نیما ردفیلد
کاربر سایت
سلام.اوت بریک ها از لحاظ گیم پلی خوب بودند و حتی رزیدنت اویل 5 هم از روی اونا ساخته شد.مثل:داشتن پارتنر و متوقف نشدن بازی در هنگام اتفاده از منوی تجهیزات.ولی از لحاظ داستانی اصلا مهم نیستند.حتی در کتاب Archives که در مورد سوسک های توی فاضلاب های راکون سیتی هم توضیح داده،هیچ اشاره ای به اوت بریک ها نکرده! (با اینکه در اون زمان هر دو تاشون ساخته شده بودند.) من هم در کتابم دربارشون هیچی ننوشتم.چون به اعتبار کتاب لطمه می زنند!
---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------
در ضمن دیگه نبینم کسی به برادر خانمم توهین کنه ها! )xولی تا دلتون می خواد به زن داداشش توهین کنید!کلیر دل خوشی ازش نداره! :d
اون فیلمی که دارن می سازن هم به نظر من مثل اون چهار تا فیلم قبلی مزخرفه.حداقلش اینه که به داستان رسمی رزیدنت اویل ربطی نداره!خدا لعنت کنه این پل اندرسون رو که آبروی 15 ساله ی رزیدنت اویل رو زیر سوال برد!
---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------
در ضمن دیگه نبینم کسی به برادر خانمم توهین کنه ها! )xولی تا دلتون می خواد به زن داداشش توهین کنید!کلیر دل خوشی ازش نداره! :d
چاکر آقا حمید! :d
اون فیلمی که دارن می سازن هم به نظر من مثل اون چهار تا فیلم قبلی مزخرفه.حداقلش اینه که به داستان رسمی رزیدنت اویل ربطی نداره!خدا لعنت کنه این پل اندرسون رو که آبروی 15 ساله ی رزیدنت اویل رو زیر سوال برد!
آخرین ویرایش:

راستی منظورت از زن داداش کلر کی بود دقیقا نیما جان ؟ !!! منظورت جیل هست ؟ باشه ... پس منم دعا میکنم اگه کلر تو رزیدنت اویل 6 قراره باشه نقش داشته باشه زامبی بشه و کرس مجبور شه با یه تیر خلاصش کنه.:d