بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سلام.اوت بریک ها از لحاظ گیم پلی خوب بودند و حتی رزیدنت اویل 5 هم از روی اونا ساخته شد.مثل:داشتن پارتنر و متوقف نشدن بازی در هنگام اتفاده از منوی تجهیزات.ولی از لحاظ داستانی اصلا مهم نیستند.حتی در کتاب Archives که در مورد سوسک های توی فاضلاب های راکون سیتی هم توضیح داده،هیچ اشاره ای به اوت بریک ها نکرده! (با اینکه در اون زمان هر دو تاشون ساخته شده بودند.) من هم در کتابم دربارشون هیچی ننوشتم.چون به اعتبار کتاب لطمه می زنند!

---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن دیگه نبینم کسی به برادر خانمم توهین کنه ها! )xولی تا دلتون می خواد به زن داداشش توهین کنید!کلیر دل خوشی ازش نداره! :d

چاکر آقا حمید! :d

اون فیلمی که دارن می سازن هم به نظر من مثل اون چهار تا فیلم قبلی مزخرفه.حداقلش اینه که به داستان رسمی رزیدنت اویل ربطی نداره!خدا لعنت کنه این پل اندرسون رو که آبروی 15 ساله ی رزیدنت اویل رو زیر سوال برد!

آخرین ویرایش:
سلام.اوت بریک ها از لحاظ گیم پلی خوب بودند و حتی رزیدنت اویل هم از روی اونا ساخته شد.مثل:داشتن پارتنر و متوقف نشدن بازی در هنگام اتفاده از منوی تجهیزات.ولی از لحاظ داستانی اصلا مهم نیستند.حتی در کتاب Archives که در مورد سوسک های توی فاضلاب های راکون سیتی هم توضیح داده،هیچ اشاره ای به اوت بریک ها نکرده! (با اینکه در اون زمان هر دو تاشون ساخته شده بودند.) من هم در کتابم دربارشون هیچی ننوشتم.چون به اعتبار کتاب لطمه می زنند!

---------- نوشته در 10:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن دیگه نبینم کسی به برادر خانمم توهین کنه ها! )xولی تا دلتون می خواد به زن داداشش توهین کنید!کلیر دل خوشی ازش نداره! :d

چاکر آقا حمید! :d

اون فیلمی که دارن می سازن هم به نظر من مثل اون چهار تا فیلم قبلی مزخرفه.حداقلش اینه که به داستان رسمی رزیدنت اویل ربطی نداره!خدا لعنت کنه این پل اندرسون رو که آبروی 15 ساله ی رزیدنت اویل رو زیر سوال برد!

باید یکم انگلیسیتم خوب باشه تا بتونی راحت بازی و سناریو هارو تموم کنی من کلی وقت گذاشتم تا اون سناریو تو مترو رو بفهمم چیکار کنم که سیستم اتفا حریق رو یه جوری اکتیو کنم که بعد از آتیش گرفتن قطار اتومات آتیشو خاموش کنه چون دقیقا تو فایل ها توضیح داده که باید چیکار کنی. بهر حال با وجود این که به داستان اصلی ربطی ندارند ولی من از اوتبریک ها خوشم اومد .اون کمک کردن به همدیگه موقعی که یکیشون زخمی میشه یا هل دادن و لگد زدن همچنیم موقعی که زامبی دارن گازش میگیرن در هر حالتی که باشه تفنگو به طرف سرشون نشونه میگره و شلیک میکنه خیلی برام تازگی داشت و جالب بودن.:x راستی منظورت از زن داداش کلر کی بود دقیقا نیما جان ؟ !!! منظورت جیل هست ؟ باشه ... پس منم دعا میکنم اگه کلر تو رزیدنت اویل 6 قراره باشه نقش داشته باشه زامبی بشه و کرس مجبور شه با یه تیر خلاصش کنه.:d

دستت درد نکنه که حالا هر چی خواستن به زن داداش کلر توهین کنن نیما جان آره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

اسکن های جدید بازی Resident Evil : Revelations از مجله ONM

یکی از نکت ههای جالبی که اینجا بهش اشاره شده اینه که دشمنای بازی مثل زامبی ها به T-Virus آلوده نشدند و شما باید در طول بازی این راز رو کشف کنید.

