بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

DS هم خوب جلوی RE لنگ ( Leng ) انداخته :biggrin1:
آره دیگه :دی DS با اون لنگی ( LENGI ) که انداخته، RE با کل خورده زمین!:d

چرا یکسری از طرفدار های re به سمت dead space جذب شدن به نظرتون علتش چیه؟
البته من فن RE هستم اما DS رقیب سر سختی برای RE شده! هم فوق العاده ترسناک و هیجانیه! :دی داستان خیلی‌ قشنگی‌ داره! :دی اتمسفر جذابی داره :دی گرافیک فوق العاده‌ای داره و... :دی

RE اپیزودی جدید در داستان بر باد رفته. :دی

چرا یکسری از طرفدار های re به سمت dead space جذب شدن به نظرتون علتش چیه؟
ملت رو به جلو میره بر نمیگرده عقب که. این اصولیه که گیمرها دنبال نوستالژی در ابعاد فنتزی باشن. :دی

ولی reیه چیزی داره که باعث میشه طرفداراش هنوز منتظر شماره بعدیش باشن اونم ابهت تاریخیه این بازیه.واین باعث میشه سازندگان بازی یه نگرانی در موردرقابت با reداشته باشن برای همین از خودشون خلاقیت نشون میدن ولی بعضی مواقع این خلاقیت جوابش برعکس میشه:d

• Like
Reactions: g-virus
ولی reیه چیزی داره که باعث میشه طرفداراش هنوز منتظر شماره بعدیش باشن اونم ابهت تاریخیه این بازیه.واین باعث میشه سازندگان بازی یه نگرانی در موردرقابت با reداشته باشن برای همین از خودشون خلاقیت نشون میدن ولی بعضی مواقع این خلاقیت جوابش برعکس میشه:d
آخ گفتی!
هیچکی جز من نمیتونه عمق تاریخچه این بازی رو درک کنه. :دی

فیسبوک بازی چند تا اسکرین از RE 3D گذاشت که کلیر جون هم توشون هست :x (اگه یه وقت زیادی خوشحال شدید باید بگم که واسه بخش مزدوران هستش :دی )

سلام خدمت همه دوستان عزیز

جدا طرفدارهای RE سمت DS رفتن ؟؟
خوب DS بّازی واقعا فوق العادهای هست و طرفداران خاص خودش رو داره و حالا ممکنه طرفدارای اویل به این دلیل طرف بازیش رفتن چون اوج دورانش RE رو زمان کلاسیکش میدونستن که طرف DS رفتن و البته خوب RE 5 حالت شوتر سوم شخص داشت اما باز هم بهترین RE بوده به خاطر داستان فوق العادش اما خوب چون عنصر ترس رو نداشته به همین خاطر طرف DS رفتن .. نمیدونم چرا حالا حتما گفته شده طرفدارها ی RE طرفش رفتن ؟؟ RE که داستان و بازیش قدمت تاریخی داره:d

حالا سوال اینه که داستان بازی RE 5 که عالی بوده پس چرا این سوال تو این تاپیک مطرح شده که طرفدارهای RE سمت DS رفتن ؟؟ یعنی RE دیگه به اخرهای خودش رسیده ؟

آخرین ویرایش:
اگه یه توضیح در مورد psn و نحوه خریدش بدین ممنون میشم
اخه منم میخوام یه جند تا بازی بگیرم
به پروفایلتون مراجعه کنید
مگه چقد طول میکشه تمومشون کنی فوقش تا شب توم دیگه!!!!:biggrin1:
فقط اینو بگم افشین جان که اویل 2 که 757 مگ بود 18 ساعت طول کشید
حالا بقیش بماند
راستی آواتار قشنگ:x نسخه pc رو تموم کردی؟ neverhood رو میگم
با اون عکس امضات هم که من یکی رو بردی فضا و برگردوندی فضا = قدیم :d

