بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

چطور مگه ؟ نکنه از اوناس که وقتی تیر میزنی یکیو میکشی مینویسه مثلا +100 امتیاز ! :d من که زیاد به این بازی امید ندارم کاش رولیشنز رو به جای این میدادن واسه PC .:( بیا افشین جان bonus هم که هست حالا چی !

ببين،بونوس حتما نبايد امتيازگيري باشه كه!هر چيزي كه تو خط اصلي نباشه ولي شمارو تو حال وهواي بازي نگه داره بونوس حساب ميشه.اوت برك هم بونوسه.واسه همينه كه بونوس ها عنوان دارند نه شماره!

ببخشید وضعیت مهمات تو این بازی چطوره ؟ منظورم اینه که باید خیلی تو استفادش صرفه جویی کنیم یا زیاد مهمات بدست میاریم تو بازی ؟
من یه توضیح کلی راجع به این بازی بدم. این سری بسیار سخت هستش.(واسه من که اینطور بود) بازی رو هر چه رو حالت سخت تر بازی کنید مهمات کمتر میشن و زامبی ها هم سگ جون تر میشن. نمی دونم رو چه حالتی بود ولی رو یکی از حالت های سختی بازی زامبیهاش نمی مردن. فقط اگه زیاد میزدیشون می افتادن زمین.همین!بعد پا میشدن و میومدن دنبالت.
در رابطه با صرفه جویی هم باید بگم بله. تا جایی که میشه یا از سلاح سرد استفاده کنید یا سعی کنید درگیر نشید. چون معمولا آخر هر سناریو که میرسید به مهمات نیاز دارید. اگه بتونید بازی رو آنلاین بازی کنید عالی میشه. اون وقت مجبور نیستید نگران هوش مصنوعی یاراتون باشید.
ولی در پایان بگم این دو سری واقعا قشنگن. اگه با حوصله بازی کنید خیلی حال میدن.
به نظر من بهترین سناریوشم سناریوی RPD یش هستش. فکر کنم جزو سناریو های FILE#2 هستش.

من یه توضیح کلی راجع به این بازی بدم. این سری بسیار سخت هستش.(واسه من که اینطور بود) بازی رو هر چه رو حالت سخت تر بازی کنید مهمات کمتر میشن و زامبی ها هم سگ جون تر میشن. نمی دونم رو چه حالتی بود ولی رو یکی از حالت های سختی بازی زامبیهاش نمی مردن. فقط اگه زیاد میزدیشون می افتادن زمین.همین!بعد پا میشدن و میومدن دنبالت.
در رابطه با صرفه جویی هم باید بگم بله. تا جایی که میشه یا از سلاح سرد استفاده کنید یا سعی کنید درگیر نشید. چون معمولا آخر هر سناریو که میرسید به مهمات نیاز دارید. اگه بتونید بازی رو آنلاین بازی کنید عالی میشه. اون وقت مجبور نیستید نگران هوش مصنوعی یاراتون باشید.
ولی در پایان بگم این دو سری واقعا قشنگن. اگه با حوصله بازی کنید خیلی حال میدن.
به نظر من بهترین سناریوشم سناریوی RPD یش هستش. فکر کنم جزو سناریو های FILE#2 هستش.

ممنون از توضیحاتتون. راستی چرا انونتوریش انقد کم جا داره واسه آیتم ها من باید همیشه یه چیزی و که لازم دارم بزرام زمین ! چجوری آنلاین بازی کنم ؟ من با PC بازی میکنم .

