الان رزیدنت اویل اوتبریک فایل 2 رو بازی کردم یعنی آشغال ترین رزیدنت اویلی که تو عمرم بازی کردم هستش. واقعا مسخره هست.
بهترین سناریوش همون سرگذشت ماروین بود
الان رزیدنت اویل اوتبریک فایل 2 رو بازی کردم یعنی آشغال ترین رزیدنت اویلی که تو عمرم بازی کردم هستش. واقعا مسخره هست.
بهترین سناریوش همون سرگذشت ماروین بود

منم خیلی خوشم میاد از Outbreakها! با این که شخصیت های اصلی تو بازی نیستن ولی این شخصیت ها هم خیلی جالبن.سلام مهدی جان رسیدن بخیر .آره داره بگیر بعدشم سورپرایز نیما رو بگیر البته اون تو راه فعلا ... در ضمن اقا من حرفمو پس میگیرم اوتبریک ها خیلی با حالن :d قفط وحشتناک سختن یعنی نه که بازیش سخت باشه همین که موقع رفتن به اینونتوری بازی متوقف نمیشه یا ویروسی که میشی ویروس تو خونت وارد میشه و اگه زمان زیادی بگذره میمیری البته اینا باعث طبیعی تر شدن بازی هم میشن ولی دهن ما سرویس میشه.گرافیکشم خداییش خیلی خوبه. به همه توصیه میکنم هر کی بازی نکرده اینو بازی کنه من باید همه ی رزیدنت اویل ها رو به هر قیمتی ک هشده تموم کنم.فقط اوتبریک ها مونده . گلد ادیشن .
coming soon
آخه عزیز من یکی از دلایلی که باید با این ویروس اعصاب خورد کن مقابله کنی همین اسم بازیه!!:dمن كه دارم با هر جبري هست اوتبريك رو بازي ميكنم راستي وقتي يكي ويروسي ميشه چجوري بايد خوبش كنيم من گياه هم كه بهش ميدم بازم بعر يه مدتي اثرشو از دست ميده بايد چيكار كنم كسي ميدونه؟ دارم بازي ميكنم يه دفعه ميبينم پرتنرم افتاد مرد. اگه فقط همینو بفهمم که چطور میشه جونشونو نجات بدم و وقتی ویروسی میشم شمارش شروع میشه چیکار کنم که اینجوری نشه دیگه اوتبریک ها آشغال نیستن.:d من یه این گیم پلی آنلاین عادت نکردم هنوز.تو رزیدنت اویل 5 هم شوا بئد اما وقتی جونش دنجر میشد یه اسپری میدادی تموم دیگه این اسپری هم میدوم باز بعد یه مدتی همونجوری میشه.
)

سلام به همه بچه های گل
قالب سایت هم که عوض شد
تا بیایم بش عادت کنیم طول میکشه
در مورد بحث دوربین ها باید بگم
تو رزیدنت ایول مهم نیست که به کجای یه زامبی تیر بخوره چون کشتن زامبی مدنظر نیست چون اگه باشه بازی رو به حالت اکشن در میاره
جوک ترین چیزی که من تو دو شماره آخر دیدم تقویت اسلحه ها بود حالا باز یه نفر تو شماره 4 بود که اسلحه هاتو تقویت می کردولی شماره 5 که دیگه خیلی احمقانه بود بعنی تو رزیدنت ایول این حالت احمقانست
دوم اینکه پول جمع کردن تو بازی چه صیغه ای بود که اضافه شد این که شد سونیک دیگه رزیدنت ایول نیست
سوم اینکه بازی مرحله ای شد و اونم باز شد مثل بازی مثل سونیک و کنترا بازم رزیدنت ایول نبود که با اومدنش یه سبک جدید آورد
چهارم کشتن غول های متعدد که واقعا اعصاب خورد کن بود بابا تو رزیدنت ایول های کلاسیک فوقش یه bow غول پیکر تو طول بازی میومد یا فردی تغییر حالت میداد ولی تو شماره 4 و 5 از اول بازی بگیر تا آخرش همه با یه تزریق یه غول بی شاخ و دم میشدن خوب این ترس غول های بزرگ رو ازبین میبره
