بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

دوستان لطف كنند و خارج از موضوع حرف نزنند و صحبت هايي كه بيشتر چت محسوب ميشه رو در پروفايل مطرح كنند. چون ممكنه تاپيك قفل بشه.

آخرین ویرایش:
سلام بر یاران گرامی
اقای علی رضا خان میشه شما که از اعضای قدیمی سایت هستین از قدرت خیلی زیاد و فراکاربریتون استفاده کنید و یه تایپک دیگه در مورد DS درست کنی ما هم میایم سر میزنیم ببینیم داستان این دی اس چیه؟MR GHOST حالا دوباره گیر بده که اشتباه نوشتم خب:d:d
اقای کندی عزیز من فکر کنم کراوزر دیگه مرده و این عکسی که گذاشتن برای اینه که نشون بده کراوزر یه سرباز بوده ولی اگر زنده باشه واقعا وای به حال ایدا که بیچاره میشه.
در مورد این اویل 3.5 من فکر کنم خیلی عالی میشد اگر به صورت همین سوم شخص میبود و توی همین ساختمون زامبی بود به جای این عروسک های حالی به حالی شده خیلی بهتر میبود.
من فکر میکنم که کارکنان کاپکام این اواخر خیل یدیگه شورشو در اوردن و زدن خودشونو به اون حال نفهمی و خنگی داستان های ترستناک بازی اویل و محیط خوفناک و تاریک رو به شکل قابل توجهی روشن و نا ترسناک تبدیل کردن .

اخر من نفهمیدم این Hunk کیه چیکاره است ؟ یک نفر میشه علت وجود شخصیت هنک رو تو Re برای من معلوم کنه؟
هانک مامور مخصوص کمپانی امبرلا هست که در همهٔ مأموریت هاش که مرگبار هم بودن، موفق شده. لقبش هم Mr.Death هست :دی اینجا هم یدونه داریم‌ها :دی اول صفحه رو نگاه کنی‌ میفهمی lol:دی

هانک ابر سرباز رزیدنت اویل

اخر من نفهمیدم این Hunk کیه چیکاره است ؟ یک نفر میشه علت وجود شخصیت هنک رو تو Re برای من معلوم کنه؟
هانک (HUNK) یه شخصیت از بازی رزیدنت اول که جزو نیروهای UBCS هستش یکی از بهترین ماموران امبرلا سابق هستش که همون طور داش علیرضا فرموندند از همه ماموریت های مرگبار خودش زنده بیرون اومده یکی از ماموریت هاش بدست اوردن ویروس جی بوده بعد از اینکه تحقیقات ویلیام بیرکین در مورد ویروس جی به پایان میرسه هانگ گروهش ماموریت پیدا میکنند که ویروس رو از ویلیام بیرکین بیگیرند که این کارو میکنند ولی ویلیام بیرکین ویروس جی رو به خودش تزریق میکنه و تبدیل به یه G میشه و بعد از درگیری با هانک و افرادش همه رو میکشه و هانک بیهوش میشه-در ضمن درگیری با این گروه ویروس تی به فاضلاب شهر سرایت میکنه و به خاطر همین شهر راکون در معرض نابودی قرار میگیره و اخرم نابود میشه- و از این ماجرا جون سالم در میبره ولی فکر کنم اینجا شانسی شانسی زنده موند .
راستی هانک از کی دستور میگرفت فکر کنم اونقدر مقامش بالا بود که مستقیم از شخص ولادمیر دستور بگیره؟نه؟
هانک شخصیت بسیار محبوب منه بیشترین امتیاز توی مرسناریس اویل 4 رو توی دهکده با همین هانک گرفتم140000 امتیاز بدون هیچ تقلب و جرزنی
Resident-evil-darkside-chronicles-hunk-17.jpg
اینم عکس با حال از هانک

mer30 من خودم تو کلا سری RE فقط از یک نفر بد خوشم میاد که اونم شانس نداشتیم باید می مرد! کسی نیست جز : Bitorez Mendez معروف به Big Cheese دیگه از Re 4 به این طرف چه بلایی سر لئون اسکات کندی امد؟

mer30 من خودم تو کلا سری RE فقط از یک نفر بد خوشم میاد که اونم شانس نداشتیم باید می مرد! کسی نیست جز : Bitorez Mendez معروف به Big Cheese دیگه از Re 4 به این طرف چه بلایی سر لئون اسکات کندی امد؟
شما احیانا قیلم رزیدنت اویل degeneration رو ندیدی؟ اخرین فعالیت لیون توی این فیلمه بهتره ببینی چون میشه گفت اقا لیون ما یه دختر به نام انجلا تو گلوش گیر میکنه و متوجه میشی که کلر خانوم بوی فرند هم دارند قابل توجه همه در فیلم زیباییه البته دیالوگ فارسی سازمانterasave رو تراسیو میخونه اشتباه منو تکرار نکنی در کل فیلم زیباییه من خودم چندین بار این فیلمو دیدم به دیالوگ هاشون خیلی دقت کن که روی اینده بازی تاثیر گذاره. موفق باشی

به نظرتون رییس سازمان به جز الکس کی میتونه باشه؟
1) کم کم دارم به این نتیجه میرسم که مامور آمبرلا همون آلکس اولی هست که پروژه کودکان وسکر رو به دستور اسپنسر اجرا کرده. تو این پروژه سرگئی هم نقش مهمی داشته. حالا ببینین من کی گفتم ...
ولی بعیده این آلکس رئیس سازمان باشه. ضمنا من تقریبا مطمئن هستم که آلکس وسکر که تو پروژه بچه های وسکر بوده مرده هست نه زنده!
اون آلکس اول هست که زنده س. نه آلکس کودکان وسکر !
آلکس کودکان وسکر صد در صد مرده؛ نشون به اون نشون که اسپنسر به وسکر گفت تنها نمونه موفق اون پروژه آلبرت بوده ...

با این شرایط آلکس وسکری که پروژه کودکان وسکر رو از طرف اسپنسر اجرا کرده همون آلکسی هست که زنده س. این شخصیت هم به احتمال زیاد ( درصد نمیگم ) همون مامور آمبرلا در RE UC هست.
مامور آمبرلا خیلی به آمبرلا نزدیک بوده. سازمان در مقابل آمبرلا بوده. نتیجه: من یکی بعید میدونم آلکس رئیس سازمان باشه.
-
2) احتمال زیاد یه شخصیت جدید هست.
3) ممکنه شخصیت های قدیمی باشن؛ احتمالش یکم بعیده اما دور از ذهن نیست. ممکنه بری بارتون باشه! گیر الکی مدین این فقط یه نظر بود!
بری خیلی وقته حضور نداشته ( تو داستان ) در حالی که خونوادش رو فرستاد کانادا تا در کنار جیل و کریس آمبرلا رو نابود کنن. اما چی شد؟ چرا حضور نیافت! قبلا بری زمینه منفی بودن رو از خودش نشون داده ...
ممکنه ایدا باشه! و خیلی های دیگه ...

ضمنا حالا نیاین به موارد من گیر بدین؛ در موردش درست نقد کنین. من هم صد د صد موافقم که تمامی این موارد خودشون مورد برای اونجا بودن دارن! ولی خوب؛ دور از ذهن هم نیست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or