دوست دارم جسیکا تو رزیدنت اویل 6 هم باشه.

آخرین ویرایش:
لطفا همه بخوانند!
من درباره ی رزیدنت اویل به نتایج جالب رسیدم که بهتر دیدم شما رو هم در جریان بذارم.
رزیدنت اویل در کل،2 تا داستان داره:اولی که نسخه های فرد رو شامل میشه،به طور مستقیم مربوط میشه به شرکت آمبرلا و شخصیت های اصلی اون هم کریس،جیل و وسکر هستند.البته اسپنسر،ربکا،بری،بیلی،شوا،مارکوس،کارلوس و....هم به عنوان شخصیت مکمل در اون حضور دارند.این خط داستانی در نسخه ی ماجراهای آمبرلا به طور کامل جمع بندی شد.در واقع ماجراهای آمبرلا مقدمه ای بود برای رزیدنت اویل 5.چون می خواستن کل این خط داستانی رو برای ما یادآوری کنند.در رزیدنت اویل 5 هم این خط داستانی به طور کامل تموم شد و اگه دقت کرده باشید،تمام شخصیت های مهم این خط داستانی مثل وسکر،اسپنسر،کریس و جیل در رزیدنت اویل 5 حضور داشتند و سرگذشت همشون هم تموم شد.
داستان دوم که نسخه های زوج رو شامل میشه،بیشتر مربوط میشه به سازمان و شخصیت های اصلی اون هم کلیر و لیون هستند.البته ایدا،کراوزر،شری،استیو،ویلیام بیرکن،الکسیا،سدلر،اشلی و....هم به عنوان شخصیت مکمل در اون حضور دارند.این خط داستانی در نسخه ی دارک ساید به طور نسبتا کاملی جمع بندی شد.(فقط داستان رزیدنت اویل 4 در دارک ساید وجود نداشت.) در واقع دارک ساید مقدمه ای بود برای رزیدنت اویل 6.چون می خواستن کل این خط داستانی رو برای ما یادآوری کنند.در رزیدنت اویل 6 هم این خط داستانی به طور کامل تموم میشه و احتمالا شخصیت های مهم این خط داستانی مثل کلیر،لیون،ایدا،شری،استیو و 100 درصد الکس وسکر هم در رزیدنت اویل 6حضور دارند و سرگذشت همشون هم تموم میشه.(گرچه این احتمال وجود داره که سرگذشت لیون و ایدا رو در دامناشن تموم کنند و رزیدنت اویل 6 رو فقط کلیر روایت کنه.)
براساس مطالب بالا متوجه شدید که کپکام می خواد داستان فعلی رزیدنت اویل رو کلا تموم کنه و رزیدنت اویل 7 رو به طور کامل ریبوت کنه.البته شاید هم رزیدنت اویل 7 اصلا در کار نباشه و رزیدنت اویل با نسخه ی 6 کلا تموم بشه!
راستی!دقت کردید که هر بار کریس یک چیز جدیدی رو کشف می کنه،این چیز جدید رو به کلیر ربطش میدن و کلیر باهش روبرو میشه؟به عنوان مثال کریس پس از واقعه ی عمارت،مدارکی رو درباره ی ویروس G کشف کرد.ولی بعدا کلیر با این ویروس و سازندش (ویلیام بیرکن) و خانواده ی اون درگیر شد و حتی بیرکن این ویروس رو کشت!یا مثلا کریس به هویت اصلی وسکر پی می بره.ولی اولین کسی که متوجه میشه وسکر زنده است کلیر بوده.یا در واقعه ی عمارت،کریس مدارکی رو بر علیه خاندان آشفورد پیدا می کنه.ولی کلیر بعدا باهاشون روبرو میشه و حتی اونا رو نابود می کنه!من فکر می کنم که الکس وسکر هم همچنین حالتی رو داشته باشه.یعنی کریس در عمارت دوم اسپنسر در اون کامپیوتر مدارکی رو درباره ی الکس وسکر پیدا کرد.ولی کلیر در رزیدنت اویل 6 با الکس وسکر روبرو میشه و اون رو می کشه! (حالا یا با کمک لیون یا تنهایی)
در ضمن محمد جان!من متوجه منظور تو شدم که میگی اگه کلیر نبود،کریس به یک دلیل دیگه به جزیره ی راکفورت می رفت.ولی اینجور محاسبه کلا اشتباهه.چون اگه اینجوری بخواهیم حساب کنیم،پس اگه اسپنسر نبود،یکی دیگه آمبرلا رو تاسیس می کرد یا اگه کریس و جیل نبودند،یکی دیگه آمبرلا رو نابود می کرد.اینجوری که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه!مهم اینه که داستان چطوری نوشته شده.در داستان رسمی هم کریس به خاطر کلیر به جزیره رفت و فهمید که وسکر زنده است.ما که نمی تونیم بسته به سلیقه ی خودمون،داستان رو تغییر بدیم!در ضمن در مورد جیل هم قبول کردم که از کلیر مهم تره.گرچه هر کدوم قهرمان زن یک خط داستانی هستند!
نظر بدید!