جدا طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟
خوب DC بّازی واقعا فوق العادهای هست و طرفداران خاص خودش رو داره و حالا ممکنه طرفدارای اویل به این دلیل طرف بازیش رفتن چون اوج دورانش RE رو زمان کلاسیکش میدونستن که طرف DC رفتن و البته خوب RE 5 حالت شوتر سوم شخص داشت اما باز هم بهترین RE بوده به خاطر داستان فوق العادش اما خوب چون عنصر ترس رو نداشته به همین خاطر طرف DC رفتن .. نمیدونم چرا حالا حتما گفته شده طرفدارها ی RE طرفش رفتن ؟؟ RE که داستان و بازیش قدمت تاریخی داره:d

حالا سوال اینه که داستان بازی RE 5 که عالی بوده پس چرا این سوال تو این تاپیک مطرح شده که طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟ یعنی RE دیگه به اخرهای خودش رسیده ؟
ببخشید این DC که میگید کدوم بازیه؟

جدا طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟
خوب DC بّازی واقعا فوق العادهای هست و طرفداران خاص خودش رو داره و حالا ممکنه طرفدارای اویل به این دلیل طرف بازیش رفتن چون اوج دورانش RE رو زمان کلاسیکش میدونستن که طرف DC رفتن و البته خوب RE 5 حالت شوتر سوم شخص داشت اما باز هم بهترین RE بوده به خاطر داستان فوق العادش اما خوب چون عنصر ترس رو نداشته به همین خاطر طرف DC رفتن .. نمیدونم چرا حالا حتما گفته شده طرفدارها ی RE طرفش رفتن ؟؟ RE که داستان و بازیش قدمت تاریخی داره:d

حالا سوال اینه که داستان بازی RE 5 که عالی بوده پس چرا این سوال تو این تاپیک مطرح شده که طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟ یعنی RE دیگه به اخرهای خودش رسیده ؟

اگه منظورتون DS هستش باید بگم که این بازی تفاوت خیلی زیادی دارن و یه فن غلیظ RE خیلی سخت میتونه Re رو به DS بفروشه.

اگه ترسناکی و این چیزا رو کنار بزاریم این 2 تا بازی یه تفاوت خیلی بزرگ دارن. و اون هم اینه که DS یه بازی ترسناک مذهبی هستش (البته یه ابعاد علمی جالبی هم داره ولی خیلی کم ) مثل سایلنت هیل ولی Re یه بازی ترسناک علمی هستش. حالا مشکل RE5 هم دقیقا همین بود که شاید به داستان توجه کرد اما بُعد علمی قضیه رو تقریبا فراموش کرد. همون RE4 با اینکه نه اصالتی توی گیم پلی داشت و داستانش فرعی حساب میشد با این حال یه بُعد علمی جالبی داشت که با مذهب هم مخلوط شده بود و باعث شد این بازی برای طرفدار های سبک کلاسیک هم جالب باشه. البته RE4 یه نمه ترسناکی ای هم داشت ولی RE5 واقعا خیلی از چیز ها رو زیر پا گذاشت ولی با این حال از نظر داستانی بد نبود که اونم برای یه RE فن نمیتونست کافی باشه...

سلام.من هم منظورتون از DC رومتوجه نشدم.میشه اسم کاملش رو بگید؟
راستی!کسی دموهای رزیدنت اویل 3.5 (نسخه ی اولیه ی رزیدنت اویل 4) رو دیده؟واقعا برای کاپکوم متاسفم.بازی به این ترسناک و معمایی رو اومده به هم زده و تبدیل به یک بازی اکشن کرده.تازه دوربینش هم مثل نسخه های کلاسیک بوده و وقتی که هدف می گیریم میشه مثل رزیدنت اویل 4!رزیدنت اویل 5 رو هم که اونجوری تغییرش دادند و اومدن به خاطر پول سناریوی کریس و جیل رو ازش برداشتن تا جداگانه وارد بار کنند.خدا کنه که رزیدنت اویل 6 رو اینجوری نکنند.
از سینا خواهش می کنم که اون دموهای رزیدنت اویل 3.5 رو بذاره توی تاپیک.متشکرم.
در ضمن یعنی چی هیچ کس به اندازه ی من نمی تونه این بازیرو درک کنه؟هر کسی از دل خودش خبرداره.پس به نظر من هم هیچکس به اندازه ی من رزیدنت اویل رودوست نداره و عمق احساس شخصیت هاش و نحوه ی رابطه ی شخصیت ها با هم رو درک نکرده؟به خدا قسم هیچ 5 دقیقه ای در عمر من نمی گذره که توش به یاد رزیدنت اویل نبوده باشم.حتی چتد بار اشکم هم در اومده.چون احساس شخصیت ها رو در اون شرایط درک می کنم.شاید یکی از دلایل علاقه ام به کلیر هم همین باشه.چون بقیه فقط به ظاهرش نگاه می کنند.(بدون اغراق گفتم.)

