من هستم ولی اخر هفته ها شبا که سرعتم و پینگم مشکل نداشته باشهکسی هست بیاد RE5 رو Coop بریم برای بار 1000اُم؟! PSN .
منم هستم. امروز ادت میکنم بریم بترکونیم.کسی هست بیاد RE5 رو Coop بریم برای بار 1000اُم؟! PSN .
راستیاتش یک چنین بازی هست. یه جورایی شبیه اینی هست که گفتی.یه چیزی هم هست که چند وقته میخوام بگم اگه دقت کنین بازی ای که خیلی خفن باشه پیدا نمیکنیم دوربینش هی عوض بشه (منظورم حالتشه) مثلا بین اول شخص یا سوم شخص تغییر زاویه بده احتمال میدم دوربین یه حالت داشته باشه یا نهایتش خودت از منوی تنظیمات تغییر بدی نه اینکه اتوماتیک تغییر کنه
به قول دوستا فیس بوک لایکvase resident evil 100% zaviye moden behtate
چرا شماها هی تکرار گذشته میکنین؟! ول کنید اینارو . اون روز گفتم در مورد مسائل بنیادی حرف بزنید.
مثلا این بحث پایینی رو پیگیر بشین.
اگه رزیدنت ایول ریبوت بشه کدوم از عناصر رو تو خودش حفظ میکنه؟
حمید جان!زالو اون دکتره رو می کشه و وارد بدن خودش می کنه.وقتی هم که می میره،جسد دکتر از داخل بدنش میفته بیرون.اینکه چیز مبهمی نداره!در ضمن می دونستید که اوروبوروس از روی همین زالو الهام گرفته شد؟کلا رزیدنت اویل 5 از روی اوت بریک ساخته شد.نمونه اش هم همین اوروبوروس و نقطه ضعفش (حرارت) و اینکه با وارد شدن به منوی تجهیزات بازی متوقف نمیشه!
فقط تنها مشکلش این بود که پرتنرات اصلا به حرفت گوش نمیدادن مثلا میگفتی وایسا همش میگفتن NO WAY بعدشم مثلا یه کلت که داشتن راکت لانچر هم بهشون میدادی زود لانچر رو در میوردن حتی واسه یه زامبی تیر راکت لانچر رو هدر میدادن.در نهایت خیلی خلاقانه بود هم این ویروسی شدنشون که تا آخر ادامه داشت هم که این که هر کدوم از کزکترا یه سری تکنیک های منحصر به فردی داشتن.با اجازه آقا حمید من میخوام به این سوال جواب بدم (چون شبیه سوال شما هست)بچه ها به نظر شما سخت ترین معما تو سری بازی های رزیدنت اویل کدوم معما بود ؟
با اجازه آقا حمید من میخوام به این سوال جواب بدم (چون شبیه سوال شما هست)
کدوم یک از معما های رزیدنت اویل از همه با حال تر و خلاقانه تر بود؟
من اون معمایی رو خیلی دوست دارم که تو رزیدنت اویل آوتبریک1 بود. اونی که باید کد مورد نیاز رو از یک فایل چهار صفحه ای بدست می آوردیم و توی اون چهار صفحه فایل یک مشت عدد نوشته شده بود.
واسه بار اول که آدم به اون کدها نگاه میکنه هیچی نمیفهمه ولی وقتی حل میشه خیلی به آدم حال میده.
فکر کنم آقا حمید که به تازگی اوتبریک ها رو بازی کردن بدونن من چی رو میگم(البته توهین به بقیه نباشه>:d