید که بریم به اسقبال TGS و رزیدنت اویل 6 . ضمنا من یه چیز جالب واسه شما ها دارم .بخصوص نیما ;) بزودی میگم چیه.نهایت تا آخر شب. ;) ! Watch Out

این نقاشی رو خودم از رو عکس کلر کشیدم امیدوارم خوشتون بیاد .

7fpdc5lplju9e14os5ij.jpg

آخرین ویرایش:
من خودم دارم لحظه شماری میکنم اسفندیار جان واسه دیدن رزیدنت اویل 6 تو TGS .:x میخوام برم یه 5 گیگ حجم بخرم که دیگه مطمعن باشم.شما هم برید اینترنت هاتونو شارج کنید .نهایت سرعت خلاصه همه چیزو آماده کنید که بریم به اسقبال TGS و رزیدنت اویل 6 . ضمنا من یه چیز جالب واسه شما ها دارم .بخصوص نیما ;) بزودی میگم چیه.نهایت تا آخر شب. ;) ! Watch Out

این نقاشی رو خودم از رو عکس کلر کشیدم امیدوارم خوشتون بیاد .

7fpdc5lplju9e14os5ij.jpg

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!:-o:-o:-o
عجب نقاشیه قشنگی.!!!!!!!!!!این خودش 100تا اعتبار داره!!!!!!!!
پسر از اون باحال تر اون آرمی هست که اون بالا سمت راست تصویر دیده میشه.(اسمشو نمیگم:d)
نیما کجاییییی که کلیرت رو صاحب شدن!!!=))

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!:-o:-o:-o
عجب نقاشیه قشنگی.!!!!!!!!!!این خودش 100تا اعتبار داره!!!!!!!!
پسر از اون باحال تر اون آرمی هست که اون بالا سمت راست تصویر دیده میشه.(اسمشو نمیگم:d)
نیما کجاییییی که کلیرت رو صاحب شدن!!!=))

مرسی اسفندیار جان.آره دیگه این به مناسبت رونمایی از رزیدنت اویل 6 تو TGS هم هست.;) به مناسبت ازدواج نیما با کلر هم هست البته جشنشون بعد از TGS قراره برگذار شه.:d نه بابا من غلط میکنم زن کسی رو صاحب شم.من خودم جیل رو دارم و عاشقشم.

عجب نقاشی کشیدی.دمت گرم.فقط نگفتی اون خبری که برای من جالب بود چیه؟درباره ی کلیره؟

حمید جان!کلیر متعلق به همه است.مثل جیل نیست که فقط به کریس وفادار باشه.:d

---------- نوشته در 01:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:50 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن مطمئن باشید که رزیدنت اویل 6 شبیه به رزیدنت اویل 2 است.یعنی کلیر و لیون به عنوان شخصیت های اصلی حضور دارند و ایدا و شری هم پارتنرشون هستند.استیو،هانک و احتمالا کراوزر هم در بازی حضور دارند.الکس وسکر هم شخصیت منفی بازی است.ایدا توسط کراوزر (و به احتمال کمتر توسط لیون یا هانک) کشته میشه.کراوزر هم توسط لیون کشته میشه.استیو هم می میره.کلیر،لیون و شری هم از مهلکه فرار می کنند.(درست مثل رزیدنت اویل 2) داستان ربکا و بیلی هم در دامناشن تموم میشه.نیکلای هم به نظر من همون مرد ماسک دار در رولیشن است.تازه جیل رو هم می شناسه.ممکنه که الآن حرف هایم رو باور نکنید.ولی به زودی معلوم میشه.

آخرین ویرایش:
در ضمن مطمئن باشید که رزیدنت اویل 6 شبیه به رزیدنت اویل 2 است.یعنی کلیر و لیون به عنوان شخصیت های اصلی حضور دارند و ایدا و شری هم پارتنرشون هستند.استیو،هانک و احتمالا کراوزر هم در بازی حضور دارند.الکس وسکر هم شخصیت منفی بازی است.ایدا توسط کراوزر (و به احتمال کمتر توسط لیون یا هانک) کشته میشه.کراوزر هم توسط لیون کشته میشه.استیو هم می میره.کلیر،لیون و شری هم از مهلکه فرار می کنند.(درست مثل رزیدنت اویل 2) داستان ربکا و بیلی هم در دامناشن تموم میشه.نیکلای هم به نظر من همون مرد ماسک دار در رولیشن است.تازه جیل رو هم می شناسه.ممکنه که الآن حرف هایم رو باور نکنید.ولی به زودی معلوم میشه.

