بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

ماشالله به این تاپیک !!
احساس نمیکنین دیگه نمیشد اسمش رو گزاشت تاپیک و باید به چت روم تغییر اسم میداد ؟!
این بحث ها مرسی قربونت برم فلانی جون و عالی بود و اعتبار بده و....! جاش تو پروفایل و کلوپ و امثال ایناست نه وسط تاپیک !
سعی کنین پست های مفید بدین کسی بخواد اسپم بده و بکنش چت روم اینجا رو باهاش برخورد میشه!
ممنون از توجهتون

• Like
Reactions: Mr.Death
احد جان اینم از آهنگی خواسته بودی امیدوارم حالشو ببری

انصافا مو نمیزنه :دی فکر کنم باید به گرو های موسیقی باید معرفیت کنیم :دی
دوستان عزیز این یک فراخوان ( :دی ) است!
در بازی RE C:V اونجایی که وسکر با آلکسیا روبه رو میشه و بعدش کریس هم وارد جریان میشه. بعد کریس و آلکسیا رو تنها میذاره و خودش فرار میکنه.
در این جنگ اول کریس با آلکسیا یه موزیک خیلی قشنگ پخش میشه. کسی ازش اسمی، لینکی واس دانلود سراغ نداره؟

ماوین کدقیقا کدوم موزیک؟

موزیک مبازه ی وسکر با آلکسیا یا موزیک کریس و آلکسیا؟

ماوین کدقیقا کدوم موزیک؟

احد جان دقیقا مشخص کردم که! وسکر، کریس و آلکسیا رو با هم تنها میذاره؛ جنگ اول کریس با آلکسیا. تو اون صحنه وسکر هم یه مبارزه کوچیک با آلکسیا داره اما اونها رو تنها میذاره.
جنگ اول کریس با آلکسیا؛ لینکی برای دانلود موسیقی اون مبارزه. :دی

احد جان دقیقا مشخص کردم که! وسکر، کریس و آلکسیا رو با هم تنها میذاره؛ جنگ اول کریس با آلکسیا. تو اون صحنه وسکر هم یه مبارزه کوچیک با آلکسیا داره اما اونها رو تنها میذاره.

چون به نظر خودم موزیک مبارزه ی وسکر و آلکسیا بهتر هست واسه همین هر 2 تاش رو آپلود کردم :دی
http://www.4shared.com/file/6zoOAZrV/Movyn.html

ماوین کدقیقا کدوم موزیک؟

چون به نظر خودم موزیک مبارزه ی وسکر و آلکسیا بهتر هست واسه همین هر 2 تاش رو آپلود کردم :دی
http://www.4shared.com/file/6zoOAZrV/Movyn.html
بچه های این یکی از سونات های بتون هستش سونات به آهنگ هایی میگن که مخصوص یک ساز ساخته میشن البته تو رزیدنت ایول یکم تفاوت داره با اصلیش
فعلا هم دیگه آهنگ سفارش ندین تا بهتون بگم
:دی
واقعا این تاپیک تذکر ناظم رو کم داشت;)

آخرین ویرایش:
احد جان؛ Little John جان؛ دستتون درد نکنه!

درسته احد جان همون Chris Vs Alexia رو میخواستم.
افشین خان تحویل بگیر؛ از اولش هم باید همینجا فراخوان میدادم.

افشین جان این یه سفارش قدیمیه.

به تذکر ناظم چی کار داری! هرچی گفته راست گفته.
ناسلامتی تو صنف نارنجیه ها.

