بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

عجب ! ولی خیلی شبیهش هست که! باز شما اینو بازی کردی افشین جان و بهتر میدونی داستانشو ولی متاسفانه من ps3 ندارم که بازی کنم .

یه والپیپر زیبا از بازی رزیدنت اویل رولیشنز برای دسکتاپ شما :x

dnr9nq5vk3a8m6t31o.jpg
2تا عمارت خیلی شبیه همن ولی یکی نیستن!
عکس Remake رو دیدم هوس کردم 2باره برم بازی کنم!:d

من كه دارم با هر جبري هست اوتبريك رو بازي ميكنم راستي وقتي يكي ويروسي ميشه چجوري بايد خوبش كنيم من گياه هم كه بهش ميدم بازم بعر يه مدتي اثرشو از دست ميده بايد چيكار كنم كسي ميدونه؟ دارم بازي ميكنم يه دفعه ميبينم پرتنرم افتاد مرد. اگه فقط همینو بفهمم که چطور میشه جونشونو نجات بدم و وقتی ویروسی میشم شمارش شروع میشه چیکار کنم که اینجوری نشه دیگه اوتبریک ها آشغال نیستن.:d من یه این گیم پلی آنلاین عادت نکردم هنوز.تو رزیدنت اویل 5 هم شوا بئد اما وقتی جونش دنجر میشد یه اسپری میدادی تموم دیگه این اسپری هم میدوم باز بعد یه مدتی همونجوری میشه.

آخرین ویرایش:
بچه ها سلام
من امروز رفته بودم روزنامه بگیرم ، پشت ویترین روزنامه فروشی یه کتاب دیدم به این نام: رزیدنت اویل دسیسه
روشم عکس وسکر بود با آرم خونی آمبرلا
این کتاب داستانش چیه؟؟ ارزش داره بگیرمش بخونمش؟؟؟:-/

سلام مهدی جان رسیدن بخیر .آره داره بگیر بعدشم سورپرایز نیما رو بگیر البته اون تو راه فعلا ... در ضمن اقا من حرفمو پس میگیرم اوتبریک ها خیلی با حالن :d قفط وحشتناک سختن یعنی نه که بازیش سخت باشه همین که موقع رفتن به اینونتوری بازی متوقف نمیشه یا ویروسی که میشی ویروس تو خونت وارد میشه و اگه زمان زیادی بگذره میمیری البته اینا باعث طبیعی تر شدن بازی هم میشن ولی دهن ما سرویس میشه.گرافیکشم خداییش خیلی خوبه. به همه توصیه میکنم هر کی بازی نکرده اینو بازی کنه من باید همه ی رزیدنت اویل ها رو به هر قیمتی ک هشده تموم کنم.فقط اوتبریک ها مونده . گلد ادیشن .

coming soon

آخرین ویرایش:
سلام مهدی جان رسیدن بخیر .آره داره بگیر بعدشم سورپرایز نیما رو بگیر البته اون تو راه فعلا ... در ضمن اقا من حرفمو پس میگیرم اوتبریک ها خیلی با حالن :d قفط وحشتناک سختن یعنی نه که بازیش سخت باشه همین که موقع رفتن به اینونتوری بازی متوقف نمیشه یا ویروسی که میشی ویروس تو خونت وارد میشه و اگه زمان زیادی بگذره میمیری البته اینا باعث طبیعی تر شدن بازی هم میشن ولی دهن ما سرویس میشه.گرافیکشم خداییش خیلی خوبه. به همه توصیه میکنم هر کی بازی نکرده اینو بازی کنه من باید همه ی رزیدنت اویل ها رو به هر قیمتی ک هشده تموم کنم.فقط اوتبریک ها مونده . گلد ادیشن .

coming soon
منم خیلی خوشم میاد از Outbreakها! با این که شخصیت های اصلی تو بازی نیستن ولی این شخصیت ها هم خیلی جالبن.
اینکه با شخصیت های فرعی شماره های اصلی اینجا رو به رو میشیم هم خیلی باحاله. مثلا همون سناریوی مربوط به ساختمون R.P.D .
گیم پلی گروهیش هم تو Raccoon City با جو مخصوص RE خیلی برام لذت بخش بود! گرافیکشم خیلی خوب بود گرچه به Remake و Zero نمیرسید.