ممنون از توضیحاتتون. راستی چرا انونتوریش انقد کم جا داره واسه آیتم ها من باید همیشه یه چیزی و که لازم دارم بزرام زمین ! چجوری آنلاین بازی کنم ؟ من با PC بازی میکنم .
واسه آنلاینش که باید با PS2 بازی کنید که متاسفانه 5 سال پیش من امکانشو نداشتم. الانم دیگه دستگاهم نابود شده:(( در مورد انونتوریش هم باید بگم یکی از چیزایی که بازی رو سخت کرده همینه. همه کاراکتر ها 4تا جا بیشتر ندارن بجز یوکو( دختر ژاپنیه) توی این بازی هر کاراکتر یه قابلیت ویژه داره که قابلیت یوکو کوله پشتیش هستش. با یوکو بجای 4 آیتم 8آیتم میتونید حمل کنید.

آخرین ویرایش:
f9htehn4kj1m1qo3ve74.jpg
این یه جونور هستش که مطمئنم باهاش به مشکل بر می خورید:d

آررررررررررررررررررررررررررررررررررره این لعنتی رو تو خونه دوستم دیم اونم هر کار کرد نتونست از دستش فرار کنه کلا بیخال بازی شد .
این جونور مربوط به سناریو بیمارستان در Outbreak 1 هستش. من خودم اون سناریو رو حدود 4ماه توش گیر کردم آخرشم به صورت کاملا شانسی ردش کردم. آخه بازیه من ورژن ژاپنیش بود هیچی نمیفهمیدم چی کار کنم. بعدن که انگلیسیش رو رفتم دوهزاریم افتاد قضیه چی بود:d

واسه آنلاینش که باید با PS2 بازی کنید که متاسفانه 5 سال من امکانشو نداشتم. الانم دیگه دستگاهم نابود شده:(( در مورد انونتوریش هم باید بگم یکی از چیزایی که بازی رو سخت کرده همینه. همه کاراکتر ها 4تا جا بیشتر ندارن بجز یوکو( دختر ژاپنیه) توی این بازی هر کاراکتر یه قابلیت ویژه داره که قابلیت یوکو کوله پشتیش هستش. با یوکو بجای 4 آیتم 8آیتم میتونید حمل کنید.
سرور آنلاین 2007 دون شد و تموم شد کلا . سونی سو=پورتش رو ورداشت از OB

این جونور مربوط به سناریو بیمارستان در Outbreak 1 هستش. من خودم اون سناریو رو حدود 4ماه توش گیر کردم آخرشم به صورت کاملا شانسی ردش کردم. آخه بازیه من ورژن ژاپنیش بود هیچی نمیفهمیدم چی کار کنم. بعدن که انگلیسیش رو رفتم دوهزاریم افتاد قضیه چی بود:d
4 ماه !؟ :d
من کل بازی رو تو یه شب تموم کرد . البته هر جفت رو تو دوشب کلا ! ;)

]]

اها .ببخشید من تو تریلر بازی یه قسمتی دیدم یه تایرانتی هست دیونه میشه تو اتاقه با مشت میکوبه تو سر مرده اون تو اوتبیرک 1 هست ؟

]]

اها .ببخشید من تو تریلر بازی یه قسمتی دیدم یه تایرانتی هست دیونه میشه تو اتاقه با مشت میکوبه تو سر مرده اون تو اوتبیرک 1 هست ؟
بله. اگه اشتباه نکنم مربوط به سناریو آخر اوتبریک 1 هست. اون تایرنته اول دکتر رو میکشه. بعد میوفته دنبال شما. که آخرشم باید باهاش مبارزه کنید که توی اون مبارزه طرف آپگرید شده( یعنی از اولش قوی تر میشه) خیلی هم اعصاب خرد کن هستش. دائم یا هی میپره هوا بعد رو شما فرود میاد یا با اون دست درازش که هی ول میده اینور اونور زجرتون میده:d
4 ماه !؟ :d
من کل بازی رو تو یه شب تموم کرد . البته هر جفت رو تو دوشب کلا ! ;)
خوب دوست عزیز شما به خودت میگی پدر رزیدنت اویل. من که چنین ادعایی نکردم. آخه اون موقعی که من این بازی رو انجام میدادم زبان انگلیسی تقریبا هیچی بلد نبودم. کسی هم نبود کمکم کنه.فقط چون عاشق رزیدنت اویل بودم نا امید نشدم. واسه همین انقدر مثل سیریش به بازی گیر دادم، انقدر کارای جور واجور کردم که تازه آخرش همونطور که گفتم شانسی ردش کردم:">:d.