نیما؟ مطمئنی خودتی؟ بابا اون بازیه (شوخی کردم ها به دل نگیر)
آره منم از قدیم طرفدارشم ولی معتدل بودم نه زیادی اینور بودم نه زیادی اونور حال میکردم با بازی ها ولی وقتی که حسش بیاد اینجوری بهتره برای من بقیه رو نمیدونم
دوستانی که ps3 دارن و میخوان اویل های کلاسیک رو از psn بخرن من اویل 2 رو دانلود کردم نسخه dualshock هستش و جفت سناریو ها رو داره و همچنین اگه psp با فریمور اوریجینال داشته باشید میتونید انتقالشون بدید به psp و دفعات دانلودش نامحدوده یعنی براتون محدودیت دانلود نمیزاره به شرطی که فقط خودتون و از طریق دستگاه خودتون دانلود کنین (share نکنید)
در مورد گرافیکشم بگم که قدیمیه ولی فریم ریتش روی 60 فریم هستش دمو ها روون اجرا میشن و رزولوشن SD داره (میشه HD گزاشت ولی تصویر کشیده میشه و کل صفحه رو هم پر نمیکنه)
من چون با PC رفته بودم RE2 رو دستم به دسته ps3 عادت نداره یکم سخته ولی تو configuration تنظیمات دسته رو type C گزاشتم بهتر شد کلا ارزش خریدنشو داره (خیلی بشه میشه 7 تمن )
و نکته آخر هم اینکه حتما موقع بازی 3-4 متر با TV فاصله داشته باشید چون 40 اینچ خیلی از جلو برا این بازی مناسب نیست

همون Darkside Chronicles
حالا نیما کجا اشکت در اومد؟؟
یه خواهشم از دوستان دارم لطفا نظرات تو نظر سنجیرو زیر سوال نبرن و علایق شخصیشونو تحمیل نکنن.اینکه شماره 2 بازی بیشتر رای آورده یه چیز مسلمه.

سلام.من هم منظورتون از DC رومتوجه نشدم.میشه اسم کاملش رو بگید؟
راستی!کسی دموهای رزیدنت اویل 3.5 (نسخه ی اولیه ی رزیدنت اویل 4) رو دیده؟واقعا برای کاپکوم متاسفم.بازی به این ترسناک و معمایی رو اومده به هم زده و تبدیل به یک بازی اکشن کرده.تازه دوربینش هم مثل نسخه های کلاسیک بوده و وقتی که هدف می گیریم میشه مثل رزیدنت اویل 4!رزیدنت اویل 5 رو هم که اونجوری تغییرش دادند و اومدن به خاطر پول سناریوی کریس و جیل رو ازش برداشتن تا جداگانه وارد بار کنند.خدا کنه که رزیدنت اویل 6 رو اینجوری نکنند.
از سینا خواهش می کنم که اون دموهای رزیدنت اویل 3.5 رو بذاره توی تاپیک.متشکرم.
در ضمن یعنی چی هیچ کس به اندازه ی من نمی تونه این بازیرو درک کنه؟هر کسی از دل خودش خبرداره.پس به نظر من هم هیچکس به اندازه ی من رزیدنت اویل رودوست نداره و عمق احساس شخصیت هاش و نحوه ی رابطه ی شخصیت ها با هم رو درک نکرده؟به خدا قسم هیچ 5 دقیقه ای در عمر من نمی گذره که توش به یاد رزیدنت اویل نبوده باشم.حتی چتد بار اشکم هم در اومده.چون احساس شخصیت ها رو در اون شرایط درک می کنم.شاید یکی از دلایل علاقه ام به کلیر هم همین باشه.چون بقیه فقط به ظاهرش نگاه می کنند.(بدون اغراق گفتم.)
سلام