من كه دارم با هر جبري هست اوتبريك رو بازي ميكنم راستي وقتي يكي ويروسي ميشه چجوري بايد خوبش كنيم من گياه هم كه بهش ميدم بازم بعر يه مدتي اثرشو از دست ميده بايد چيكار كنم كسي ميدونه؟ دارم بازي ميكنم يه دفعه ميبينم پرتنرم افتاد مرد. اگه فقط همینو بفهمم که چطور میشه جونشونو نجات بدم و وقتی ویروسی میشم شمارش شروع میشه چیکار کنم که اینجوری نشه دیگه اوتبریک ها آشغال نیستن.:d من یه این گیم پلی آنلاین عادت نکردم هنوز.تو رزیدنت اویل 5 هم شوا بئد اما وقتی جونش دنجر میشد یه اسپری میدادی تموم دیگه این اسپری هم میدوم باز بعد یه مدتی همونجوری میشه.
آخه عزیز من یکی از دلایلی که باید با این ویروس اعصاب خورد کن مقابله کنی همین اسم بازیه!!:d
در ضمن با گیاه نمیتونی جلوی ویروس رو بگیری.تو این بازی باید 2تا چیز رو بهش حواست باشه:1- جونت(یا خونت/در مناطق مختلف اصطلاحات مختلفی داره:d=)))
2- اون دایره کوچیکه پایین سمت راست که نمیدونم چی بهش بگم!!!:d
اون ویروس رو با مصرف کپسول میتونی یه مدتی متوقفش کنی. اگه با جورج(یا همون دکتر) داری بازی میکنی اون میتونه گیاه ها رو به کپسول تبدیل کنه ولی باید حواست باشه ورنداری همه گیاه هارو کپسول کنی:d
این آوت بریکها واقعا قشنگ و سختن
به این میگن یه بازیه قشنگه رزیدنت اویلی از یک دیدگاه جدید>:)>:)

