بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

1-دلیلت قابل قبول نیست چون در کم تر از 1 دقیقه کریس هم اسلحه دستش می گیره
دلیلش دقیقا سخت بودن حالت کریس نسبت به جیل هست یه دلیلش اسلحه هست و دلایل دیگه هم دوستون اشاره کردند
+ اینکه فضای بیشتری برای حمل ایتم ها داره! و اینکه بعضی درها رو میتونه با Lockpick باز کنه در صورتی که Chris باید کلید پیدا کنه!

این که می گم باهوش نیست دلیلی بر این نیست که بگم خنگ بوده!!!!
ولی کریس هیچ پرسونالیتی نداره میشه گفت حتی خنگ هم هست
منم سوال کردم که چیکار باید میکرد که بهش بگی باهوش؟

این نظر شخصی شماست ولی وقتی من نظرسنجی اون بالا رو نگاه می کنم به نتیجه دیگه ای می رسم
نظر سنجی بالا چه ربطی به مطلب شما داره؟
من گفتم صداگذاری خوب بود و با گذشت زمان بهتر شد
چه چیز تو نظرسنجی بالا هست که نقض میکنه این گفته منو؟

ببینم شخصیت یا همون پرسونالیتی افراد معتاد میشه فلج میشه !!!!!!!!
خوب وقتی کسی قادر به کاری نباشه 100% یه ضعف بزرگ داره که نمیتونه دیگه
این ضعف میتونه جسمی یا روحی باشه
که کریس تو هیچ کدوم مشکلی نداره

اینجوری که من خوندم قرار بوده re 3 در مورد طغیان تو شعبه مرکزی آمبرلا باشه ولی کلا عوضش کردن
اگه درباره ""قرار بودها"" بیاییم بحث کنیم که نه منطقی هست نه به نتیجه میرسیم
شما اون چیزایی رو معیار قرار بده که اتفاق افتاده نه اینکه قرار بود اتفاق بیوفته و نیوفتاد

من فکر نمی کنم چون یک نفر قسم می خوره که آمبرلا رو نابود کنه باید بتونه
اصلا همین که میان تو شماره 5 اینطور هیکل کریس رو ناقص می کنن میتونه دیلیش این باشه که قابل باور نبوده که کریس سابق با اون حالت وسکر رو نابود کنه
7-:-/:-/
یعنی می خوای بگی حتی دموی اول ریمیک رو هم ندیدی؟؟؟؟!!!!!!!!

هیکل کریس تو Re5 ناقصه؟
پس اسکلتی که باهاش آناتومی تدریس میکنن کاملترینه
اینکه برای انجام یه کاری تغییراتی داشته چه ایرادی داره؟
جز اینکه نشون میده مصمم بوده تو هدفش و اون تغییرات اتفاق افتاده؟

اینکه من از کریس بدم بیاد یا نیاد موضوعی نیست که بخوام ازش بترسم یا خجالت بکشم سرش که نگم به نظر من اینها اشکلات کریس بود حالا چرا به بعضی ها بر می خوره یا احساس ضعف بهشون دست میده به من ربطی نداره
شمام سعی کن کلماتت رو با ذکاوت بیشتر انتخاب کنی چون 1000 تا جمله تمسخر آمیز باعث نمیشه که من نظرم عوض بشه
دقیقا موضوع همینه
شما بدت میاد از کریس و یه کلمه همینو بگی کافیه
قرار هم نیست نظرت عوض شه(اصلا کی گفته نظر همه باید یکی باشه؟)
بحث من اینکه تمام مواردی که اشاره میکنی منطقی نیست
حالا من هیچی ولی یه نفرم از Re بازها حرفتو تایید نمیکنن
کسی که هر شماره رو یک بارم بازی کرده باشه این نتیجه های تخیلی رو نمیگیره

بحث کردن با دلیل و در کمال احترام خیلی بیشتر تاثیر بزاره
من کم احترامی نکردم اگه از نوشته هام اینجوری برداشت کردی همینجا میگم که قصدم تو هیچ کدم از پستها بی احترامی نبود
در مورد بحث کردن با دلیل که من فقط دلیل خواستم و بس
ولی شما به جا اوردن دلیل منطقی خیال پردازی میکنی
مثلا میگی اگه وسکر نبود کریس رو یه سگ گاز میگرفت میمرد
همین آلبرت وسکر از ابتدا همینطوری بود که تو Re5 دیدیم؟
یعنی طی این مدت هیچ تغییری نکرد و از آغاز فعالیتش همینجور قدرتمند بود؟
به طور قطع و یقین که اینطوری نبود از اول و طی گذشت زمان کاملتر و کاملتر شد. حالا ما بیاییم بگیم نه آلبرت در این حد و اندازه نیست چون تو Re1 (یا قبل اون) اینجوری نبود؟