لطفا همه بخوانند!
من درباره ی رزیدنت اویل به نتایج جالب رسیدم که بهتر دیدم شما رو هم در جریان بذارم.
رزیدنت اویل در کل،2 تا داستان داره:اولی که نسخه های فرد رو شامل میشه،به طور مستقیم مربوط میشه به شرکت آمبرلا و شخصیت های اصلی اون هم کریس،جیل و وسکر هستند.البته اسپنسر،ربکا،بری،بیلی،شوا،مارکوس،کارلوس و....هم به عنوان شخصیت مکمل در اون حضور دارند.این خط داستانی در نسخه ی ماجراهای آمبرلا به طور کامل جمع بندی شد.در واقع ماجراهای آمبرلا مقدمه ای بود برای رزیدنت اویل 5.چون می خواستن کل این خط داستانی رو برای ما یادآوری کنند.در رزیدنت اویل 5 هم این خط داستانی به طور کامل تموم شد و اگه دقت کرده باشید،تمام شخصیت های مهم این خط داستانی مثل وسکر،اسپنسر،کریس و جیل در رزیدنت اویل 5 حضور داشتند و سرگذشت همشون هم تموم شد.
داستان دوم که نسخه های زوج رو شامل میشه،بیشتر مربوط میشه به سازمان و شخصیت های اصلی اون هم کلیر و لیون هستند.البته ایدا،کراوزر،شری،استیو،ویلیام بیرکن،الکسیا،سدلر،اشلی و....هم به عنوان شخصیت مکمل در اون حضور دارند.این خط داستانی در نسخه ی دارک ساید به طور نسبتا کاملی جمع بندی شد.(فقط داستان رزیدنت اویل 4 در دارک ساید وجود نداشت.) در واقع دارک ساید مقدمه ای بود برای رزیدنت اویل 6.چون می خواستن کل این خط داستانی رو برای ما یادآوری کنند.در رزیدنت اویل 6 هم این خط داستانی به طور کامل تموم میشه و احتمالا شخصیت های مهم این خط داستانی مثل کلیر،لیون،ایدا،شری،استیو و 100 درصد الکس وسکر هم در رزیدنت اویل 6حضور دارند و سرگذشت همشون هم تموم میشه.(گرچه این احتمال وجود داره که سرگذشت لیون و ایدا رو در دامناشن تموم کنند و رزیدنت اویل 6 رو فقط کلیر روایت کنه.)
براساس مطالب بالا متوجه شدید که کپکام می خواد داستان فعلی رزیدنت اویل رو کلا تموم کنه و رزیدنت اویل 7 رو به طور کامل ریبوت کنه.البته شاید هم رزیدنت اویل 7 اصلا در کار نباشه و رزیدنت اویل با نسخه ی 6 کلا تموم بشه!
راستی!دقت کردید که هر بار کریس یک چیز جدیدی رو کشف می کنه،این چیز جدید رو به کلیر ربطش میدن و کلیر باهش روبرو میشه؟به عنوان مثال کریس پس از واقعه ی عمارت،مدارکی رو درباره ی ویروس G کشف کرد.ولی بعدا کلیر با این ویروس و سازندش (ویلیام بیرکن) و خانواده ی اون درگیر شد و حتی بیرکن این ویروس رو کشت!یا مثلا کریس به هویت اصلی وسکر پی می بره.ولی اولین کسی که متوجه میشه وسکر زنده است کلیر بوده.یا در واقعه ی عمارت،کریس مدارکی رو بر علیه خاندان آشفورد پیدا می کنه.ولی کلیر بعدا باهاشون روبرو میشه و حتی اونا رو نابود می کنه!من فکر می کنم که الکس وسکر هم همچنین حالتی رو داشته باشه.یعنی کریس در عمارت دوم اسپنسر در اون کامپیوتر مدارکی رو درباره ی الکس وسکر پیدا کرد.ولی کلیر در رزیدنت اویل 6 با الکس وسکر روبرو میشه و اون رو می کشه! (حالا یا با کمک لیون یا تنهایی)
در ضمن محمد جان!من متوجه منظور تو شدم که میگی اگه کلیر نبود،کریس به یک دلیل دیگه به جزیره ی راکفورت می رفت.ولی اینجور محاسبه کلا اشتباهه.چون اگه اینجوری بخواهیم حساب کنیم،پس اگه اسپنسر نبود،یکی دیگه آمبرلا رو تاسیس می کرد یا اگه کریس و جیل نبودند،یکی دیگه آمبرلا رو نابود می کرد.اینجوری که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه!مهم اینه که داستان چطوری نوشته شده.در داستان رسمی هم کریس به خاطر کلیر به جزیره رفت و فهمید که وسکر زنده است.ما که نمی تونیم بسته به سلیقه ی خودمون،داستان رو تغییر بدیم!در ضمن در مورد جیل هم قبول کردم که از کلیر مهم تره.گرچه هر کدوم قهرمان زن یک خط داستانی هستند!
نظر بدید!