سلام به همه بچه های گل
قالب سایت هم که عوض شد
تا بیایم بش عادت کنیم طول میکشه
در مورد بحث دوربین ها باید بگم
تو رزیدنت ایول مهم نیست که به کجای یه زامبی تیر بخوره چون کشتن زامبی مدنظر نیست چون اگه باشه بازی رو به حالت اکشن در میاره
جوک ترین چیزی که من تو دو شماره آخر دیدم تقویت اسلحه ها بود حالا باز یه نفر تو شماره 4 بود که اسلحه هاتو تقویت می کرد :دی ولی شماره 5 که دیگه خیلی احمقانه بود بعنی تو رزیدنت ایول این حالت احمقانست
دوم اینکه پول جمع کردن تو بازی چه صیغه ای بود که اضافه شد این که شد سونیک دیگه رزیدنت ایول نیست
سوم اینکه بازی مرحله ای شد و اونم باز شد مثل بازی مثل سونیک و کنترا بازم رزیدنت ایول نبود که با اومدنش یه سبک جدید آورد
چهارم کشتن غول های متعدد که واقعا اعصاب خورد کن بود بابا تو رزیدنت ایول های کلاسیک فوقش یه bow غول پیکر تو طول بازی میومد یا فردی تغییر حالت میداد ولی تو شماره 4 و 5 از اول بازی بگیر تا آخرش همه با یه تزریق یه غول بی شاخ و دم میشدن خوب این ترس غول های بزرگ رو ازبین میبره
پنجم تو روز بودن بازی
شماره 4 تو روز شروع شد شماره 5 که کلا تو روز بود خوب این ترس بازی رو نصف می کنه البته این رو هم بگم قطعا میشه بازیکن رو تو روز هم ترسوند ولی متاسفانه قصد کپکام تو شماره آخر اصلا ترسوندن بازی کن نبود وقتی اطلاعات مربوط به resident evil 5 beta رو می خونی گریه ات میگیره که بابا اینا می تونن بازی ترسناک بسازن ولی نمیخوان چون انقد احمقن که فک می کنن ترسناک بودن فروش رو کم می کنه ولی اینجوری که همه ما میدونیم بازی مثل ds خیلی از re ترسناک تره ولی تو فروش خیلی هم موفق عمل کرده
ششم کم کردن پازل ها و در نهایت حذف کاملشون
تو شماره 4 دو تا دونه پازل بود ولی تو شماره پنج دیگه مغز بازیکن کلا از کار می افتاد فک کردن هیچ معنی نداشت هی تیر بزن هی تیر بزن
هفتم
تغییر اینورتوری و معما برای کمباین کردن اجسام
ابداع و نو آوری تو بازی نیست شما تو سری کلاسیک خیلی اشیا پیدا می کردین ولی اینکه چی کجا بکار میاد یا ترکیبش با چیزای دیگه چطور میشه خودتون باید تشخیص میدادین
هشتم تصمیم گیری در بازی و حل معما توسط خوندن فایل ها
فایل ها تو سری رزیدنت ایول نقش مهمی رو ایفا می کردن علاوه بر ارائه داستان شما می تونستین کد ها و راه رو پیدا کنید که کلا از صحنه رزیدنت ایول حذف شد
همین طور وارد کردن کد ها هم به صورت اتوماتیک شده
قبلا اگر سر پیدا کردن یه کلید یا رمز باید مدت ها وقت صرف می کردین الان با سخت شدن بازی باید دشمن های بیشتر و جون سختری رو بکشید
واقعا تاسف بار
نهم حذف شدن تایپ رایتر
آقا چه لذتی داشت که باید حساب هر یه دونه سیوت رو هم می کردی که اینک ریبونت تموم نشه
ولی الان بازی مثل سونیک چک پوینت میده
در نهایت می خوام بگم به نظر من مهمترین چیزی که از بین رفته تو سری رزیدنت ایول حالت فاجعه در بازی در شماره قدیم شما با شنیدن صدای جیغ یه بچه از کوچه های راکون سیتی مو به تنتون سیخ می شد و در عین حال خیلی هم ناراحت می شدین وقتی داغون شدن راکون سیتی رو میدیدین احساس می کردین که بله واقعا یه تراژدی اتفاق افتاد وقتی سرنوشت خانواده بریکین رو میدیدین دلتون می سوخت
ولی الان تو شماره های مدرن اصلا هیچ کس مهم نیست آدم بد ها به سزای اعماشون میرسن تو این راه هم اونایی که خوب بودن زنده می مونن
همه این توضیحات رو دادم که بدونین اینکه دوربین کجای صحنه قرار بگیره مهم نیست رزیدنت ایول خیلی فراتر از حالت دوربین

در ضمن هیچ تریلر درست حسابی فقط از code veronica hd نیست؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
ممنون افشین خیلی نکات خوبی رو اشاره کردی
من فکر کنم کپکام داره نژاد پرستی میکنه چون به نظر من فقط داره به مشتری های ژاپنیش نگاه میکنه و بقیه دنیا رو ندید میگیره اون ژاپنی ها هم که کلا مخالف ترس و ترسیدن هستن از انیمه هاشون و بازی هایی که میسازن معلومه همین اویل 5 هست لباس سرخپوستی ای که برای شوا گزاشتن و خیلی خیلی گند زدن به بازی فقط و فقط به خاطر فن های یازی تو ژاپن این لباس رو ساختن یا اون لباسی که بعد از خرید GOLD EDITION برای شوا باز میکرد انگار رفته بود مهمونی کلا حرفام در تایید حرفای افشینه خراب کارب هایی کردن که اعتبار 15 ساله این بازی زیر سوال رفت و اگه نجنبن برای درست کردن این خرابکارب ها شاهد تبدیل شدن این بازی به سرنوشت فیلمش میشیم که فقط یه اسم رو یدک میکشه:|

