Little John
کاربر سایت
دوست عزيز يه جا ديگه آپ كن ما هم ببينيم:d
چرا خودت گفتی چهار تاولی ولش کنآقای کندی!من نگفتم فقط 4 نفر رو بنویسی.گقتم در کل به نظرت شخصیت های اصلی داستان چه کسانی هستند؟(لطفا به ترتیب اهمیت نقش بنویس.) جناب بایوهازارد هم بنویسه.ممنون.
حمید اون دو شماره کرانیکل که اصلا خوب نبود یعنی فقط در حد وی بود بازی نبود که مثل re2 بشه 60 70 بار تمومش کرد ریل شوتر بودن با زاویه دوربین فرق داره اینکه فقط تیر بزنی بری جلو چندتا دمو ببینی که بدرد نمیخوره من ترجیح میدم یه انیمیشن ببینم از رزیدنت ایول اگه می خوام داستان رو مرور کنم نه اینکه یه بیلبیلک بگیرم دستم هی تیر بزنمافشین جان من فکر میکنم رزیدنت اویل 6 همه طرفداراشو راضی کنه .اما از یه چیزی میترسم اونم این که کپکام قبلا گفته بود رزیدنت اویل 6 یه چیز کاملا متفاوت خواهد بود متفاوت میتونه خیلی معنی داشته باشه از چه نظر متفاوت متفاوت از نظر گیم پلی سبک زاویه دوربین داستان گرافیک ؟ ! .باز اگه شینجی میکامی بود من 1% هم شک نمیکردم که رزیدنت اویل 6 خوب از آب در نیاد.مطمعنم میترکوند. اما تاکوچی یا کاواتا نمیدونم اصلا نمیدونم کی میخواد بسازه شماره 6 .فکر کنم تاکوچی گفته بود من رزیدنت اویل 6 رو نمیسازم .اگه کاواتا بسازه با توجه به بازی های دارک ساید کرونیکلز و ماجراهای امبرلا فکر نکنم چیز بدی از آب در بیاد البته 100% هم زاویه دوربین مثل اون بازی ها نیست و الان هم میدونم باز بعضی ها میگن اون بازی های وی مزخرف بوده اما خداییش بازآفرینی قشنگی بود از رزیدنت اویل 2 3 کد ورونیکا حالا کاز به زاویه دوربین ندارم که البته همه ی بازی های وی همونجورین معمولا.ولی اگه کاواتا بسازه فکر نکنم چیز بدی بشه به شرط این که زاویه دوربین رو یا کلاسیک بسازه یا مثل رزیدنت اویل 5 که البته خودم کلاسیک بیشتر میپسندم.کلا من به رزیدنت اویل 6 امیدوارم.
من دلم میخواد کپکام با همکاری EA یه رزیدنت اویل بسازه .EA با بازی دد اسپیس نشون داد که تو ساختن بازی های ترسناک هم مهارت داره.
حمید اون دو شماره کرانیکل که اصلا خوب نبود یعنی فقط در حد وی بود بازی نبود که مثل re2 بشه 60 70 بار تمومش کرد ریل شوتر بودن با زاویه دوربین فرق داره اینکه فقط تیر بزنی بری جلو چندتا دمو ببینی که بدرد نمیخوره من ترجیح میدم یه انیمیشن ببینم از رزیدنت ایول اگه می خوام داستان رو مرور کنم نه اینکه یه بیلبیلک بگیرم دستم هی تیر بزنم
من فکر می کنم اگر کسی بتونه یه re خوب بسازه یاHiroyuki Kobayashi یا اگر بشه ماکاتو کامیا که فعلا دوتا انیمیشن عالی کار کرده
با ea و dead space هم مخالفم چون این دوتا بازی ربطی بهم ندارن و اصلا تجربه یکسانی از ترس به آدم نمی دن و کلا هم یه همچین چیزی محال

سلامي به گرمي آتش سيگارم بر اساتيد با ذوق و پرانرژي اين تاپيك!>:d<
سعيد هستم..عضويتم مربوط ميشه به سال 2007! كه نميدونم چي شد؟!؟ فكر كنم خوابم برد ! بلند شدم ديدمps2 م فوت كرده..اسنيك پير شده..خلاصه سريع جمع و جور كردم خودمو رسوندم به زمان حال.!