نتایج جالبیه ولی یه مشکلی هست در مورد خود کپکام اونم اینه که چرا اونا به این فکر نکردن که همه گیمر ها همه کنسول ها رو ندارن و ممکنه از خط اصلی داستانها منحرف بشن؟ یعنی این همه باید کنسول گیم کیوب play2 wii تا بفهمن داستان چی به چیه؟ من از دید خودم میگم کاری هم به بقیه ندارم من نه ps1 نه ps2 نه wii نه Game Cube رو نداشتم خب به جای اینکه این همه نقطه مبهم بزارن تو داستان بازی میومدن روایت هایی رو میزاشتن تو قالب دمو تا طرف بفهمه چی به چیه باورتون نمیشه من خودم تازه تو نسخه اویل 5 تو قسمت library تاریخچه اویل رو خوندم فهمیدم اشفورد ها کی هستن و چی کار کردن تا اون موقع اصلا روحمم خبر نداشت اصلا وجود دارن یا نه

به هر حال نیما نتایجت خوبه ولی به نظرم این روندی که میگی کریس متوجه میشه و کلیر میره درگیر میشه باهاشون بیشتر رو جنبه شانس میشه گزاشت نمیشه بگی سازنده اونطور میخواسته بلکه یه روایت از کریس میگفته بعد میدیده حالا باید از کسی دیگه بگه کی بهتر از کلیر دوباره همین روند تکرار میشده برای بقیه در مورد داستانهای اول هم نظری ندارم تمام و کمال گفتی ولی باید فکر اونایی که بازی ها رو رو کنسول های قبلی نرفتن (نداشتن کنسول) هم میکردن یا بازی رو برای کنسول های دیگه میدادن یا تو بازی های بعدی یه توضیحی تریلری چیزی رو میکردن چه بسا که الان دارن برای کنسول های امروزی بازی ها رو میدن نمونش همین اویل های کلاسیک که برای ps3 اومده و اویل 4 و کد ورونیکا که قراره بیاد

میگم نیما بعد از 2-3 خط که میتایپی یه خط خالی enter بزن چشم آدم میترکه خیلی تو هم تو هم میشه

حمید یه مراسمی چند روز دیگه انجام میشه کپام گفته بود یه سری بازی قراره رو کنه تو اون مراسم خبری از اویل 6 نیست تو لیست بازیاش خواستم بدونم خبری نداری ازش؟

لطفا همه بخوانند!
نظر بدید!
من چندروز گرفتار بودم.باهات تماس میگیرم(با همون شماره ایی که دادی)و راجع به این قضیه صحبت میکنم باهات.
ازحامدهم عذرخواهی میکنم که نتونستم تاحالا صداشو بشنوم.حتما به زودی ازشرمندگی جفتتون درمیام.