• Like
Reactions: RockIT
سلام به همه بچه های گل
قالب سایت هم که عوض شد
تا بیایم بش عادت کنیم طول میکشه
در مورد بحث دوربین ها باید بگم
تو رزیدنت ایول مهم نیست که به کجای یه زامبی تیر بخوره چون کشتن زامبی مدنظر نیست چون اگه باشه بازی رو به حالت اکشن در میاره
جوک ترین چیزی که من تو دو شماره آخر دیدم تقویت اسلحه ها بود حالا باز یه نفر تو شماره 4 بود که اسلحه هاتو تقویت می کرد :دی ولی شماره 5 که دیگه خیلی احمقانه بود بعنی تو رزیدنت ایول این حالت احمقانست
دوم اینکه پول جمع کردن تو بازی چه صیغه ای بود که اضافه شد این که شد سونیک دیگه رزیدنت ایول نیست
سوم اینکه بازی مرحله ای شد و اونم باز شد مثل بازی مثل سونیک و کنترا بازم رزیدنت ایول نبود که با اومدنش یه سبک جدید آورد
چهارم کشتن غول های متعدد که واقعا اعصاب خورد کن بود بابا تو رزیدنت ایول های کلاسیک فوقش یه bow غول پیکر تو طول بازی میومد یا فردی تغییر حالت میداد ولی تو شماره 4 و 5 از اول بازی بگیر تا آخرش همه با یه تزریق یه غول بی شاخ و دم میشدن خوب این ترس غول های بزرگ رو ازبین میبره
پنجم تو روز بودن بازی
شماره 4 تو روز شروع شد شماره 5 که کلا تو روز بود خوب این ترس بازی رو نصف می کنه البته این رو هم بگم قطعا میشه بازیکن رو تو روز هم ترسوند ولی متاسفانه قصد کپکام تو شماره آخر اصلا ترسوندن بازی کن نبود وقتی اطلاعات مربوط به resident evil 5 beta رو می خونی گریه ات میگیره که بابا اینا می تونن بازی ترسناک بسازن ولی نمیخوان چون انقد احمقن که فک می کنن ترسناک بودن فروش رو کم می کنه ولی اینجوری که همه ما میدونیم بازی مثل ds خیلی از re ترسناک تره ولی تو فروش خیلی هم موفق عمل کرده
ششم کم کردن پازل ها و در نهایت حذف کاملشون
تو شماره 4 دو تا دونه پازل بود ولی تو شماره پنج دیگه مغز بازیکن کلا از کار می افتاد فک کردن هیچ معنی نداشت هی تیر بزن هی تیر بزن
هفتم
تغییر اینورتوری و معما برای کمباین کردن اجسام
ابداع و نو آوری تو بازی نیست شما تو سری کلاسیک خیلی اشیا پیدا می کردین ولی اینکه چی کجا بکار میاد یا ترکیبش با چیزای دیگه چطور میشه خودتون باید تشخیص میدادین
هشتم تصمیم گیری در بازی و حل معما توسط خوندن فایل ها
فایل ها تو سری رزیدنت ایول نقش مهمی رو ایفا می کردن علاوه بر ارائه داستان شما می تونستین کد ها و راه رو پیدا کنید که کلا از صحنه رزیدنت ایول حذف شد
همین طور وارد کردن کد ها هم به صورت اتوماتیک شده
قبلا اگر سر پیدا کردن یه کلید یا رمز باید مدت ها وقت صرف می کردین الان با سخت شدن بازی باید دشمن های بیشتر و جون سختری رو بکشید
واقعا تاسف بار
نهم حذف شدن تایپ رایتر
آقا چه لذتی داشت که باید حساب هر یه دونه سیوت رو هم می کردی که اینک ریبونت تموم نشه
ولی الان بازی مثل سونیک چک پوینت میده
در نهایت می خوام بگم به نظر من مهمترین چیزی که از بین رفته تو سری رزیدنت ایول حالت فاجعه در بازی در شماره قدیم شما با شنیدن صدای جیغ یه بچه از کوچه های راکون سیتی مو به تنتون سیخ می شد و در عین حال خیلی هم ناراحت می شدین وقتی داغون شدن راکون سیتی رو میدیدین احساس می کردین که بله واقعا یه تراژدی اتفاق افتاد وقتی سرنوشت خانواده بریکین رو میدیدین دلتون می سوخت
ولی الان تو شماره های مدرن اصلا هیچ کس مهم نیست آدم بد ها به سزای اعماشون میرسن تو این راه هم اونایی که خوب بودن زنده می مونن
همه این توضیحات رو دادم که بدونین اینکه دوربین کجای صحنه قرار بگیره مهم نیست رزیدنت ایول خیلی فراتر از حالت دوربین