آره؛ عجب چیزی بود این RE 3.5 . فقط میتونم بگم؛ حیف.
لینک دانلود دموهای RE 3.5.

چرا اینقدر سریع ناراحت میشی. ( :دی ) یه کم جنبه داشته باش. ضمنا کی به ظاهر کلر کار داره؟ یکی رو میشناسم که به خاطر RE خودکشی کرده؛ چه ربطی داره، یعنی اون خیلی RE رو درک کرده؟

تقریبا هشت سال از عمرم رو فقط به نوشتن تاریخچه این بازی و جمع آوری مطالب و قیاس با مدارک گذروندم. انگلیسی و فارسی. من که علاقه کسی رو نفی نکردم که.
گفتم که؛ هیچکی مثل من نمیتونه تاریخچه این بازی رو درک کنه. من این بازی رو خیلی زیاد بازی نکردم. بیشتر در موردش مطالعه کردم و نوشتم. یعنی تخصصی این کارو کردم. خوب که چی؟ من مگه علاقه تو رو به بازی نفی کردم که قسم میخوری؟

بی جنبه‌ی بد. :دی

اگه منظورتون DS هستش باید بگم که این بازی تفاوت خیلی زیادی دارن و یه فن غلیظ RE خیلی سخت میتونه Re رو به DS بفروشه.

اگه ترسناکی و این چیزا رو کنار بزاریم این 2 تا بازی یه تفاوت خیلی بزرگ دارن. و اون هم اینه که DS یه بازی ترسناک مذهبی هستش (البته یه ابعاد علمی جالبی هم داره ولی خیلی کم ) مثل سایلنت هیل ولی Re یه بازی ترسناک علمی هستش. حالا مشکل RE5 هم دقیقا همین بود که شاید به داستان توجه کرد اما بُعد علمی قضیه رو تقریبا فراموش کرد. همون RE4 با اینکه نه اصالتی توی گیم پلی داشت و داستانش فرعی حساب میشد با این حال یه بُعد علمی جالبی داشت که با مذهب هم مخلوط شده بود و باعث شد این بازی برای طرفدار های سبک کلاسیک هم جالب باشه. البته RE4 یه نمه ترسناکی ای هم داشت ولی RE5 واقعا خیلی از چیز ها رو زیر پا گذاشت ولی با این حال از نظر داستانی بد نبود که اونم برای یه RE فن نمیتونست کافی باشه...

سلام.آخه چرا شما اینجوری هستین ؟ .کسی re رو به dead space نفروخته من خودم همیشه از طرفدارای پرو پا قرص رزیدنت اویل بوده و هستم همیشه دنبال یه خبر جدید از رزیدنت اویل یا انیمیشن هاش هستم اما این دلیل نمیشه چون طرفدار رزیدنت اویل هستم dead space رو بازی نکنم یا بگم اه اه این چه بازیه فعلا در حال حاضر رزیدنت اویلی نیست که بازی کنیم داریم dead space بازی میکنیم .داستان رزیدنت اویل جذاب ترین داستانیه که من تا حالا خوندم و بازیشم بهترین بازی که تا حالا دیدم الانم منتظرم تا شماره جدیدش زودتر بیاد .شما (منظورم فقط شما نیستید) این حرفاتونو وقتی بزنید که مثلا رزیدنت اویل جدید 6 و دد اسپیس 3 اومده بعد اگه یکی رفت دد اسپیس 3 رو بازی کنه اونجا بیان واسش دادگاه تشکیل بدبن نه که الان .:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or