محمد جون دشمنت شرمنده زنگ زدی منم سعادت اینو داشتم تا صداتو بشنوم
میگم یه کار جالب میخوام بکنم البته اگه قرار به انجامش شد یه سری تدابیری میاندیشیم که مشکل ساز نشه با افشین هماهنگ میکنم بعدا تو اینجا اعلام میکنم البته مرتبط هست به بازی اویل ها نگین اسپم داد:|

لطفا همه بخوانند!
نظر بدید!

باهات موافقم نیما جان دارک ساید سرگذشت لیان و کلر بود و ماجراهای آمبرلا سرگذشت کریس . جیل و اعضای استارز . در مورد اینکه هر بار کرس یه چیزی و کشف میکنه به کلر ربط پیدا میکنه دقت نکرده بودم تا حالا .در مورد رزیدنت اویل 6 اگه قرار باشه پرونده ی رزیدنت اویل با اومدنش بسته شه فکر میکنم فکر میکنم پای کرس . جیل هم به داستان باز شه .البته هنوز اصلا معلوم نیست قراره کرس و جیل باشه یا کلر . لیان یا شخصیت جدید که اجتمالش خیلی ضعیفه اما احتمال این که کلر .لیان بیان بیشتره ولی بعید میدونم کرس . جیل هیچ نقشی تو رزیدنت اویل 6 نداشته باشن اگه قرارا باشه آخرین شماره باشه چون هر چی باشه اونا قهرمانان رزیدنت اویل هستند هر چند که میگین داستانشون دیگه تموم شده .یعنی خودم که اینطوری دوست دارم که اگه قرارا باشه آخرین شماره از سری بازی های رزیدنت اویل باشه کرس . جیل هم وارد داستان بشن همچنین باید سرنوشت بیلی کویین و ربکا چمپرز هم مشخص بشه. الان من نفهمیدم تو رزیدنت اویل 1 میشه هم ربکارو نجات داد و اگه دیر بجنبی یا نیای نجاتش بدی هانتر میکشش اما تو داستان چجوریه نیما جان آیا ربکا زنده هست یا نه ؟ 15 سپتامبر یه چیزایی معلوم میشه حداقل معلوم میشه کی تو رزیدنت اویل 6 حضور داره.البته اگه اون لوگو فیک نبوده باشه.

حمید یه مراسمی چند روز دیگه انجام میشه کپام گفته بود یه سری بازی قراره رو کنه تو اون مراسم خبری از اویل 6 نیست تو لیست بازیاش خواستم بدونم خبری نداری ازش؟

نه حامد جان تو نمایشگاه GamesCom ظاهرا فقط تریلر هایی از رزیدنت اویل رولیشنز نشون داده میشه و اطلاعاتی راجع بهش داده میشه .این line-up کپکام هست واسه امسال.