در ضمن هیچ تریلر درست حسابی فقط از code veronica hd نیست؟؟؟؟؟؟

افشین جون همه ی اینایی که گفتی کاملا درسته دقیقا همینطوره یکی دیگه از چیزایی که اون رزیدنت اویل ها رو متفاوت میکرد از این آخریها موزیک فوق العاده به تناسب مکان بود که واقعا عالی بود مثلا شما تو رزیدنت اویل 2 وقتی وارد ساختمون R.P.D استارز میشدید یه اهنگی میزد که واقا احساس میکردی اتفاقات و حوادث وحشتناکی پیش رو داری و از همونجا کاملا میتونستی ترس و وحشت رو احساس کنی .یکی دیگه از چیزایی که حذفش واقعا بد بود و قبلا هم چند بار گفتم همون چشمک زدن ایتم ها و اشیایی بود که باید برمیداشتی من نمیدونم اینو دیگه چرا حذف کردم ممکنه دلیلش انجام شدن بازی تو محیط کاملا روشن باشه یا نمیدونم چیه خلاصه. بهر حال با کمال تاسف باید بگم خداحافظ رزیدنت اویل های کلاسیک برای همیشه . :( خیلی بعید میدونم رزیدنت اویل 6 این فاکتور هایی که اشاره کریم رو داشته باشه چون اون حتی قراره با رزیدنتا یول 4 5 هم فرق کنه چه برسه به رزیدنت اویل های کلاسیک. امیدوترم حداقل ترسناک باشه و معما داشته باشه و داستان جدیدی داشته باشه.

افشین جان همه حرفات درسته اویل 5 و 4 نسبت به اویل های سری قبلش از لحاظ ساختار حتما تغییرات اساسی شده ولی به روند بازی هم باید توجه کرد من منکر این نیستم که میشد بازی رو ترسناک کرد و نکردن ولی اینو هم باید بدونیم که با فروپاشی امبرلا و همچنین ساخته شدن واکسن برای ویروس تی و کمیاب بودن ویروس جی میشه گفت پرونده این دو تا ویروس بسته شده هر چند که در اینده خبر هایی باز از این دو ویروس در فیلم دامنیشن میشه ولی میتونم بگم بازی داره روال جدیدی رو پیش میگیره باید مخلوقاتی با هوش بالاتر ساخته بشن از اولش هم هدف همین بوده زامبی نقطه ضعفش چی بود قدرت فکر نداشت و فقط به عریزه خودش برای رفع گرسنگی عمل میکرد ولی موجودات جدید باید با هوش باشن بازم میگم من طرفدار این پیشرفت نیستم منم دوست داشتم مثلا توی یه مکان کاملا تاریک باشم که از طریق نور اتیش اسلحه بتونم هدفم رو رد گیری کنم و یا توی هوای شدیدا بارونی با موجوداتی مثل زامبی برخورد کنم ولی این اتفاق خواهد افتاد با ساخته شدن عمارت اسپنسر مطمئنا مسئولان کاپکام به اشتباه خودشون توی اویل5 پی بردن برای فروش بیشتر هم که شده کاراشون رو درست میکنن.مطمئنا دوربین لاست میتونه پیشرفتهای خیلی گسترده ای داشته باشه شما چون عناصری که توی اویل 1 تا 3 بوده و در چهار و پنج نبوده ناراضی هستید ولی من به عنوان بازی کن به اینده این دوربین امیدوارم و ازش لذت میبرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or