جان!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
نیما واسه تمسخر نمیگم ولی اینطور که تو اینجا نوشتی من اینطوری ازشون برداشت میکنم:
یا تو خودت رزیدنت اویل6 رو ساختی
یا تو ساختش نقش داشتی
یا ناظر بر ساختش بودی
یا گوی جادویی داری تو اون دیدی(اینو واسه شوخی گفتم :d)
یا در آخر که این احتمالش از همه بیشتره، انقدر دوست داری که این اتفاقا بیوفتن که باورت شده داستان اینطوریه!!!
حالا منم بدم نمیاد یکسری از اینایی که گفتی اتفاق بیوفته
مثلا مردن ایدا !!!:d اون هم توسط لیون رو خیلی میپسندم!!!!
ولی اگه خیلی شبیه رزیدنت اویل 2 باشه به نظر ضایع هست. بجای اینکار یک ریمیک از اویل2 بدن بیرون خیلی بهتر و راحتتر هست و با استقبال بیشتری مواجه میشه تا یک بازی شبیهش بخوان بسازن(البته اگه حرفای تو درست باشن)

شاید دارم اشتباه میکنم ...! شایدم خیلی وقته گذشته خوب یادم نیست!:d
کراوزر که تو RE4 مرد! چجوری میخواد تو RE6 حضور داشته باشه؟!
کلا فرضیات نیما هست دیگه :دی

این نبما رو دست کم نگیرین حداقل 1 سالی واسه گفتن این حرفش تحقیق کرده :دی

آخرین ویرایش:
نیما تحقیق میکنه دمش گرم ولی خب حداقل یه تاریخی بگه که ما بدونیم کی این نتایج تحقیقاتش چاپ میشه
نیما از قبلا تا الان و تا آینده هم میگم من یکی رو با امضای خودت میخوام ها

با سلام به دوستان عزیز .....من یه چند مدتیه اصلا اخبار RE رو دنبال نمیکنم این رزیدنت 6 همونی هست که تو E3 نشون دادند یا یه شماره دیگه از سری هستش؟

با سلام به دوستان عزیز .....من یه چند مدتیه اصلا اخبار RE رو دنبال نمیکنم این رزیدنت 6 همونی هست که تو E3 نشون دادند یا یه شماره دیگه از سری هستش؟
سلام
تو E3 اونی که نمایش داده شد اینه:
resident evil: operation raccoon city
رزیدنت اویل6 هم اگه خبر رسمی بخواد ازش بیاد(که حتما میاد) توی TGS در تاریخ 15 سپتامبر خواهد بود، به عبارت دیگر: 11 روز دیگه

عجب نقاشی کشیدی.دمت گرم.فقط نگفتی اون خبری که برای من جالب بود چیه؟درباره ی کلیره؟

چاکر اقا نیما. نیما جان همین نقاشی و گفتم دیگه :d .البته دو تا مطلب هست که خیلی جالبه و شب میزارم.ببینید.در مورد این که کلیر تو رزیدنت اویل 6 حضور داره که احتمالش خیلی زیاده اما در مورد آیدا مطمعن نیستم نمیدونم شاید باز یه جایی بیاد اگه لیان هم باشه جونشو نجات بده .در مورد استیو شاید همه با من مخالف باشن اما من میگم استیو مرده و اگه تو رزیدنت اویل 6 هم باشه یه جایی بصورت یه باسی چیزی ظاهر میشه .خیلی دلم میخواد شری رو ببینم که سرنوشتش چی میشه بالاخره.در مورد مرد ماسک دار در رولیشنز من فکر میکنم تمام شخصیت ها جدید هستند بعید میدونم اون مرد ماسک دار نیکلای باشه .ولی خب 100 % وسکر پشت قضیه هست .حالا یا خودش با الکس.

سلام. تو E3 از رزیدنت اویل جدیدی رونمایی نشد فقط تریلر هایی از رولیشنز و اپریشن راکون سیتی نمایش داده شد همین.

آخرین ویرایش:
عرض کنم خدمت داش حمید که من چندتا سوال از شما داشتم
اول اینکه این اخباری که گفتی شب میزارم چی شد؟؟
دوم اینکه به نظر شما تو TGS چقدر احتمال داره از دامنیشن خبری بشه؟؟ یعنی هیچ چیز جدیدی نمایش میدن یا نه؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or