آخرین ویرایش:
سلام بر دوستان خودم
اول از همه یه سوال دارم میخوام بدونم اطلاعاتتون چقدره همه میتونن جواب بدن غیر از خود احد
1 اگر گفتید عکس اواتار استاد احد مربوط به کدوم شخصیته و مربوط به کدوم مجموعه هستش؟
2 دوستان یه سوال تا حالا شده که با یه شخصیت ارزو داشته باشین اویل های چهار و پنج رو تا اخر برین؟ مثلا شخصیت کراوزر برای بازی در اختیارتون قرار بگیره . توی اویل 5 با کدوم یکی از شخصیت ها دوست داشتید بازی کنید با گیم پلی خاص خودشون و هر اسلحه ای که دلتون خواست.مثلا من خیلی دوست داشتم توی اویل 5 هانک و کلیر ردفیلد و لیان و کراوزر رو در اختیار داشته باشم ای کاش میشد و ای کاش کاپکام همچین انعطافی برای بازی قایل میشد که شخصیت اصلی رو برای بازی و داستان اصلی بذاره و شخصیت های دیگه رو برای لذت بردن از بازی و حال کردن بازیکنان یه چیزی مثل مرسناریس ولی توی متن اصلی.
3 در کل قویترین مبارز در طول اویل کی بوده از نظرتون ؟ اونی که می افتاده وسط گانادو ها و یا ماجینی ها و یازامبی ها و همه رو لت وپار میکرده کی بوده به نظرتون؟ به نظر من بهترین مبارز جک کراوزر و هانک بهترین بهترین ها هستن البته هانک برای افراد معمولی ولی کراوزر با اون دستش برای همه جا و هر کسی.البرت وسکر اویل 5 هم بد نبود.
راستی میبینم اقای ناظم هم یه سری به اینجا زدن و تذکر جدی به بعضیا دادن خدا رحم کنه:-s:-s:-s:d
4 راستی یه سوال شما برای بازی اگر سه تا بازی gears of war3 وresident evil6 و tomb rider9 بذارن جولوتون بگن فقط یکی رو میتونید بازی کنید کدوم رو انتخاب میکنید؟ من به شخصه اول تامب رایدر 9 رو انتخاب میکنم اینو بهتره بگم که گذینه اول توی بازار هست و در اختیارتونه و دو گذینه دوم و سوم همونطور که میدونید هنوز نیومده به بازار.
بسه دیگه خیلی زیادی حرف زدم بهتره تمومش کنم بچه ها جواب رو بدین خواهشا سوتی هم نگیرین و بخندین مخصوصا بعضیا:d:d:d:d;)

سلام.
خیلی ساده و مختصر میگم.

1-در مورد عکس هیچی نمیدونم.
2-همون کریس خوب بود. کلیر واسه رزیدنت اویل 6 نقشش عالی میشه.
3- بهترین مبارز نقش مثبت یا منفی ! منفی البرت وسکر مثبت کریس.
4- رزیدنت اویل 6 رو با هیچ بازی توی دنیا عوض نمیکنم حتی اگه بازم اکشن باشه.

نمیدنم چرا re:uc انقد کند میگیره رو سیستمم لعنتی زامبی ها الوموشن رو زمین پا میشن افشین .یه وقت ممکنه از ویندوزم باشه که 64 بیتی نیست ؟ !!!