صفحات اين تاپيكم نم نم خوندم و رسيدم به اينجا..عالي بود..جا داره يادي كنم از آقاي احد كه فكر كنم خيلي وقته نميان..آقاي نيما دوست خانوم ردفيلد و اميدوارم نهايتا روزي تكليف 4 شخصيت اصلي مشخص بشه!
اوه در اين مورد..من ليانو مهمتر از كلر ميدونم..چون كلر حضور خودشو در بازي مديون ليان هست..از طرفيم قضيه دزديدن دختر رييس جمهور كه ليان اونو متوقف كرد يكي از نقشه هاي اصلي وسكر بوده كه مهمترين شخصيت هست..
ديگه افشين خانو حميد و...دست گل همه درد نكنه !
در مورد اين بازي جديد عمليات راكون حتما وقتي بياد بازيش ميكنم..ولي اينجور كه معلومه قرار ذهنيات مارو از شهر راكون و كلا اويل 2..3 تغيير بده..نميدونم بتونم منظورو برسونم يا نه..ولي آخه سال 98 كجا و اين تجهيزات مدرن و غيب شدن و نانو تكو احتمالا راكت لانچر هدايت شونده! كجا؟؟
واقعيتو نميگما...فضايي كه خودشون اون موقع داستانو توش ترسيم كردن يه دونه ليزر رو يكي از اسلحه ها نداره..!پشت پا زدن به اون فضاي كلاسيكي كه در اصل داستان و وقايع بوده.! خب اين درست نيست به نظرم.
اصلا همون ماسك آبي دختره در تضاده با اوبل 2..3 و كلا تصويري كه من از راكون سيتي و ماموراي ويژه خلاصه هر ايتمي كه تو ذهنم هست از اون دوران ..
من نميفهم..مگه تا زماني كه بازي رسما ريببوت نشده نبايد به داستان وفادار بود؟
پس اين كه ليانو ميشه كشت يعني چي؟؟ كپكام ديوانست!
درود به كوجيما كه حتي حاضر نشد براي فلش بك به گذشته تصاوير بازيه ميكرو متالگيرو تغيير بده!(تو mgs4)
برا اينكه گذشته گذشتست..
حتي اگر قرار به بازسازي باشه ..بايد همان جو و فضا و حس منتقل بشه..نه اينكه چيزي تغيير كنه!
*

من کلا یه بار رزیدنت اویل بازی کردم که اونم منصرف شدم :d
resident evil 5 بود اون جاش که اون یارو غوله و همه ی زامبی ها می ریزند روی سرت ( توی آفریقا :d ) بعد تیرام تموم شد چاقو هم نبود هر کاری کردم مردم :d منصرف شدم :d

افشین جان مثل این که شما اصلا منظور من رو متوجه نشدی من کی گفتم دلم میخواد ریل شوتر باشه من گفتم با توجه به تجربه دوباره ی که از رزیدنت اویل 2 3 کد ورونیکا و ریمیک . زیرو نشون دادن اگه یه رزیدنت اویل بسازن که همون به قول شما ریل شوتر نباشه فکر نکنم چیز بدی بشه. منم خودم از ریل شوتر بدم میاد و فقط به خاطر اسم رزیدنت اویل روشون بود و همینطور داستانشون بازی کردم .در مورد همکاری EA و Capcom هم 120% بهتر از این orc در میاد.البته این فقط یه عقیده شخصیمه میدونم هیچ وقت عملی نمیشه. رزیدنت اویل 6 رو کاواتا میسازه به احتمال زیاد.
Uzumaki Naruto بابت فن ارت ها مرسی هر چند اکثرشو دیده بودم.
کامیا تو ساختن کرکتر های دیجنریشن ضعیف عمل کرده بود البته نه همشون بعضی هاشون اصلا طبیعی نبود به نظر من final fantasy spirit within که سال 2001 ساخته شد تو ساختن چهره ها خیلی از بهتر عمل کرده بود. الان عکس میزارم تا کاملا متوجه بشی فقط دقت کن که این انیمیشن فوق العاده ریبا تو سال 2001 به این زیبایی ساخته شده.. ولی با عین حال من انیمیشن های رزیدنت اویل رو خیلی دوست دارم مخصوصا دامنیشن.خدا کنه یکم طبیعی تر بسازه این دفعه.