بله. اگه اشتباه نکنم مربوط به سناریو آخر اوتبریک 1 هست. اون تایرنته اول دکتر رو میکشه. بعد میوفته دنبال شما. که آخرشم باید باهاش مبارزه کنید که توی اون مبارزه طرف آپگرید شده( یعنی از اولش قوی تر میشه) خیلی هم اعصاب خرد کن هستش. دائم یا هی میپره هوا بعد رو شما فرود میاد یا با اون دست درازش که هی ول میده اینور اونور زجرتون میده:d

.

نه اون که از تو کپسول در میاد نمیگم .اینو میگ وسط تریلر قبل از جایی که یه هانتر سبز رنگ میپره هوا

http://www.gamespot.com/ps2/adventu.../video/2909213/resident-evil-online-trailer-2

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نمیسیس و جیل در resident evil : operation raccoon city
البته همش عکس هست ویدئو نیست .

http://www.youtube.com/watch?v=dehFgBNbua8

3zefzhhoz69vb54z1e0.jpg

آخرین ویرایش:
خوب دوست عزیز شما به خودت میگی پدر رزیدنت اویل. من که چنین ادعایی نکردم. آخه اون موقعی که من این بازی رو انجام میدادم زبان انگلیسی تقریبا هیچی بلد نبودم. کسی هم نبود کمکم کنه.فقط چون عاشق رزیدنت اویل بودم نا امید نشدم. واسه همین انقدر مثل سیریش به بازی گیر دادم، انقدر کارای جور واجور کردم که تازه آخرش همونطور که گفتم شانسی ردش کردم:">:d.
یاد روزهای جوونیم افتادم که Biohazard 1 رو بازی می کردم و هیچ چیزی ازش سر در نمی آوردم ، ولی هر روز پول تغذیه مدرسم رو می رفتم میدادم کلوب تا فقط بازیش کنم . البته تا چند سالی با ورژن های انگلیسی هم مشکل بر می خوردم ولی کمتر .
و دیگه اینکه من که خودم نمی گم پدر رزیدنت ایول ایرانم ! بقیه این لغب رو به من دادن ! :-o

در همینجا به خاطر تلاش تو عزیز دل و ممارست در راه رزیدنت ایول ( که معادل کارشناسی هست ) ، درجه تایرنت سومی رو به شما اهدا می کنم . امید هست که بعد از "تایرنت تمام" شدن ، مدارج عالی رو به سمت "نمسیز" شدن طی کنین . فعلا مسئولیت "زامبی صفر" ها ، ، "هانتر 3و2و1" ها با شماست که راهنمائیشون کنید .

مرسی ، اینو میگن خوراک خبری خوب واسه صفحه چی چی بوک .
اگه مایل بودین بپیوندین :
Code:
.com/Re.Operation.Raccoon.City

قبلشم که می دونین چه آدرسی باید اضافه بشه ;)

مرسی ، اینو میگن خوراک خبری خوب واسه صفحه چی چی بوک .
اگه مایل بودین بپیوندین :
Code:
.com/Re.Operation.Raccoon.City
قبلشم که می دونین چه آدرسی باید اضافه بشه ;)

خواهش میکنم ;) حالا دیگه خودمم از این بازی خوشم اومد چون جیل جونم هم توش هست.:x

3zefzhhoz69vb54z1e0.jpg

حمید جان عکس یکم فقط یکم فیک میزنه اون فیلم اولش اصلا چه ربطی داره بعد هم عکس کلیر و لیان رو نشون میده که واسه دارکساید گفتم یه موقع زیاد امیدوار نشی بعد بخوره تو حالت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or