سلام آقا حمیدسلام حامد جان.ایول آره رزیدنت اویل 3 هم خیلی قشنگ بود .اصلا بهترین رزیدنت اویل های تاریخ همین resident evil 1 remake و resident evil 2 و resident evil 3 هستن. اولین رزیدنت اویلی که دیدم 1 بود اونم تو کلوب دقیقا هم جاییشو دیدم که همون اولش زامبیه سر مردرو کند دوربین از پشت بود .اون موقع بود که عاشق بازی رزیدنت اویل شدم. ولی من اولین رزیدنت اویلی که بازی کردم 2 بود. یادمه 1 کو نصب کردم حدود 10 11 سال پیش ولی اون موقع کامپوترم کم میورد و اجرا نمیشد حیلی حالم گرفته شد ولی .
سلام.کی گفته که من بچه مثبتم؟:d
در ضمن من به ریمیک رای دادم.گرچه قبول دارم مکه از بین 3 بازی اول رزیدنت اویل 2 از همه بهتر بود.ماجراهای آمبرلا،دارک ساید و دیجنریشن جزو مجموعه ی اصلی بودند و باید در این نظر سنجی باشند.ولی سوروایور،اوت بریک و دد ایم جزو مجموعه ی اصلی نبودند و نباید باشند.
راستی!افشین و حامد عزیز!شما کار و زندگی ندارید که 24 ساعته اینجا ولویید؟:d
جونم حمید ایولاقا حامد که 24 ساعته اینجا نیستن منو افشین فقط 24 ساعته اینجاییم :d
من هم کار دارم هم زندگی اتفاقا چون بیشتر کارم تو خونست میام اینجا اگر میبینید اذیت میشید بیخیال شم برم وقتم بزارم سر چیز دیگه
و اینکه تو که آمار ما رو داری خودت از همه ولو تری تازه هم بچه مثبتی هم ولو!
چه جلبسلام
امروز از صبح به خاطر نظر سنجی که RE 2 از همه زد جلو با PS 1 بازی کردم :d
اصلا یه مکان یا جایی از بازی نیست که فراموشش کرده باشم چقدر این بازی قشنگ هست:d
با کلر هم بازی کردم اول بازی یه زوبین میده خیلی خفنه اسلحش:d
دمت گرم البته خوب 84 تا سیو یکم ضایعست ولی اونقدام بد نیستسلام آقا حمید
RE فقط RE های کلاسیک من یادمه اویل 3 رو با 84 تا سیو برا بار اول تو کلوپ رفتم کل کلوپ مسخرم کردن برا اون همه سیو ولی باورتون نمیشه از روی ترس هی سیو میزدم یه بار یادمه آماده بودم قطار رو راه بندازم تا به برج ساعت برم دیدم خون ندارم کل مسیر رو تا اداره پلیس وجب به وجب گشتم تا تو اداره پلیس تو اون اتاق در سبزه یه اسپری گیر آوردم:d
آدم 24 ساعته باشه بهتر از اینه 1 بار باشه 10 - 20 روز نباشه:d
جونم حمید ایول
اتفاقا وضع منم مثل شما هستش(یعنی جدیداً اینجوری شده:d)
شما داری اشتباه میری دیسک یک لیان!سلام
امروز از صبح به خاطر نظر سنجی که RE 2 از همه زد جلو با PS 1 بازی کردم :d
اصلا یه مکان یا جایی از بازی نیست که فراموشش کرده باشم چقدر این بازی قشنگ هست:d
با کلر هم بازی کردم اول بازی یه اسلحه میده خیلی خفنه :d
ایول(eyval) اویل باز:dچه جلب
حسین جون من هم همین چند ساعت پیش RE2 رو تموم کردم. منتها با لیان.
عمو جون اصلا نگران نباش84 تا که چیزی نیس اگه تعداد سیو های evil1منو بشنوی که خدای نکرده سنکوب میکنیسلام آقا حمید
RE فقط RE های کلاسیک من یادمه اویل 3 رو با 84 تا سیو برا بار اول تو کلوپ رفتم کل کلوپ مسخرم کردن برا اون همه سیو ولی باورتون نمیشه از روی ترس هی سیو میزدم یه بار یادمه آماده بودم قطار رو راه بندازم تا به برج ساعت برم دیدم خون ندارم کل مسیر رو تا اداره پلیس وجب به وجب گشتم تا تو اداره پلیس تو اون اتاق در سبزه یه اسپری گیر آوردم:d
آدم 24 ساعته باشه بهتر از اینه 1 بار باشه 10 - 20 روز نباشه:d
جونم حمید ایول
اتفاقا وضع منم مثل شما هستش(یعنی جدیداً اینجوری شده:d)
اویل باز چیه بی سفاد.
ماها رزیدنت ایولر هستیم.![]()
این یه تیکه رو خوب اومدی.ديديم بيكاريم گفتيم ما هم مثل دوستان يه دست re2 بزنيم...
اول كه ps رو اوردم پايين از دستم افتاد درش شكست :dبا هزار زحمت درش رو بستيم سي دي رو گذاشتيم بازي اومد اونم با كلير عزيز:dبا خوشحالي از دست چند تا زامبي اول رد شديم و رفتيم و رفتيم تا رسيديم به يه سري پله كه اونجا بازي گير كرد:d
خلاصه قسمت نبود ما امروز re بازي كنيم به همين دليل به re3 راي دادم:d
_________
ولي جداي از شوخي re3 خيلي خوفناكتر بود وقتي نمسيس داد ميزد استارز يا وقتي درها به هم ميخور واقعا جو ترسناكي به بازي ميداد...
ديديم بيكاريم گفتيم ما هم مثل دوستان يه دست re2 بزنيم...
اول كه ps رو اوردم پايين از دستم افتاد درش شكست با هزار زحمت درش رو بستيم سي دي رو گذاشتيم بازي اومد اونم با كلير عزيزبا خوشحالي از دست چند تا زامبي اول رد شديم و رفتيم و رفتيم تا رسيديم به يه سري پله كه اونجا بازي گير كرد
خلاصه قسمت نبود ما امروز re بازي كنيم به همين دليل به re3 راي دادم
_________
ولي جداي از شوخي re3 خيلي خوفناكتر بود وقتي نمسيس داد ميزد استارز يا وقتي درها به هم ميخور واقعا جو ترسناكي به بازي ميداد...
سلام
میدونم پستی که اینجا دادم اصلا ربطی به موضوع نداره اما دیگه شرمنده
من این موو رو واسه پس۳ خریدم اما خیلی سخته برام بعضیهاشو تو هردم ریخته اما اصلا این که تو بعضی باشم به خام ۱ چیز رو با این موو انتخاب کنم ۱ ساعت طول میکش اگه کسی ۱ راه حالی چیزی میدون کمکم کنهبازم شرمنده بختر پستم که اینجا دادم خواهشم کمکم کنید ممنون استفاده ازش خیلی سخته پدرم در اومد تا ۱ چیز رو انتخاب کنم