RockIT
کاربر سایت
من فک کردم تموم کردن خود بازی رو میگیفقط اینو بگم افشین جان که اویل 2 که 757 مگ بود 18 ساعت طول کشید
حالا بقیش بماند
راستی آواتار قشنگنسخه pc رو تموم کردی؟ neverhood رو میگم
با اون عکس امضات هم که من یکی رو بردی فضا و برگردوندی فضا = قدیم :d
ببخشید این DC که میگید کدوم بازیه؟
neverhood رو 3 بار تموم کردم هیچ وقتم از رو pc پاکش نمی کنم هنوزم میرم پای درخت سیب می خورم....
واقعا دلم واسه اون روزای سگا تنگ شده بود
البته منظور dead space که خوب بازی داستان زیبایی نداره حس ترشم با re کلا متفاوتاگه منظورتون DS هستش باید بگم که این بازی تفاوت خیلی زیادی دارن و یه فن غلیظ RE خیلی سخت میتونه Re رو به DS بفروشه.
اگه ترسناکی و این چیزا رو کنار بزاریم این 2 تا بازی یه تفاوت خیلی بزرگ دارن. و اون هم اینه که DS یه بازی ترسناک مذهبی هستش (البته یه ابعاد علمی جالبی هم داره ولی خیلی کم ) مثل سایلنت هیل ولی Re یه بازی ترسناک علمی هستش. حالا مشکل RE5 هم دقیقا همین بود که شاید به داستان توجه کرد اما بُعد علمی قضیه رو تقریبا فراموش کرد. همون RE4 با اینکه نه اصالتی توی گیم پلی داشت و داستانش فرعی حساب میشد با این حال یه بُعد علمی جالبی داشت که با مذهب هم مخلوط شده بود و باعث شد این بازی برای طرفدار های سبک کلاسیک هم جالب باشه. البته RE4 یه نمه ترسناکی ای هم داشت ولی RE5 واقعا خیلی از چیز ها رو زیر پا گذاشت ولی با این حال از نظر داستانی بد نبود که اونم برای یه RE فن نمیتونست کافی باشه...
نمیدونم شاید توی این دهه انقد بازی ها داغون شدن که این بازی خودش رو نشون میده
در کل به نظر من بازی در نوع خودش خوبه ولی هیچ حس نوستالوژیکی برای من ایجاد نکرد
در مورد داستان re4 هم بگم که یه پیام بزرگ داشت که واقعا تو هیچ re نبود
اون هم این بود که دیکتاتور ها مثل انگل نفوذ می کنن و در آخر میتونن مغز مارو کنترل کنن و ما تا زمانی وقت داریم خودمون رو نجات بدیم که انگل به تمام بدن ما نفوذ پیدا نکرده باشه
آره من میدونم بازی قشنگ بوده ولی مشکلات بزرگی داشته و مهم ترینش این بوده که تا تمام موجودات رو نمیکشتی نمیتونستی از اتاق خارج بشی یا اینکه ویروس مادر بیشتر شبیه روح بوده!سلام.من هم منظورتون از DC رومتوجه نشدم.میشه اسم کاملش رو بگید؟
راستی!کسی دموهای رزیدنت اویل 3.5 (نسخه ی اولیه ی رزیدنت اویل 4) رو دیده؟واقعا برای کاپکوم متاسفم.بازی به این ترسناک و معمایی رو اومده به هم زده و تبدیل به یک بازی اکشن کرده.تازه دوربینش هم مثل نسخه های کلاسیک بوده و وقتی که هدف می گیریم میشه مثل رزیدنت اویل 4!رزیدنت اویل 5 رو هم که اونجوری تغییرش دادند و اومدن به خاطر پول سناریوی کریس و جیل رو ازش برداشتن تا جداگانه وارد بار کنند.خدا کنه که رزیدنت اویل 6 رو اینجوری نکنند.
از سینا خواهش می کنم که اون دموهای رزیدنت اویل 3.5 رو بذاره توی تاپیک.متشکرم.
در ضمن یعنی چی هیچ کس به اندازه ی من نمی تونه این بازیرو درک کنه؟هر کسی از دل خودش خبرداره.پس به نظر من هم هیچکس به اندازه ی من رزیدنت اویل رودوست نداره و عمق احساس شخصیت هاش و نحوه ی رابطه ی شخصیت ها با هم رو درک نکرده؟به خدا قسم هیچ 5 دقیقه ای در عمر من نمی گذره که توش به یاد رزیدنت اویل نبوده باشم.حتی چتد بار اشکم هم در اومده.چون احساس شخصیت ها رو در اون شرایط درک می کنم.شاید یکی از دلایل علاقه ام به کلیر هم همین باشه.چون بقیه فقط به ظاهرش نگاه می کنند.(بدون اغراق گفتم.)
در ضمن این بحث های بچگونه رو نکنید تو رو خدا یعنی چی من بیشتر یونم اون بیشتر میدونه
راستی اون مطلب re 5 beta اگه براتوت جالب بود بقیه اش رو بزارم

نسخه pc رو تموم کردی؟ neverhood رو میگم
بار بعد
بعدشم که دهنمون اینقدر کش اومده بود از خنده که تا نیم ساعت درد میکرد اون دیسکت فیلم آخری رو رمزشو خودت پیدا کردی من تمام رمز ها رو خودم پیدا کردم خوبی بازیش اینه که هر بار رمزها عوض میشن من تا الان هم همچین بازی ای ندیدم