بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

خب اینجا این شبه بوجود میاد که اونی که ما کشتیم کلونی از وسکر بود و خود البرت فلنگ رو بسته.
به هر حال حدس گمانه دیگه.شاید کپکام میخواد فعلا ذهن گیمرها رو از آلبرت دور کنه بعد چند سال دیگه دوباره بیارتش.

خب اینجا این شبه بوجود میاد که اونی که ما کشتیم کلونی از وسکر بود و خود البرت فلنگ رو بسته.
به هر حال حدس گمانه دیگه.شاید کپکام میخواد فعلا ذهن گیمرها رو از آلبرت دور کنه بعد چند سال دیگه دوباره بیارتش.

نه سینا جان . همچین چیزی امکان نداره که آلبرت اون موقع فرار کرده باشه . من 100% مطمعنم که اون اون موقع فرار نکرده اگه اون خودشو مینداخت تو دریا اون موقع کرس و جیل میفهمیدند.

روی دیسک میاد هم برای 360 و هم برای PS3
ای کاش برای 360 نمیومد)x
تو دنیای بازیهای کامپیوتری همه چیز امکان داره.نمونش بازی Metal Gear Solid .در ضمن نبرد البرت با کریس و شوا در قسمت اولیه بمب افکن بود و ما بقیه قسمتهای بمب افکن رو ندیدیم.
چیزی که واضحه آلبرت فعلا تو RE 5 مرده ولی کسی از آینده خبر نداره.در ضمن چرا جیل باید بفمه اون موقع جیل با جاش تو را ه رسیدن به کرس و شوا بودن

آخرین ویرایش:
روی دیسک میاد هم برای 360 و هم برای PS3
ای کاش برای 360 نمیومد)x
تو دنیای بازیهای کامپیوتری همه چیز امکان داره.نمونش بازی Metal Gear Solid .در ضمن نبرد البرت با کریس و شوا در قسمت اولیه بمب افکن بود و ما بقیه قسمتهای بمب افکن رو ندیدیم.
چیزی که واضحه آلبرت فعلا تو RE 5 مرده ولی کسی از آینده خبر نداره.در ضمن چرا جیل باید بفمه اون موقع جیل با جاش تو را ه رسیدن به کرس و شوا بودن

ببخشید منظورم شوا بود اشتباه گفتم جیل.

نه سینا جان . همچین چیزی امکان نداره که آلبرت اون موقع فرار کرده باشه . من 100% مطمعنم که اون اون موقع فرار نکرده اگه اون خودشو مینداخت تو دریا اون موقع کرس و جیل میفهمیدند.

کریس و شوا رفتن توی جت و در جت بسته شد. بعد دو تا موشک ریلیز میشه که اصلا شوا و کریس قادر به دیدنش نیستن.

کریس و شوا رفتن توی جت و در جت بسته شد. بعد دو تا موشک ریلیز میشه که اصلا شوا و کریس قادر به دیدنش نیستن.

دو موشک رو آره قار به دیدنش نیستن اما آلبرت رو که دارن میبینن که. یعنی میخوای بگی آلبرت با یکی از اون موشک ها فرار کرده و اینی که کشته شد پس کی بود !!!

من نمیفهمم چرا گیر دادین به فرار آلبرت ؟ چرا از اونور به قضیه نگاه نمیکنین ؟ اون موشک ها که ول شدن هدفشون چی بود؟ مگه قرار نبود بره تو اتمسفر پخش بشن؟ خب چی شدن؟ من اصلا الان برام مهم نیست وسکر کبیر چی شده برام اون موشکایی که شلیک شدن مهمه خب اگه اینجوری باشه وسکر به هدفش رسیده و اگه وسکر داشته اون عقب هواپیما میجنگیده کی هواپیما رو کنترل میکرده (نگین خلبان اتوماتیک بوده که هممون میدونیم هیچ هواپیمایی اتوماتیک بلند یا نمیشینه)
عجب قضیه ای شده من مخم هنگید برم یکم هوابخورم
بچه ها اینو از طرف خودم میگم شنبه میخوام برم بیمارستان ارتش ک اگه خدا بخواد به خاطر صافی بیش از حد پام و پرانتزی بودنشون معافی بگیرم دکترام گفتن 50-50 هستش احتمال معاف شدنت ولی باز من اقدام کردم اگه معاف بشم که خدا رو شکر اگه نشم........خواهشا سر اذان دعام کنید که معاف بشم