• Like
Reactions: Biohazard
این تریلر HD دیدیم تفاوت توی کدورونیکا باز یکم بیشتر هستش اما توی 4 واقعا کمه فکر نمیکنم کسی به خاطر این تفاوت کم بخواد دوباره این بازی رو انجام بده، این دو تا بازی توی یک DVD باهم دیگه ارائه میشه؟
البته خودم گرفتم دوباره توی x360 میرم از اول :d
راستی دوستان شاید جای این سوال اینجا نباشه اما دوستانی که با pc ریمیک و zero بازی کردن دلفین با ویندوز 7 مشکل داره آیا؟

والا من ژاپنی بلد نیستم :دی ، اما تهِ تریلر اگه دقت کنی ، میگه روی 360 دو تا DVD و بروی PS3 ، یک بلوری عرضه میشه ...
اینی هم که میگی بازی RE4 گرافیکش خیلی فرقی نمیکنه ، بخاطر اینه که خودش خیلی خوبه :دی من که دارم له له میزنم برای بازی دوباره RE4 :x
انقدری که منتظر اینم ، منتظر آنچارتد 3 و گیرز 3 نیستم :دی

جالبه كه كل ماجراي اويل داره رو تحقيقات و پيگيري هاي كرس ميچرخه.خط اصلي اويل1 بازي باكرسه.تواويل2و3شماكمبودشو حس ميكني.
تو3كاملامتوجه اين هستي كه داري دنبال كرس ميگردي!
توورونيكا،كرسه كه ميادويهو ورق برميگرده.تو5هم كه كلاكرسه!فقط4هستش كه اثري ازكرس نيست.اونم به خاطراينه كه داستان4حاشيه اييه!
بعددوستمون ميگه كرس خنگه!!!چه جلب!!!
بابا!شماهااگه بااويل4،اويلو شناختين معنيش اين نيست كه مبدا اويل4!به خدامبداويل1!
اين حرفاچيه؟!سخت ترين قسمت هاي بازي جاهاييه كه كرس كاراكتربازيه!اينواصلانميتونيدانكاركنيد.
بيخيال...
دوستان يه راهنماييم كنيد:من اويل1و2رو براي پي اس1،ميخوام.ازكجاميتونم بگيرم؟اين بازيهاممنوعن!وحتي توپخونه هم پيدانشد!كسي ميتونه كمك كنه؟

جالبه كه كل ماجراي اويل داره رو تحقيقات و پيگيري هاي كرس ميچرخه.خط اصلي اويل1 بازي باكرسه.تواويل2و3شماكمبودشو حس ميكني.
تو3كاملامتوجه اين هستي كه داري دنبال كرس ميگردي!
توورونيكا،كرسه كه ميادويهو ورق برميگرده.تو5هم كه كلاكرسه!فقط4هستش كه اثري ازكرس نيست.اونم به خاطراينه كه داستان4حاشيه اييه!
بعددوستمون ميگه كرس خنگه!!!چه جلب!!!
بابا!شماهااگه بااويل4،اويلو شناختين معنيش اين نيست كه مبدا اويل4!به خدامبداويل1!
اين حرفاچيه؟!سخت ترين قسمت هاي بازي جاهاييه كه كرس كاراكتربازيه!اينواصلانميتونيدانكاركنيد.

موافقم

دوستان يه راهنماييم كنيد:من اويل1و2رو براي پي اس1،ميخوام.ازكجاميتونم بگيرم؟اين بازيهاممنوعن!وحتي توپخونه هم پيدانشد!كسي ميتونه كمك كنه؟
هم از این سایت میتونی دانلود کنی http://romhustler.net/roms/ هم از Torrentz

!فقط4هستش كه اثري ازكرس نيست.اونم به خاطراينه كه داستان4حاشيه اييه!
چرا؟ حتما كه نبايد داستان به دنبال امبرلا و مستقيما نابودي وسكر باشه.
اويل 4 هم يكي ديگه از كاراي وسكر بود (دزديدن اشلي) كه خنثي شد و جز داستان اصلي حساب ميشه..
داستان حاشيه اي مثلا re: gun survivor!:d

