hmd2009
کاربر سایت
بچه ها تا اونجایی که من به چشم دیدم؛ ملت با بازی RE3 خیلی بیشتر حال کرده. اکثرا RE3 رو محبوب ترین میدونن. برای چی تو اینجا این همه با RE2 فاصله داره؟![]()
Resident Evil 3 هم خیلی با حال بود .مخصوصا نمیسیس وقتی میگفت S.T.A.R.S
بچه ها تا اونجایی که من به چشم دیدم؛ ملت با بازی RE3 خیلی بیشتر حال کرده. اکثرا RE3 رو محبوب ترین میدونن. برای چی تو اینجا این همه با RE2 فاصله داره؟![]()
شکی توش نیست منم خیلی باهاش حال کردمResident Evil 3 هم خیلی با حال بود .مخصوصا نمیسیس وقتی میگفت S.T.A.R.S
شما اینو کجا دیدی؟تا جایی که حافظه ی من پا میده اکثرگیمر ها از اویل 2(و100٪لیون)خوششون میاد.نگو از این حرفا
شما یه نگاه به نظر سنجی بنداز همه چی دستت میاد.فکر نکنم لازم به توضیح باشهبیشتر رزیدنت ایولرها معتقدن RE3 با جیل و نمسیس و داستان جالبش اولین و بهترین تجربشون تو سری بوده. RE2 برای اون نفراولی ها یه خورده سخت، گنگ و نسبت به RE3 از کیفیت ساخت پایینی برخوردار بوده.
کلا RE2 خیلی سخت تر از RE3 بوده.
لیان هم در RE2 محبوب شد اما اولین حظورش بود و اوج محبوبیتش نبود. در RE4 به اوج رسید.
تا پیش از RE4 محبوبترین شخصیت جیل بود.
البته این دلایل اصولی بودن نه اساسی.![]()
این جمله اصولیه !شما یه نگاه به نظر سنجی بنداز همه چی دستت میاد.فکر نکنم لازم به توضیح باشه
دوستان چند روزی نبودم و چند روزی هم نیستم psn کارت خریدم دارم اویل ها رو میخرم از psn نگین بی معرفت شده این حامد تموم بشه میام پیشتون
فقط اویل های کلاسیک به من چسبید نمیگم این یکی ها نچسبید ها ولی اونا یه چیز دیگه بودن
راستی tetris رو خریدم کسی خواست آنلاین کل میندازم :d
منظور منو نگرفتی تقصیر منه یکم پیچیده گفتم خوب واکسن رو ویل فارما برای t ساخته دیگهمن که نگفم جیل ویروس جی گرفت گفتم ویروس تی افتاد به جونش و نمرد زود . تازه واسه چی خونش رنگی تر نبود هر کی به ویروس تی مبتلا میشه در عرض چند دقیقه میمیره و به زامبی تبدیل میشه
بیشتر رزیدنت ایولرها معتقدن RE3 با جیل و نمسیس و داستان جالبش اولین و بهترین تجربشون تو سری بوده. RE2 برای اون نفراولی ها یه خورده سخت، گنگ و نسبت به RE3 از کیفیت ساخت پایینی برخوردار بوده.
لیان هم در RE2 محبوب شد اما اولین حظورش بود و اوج محبوبیتش نبود. در RE4 به اوج رسید.

مگه چقد طول میکشه تمومشون کنی فوقش تا شب توم دیگه!!!!دوستان چند روزی نبودم و چند روزی هم نیستم psn کارت خریدم دارم اویل ها رو میخرم از psn نگین بی معرفت شده این حامد تموم بشه میام پیشتون
فقط اویل های کلاسیک به من چسبید نمیگم این یکی ها نچسبید ها ولی اونا یه چیز دیگه بودن
راستی tetris رو خریدم کسی خواست آنلاین کل میندازم :d
بیشتر رزیدنت ایولرها معتقدن RE3 با جیل و نمسیس و داستان جالبش اولین و بهترین تجربشون تو سری بوده. RE2 برای اون نفراولی ها یه خورده سخت، گنگ و نسبت به RE3 از کیفیت ساخت پایینی برخوردار بوده.
بچهها فعلا RE رو بیخیال! الان بچسبید به DS2 که خداست![]()
.... v.....vتا اونجایی که من یادمه اکثرا re 2 رو دوست داشتن درسته جلوه های بصریش کمتره ولی جلوه های هنریش بیشتره
لیان هم از همون موقع بسیار محبوب بود بین طرفدار ها ولی تو re4 طرفدارهای جدید پیدا کرد
نظرت رو تحمیل نکن.
با این بازاری که RE داره؛ چسبدن بهش شوک برانگیزه.بچهها فعلا RE رو بیخیال! الان بچسبید به DS2 که خداست
داستان RE3 مهمترین منظورش خروج جیل و همراهاش از شهر بود. و همچنین نشون دادن عمق فاجعه در راکون و نابودی شهر. داستانش آنچنان اهمیتی نداشت. مخصوصا نسبت به RE2 که از شروع طغیان صحبت میکرد. این خیلی در داستان مهم بود.البته داستان RE3 آنچنان چنگی به دل نمیزد
البته از حق نگذریم re3 واقعا زیبا بود همین طور ابتدا بازی زیبا شروع شد دمو های بازی بینهایت قشنگ بودنظرا متفاوته. حق با شماست من هم RE2 رو به RE3 ترجیح میدم. اتفاقا جلوه های بصریش به نظرم بیشتر از RE3 بود. یه مقایسه بین دموهای RE2 و RE3 کافیه. جلوه های بصری و نوآوری در RE2 به مراتب بیشتر بود. داستانش هم که دیگه ...
منظور من طرفداراش هستن. خیلی ها با RE3 شروع کردن. نمی دونم شاید خیلی از اون خیلی ها اینجا نظر ندادن.
بابا من که از اول گفتم که RE2 از نظر داستانی محشر بود. اینو گفتم یه خورده جو عوض شه. کی خواست نظر تحمیل کنه!بیجنبه!
با این بازاری که RE داره؛ چسبدن بهش شوک برانگیزه.
داستان RE3 مهمترین منظورش خروج جیل و همراهاش از شهر بود. و همچنین نشون دادن عمق فاجعه در راکون و نابودی شهر. داستانش آنچنان اهمیتی نداشت. مخصوصا نسبت به RE2 که از شروع طغیان صحبت میکرد. این خیلی در داستان مهم بود.

DS هم خوب جلوی RE لنگ ( Leng ) انداختهفعلا که RE باید جلوی DS لنگ بندازه
من خودم از فنهای قدیمی RE هستم اما DS شاهکار کرده![]()
البته از حق نگذریم re3 واقعا زیبا بود همین طور ابتدا بازی زیبا شروع شد دمو های بازی بینهایت قشنگ بود
ولی
داستان به زیبایی re2 نبود چون فرصت کمی براش گذاشته شده بود
خودتی
انقدر هم نظرت رو تحمیل نکن