من نمیفهمم چرا گیر دادین به فرار آلبرت ؟ چرا از اونور به قضیه نگاه نمیکنین ؟ اون موشک ها که ول شدن هدفشون چی بود؟ مگه قرار نبود بره تو اتمسفر پخش بشن؟ خب چی شدن؟ من اصلا الان برام مهم نیست وسکر کبیر چی شده برام اون موشکایی که شلیک شدن مهمه خب اگه اینجوری باشه وسکر به هدفش رسیده و اگه وسکر داشته اون عقب هواپیما میجنگیده کی هواپیما رو کنترل میکرده (نگین خلبان اتوماتیک بوده که هممون میدونیم هیچ هواپیمایی اتوماتیک بلند یا نمیشینه)
عجب قضیه ای شده من مخم هنگید برم یکم هوابخورم
بچه ها اینو از طرف خودم میگم شنبه میخوام برم بیمارستان ارتش ک اگه خدا بخواد به خاطر صافی بیش از حد پام و پرانتزی بودنشون معافی بگیرم دکترام گفتن 50-50 هستش احتمال معاف شدنت ولی باز من اقدام کردم اگه معاف بشم که خدا رو شکر اگه نشم........خواهشا سر اذان دعام کنید که معاف بشم

خوب حرف ما هم سر همون موشک هاست :دی یکی از حالاتش اینه که وسکر توی اون موشک بوده :دی
البته من قضیه ی این موشک رو چندین ماه پیش مطرح کردم ولی شماها پیگیری نکردین :|

اگه موشک رو Rocket بدونیم که جنبه تخریبی باشه که فکر نکنم درست باشه.
اون چیزهایی که از بمب افکن خارج شد بیشتر شبیه کپسول یا اطاقکهایی که برای فرار ساخته شده(برای مواقع اضطراری) بود تا موشکهای جنگی که شامل ویزوس باشه

دوستان
خبر جدید سایته Leon s kennedy هم تو فیلم جدید Re هستش
می دونین کی جاش بازی می کنه؟

سلام، نه تنها اطلاعاتی که از کست فیلم اومده فقط آلیس، کلیر و جیل هستش. البته لئون رو واسه نسخه قبلی فیلم هم یه بار تایید کردن ولی بعدا حذف شد. گرچه اینبار باشه دیگه یحتمل.

من یکی که هیچ اومدی به خوب بودن نقش لئون و برتی ندارم بعد از اون آلبرت وسکرشون... .

جیل هم که اون جیل Re3 نیستش و اون مثلا جیل re5 هستش و یحتمل به جیل هم گند میزنن.

کلا فیلم معلوم نیستش بعد از نسخه سوم چش شده... وگرنه پیشرفت نسبتا خوبی تو نسخه دوم داشت.

من که فقط منتظر قسمت دوم انیمشن هستم اینم هروقت اومد اومد.

من فهمیدم اونا چین شما ها تا حالا پرتاپ شاتل رو به فضا دیدین دیگه؟ وقتی شاتل میخواد پرواز کنه 3 تا موشک هستن که کمک میکنن شاتل بره به فضا 2 تا موشک سفید و یک موشک بزرگ نارنجی یا قرمز حالا وقتی شاتل پرت میشه تقریبا که میخواد از جو خارج بشه اون 2 تا موشک سفید جدا میشن و با چتر برمیگردن به زمین این موشک ها تا 25 دفعه قابل استفاده هستن شما هم اگه دمو رو ببینید میبینید که 3 تا از اون موشک ها زیر هر بال وصل شده این جور هواپیما ها برای اینکه سریع از رو ناو بلند بشن از این موشک ها استفاده میکنن تا بلند میشن اونا رو ول میکنن تو دریا. اون موشک ها هم که زیر هواپیما وسکر بوده اگه به دمو نگاه کنین قبل از اینکه شوا و کریس سوار هواپیما بشن اون موشک های کمکی رو میتونید ببینید بعد از بلند شدن اونا میوفتن تو آب پس فقط یه فرضیه میمونه و اونم اینه که اگه وسکر اون پشت بوده هواپیما رو کی میرونده و فرضیه ای که میگه وسکر با اونا فرار میکنه به نظرم غلطه البته کپکام اگه بخواد میتونه اینو بهونه قرار بده برای زنده کردن وسکر هرچند بهونه های بهتر و قشنگتری هم هست
107907main_STS_parts.gif

biggest-rockets-that-ever-created-in-the-world-space-shuttle.jpg
srb-jettison.jpg

وسکر فرار نکرده مونده تو هواپیما و اون عاقبتش شد من کلا نظرم به اینکه اون با اون موشک ها فرار کرده منفیه اونا باید از هواپیما جدا میشدن و ما فکر کردیم موشک های اوروبوروسه راستی بچه ها اینو ببینید
http://forum.blu-ray.com/blu-ray-ga...-resident-evils-15th-anniversary-box-set.html
http://gamerfront.net/2011/07/capcom-announces-resident-evil-15th-anniversary-box-set/10496
re-15th-box.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or