به نظرتون رییس سازمان به جز الکس کی میتونه باشه؟
1) کم کم دارم به این نتیجه میرسم که مامور آمبرلا همون آلکس اولی هست که پروژه کودکان وسکر رو به دستور اسپنسر اجرا کرده. تو این پروژه سرگئی هم نقش مهمی داشته. حالا ببینین من کی گفتم ...
ولی بعیده این آلکس رئیس سازمان باشه. ضمنا من تقریبا مطمئن هستم که آلکس وسکر که تو پروژه بچه های وسکر بوده مرده هست نه زنده!
اون آلکس اول هست که زنده س. نه آلکس کودکان وسکر !
آلکس کودکان وسکر صد در صد مرده؛ نشون به اون نشون که اسپنسر به وسکر گفت تنها نمونه موفق اون پروژه آلبرت بوده ...
با این شرایط آلکس وسکری که پروژه کودکان وسکر رو از طرف اسپنسر اجرا کرده همون آلکسی هست که زنده س. این شخصیت هم به احتمال زیاد ( درصد نمیگم ) همون مامور آمبرلا در RE UC هست.
مامور آمبرلا خیلی به آمبرلا نزدیک بوده. سازمان در مقابل آمبرلا بوده. نتیجه: من یکی بعید میدونم آلکس رئیس سازمان باشه.
-
2) احتمال زیاد یه شخصیت جدید هست.
3) ممکنه شخصیت های قدیمی باشن؛ احتمالش یکم بعیده اما دور از ذهن نیست. ممکنه بری بارتون باشه! گیر الکی مدین این فقط یه نظر بود!
بری خیلی وقته حضور نداشته ( تو داستان ) در حالی که خونوادش رو فرستاد کانادا تا در کنار جیل و کریس آمبرلا رو نابود کنن. اما چی شد؟ چرا حضور نیافت! قبلا بری زمینه منفی بودن رو از خودش نشون داده ...
ممکنه ایدا باشه! و خیلی های دیگه ...
ضمنا حالا نیاین به موارد من گیر بدین؛ در موردش درست نقد کنین. من هم صد د صد موافقم که تمامی این موارد خودشون مورد برای اونجا بودن دارن! ولی خوب؛ دور از ذهن هم نیست ...