![]()
![]()
سلامي به گرمي آتش سيگارم بر اساتيد با ذوق و پرانرژي اين تاپيك!>:d<
سعيد هستم..عضويتم مربوط ميشه به سال 2007! كه نميدونم چي شد؟!؟ فكر كنم خوابم برد ! بلند شدم ديدمps2 م فوت كرده..اسنيك پير شده..خلاصه سريع جمع و جور كردم خودمو رسوندم به زمان حال.!
صفحات اين تاپيكم نم نم خوندم و رسيدم به اينجا..عالي بود..جا داره يادي كنم از آقاي احد كه فكر كنم خيلي وقته نميان..آقاي نيما دوست خانوم ردفيلد و اميدوارم نهايتا روزي تكليف 4 شخصيت اصلي مشخص بشه!
اوه در اين مورد..من ليانو مهمتر از كلر ميدونم..چون كلر حضور خودشو در بازي مديون ليان هست..از طرفيم قضيه دزديدن دختر رييس جمهور كه ليان اونو متوقف كرد يكي از نقشه هاي اصلي وسكر بوده كه مهمترين شخصيت هست..
ديگه افشين خانو حميد و...دست گل همه درد نكنه !
در مورد اين بازي جديد عمليات راكون حتما وقتي بياد بازيش ميكنم..ولي اينجور كه معلومه قرار ذهنيات مارو از شهر راكون و كلا اويل 2..3 تغيير بده..نميدونم بتونم منظورو برسونم يا نه..ولي آخه سال 98 كجا و اين تجهيزات مدرن و غيب شدن و نانو تكو احتمالا راكت لانچر هدايت شونده! كجا؟؟
واقعيتو نميگما...فضايي كه خودشون اون موقع داستانو توش ترسيم كردن يه دونه ليزر رو يكي از اسلحه ها نداره..!پشت پا زدن به اون فضاي كلاسيكي كه در اصل داستان و وقايع بوده.! خب اين درست نيست به نظرم.
اصلا همون ماسك آبي دختره در تضاده با اوبل 2..3 و كلا تصويري كه من از راكون سيتي و ماموراي ويژه خلاصه هر ايتمي كه تو ذهنم هست از اون دوران ..
من نميفهم..مگه تا زماني كه بازي رسما ريببوت نشده نبايد به داستان وفادار بود؟
پس اين كه ليانو ميشه كشت يعني چي؟؟ كپكام ديوانست!
درود به كوجيما كه حتي حاضر نشد براي فلش بك به گذشته تصاوير بازيه ميكرو متالگيرو تغيير بده!(تو mgs4)
برا اينكه گذشته گذشتست..
حتي اگر قرار به بازسازي باشه ..بايد همان جو و فضا و حس منتقل بشه..نه اينكه چيزي تغيير كنه!
*

افشین من که نگفتم دیجنریشن بده من گفتم علاوه بر داستان فوق العادش میتونن رو گرافیک بیشتر هم کار کنن . انیمیشنی که من گفتم رو با کیفتشو نگاه کن ببین چی درست کردن تو اون زمان.ولی متاسفانه کارگردانش چند ساله فوت کرده.حمید انصافا دیجنریشن به جز موشن کپچر اونم فقط واسه بعضی از شخصیت هاش همه چیش عالی بود خدایی همین فاینال فنتسی رو تکسچر هاشو با دیجنریشن مقایسه کن
اصن وقتی کلیر رو میبینی تو دیجنریشن یا موهای آنجلا رو میبینی به وجد میای ولی اینم بدون
که دیجنریشن واقعا این حس رو به من داد که دارم یه Re کلاسیک خیلی قشنگ رو بازی می کنم
وحاضرم ده بار دیگم ببینمش از همه نظر موزیک روند داستان زاویه های دوربین دیالوگ ها بوی اون re های قدیمی رو میداد