1-اون عکس مال یک انیمیشن ژاپنی خیای قشنگه.سبکش نینجاییه.ولی اسم انیمیشن و شخصیت رو یادم نیست.400 قسمت هم هست!(با زیرنویس فارسی)
2-من رزیدنت اویل 4 رو با بری،جیل،کلیر و وسکر می تونم بازی کنم.البته بری و وسکر به جای لیون و جیل و کلیر هم به جای ایدا و اشلی.تازه جیل لباس رزیدنت اویل 1،3 و 5 رو هم داره.کلیر هم دو تا لباس داره.
3-لیون و ایدا از کراوزر خیلی قوی تر بودند.چون با وجود اینکه کراوزر قدرت های مافوق بشری داشت شکستش دادند.خود ایدا هم توی گزارشش میگه که من می تونم در مواقع لازم با کراوزر مبارزه کنم.البته از لحاظ تکنیک ایدا کمی از لیون هم بهتره.جیل و کلیر هم در حد هم هستند.(کلیر توسط کریس کلیه ی آموزش های رزمی و نظامی رو دیده بود.ممکنه کمی دور از عقل باشه.ولی این رو دیگه باید از سازندگان بازی بپرسید.:d) هانک هم در قسمت های بعدی معلوم میشه.ولی تا الآنش هم خوب بوده.
4-من حاضرم دیگه تا آخر عمرم تلویزیون نبینم و بازی هم نکنم.ولی فقط یکی از دموهای رزیدنت اویل 6 رو ببینم یا حتی فقط بدونم شخصیت اصلیش کیه! :d
در ضمن هادی جان!من هیچوقت به لیون توهین نکردم.ولی شما فحش زیر و بالای کلیر رو میدی! :d ایدا هم هر دو بار از لیون استفاده ی ابزاری می کرده.اصلا به گزارشش کاری ندارم.توی کتاب Archives 2 هم همین رو نوشته.اصلا مگه خود وسکر به ایدا نمیگه که ما می تونیم از لیون برای نابود کردن سدلر استفاده کنیم؟اون صحنه ای که لیون،سدلر رو می کشه و ایدا هم بلافاصله روی لیون اسلحه می کشه و نمونه ی انگل رو ازش می گیره هم دقیقا همین رو تایید می کنه.منتها ایدا بعضی وقت ها احساساتی میشه و در واقع عشقش به لیون بر کارش غلبه می کنه.مثل همون قسمتی که خودت بهش اشاره کردی.
در ضمن طبق گفتگویی که با احد کردم،ایدا و اسپنسر هم به اون 6 شخصیت اصلی اضافه میشن.دلایلش رو بعدا بهتون میگم.در واقع در عکس زیر همه به جز شوا و بیلی شخصیت های اصلی داستان هستند.(البته عکس اسپنسر نیست.)

2a5d33fe171a583ac80127b3011ac432.jpg

سلام بر دوستان خودم
اول از همه یه سوال دارم میخوام بدونم اطلاعاتتون چقدره همه میتونن جواب بدن غیر از خود احد
1 اگر گفتید عکس اواتار استاد احد مربوط به کدوم شخصیته و مربوط به کدوم مجموعه هستش؟
2 دوستان یه سوال تا حالا شده که با یه شخصیت ارزو داشته باشین اویل های چهار و پنج رو تا اخر برین؟ مثلا شخصیت کراوزر برای بازی در اختیارتون قرار بگیره . توی اویل 5 با کدوم یکی از شخصیت ها دوست داشتید بازی کنید با گیم پلی خاص خودشون و هر اسلحه ای که دلتون خواست.مثلا من خیلی دوست داشتم توی اویل 5 هانک و کلیر ردفیلد و لیان و کراوزر رو در اختیار داشته باشم ای کاش میشد و ای کاش کاپکام همچین انعطافی برای بازی قایل میشد که شخصیت اصلی رو برای بازی و داستان اصلی بذاره و شخصیت های دیگه رو برای لذت بردن از بازی و حال کردن بازیکنان یه چیزی مثل مرسناریس ولی توی متن اصلی.
3 در کل قویترین مبارز در طول اویل کی بوده از نظرتون ؟ اونی که می افتاده وسط گانادو ها و یا ماجینی ها و یازامبی ها و همه رو لت وپار میکرده کی بوده به نظرتون؟ به نظر من بهترین مبارز جک کراوزر و هانک بهترین بهترین ها هستن البته هانک برای افراد معمولی ولی کراوزر با اون دستش برای همه جا و هر کسی.البرت وسکر اویل 5 هم بد نبود.
راستی میبینم اقای ناظم هم یه سری به اینجا زدن و تذکر جدی به بعضیا دادن خدا رحم کنه
4 راستی یه سوال شما برای بازی اگر سه تا بازی gears of war3 وresident evil6 و tomb rider9 بذارن جولوتون بگن فقط یکی رو میتونید بازی کنید کدوم رو انتخاب میکنید؟ من به شخصه اول تامب رایدر 9 رو انتخاب میکنم اینو بهتره بگم که گذینه اول توی بازار هست و در اختیارتونه و دو گذینه دوم و سوم همونطور که میدونید هنوز نیومده به بازار.
بسه دیگه خیلی زیادی حرف زدم بهتره تمومش کنم بچه ها جواب رو بدین خواهشا سوتی هم نگیرین و بخندین مخصوصا بعضیا

