Javidmojallal
کاربر سایت
دلیلش دقیقا سخت بودن حالت کریس نسبت به جیل هست یه دلیلش اسلحه هست و دلایل دیگه هم دوستون اشاره کردند1-دلیلت قابل قبول نیست چون در کم تر از 1 دقیقه کریس هم اسلحه دستش می گیره
+ اینکه فضای بیشتری برای حمل ایتم ها داره! و اینکه بعضی درها رو میتونه با Lockpick باز کنه در صورتی که Chris باید کلید پیدا کنه!
منم سوال کردم که چیکار باید میکرد که بهش بگی باهوش؟این که می گم باهوش نیست دلیلی بر این نیست که بگم خنگ بوده!!!!
ولی کریس هیچ پرسونالیتی نداره میشه گفت حتی خنگ هم هست
نظر سنجی بالا چه ربطی به مطلب شما داره؟این نظر شخصی شماست ولی وقتی من نظرسنجی اون بالا رو نگاه می کنم به نتیجه دیگه ای می رسم
من گفتم صداگذاری خوب بود و با گذشت زمان بهتر شد
چه چیز تو نظرسنجی بالا هست که نقض میکنه این گفته منو؟
خوب وقتی کسی قادر به کاری نباشه 100% یه ضعف بزرگ داره که نمیتونه دیگهببینم شخصیت یا همون پرسونالیتی افراد معتاد میشه فلج میشه !!!!!!!!
این ضعف میتونه جسمی یا روحی باشه
که کریس تو هیچ کدوم مشکلی نداره
اگه درباره ""قرار بودها"" بیاییم بحث کنیم که نه منطقی هست نه به نتیجه میرسیماینجوری که من خوندم قرار بوده re 3 در مورد طغیان تو شعبه مرکزی آمبرلا باشه ولی کلا عوضش کردن
شما اون چیزایی رو معیار قرار بده که اتفاق افتاده نه اینکه قرار بود اتفاق بیوفته و نیوفتاد
من فکر نمی کنم چون یک نفر قسم می خوره که آمبرلا رو نابود کنه باید بتونه
اصلا همین که میان تو شماره 5 اینطور هیکل کریس رو ناقص می کنن میتونه دیلیش این باشه که قابل باور نبوده که کریس سابق با اون حالت وسکر رو نابود کنه
7-
یعنی می خوای بگی حتی دموی اول ریمیک رو هم ندیدی؟؟؟؟!!!!!!!!
هیکل کریس تو Re5 ناقصه؟
پس اسکلتی که باهاش آناتومی تدریس میکنن کاملترینه
اینکه برای انجام یه کاری تغییراتی داشته چه ایرادی داره؟
جز اینکه نشون میده مصمم بوده تو هدفش و اون تغییرات اتفاق افتاده؟
دقیقا موضوع همینهاینکه من از کریس بدم بیاد یا نیاد موضوعی نیست که بخوام ازش بترسم یا خجالت بکشم سرش که نگم به نظر من اینها اشکلات کریس بود حالا چرا به بعضی ها بر می خوره یا احساس ضعف بهشون دست میده به من ربطی نداره
شمام سعی کن کلماتت رو با ذکاوت بیشتر انتخاب کنی چون 1000 تا جمله تمسخر آمیز باعث نمیشه که من نظرم عوض بشه
شما بدت میاد از کریس و یه کلمه همینو بگی کافیه
قرار هم نیست نظرت عوض شه(اصلا کی گفته نظر همه باید یکی باشه؟)
بحث من اینکه تمام مواردی که اشاره میکنی منطقی نیست
حالا من هیچی ولی یه نفرم از Re بازها حرفتو تایید نمیکنن
کسی که هر شماره رو یک بارم بازی کرده باشه این نتیجه های تخیلی رو نمیگیره
من کم احترامی نکردم اگه از نوشته هام اینجوری برداشت کردی همینجا میگم که قصدم تو هیچ کدم از پستها بی احترامی نبودبحث کردن با دلیل و در کمال احترام خیلی بیشتر تاثیر بزاره
در مورد بحث کردن با دلیل که من فقط دلیل خواستم و بس
ولی شما به جا اوردن دلیل منطقی خیال پردازی میکنی
مثلا میگی اگه وسکر نبود کریس رو یه سگ گاز میگرفت میمرد
همین آلبرت وسکر از ابتدا همینطوری بود که تو Re5 دیدیم؟
یعنی طی این مدت هیچ تغییری نکرد و از آغاز فعالیتش همینجور قدرتمند بود؟
به طور قطع و یقین که اینطوری نبود از اول و طی گذشت زمان کاملتر و کاملتر شد. حالا ما بیاییم بگیم نه آلبرت در این حد و اندازه نیست چون تو Re1 (یا قبل اون) اینجوری نبود؟