چرا؟ حتما كه نبايد داستان به دنبال امبرلا و مستقيما نابودي وسكر باشه.
اويل 4 هم يكي ديگه از كاراي وسكر بود (دزديدن اشلي) كه خنثي شد و جز داستان اصلي حساب ميشه..
داستان حاشيه اي مثلا re: gun survivor!:d

داستان دزدیدن اشکلی کار سدلر بود اونم واسه این که قدرت مذهب خودشونو با وارد کردن ویروس لاس پلاگاس به بدن اشلی به رخ دولت آمریکا بکشه و وسکر فقط دنبال این ویروس بود البته من اینجوری فکر میکنم .

داستان حاشیه ای چه صیغه ای هست بابا.شفافش میشه اینکه رزیدنت اویل تشکیل شده از یه سری کاراکتروچند داستان.حالا چون تا حالابیشتر داستان درمورد وسکر و کریس هست(بازم میگم بیشترش نه همش)
دلیل نمیشه بگیم بقیه حاشیه ای هستن.خب حالا که وسکر مرده داستان به احتمال زیاد یا میره سمت کلیر یالیون.پس الان کریس میره تو حاشیه؟نه.کلاترتیب داستان بازی به این شکله که هر داستان کجا کارش تموم بشه.

درضمن نیما بی خیال بقیه دلایل بشو دیگه.خودت میدونی اگه بگم دوباره این داستان تکراری لیون و کلیر شروع میشه.

داستان دزدیدن اشکلی کار سدلر بود اونم واسه این که قدرت مذهب خودشونو با وارد کردن ویروس لاس پلاگاس به بدن اشلی به رخ دولت آمریکا بکشه و وسکر فقط دنبال این ویروس بود البته من اینجوری فکر میکنم .

نظر منم همینه
هدف به دست آوردن ویروس بود که میشه گفت لیون بازیچه قرار گرفت
وگرنه چه دلیلی داره به خاطر یه دختر اونهمه آدم کشته شه(فکر کنم بیشتر از 1000 نفر رو لیون کشت تا آخر بازی)

نظر منم همینه
هدف به دست آوردن ویروس بود که میشه گفت لیون بازیچه قرار گرفت
وگرنه چه دلیلی داره به خاطر یه دختر اونهمه آدم کشته شه(فکر کنم بیشتر از 1000 نفر رو لیون کشت تا آخر بازی)

آره دقیقا همینطوره .ولی به نظر من رزیدنت اویل 4 یکم دور از ذهن بود داستانش چجوری میشه که کنترل هرکی که به این انگل مبتلاست رو یکی نفر مثلا رهبر گروه بدست بگیره همچین چیزی با عقل جور در نمیاد.

دوستان سریال The Walking Dead رو حتما ببینید منم اول فکر نمیکردم جالب باشه اما واقعا قشنگ بود دیشب اپیزود آخر از فصل 1 شو دیدم .فوق العاده بود مخصوصا نحوه ی تبدیل شدن یه فرد آلوده به ویروس به زامبی و بکار افتادن مغزش بعد از مرگ که اون دکتره توضیح میداد خیلی جالب بود خیلی خوشم اومد.

جاويد عزيز،من ميخوام كه سي دي اويل روبخرم وبذارم توكنسول!واسه پي سي نميخوام كه!

خوب دانلود که کردی یا رو PC با شبیه ساز(Emulator) اجرا کن یا اگه خواستی رو PS1 بازی کنی
رایت کن رو CD بعد با کنسولت بازی کن

آره دقیقا همینطوره .ولی به نظر من رزیدنت اویل 4 یکم دور از ذهن بود داستانش چجوری میشه که کنترل هرکی که به این انگل مبتلاست رو یکی نفر مثلا رهبر گروه بدست بگیره همچین چیزی با عقل جور در نمیاد.

خوب شد گفتی اونجاش که آخره طنز بود
البته حساب کنی RE4 از همون اول غیر واقعی بود تو اکثر موارد مثل پریدن لیون از ارتفاعهای بسیار بلند یا Drop شدن نارنجک یا فشنگ از کلاغ و ...(علت اینکه RE4 رو دوست ندارم هم همین چیزاس که قبلا سابقه نداشت تو سری)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or