deep_purple
کاربر سایت
آره دیگهDS هم خوب جلوی RE لنگ ( Leng ) انداخته :biggrin1:
البته من فن RE هستم اما DS رقیب سر سختی برای RE شده! هم فوق العاده ترسناک و هیجانیه!چرا یکسری از طرفدار های re به سمت dead space جذب شدن به نظرتون علتش چیه؟
آره دیگهDS هم خوب جلوی RE لنگ ( Leng ) انداخته :biggrin1:
البته من فن RE هستم اما DS رقیب سر سختی برای RE شده! هم فوق العاده ترسناک و هیجانیه!چرا یکسری از طرفدار های re به سمت dead space جذب شدن به نظرتون علتش چیه؟
آخ گفتی!ولی reیه چیزی داره که باعث میشه طرفداراش هنوز منتظر شماره بعدیش باشن اونم ابهت تاریخیه این بازیه.واین باعث میشه سازندگان بازی یه نگرانی در موردرقابت با reداشته باشن برای همین از خودشون خلاقیت نشون میدن ولی بعضی مواقع این خلاقیت جوابش برعکس میشه:d
بابا اعتماد به نفسآخ گفتی!
هیچکی جز من نمیتونه عمق تاریخچه این بازی رو درک کنه.![]()
خواهش میشه!بابا اعتماد به نفس
ولی من هرچی که تاریخچه رو مرور میکنم حس میکنم یه چیزی این وسط کمه.
به پروفایلتون مراجعه کنیداگه یه توضیح در مورد psn و نحوه خریدش بدین ممنون میشم
اخه منم میخوام یه جند تا بازی بگیرم
فقط اینو بگم افشین جان که اویل 2 که 757 مگ بود 18 ساعت طول کشیدمگه چقد طول میکشه تمومشون کنی فوقش تا شب توم دیگه!!!!:biggrin1:
نسخه pc رو تموم کردی؟ neverhood رو میگمببخشید این DC که میگید کدوم بازیه؟سلام خدمت همه دوستان عزیز
جدا طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟
خوب DC بّازی واقعا فوق العادهای هست و طرفداران خاص خودش رو داره و حالا ممکنه طرفدارای اویل به این دلیل طرف بازیش رفتن چون اوج دورانش RE رو زمان کلاسیکش میدونستن که طرف DC رفتن و البته خوب RE 5 حالت شوتر سوم شخص داشت اما باز هم بهترین RE بوده به خاطر داستان فوق العادش اما خوب چون عنصر ترس رو نداشته به همین خاطر طرف DC رفتن .. نمیدونم چرا حالا حتما گفته شده طرفدارها ی RE طرفش رفتن ؟؟ RE که داستان و بازیش قدمت تاریخی داره:d
حالا سوال اینه که داستان بازی RE 5 که عالی بوده پس چرا این سوال تو این تاپیک مطرح شده که طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟ یعنی RE دیگه به اخرهای خودش رسیده ؟
سلام خدمت همه دوستان عزیز
جدا طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟
خوب DC بّازی واقعا فوق العادهای هست و طرفداران خاص خودش رو داره و حالا ممکنه طرفدارای اویل به این دلیل طرف بازیش رفتن چون اوج دورانش RE رو زمان کلاسیکش میدونستن که طرف DC رفتن و البته خوب RE 5 حالت شوتر سوم شخص داشت اما باز هم بهترین RE بوده به خاطر داستان فوق العادش اما خوب چون عنصر ترس رو نداشته به همین خاطر طرف DC رفتن .. نمیدونم چرا حالا حتما گفته شده طرفدارها ی RE طرفش رفتن ؟؟ RE که داستان و بازیش قدمت تاریخی داره:d
حالا سوال اینه که داستان بازی RE 5 که عالی بوده پس چرا این سوال تو این تاپیک مطرح شده که طرفدارهای RE سمت DC رفتن ؟؟ یعنی RE دیگه به اخرهای خودش رسیده ؟
سلامسلام.من هم منظورتون از DC رومتوجه نشدم.میشه اسم کاملش رو بگید؟
راستی!کسی دموهای رزیدنت اویل 3.5 (نسخه ی اولیه ی رزیدنت اویل 4) رو دیده؟واقعا برای کاپکوم متاسفم.بازی به این ترسناک و معمایی رو اومده به هم زده و تبدیل به یک بازی اکشن کرده.تازه دوربینش هم مثل نسخه های کلاسیک بوده و وقتی که هدف می گیریم میشه مثل رزیدنت اویل 4!رزیدنت اویل 5 رو هم که اونجوری تغییرش دادند و اومدن به خاطر پول سناریوی کریس و جیل رو ازش برداشتن تا جداگانه وارد بار کنند.خدا کنه که رزیدنت اویل 6 رو اینجوری نکنند.
از سینا خواهش می کنم که اون دموهای رزیدنت اویل 3.5 رو بذاره توی تاپیک.متشکرم.
در ضمن یعنی چی هیچ کس به اندازه ی من نمی تونه این بازیرو درک کنه؟هر کسی از دل خودش خبرداره.پس به نظر من هم هیچکس به اندازه ی من رزیدنت اویل رودوست نداره و عمق احساس شخصیت هاش و نحوه ی رابطه ی شخصیت ها با هم رو درک نکرده؟به خدا قسم هیچ 5 دقیقه ای در عمر من نمی گذره که توش به یاد رزیدنت اویل نبوده باشم.حتی چتد بار اشکم هم در اومده.چون احساس شخصیت ها رو در اون شرایط درک می کنم.شاید یکی از دلایل علاقه ام به کلیر هم همین باشه.چون بقیه فقط به ظاهرش نگاه می کنند.(بدون اغراق گفتم.)
اگه منظورتون DS هستش باید بگم که این بازی تفاوت خیلی زیادی دارن و یه فن غلیظ RE خیلی سخت میتونه Re رو به DS بفروشه.
اگه ترسناکی و این چیزا رو کنار بزاریم این 2 تا بازی یه تفاوت خیلی بزرگ دارن. و اون هم اینه که DS یه بازی ترسناک مذهبی هستش (البته یه ابعاد علمی جالبی هم داره ولی خیلی کم ) مثل سایلنت هیل ولی Re یه بازی ترسناک علمی هستش. حالا مشکل RE5 هم دقیقا همین بود که شاید به داستان توجه کرد اما بُعد علمی قضیه رو تقریبا فراموش کرد. همون RE4 با اینکه نه اصالتی توی گیم پلی داشت و داستانش فرعی حساب میشد با این حال یه بُعد علمی جالبی داشت که با مذهب هم مخلوط شده بود و باعث شد این بازی برای طرفدار های سبک کلاسیک هم جالب باشه. البته RE4 یه نمه ترسناکی ای هم داشت ولی RE5 واقعا خیلی از چیز ها رو زیر پا گذاشت ولی با این حال از نظر داستانی بد نبود که اونم برای یه RE فن نمیتونست کافی باشه...