• Asura’s Wrath
  • Dragon’s Dogma
  • Resident Evil: Revelations
  • Street Fighter X Tekken
رزیدنت اویل 6 هم 2012 قراره ریلیز بشه ولی مطمعن نیستم.

آخرین ویرایش:
لطفا همه بخوانند!
اولا که کاملا با حامد موافقم که کپکام عمدا ماجراهای کریس رو به کلیر ربط نمیده و اتفاقی بوده.چون کسی مناسب تر از کلیر برای رسیدگی به کشفیات کریس و جیل وجود نداره.(مثل زنده بودن وسکر،ویروس G،خاندان اشفورد و الکس وسکر) همچنین همونطور که حامد گفت،تمام نسخه ها باید برای یک کنسول عمومی مثل PC بیان تا همه بتونن بازی کنند.البته فکر می کنم در مورد RE6 هم مثل عملیات:راکون سیتی این اتفاق بیفته!
در مورد اون نظر آقا حمید هم باید بگم که به نظر من حضور کریس و جیل در RE6 غیر ممکنه!اگه فقط به این دلیل میگی که کریس و جیل باید در آخرین قسمت حضور داشته باشند،خب باید بهت بگم که ائنا در آخرین قسمت حضور داشتند!چون کلا سناریوی کریس و جیل مستقل از سناریوی کلیر و لیونه و فقط در کد ورونیکا با هم ادغام میشن.در واقع میشه گفت که رزیدنت اویل 5 آخرین قسمت از سناریوی کریس و جیل بوده.یعنی کریس و جیل در آخرین قسمت حضور داشتند و دیگه هیچ ربطی نداره که در RE6 به ایدا،شری،استیو و حتی الکس وسکر ربط پیدا کنند.کریس و جیل،آلبرت وسکر رو کشتن و کلیر و لیون هم الکس وسکر رو می کشند!البته این رو هم اضافه کنم که 100 درصد در انتهای RE6 فایل هایی وجود داره که سرگذشت تمام شخصیت های سری از جمله کریس،جیل،کلیر،لیون،ربکا،بری و....رو روایت می کنه.(مشابه اپیلوگ های اخر رزیدنت اویل 3) گرچه از نظر من هیچ نکته ی مجهولی در سرگذشت کریس و جیل وجود نداره.چون اگه اینجوری بخواهیم حساب کنیم،داستان هیچ وقت تموم نمیشه!ولی در کل اتمام داستان در RE6 یک امر حتمی و غیر قابل انکار است!
در مورد ربکا هم باید بگم که در حال حاضر زنده است.در فایل تاریخچه ی رزیدنت اویل در رزیدنت اویل 5 هم ربکا و بری رو جزو بازماندگان واقعه ی عمارت نوشته بودند.احتمالا در همون فایل های آخر RE6 در موردشون توضیح میدن.
در مورد RE6 هم گمون نکنم قبل از 2013 یا حتی 2014 بیاد!حداقل تا وقتی که تمام رزیدنت اویل های در دست ساخت وارد بازار بشن!

---------- نوشته در 07:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

راستی!کسی متوجه نشده که اون موشک های اوروبوروسی که وسکر موقع اوج گرفتن هواپیما توی دریا آزاد می کنه چی شدن؟البته این نکته رو احد بهم گفت.خودتون اون دمو رو ببینید تا متوجه بشید.(فکر می کنم یک بحث طولانی دیگه شروع شد!:d)

• Like
Reactions: {The Phenom}
ممنون نیما جان به خاطر توضیحاتی که دادی. باشه نگاه میکنم. شایعه شده که رزیدنت اویل 6 تو 2012 میاد مجله OPM, من از خودم نگفتم .:)

http://thesilentchief.com/2011/08/05/rumor-resident-evil-6-to-be-canon-launching-in-2012/

re6-rumor.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or