1) اطلاعی ندارم.
2) باورتون میشه؛ من RE4 رو با دانته DMC4 هم بازی کردم، وسکر RE5 به جای خود وسکر؛ لیدی DMC4 به جای اشلی ( :eek: ) رو هم امتحان کردم. کلا با دانته خیلی لذت بخشه. شمشیر جای چاقو آشپزخونه لیان و ... اصلا الان RE4 نیستش که.
3) قوی ترین مبارز کریس بود که دخل آلکسیا و تایرانت عمارت و وسکر رو در اورد؛ شاهکارایی که کریس زد دیگه حرفی باسه گفتن نمیذاره.
4) RE6 :دی

نیما واقعا که!
بیلی و شوا تو عکس هست اونوقت مارکوس و برکین نیستن؟ خیلی ها جا افتادن. :دی

آخرین ویرایش:
1-اون عکس مال یک انیمیشن ژاپنی خیای قشنگه.سبکش نینجاییه.ولی اسم انیمیشن و شخصیت رو یادم نیست.400 قسمت هم هست!(با زیرنویس فارسی)
2-من رزیدنت اویل 4 رو با بری،جیل،کلیر و وسکر می تونم بازی کنم.البته بری و وسکر به جای لیون و جیل و کلیر هم به جای ایدا و اشلی.تازه جیل لباس رزیدنت اویل 1،3 و 5 رو هم داره.کلیر هم دو تا لباس داره.
3-لیون و ایدا از کراوزر خیلی قوی تر بودند.چون با وجود اینکه کراوزر قدرت های مافوق بشری داشت شکستش دادند.خود ایدا هم توی گزارشش میگه که من می تونم در مواقع لازم با کراوزر مبارزه کنم.البته از لحاظ تکنیک ایدا کمی از لیون هم بهتره.جیل و کلیر هم در حد هم هستند.(کلیر توسط کریس کلیه ی آموزش های رزمی و نظامی رو دیده بود.ممکنه کمی دور از عقل باشه.ولی این رو دیگه باید از سازندگان بازی بپرسید.:d) هانک هم در قسمت های بعدی معلوم میشه.ولی تا الآنش هم خوب بوده.
4-من حاضرم دیگه تا آخر عمرم تلویزیون نبینم و بازی هم نکنم.ولی فقط یکی از دموهای رزیدنت اویل 6 رو ببینم یا حتی فقط بدونم شخصیت اصلیش کیه! :d
در ضمن هادی جان!من هیچوقت به لیون توهین نکردم.ولی شما فحش زیر و بالای کلیر رو میدی! :d ایدا هم هر دو بار از لیون استفاده ی ابزاری می کرده.اصلا به گزارشش کاری ندارم.توی کتاب Archives 2 هم همین رو نوشته.اصلا مگه خود وسکر به ایدا نمیگه که ما می تونیم از لیون برای نابود کردن سدلر استفاده کنیم؟اون صحنه ای که لیون،سدلر رو می کشه و ایدا هم بلافاصله روی لیون اسلحه می کشه و نمونه ی انگل رو ازش می گیره هم دقیقا همین رو تایید می کنه.منتها ایدا بعضی وقت ها احساساتی میشه و در واقع عشقش به لیون بر کارش غلبه می کنه.مثل همون قسمتی که خودت بهش اشاره کردی.
در ضمن طبق گفتگویی که با احد کردم،ایدا و اسپنسر هم به اون 6 شخصیت اصلی اضافه میشن.دلایلش رو بعدا بهتون میگم.در واقع در عکس زیر همه به جز شوا و بیلی شخصیت های اصلی داستان هستند.(البته عکس اسپنسر نیست.)
در مورد سوال اولم تا اخر صبر میکنم ببینم کسی میتونه جواب درست و کامل بده.
اقا نیما ببین بین خواست اینکه یکی یه کاری بکنه و انجام اون کار توسط شخص تفاوتهای خیلی زیادیه شاید ایدا بیشتر به لیون اعتماد داشت تا کراوزر ولی این دلیل نمیشه که لیون هر کاری توی اویل4 انجام داد رو بذاری به حساب بازیچه قرار گرفتنش ببین چند تا اتفاق بد برای دوستان لیون میافته توی اویل 4 یکی کشته شدن لوییسه که با هم دوست بودن تقریبا و دومی انفجار هلیکوپتر که به کمک لیون اومد و با کشته شدن مایک خلبانش به پایان میرسه و سومی که مهمتر از همه هستش الوده شدن خود لیون به انگل لاپلاگا هستش که دلایل مبارزه لیون با سادلر هستن و بهش انگیزه میدن نه مسیری که ایدا بهش نشون بده که با سادلر روبرو بشه.
راستی اینجا بازم یه سوال پیش میاد اون انگلی که به لیون بزریق شد انگل مستر لاپلاگا و همونی که به کراوزر تزریق شده بود نبود؟ اخه لیون هم خیلی قدرت داشت میشد مثل کراوزر ازش استفاده بشه
در ضمن اینکه توی اویل 4 لیون کراوزر رو شکست میده دلیلش قویتر بودنشون نیست اخر باید کراوزر کشته میشد تا لیون به راهش ادامه بده . منظورم قدرت و کیفیت گم پلیه یعنی شما توی قسمت مرسناریس امتیازی که با لیون گرفتی بیشتر از کراوزر بوده؟مال من کراوزر توی همه قسمتها بیشترین بوده لامصب با لگدهاش کله میترکوند و با کمونش هر کسی رو زمینگیر میکرد میخواد سپر داشته باشه میخواد کلاهخود.
در ضمن اقا نیما من گفتم با گیم پلی خاص خودش نه با شکل کلیر و با گیم پلی ایدا اینو که خودمم میدونستم هست.اینو میدونم که میشه با وسکر و هانک و ... توی بازی رفت ولی نمیشه هر اسلحه ای رو استفاده کرد