پنجم تو روز بودن بازی
شماره 4 تو روز شروع شد شماره 5 که کلا تو روز بود خوب این ترس بازی رو نصف می کنه البته این رو هم بگم قطعا میشه بازیکن رو تو روز هم ترسوند ولی متاسفانه قصد کپکام تو شماره آخر اصلا ترسوندن بازی کن نبود وقتی اطلاعات مربوط به resident evil 5 beta رو می خونی گریه ات میگیره که بابا اینا می تونن بازی ترسناک بسازن ولی نمیخوان چون انقد احمقن که فک می کنن ترسناک بودن فروش رو کم می کنه ولی اینجوری که همه ما میدونیم بازی مثل ds خیلی از re ترسناک تره ولی تو فروش خیلی هم موفق عمل کرده
ششم کم کردن پازل ها و در نهایت حذف کاملشون
تو شماره 4 دو تا دونه پازل بود ولی تو شماره پنج دیگه مغز بازیکن کلا از کار می افتاد فک کردن هیچ معنی نداشت هی تیر بزن هی تیر بزن
هفتم
تغییر اینورتوری و معما برای کمباین کردن اجسام
ابداع و نو آوری تو بازی نیست شما تو سری کلاسیک خیلی اشیا پیدا می کردین ولی اینکه چی کجا بکار میاد یا ترکیبش با چیزای دیگه چطور میشه خودتون باید تشخیص میدادین
هشتم تصمیم گیری در بازی و حل معما توسط خوندن فایل ها
فایل ها تو سری رزیدنت ایول نقش مهمی رو ایفا می کردن علاوه بر ارائه داستان شما می تونستین کد ها و راه رو پیدا کنید که کلا از صحنه رزیدنت ایول حذف شد
همین طور وارد کردن کد ها هم به صورت اتوماتیک شده
قبلا اگر سر پیدا کردن یه کلید یا رمز باید مدت ها وقت صرف می کردین الان با سخت شدن بازی باید دشمن های بیشتر و جون سختری رو بکشید
واقعا تاسف بار
نهم حذف شدن تایپ رایتر
آقا چه لذتی داشت که باید حساب هر یه دونه سیوت رو هم می کردی که اینک ریبونت تموم نشه
ولی الان بازی مثل سونیک چک پوینت میده
در نهایت می خوام بگم به نظر من مهمترین چیزی که از بین رفته تو سری رزیدنت ایول حالت فاجعه در بازی در شماره قدیم شما با شنیدن صدای جیغ یه بچه از کوچه های راکون سیتی مو به تنتون سیخ می شد و در عین حال خیلی هم ناراحت می شدین وقتی داغون شدن راکون سیتی رو میدیدین احساس می کردین که بله واقعا یه تراژدی اتفاق افتاد وقتی سرنوشت خانواده بریکین رو میدیدین دلتون می سوخت
ولی الان تو شماره های مدرن اصلا هیچ کس مهم نیست آدم بد ها به سزای اعماشون میرسن تو این راه هم اونایی که خوب بودن زنده می مونن
همه این توضیحات رو دادم که بدونین اینکه دوربین کجای صحنه قرار بگیره مهم نیست رزیدنت ایول خیلی فراتر از حالت دوربین
در ضمن هیچ تریلر درست حسابی فقط از code veronica hd نیست؟؟؟؟؟؟
خیلی بعید میدونم رزیدنت اویل 6 این فاکتور هایی که اشاره کریم رو داشته باشه چون اون حتی قراره با رزیدنتا یول 4 5 هم فرق کنه چه برسه به رزیدنت اویل های کلاسیک. امیدوترم حداقل ترسناک باشه و معما داشته باشه و داستان جدیدی داشته باشه.