بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

آره چندتا آزاد میشه احتمال داره آلبرت تو یکیشون بوده باشه.
یعنی چی که البرت تو یکیشون بوده کدوم موشک تو دریا رها نشد توی کدوم دمو موشک توی دریا ول شد که ما ندیدیم؟ باید یه بار دیگه دمو های اخر رو ببینم جالب شد
یکی از بچه ها گفت که توی فایلهای اویل 5 اطلاعاتی درمورد الکس وسکر هست اون ها چی هستن میشه یکی بگه همه متوجه بشن؟ در ضمن نیماجون از کجا معلوم شاید توی اویل 6 کلر مجبور به دفع شری بشه و الکس هم فکر نمیکنم اونقدر مثل البرت احمقش کنن مثلا هوش الکس خیلی بیشتر از البرت بوده ها ولی حال میده توی اویل 6 لیان باشه و هیچ خبری از کلیر نباشه قیافه بعضیا دیدنی میشه:d

خب دوستان فقط امیدوارم به خاطر این خبر منو فحش ندین.ظاهرا صحبت هایی مبنی بر رابطه ی رزیدنت اویل 6 با رولیشنز هست ضمنا رزیدنت اویل 6 سال 2012 نمیاد.در واقع رزیدنت اویل رولیشنر یه مقدمه ای هست برای رزیدنت اویل 6 به عنوان مثال دشمنان بازی رزیدنت ایول 6 بسیار شبیه به دشمنان رولیشنز خواهد بود اما پیشرفته تر و قویتر در عین حال اون شامل ویروسی میشه که تو بازی رولیشنز هست.پس احتمالا خداحافظ T-Virus, تو Gamescom بیشتر در مورد رولیشنز خواهید فهمید. این اطلاعاتو کسی داده که تو جلسه comic-con 2011 که پشت در های بسته برگزار شد حضور داشته.حالا بحثو شروع کنید.:d

آخرین ویرایش:
خب دوستان فقط امیدوارم به خاطر این خبر منو فحش ندین.ظاهرا صحبت هایی مبنی بر رابطه ی رزیدنت اویل 6 با رولیشنز هست ضمنا رزیدنت اویل 6 سال 2012 نمیاد.در واقع رزیدنت اویل رولیشنر یه مقدمه ای هست برای رزیدنت اویل 6 به عنوان مثال دشمنان بازی رزیدنت ایول 6 بسیار شبیه به دشمنان رولیشنز خواهد بود اما پیشرفته تر و قویتر در عین حال اون شامل ویروسی میشه که تو بازی رولیشنز هست.تو Gamescom بیشتر در مورد رولیشنز خواهید فهمید. این اطلاعاتو کسی داده که تو جلسه comic-con 2011 که پشت در های بسته برگزار شد حضور داشته.حالا بحثو شروع کنید.:d
حمید جون به تو نمیگما
ولی مزخرفی بیش نیست مطمئنا این خبر جز برای انحراف و تشوش افکار عمومی بوده بهش اعتنا نکن مطمئنا لیان اس کندی شر این ویروس و میراث جهنمی امبرلا رو از بین میبره پس به مزخرفات هر کسی گوش نکن

حمید جون به تو نمیگما
ولی مزخرفی بیش نیست مطمئنا این خبر جز برای انحراف و تشوش افکار عمومی بوده بهش اعتنا نکن مطمئنا لیان اس کندی شر این ویروس و میراث جهنمی امبرلا رو از بین میبره پس به مزخرفات هر کسی گوش نکن

مزخرف ! هادی جون تا حالا کدوم شایعه در مورد رزیدنت اویل دروغ در اومده به جز اون مورد PSP ها ؟ تا حالا شایعه ها در مورد رزیدنت اویل 99% درست ازآب در اومده.

مزخرف ! هادی جون تا حالا کدوم شایعه در مورد رزیدنت اویل دروغ در اومده به جز اون مورد PSP ها ؟ تا حالا شایعه ها در مورد رزیدنت اویل 99% درست ازآب در اومده.
حمید جان من توی ویدئو هایی که از بازی رولیشن دیدم اون هیولاها خیلی شکل مزخرفی داشتن به شخصه من چون از اویل چهار و پنج وارد شدم و بعد از داستان بازی به گرافیک توجه میکنم اگر بازی گرافیک و دشمناش درست حسابی نباشن و مثل رولیشن مزخرف باشن من این بازی رو تحریم میکنم لا اقل توی اویل 5 اوروبرس یه موجودی بود که سکل نداشت ولی خوب طراحی شده بود قابل قبول بود