آخرین ویرایش:
راستی اینجا بازم یه سوال پیش میاد اون انگلی که به لیون بزریق شد انگل مستر لاپلاگا و همونی که به کراوزر تزریق شده بود نبود؟ اخه لیون هم خیلی قدرت داشت میشد مثل کراوزر ازش استفاده بشه

به لیان انگل لاس پلاگاس تزریق شده بود؛ اما به کراوزر " کنترل پلاگا " داده شده بود، کراوزر پیش از این یک زخم از مبارزه با هیلدا هیدالگو داشت که تاثیرات ویروس ورونیکا رو برداشته بود. کنترل پلاگا و اون زخم باعث شد تا دستش به اون روز دربیاد.
کنترل پلاگا با انگل پلاگا فرق میکنه. کنترل پلاگا باعث کنترل کردن ذهن مبتلایان انگل پلاگا میشد.
این کنترل پلاگا در بدن سدلر، مندز، کراوزر، سالازار و ایروینگ بود که باعث میشد ذهن و روح یک مبتلا رو کنترل کنه.

سلام بر دوستان خودم
راستی میبینم اقای ناظم هم یه سری به اینجا زدن و تذکر جدی به بعضیا دادن خدا رحم کنه
بسه دیگه خیلی زیادی حرف زدم بهتره تمومش کنم بچه ها جواب رو بدین خواهشا سوتی هم نگیرین و بخندین مخصوصا بعضیا

یک رو نمی دونم.
2) خیلی دوست داشتم با کلر ایول 4 و ایول 5 رو بازی کنم. البته این کارو انجام دادم.
3) کریس
4) تو این لیست RE6 اما تنها بازی که من به RE6 ترجیح میدم assassin's creed3 هست. :دی

سلام بر دوستان خودم

یک رو نمی دونم.
2) خیلی دوست داشتم با کلر ایول 4 و ایول 5 رو بازی کنم. البته این کارو انجام دادم.
3) کریس
4) تو این لیست RE6 اما تنها بازی که من به RE6 ترجیح میدم assassin's creed3 هست. :دی

لطفا یکی این پست رو پاک کنه اشتباهی دوبار فرستادم.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or