زاویه دوربین کلاسیک خیلی خوب بود .ولی

• Lost in Nightmare
    استاندراد بهتری داره
این حرفتو قبول دارم نباید مسئله دوربین رو با چیزای دیگه قاطی کنیم بهترین دوربیین همین دوربینه که گفتیداگر فکر میکنید بازی ترس نداره با همین دوربین هم میشه ترس رو وارد بازی کرد اگر فکر میکنید بازی پازل نداره این قضیه ربطی به دوربین نداره اگر هر عیب ساختاری بازی داره به دوربین مربوط نیست به ساختار بازی مربوطه یکی فقط بیاد بگه من دوربین این بازی برای این علت دوست ندارم هیچ کدوم دلیلی دارید که بگید من به این علت دوربین بازی رو دوست ندارم؟ کی از گرافیک بالا و کیفیت در هدفگیری بدش میاد؟

خب دوستان فقط امیدوارم به خاطر این خبر منو فحش ندین.ظاهرا صحبت هایی مبنی بر رابطه ی رزیدنت اویل 6 با رولیشنز هست ضمنا رزیدنت اویل 6 سال 2012 نمیاد.در واقع رزیدنت اویل رولیشنر یه مقدمه ای هست برای رزیدنت اویل 6 به عنوان مثال دشمنان بازی رزیدنت ایول 6 بسیار شبیه به دشمنان رولیشنز خواهد بود اما پیشرفته تر و قویتر در عین حال اون شامل ویروسی میشه که تو بازی رولیشنز هست.پس احتمالا خداحافظ T-Virus, تو Gamescom بیشتر در مورد رولیشنز خواهید فهمید. این اطلاعاتو کسی داده که تو جلسه comic-con 2011 که پشت در های بسته برگزار شد حضور داشته.حالا بحثو شروع کنید.:d
باید صبر کنی میان هادی رو نگاه نکن ماشاالله زرنگه ما ها هیچی نیستیم
خب باید رولیشنز رو بره طرف ببینه چجوریه بعد بیاد در مورد ارتباطش با re6 نظر بده من که کنسولشو ندارم نمیتونم برم نهایتشم باید صبر کنم re6 بیاد
میگم نیما جان این قضیه یکی کردن مثل اینکه کم کم داره جور میشه با اومدن کد ورونیکا و re4 برای کنسولای امروزی

خب حامد جان تا حالا یه مقدار از ویدئو های بازی پخش شده میشه تا یه حدودی بازی رو دید مثلا اول شخص شدن بازی در هنگام تیر اندازی یکی از محسوس ترین معایب بازیه و بعدش اون موجودات که اصلا هیچ شکل درست حسابی ندارن خدا پدر اویل چهار و پنج رو بیامرزه دشمناش هر چی بودن قابل قبول بودن اونا موجودات بدترکیب چی هستن توی اویل 1و 2و 3 هم بهتر از این دشمنا طراحی شده بودن تا این رولیشن . نه من اصلا نمیتونم تصور کنم بعد از اویل 5 با اون همه طراحی گرافیکی خوب بیان مزخرف تولید کنن تازه اویل 5 با اون همه طراحی و شخصیت پردازی شکست خورد حالا بیان مثل رولیشن بسازنش تازه حالا فرض کنیم ربط داشته باشه حتما از لحاظ داستانی ربط داره که ایرادی هم نداره به نظرم خوبه که این بازی ها از نظر داستان به هم ربط داشته باشن لا اقل یه تیکه هایی از داستان رو متوجه میشیم

آخرین ویرایش:
اینجا,امکان داره البرت اینجوری در رفته باشه
http://www.uploadkon.ir/uploads/1312890881.jpg

سینا وسکر کجا در رفته باشه .وسکر که تو مواد مذاب کشته شد ؟ در رفته باشه یعنی چی الان ؟ !!! این جریانم مربوط به قبل از رسیدن به آتشفشانو در گیری تو هواپیماس. من متوجه نمیشم که میگی اینجا ممکنه وسکر در رفته باشه.

اون عکسی که گذاشتم به دقت ببینید
اگه کات سینسهای Resident Evil 5 رو دارید ویدئوی Weskers Vulnerability رو ببینید آخرش نشون میده که یه چیزهایی از اون بمب افکن پرت میشه پایین.

مرسی سینا جان. آره دیگه این موشک ها باعث بوجود اومدن داستان رزیدنت اویل 6 میشه احتمال خیلی زیاد. یا به هر حال یه جوری به داستان رزیدنت اویل 6 ربط پیدا میکنه.

باید صبر کنی میان هادی رو نگاه نکن ماشاالله زرنگه ما ها هیچی نیستیم
خب باید رولیشنز رو بره طرف ببینه چجوریه بعد بیاد در مورد ارتباطش با re6 نظر بده من که کنسولشو ندارم نمیتونم برم نهایتشم باید صبر کنم re6 بیاد
میگم نیما جان این قضیه یکی کردن مثل اینکه کم کم داره جور میشه با اومدن کد ورونیکا و re4 برای کنسولای امروزی

حامد جان منم 3DS ندارم اما تریلر های رولیشنز رو دیدم مشخص بازیش چجوریه و چه جوی داره منظورم از این که گفتم نظر بدین اینه که اگه شبیه رولیشنز باشه با همون دشمنا و همون جو شما میپسندید یا نه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or